Kendi söküğümü dikemiyorum çok mutsuzum

Bence bencil değilsin. Eşin bu olay senin başına gelse kurulu düzeninden vazgeçer miydi yoksa seni babanı bulunduğunuz şehre alman için ikna mı ederdi. O da ikna oluversin bence iş yaşamı çok önemli iş hayatındaki stresimiz her şeye yansıyor.

İyi de anlamıyorum, solum cihazına bağlı bir adamı ne kadar öyle tutacaklar ki ev taşımak gerekiyor?

Evet 3 yil boyunca is hayatimda o kadar zorluklar yasadim ki bu tüm hayatimi olumsuz etkiledi. Günlerdir bu konudan dolayı isime odaklanamiyorum. Arkadas ortamimi görüp onlardan ayrilma ihtimalini düşününce gozlerim doluyor. Solunum cihazina bağlı kalacagi sure belli değil. Beynindeki hasar büyük ve doktorlar daha iyi olma ihtimali yok diyor

Bencil değilsiniz. Düzeninizi bozmayın. Belki yazdıklarım çok acımasız gelecek bazılarına ama eşinizin babası için zaten umut vermemiş doktorlar. İnanın bütün acılar zamanla hafifliyor. Eşiniz sık sık gitsin yanına istediği kadar kalsın. Taşınmayın erkek ailesine yakın bir yere. Herşey geçer siz eşinizin annesinin ego savaşlarıyla ömür boyu uğraşırsınız.

düzeninizi bozmayın bencillikle alakası yok bu durumun
kaldı ki babaları hasta olduğu için eşin ve kardeşleri
eşi hasta olduğu için kv normalde olduklarından daha huysuz
ve alıngan olacaklardır en ufak söz dönüşü olmayan yerlere gider
kalın olduğunuz yerde

evet eşim 2 haftada bir gidiyor. Ben ilk hastalik sürecinde bir aya yakın yalnız kaldım ve bunu hiç sorun etmedim. Hala da git gerekirse aylarca kal diyorum. Kaynanam hasta eşine uzulmenin yanında onu aramadığımdan yakınmış eşime. Eşim tam olarak bu şekilde demese de benim annesini arayip aramadigimi bilmesi icin annesiyle bu konuyu konuşmuş ki bana annemi arasan iyi olur dedi.

Belliki açtığınızı arayan biri var karşınızda. Vicdan yapıpta yakınına gitmeyin sakın.

Kocasının yanında bunu da mı düşünmüş

Solunum cihazına uzun süre bağlı kalmaz sonra boğazını delip daha rahat nefes almasını sağlarlar kayınbiraderiniizn durumu hiç iyi değil gibi hastaneden çıksa bile solunum cihazı tam bakım gerektiren bir durumla çıkar kayınvalideniz tek başına yapabilir mi

Bakım yapacak kimse olmasa babayı yanınıza alırdınız ama kayınvalide hayatta
Eşiniz her haftasonu gidip gelsin
Ben de annemi 4 sene öyle ziyaret ettim
Her haftasonu cumadan gidip pazar akşamı dönüyordum evime

Eşimi çok seviyorum kaynanamla aram iyi olmasa da ona saygım sonsuz eşimi gerçekten çok iyi yetiştirmiş. Allah ikimiz için de hayırlı olan neyse onu nasip etsin. Mesajlarınız icin teşekkürler. İnsan bazen derdini anlatacak kimse bulamıyor ve anlaşılmak istiyor.

O bakacak zaten eşim ona destek olmak icin gitmek istiyor. Meyve ağaçları var onlara da bakarım diye düşünüyor

Benzer bir durum benim de başıma geldi 3 yıl önce babam daha önceden vefat etti annem tek başına yasiyodu annem rahatsızlandı ve yatağa bağımlı hâle geldi o kadar kendimi kötü hissediyordum ki o günleri unutamam ben çalışmıyorum ama eşim yıllardır görev yaptığı yer hem de kendi memleketiydi annemi yanıma almayı düşündük ama akrabalarimiz yakınlarımiz hep ordaydi eşim bunu bildiği için bizim annenin yanina tasinmamiz gerektiğini söyledi suan Ankarada annemin yanindayiz onunla ilgileniyorum Allah eşimden razi olsun sizin için çok zor bu karar ama bazen aile durumlar böyle şeyleri gerektiriyor aile olabilmek birlikte olabilmek daha önemli eşiniz de galiba oraya gitmenin daha mantıkli olduğu dusunuyor bunu goz ardi etmeyin cok da sevdiğini söylüyorsunuz sizin için hayirlisi neyse o olsun

Kayinvalidem beni aramak yerine babami arayip buraya taşınsinlar demis. Eşim annemle konuşmuş ama benimle konuşup bana bir şey diyen olmadi. Ben bunlari baskalarindan ogrendim. Neye uğradığımı şaşırdım. Benimle ilgili bir durum ama benden baska herkes biliyor

düzeninizi bozmayın...sakin olun ve herkesin bu yeni duruma uyum sağlamayı bekleyin...belki de gider gitmez kayınpeder vefat edicek...diğer kardeşlerle birlikte hasta kişiye el birliğiyle bakılacaktır...siz daha yeni gelinsiniz zaten....sizden beklenti yoktur olmamalı yani...

Kaynana size istediğini yaptıramayınca sizi başka yerlerden kontrol etmeye çalışmış... Eğer meyve ağaçlarına eşiniz bakacak olsa diğer kardeşleri de kem küm edecek onlara vermek zorunda kalacak ya da hep birlikte el atacaklar. Meyve bahçesi geliri yoksa ya da kaynananızgil buna muhtaç değilse meyve ağaçlarını düşünmeye çok gerek yok... Önemli olan asıl düzen asıl para kazandığınız yer... Bence eşinizle birlikte iki haftada bir gidebilirsiniz hasta yı görmek için.... Herşey sıradan seyir aldığında gitmeyi bırakırsınız.... Eşiniz annenizin hırsını samimiyet zannediyor. Ve hasta için çok kötü hissediyor. Ama eşinizin oraya temelli gitmesi hastayı değiştirmeyecek... (Değiştirecek iyileştirecekse mutlaka taşınmalısınız) Kaynananızın yakınına yaklaşırsanız büyük ihtimalle sizin üzerinize oynayacak uğraşacak bişeyi olmadığı için

Kv nizle bazi sıkıntilar yasamissiniz zamaninda kv niz eğer böyle bir seye basvurduysa sizden cekinmis olabilir gercekten ihtiyaci vardir diger kardeslerin durumu nasıl aynı yerde mi yasiyolar sizin anneniz babaniz ne diyor bu duruma

gun es oldugunu kanitlama gunudur konu sahibesi kari kocalik boyle gunler icin var. eger esinizi tek birakirsaniz bu es olma kavramina yakismaz ve kocanizin kalbinde silinmeyen bir kusur ve yara olarak kabul edilebilir. acisida ileride cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…