kardeslerı annenın babanın oldugu sehırdeyse esınızın ıcı rahat olabılırEvet 3 kardeşler 2 kız kardeşi var
teşekkür ederim inanin gelsinler kendi evimde bakayim bile dedim ama onlar burada kimseyi tanimiyormus her seyleri ordaymis muhabbeti oldu ama benim de buradaki düzenimi düşünen yokkardeslerı annenın babanın oldugu sehırdeyse esınızın ıcı rahat olabılır
haftasonu gıder aılesıyle kalır elınden ne gelıyorsa yapar
babanı getırtelım demıssınız sızde elınızden gelenı yapmak ıstıyorsunuz sonucta ...
sıze de haksızlık etmemek gerek sımdı
Ben eşime bunu teklif etmezdim onlari getirelim derdim çünkü ikimiz icinde yeni bir duzen saglamak kolay olmayacak. Onu kendi memleketime götürüp zor duruma sokmak istemezdimbence bencil değilsiniz aynı şey sizin ailenizin başına gelseydi eşiniz iş ortamını bozup gitmezdi diye düşünüyorum.babasına acil şifalar versin Allah. her şey insanlar için.
öyle diyip götürecek işte.maalesef erkeklern çoğunluğu bu konuda bencil. sonra o iş yaş zatenEvet birde ölümün ne zaman geleceği belli degil Allah gecinden versin biz gittik ve babasi vefat etti geri gelme durumumuz olmayacak. Kaynanamla her zaman birlikte olmak istemiyorum. Muhtemelen eşim sonra taşınırız diyecek ama öyle kolay degilki bir yerden bir yere tasinmak. coluk cocuk olduktan sonra daha da zor
Bence de haklısın.Yardıma muhtaçlarsa onlar gelmeli.teşekkür ederim inanin gelsinler kendi evimde bakayim bile dedim ama onlar burada kimseyi tanimiyormus her seyleri ordaymis muhabbeti oldu ama benim de buradaki düzenimi düşünen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?