- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
Belliki açtığınızı arayan biri var karşınızda. Vicdan yapıpta yakınına gitmeyin sakın.evet eşim 2 haftada bir gidiyor. Ben ilk hastalik sürecinde bir aya yakın yalnız kaldım ve bunu hiç sorun etmedim. Hala da git gerekirse aylarca kal diyorum. Kaynanam hasta eşine uzulmenin yanında onu aramadığımdan yakınmış eşime. Eşim tam olarak bu şekilde demese de benim annesini arayip aramadigimi bilmesi icin annesiyle bu konuyu konuşmuş ki bana annemi arasan iyi olur dedi.
Kocasının yanında bunu da mı düşünmüşevet eşim 2 haftada bir gidiyor. Ben ilk hastalik sürecinde bir aya yakın yalnız kaldım ve bunu hiç sorun etmedim. Hala da git gerekirse aylarca kal diyorum. Kaynanam hasta eşine uzulmenin yanında onu aramadığımdan yakınmış eşime. Eşim tam olarak bu şekilde demese de benim annesini arayip aramadigimi bilmesi icin annesiyle bu konuyu konuşmuş ki bana annemi arasan iyi olur dedi.
Solunum cihazına uzun süre bağlı kalmaz sonra boğazını delip daha rahat nefes almasını sağlarlar kayınbiraderiniizn durumu hiç iyi değil gibi hastaneden çıksa bile solunum cihazı tam bakım gerektiren bir durumla çıkar kayınvalideniz tek başına yapabilir miEvet 3 yil boyunca is hayatimda o kadar zorluklar yasadim ki bu tüm hayatimi olumsuz etkiledi. Günlerdir bu konudan dolayı isime odaklanamiyorum. Arkadas ortamimi görüp onlardan ayrilma ihtimalini düşününce gozlerim doluyor. Solunum cihazina bağlı kalacagi sure belli değil. Beynindeki hasar büyük ve doktorlar daha iyi olma ihtimali yok diyor
Eve solunum cihazı alınıyor boğazı delinmiştir muhtemelen o şekilde yatağa bağımlı hayatını sürdürecektirİyi de anlamıyorum, solum cihazına bağlı bir adamı ne kadar öyle tutacaklar ki ev taşımak gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?