- Konu Sahibi melankolik_24
-
NoTünaydin herkese,
arkadasim özel sebeplerden dolayi (eski es falan) kendi üzerine telefon almak istemiyor, bana sordu yapar misin diye? Benim özel bilgilerim gerekiyor tc falan, bir de benim üzerime olmus olcak yani. Ben sicak bakmiyorum ve yapmak istemiyorum ama nasil söyleyecegimi bilmiyorum. Hemen trip atan insan arakadasini zor durumda birakirmi diyen bir insan o yüzden ne diyecegimi bilemiyorum, benden cevap bekliyor. Siz olsaniz yapar misiniz, yapmazsaniz nasil aciklardiniz?
Ben öyle düsünmüyorum su an cok güvendigim arkadasimla iliskimiz ilerde farkli bir noktaya da gelebilir neyin garantisi var ki, arkadaslik demek karsidakinin prensiplerini cigneyebilcegin anlamina da gelmiyor ayrica.Diğer arkadaşlara da hak veriyorum ama arkadaşlığınızın boyutuna bağlı biraz da. Benim alacağım arkadaşım da var almayacağım da. İlişkinizin boyutu ve güven meselesi tamamen
Böyle seyleri isteyebilen insanlara da kiziyorum. Düsünüyorum da ablamdan esinden bile isteyemem böyle bir sey. Istemem de korkcagim seyler varsa ona göre baska bir sekil veririm hayatima.Sormanız bile hata
Doğrudan kusura bakma deyin
Böyle bir şey için küsecekse kendi bilir
çok mu yumuşak yüzlüsünüzBöyle seyleri isteyebilen insanlara da kiziyorum. Düsünüyorum da ablamdan esinden bile isteyemem böyle bir sey. Istemem de korkcagim seyler varsa ona göre baska bir sekil veririm hayatima.
Arkadaşınız daha evli mi ki eski eşi telefon dökümü isteyecek? Boşanmış olsa öyle bir şey isteyemez ki.Benim anladigim kadariyla o hat üzerinden özel görüsmesi olursa gerceklestirecek, cünkü eski esi mahkemede telefon dökümü falan isteyebilir. Korktugu icin kendi adina olmasini istemiyor.
Söyle ki; esi bosanmak istemedigi icin ve dava süreci uzadigi icin o sürede de baska biriyle görüsürse esi mahkemeden döküm isteyebilir diye. Ayrilmis olsalar da bosanmis olmadiklari icin o süre zarfinda biriyle görüsürse esi tarafindan kötü kadin ilan edilip cevresinie de öyle anlatmasindan korkuyor.Eski eş döküm istesin, mahkemeye delil olarak sunulacak dökümlerde bir şey olmadıkça arkadaşınızın korkmasına gerek yok ki, telefon numarasını öğrenir diye endişeleniyorsa da bunu öğrenmesi çok da zor değil, birkaç ortak arkadaşa ben eşimi seviyorum barışmak istiyorum diye ağlasa kendini inandırsa öğrenir, kaldı ki yaşadığı yeri bildikten sonra numarasına bile gerek yok, adam kötü ve tehlikeli biriyse mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkartmalı.
Öyle söylüyorlar, aksini hic duymadim:) ama huy iste degistiremiyorum, öyleyim.çok mu yumuşak yüzlüsünüz
Su an galiba tam o son asamalardalar, tam detayli da bilmiyorum acikcasi son durumu. (Evleri ayirali uzun süre oldugu icin eski es diyorum)Arkadaşınız daha evli mi ki eski eşi telefon dökümü isteyecek? Boşanmış olsa öyle bir şey isteyemez ki.
Dost kazığı yemeyen nadir insanlardansınız sanırım:)Kuzum korkutucu yorumlardan anladigim kadariyla senin arkadas potansiyel suç makinesi cikabilir bence kendi uzerine de almasin
Ne bileyim yaparmiydim diye dusunurken yorumlardan sonra korktum benDost kazığı yemeyen nadir insanlardansınız sanırım:)
Yıllar evvel eşim arkadaşı olan ama iş de yaptığı birine hizmeti karşılığı çek kesti, çekin vadesinden önce o arkadaş soyuldum çek de çalındı dedi, bankaya haber verdik.
Neyse uzatmayayım meğer çalınmamış, o arkadaş çeki çek mafyasına kırdırmış, onun yüzünden benim evime tehdit telefonları geliyordu zira bize çeki kırdırdım demedi çaldırdım dedi, bizde çalanlar illegal yoldan parayı tahsil etmeye çalışıyor sandık, arkadaş bizim gibi birkaç arkadaşını daha böyle kandırmaya çalışıp işyerini de kapatıp gitmiş, bulunamaz sandı ama araştırıp eşine kadar buldum canına da ot tıkadım ama asla onun yüzünden bacak kadar çocuğumla mafya tarafından tehdit edildiğimizi de unutmadım.
Babamın oğlu olsa kimseye güvenmem böyle konularda çünkü birkaç kere sütten dilim yandı.
o konuda biraz sınır çizinÖyle söylüyorlar, aksini hic duymadim:) ama huy iste degistiremiyorum, öyleyim.
Bence bu tip taleplerde şüpheyle yaklaşın, maalesef arkadaş dahi olsa olmayacak işler değil, telefon hattı çok masum bir talep gibi görünse de insanın başını yakabiliyor, verdiğiniz internet şifresi bile problem yaratabiliyor.Ne bileyim yaparmiydim diye dusunurken yorumlardan sonra korktum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?