Kendi üzerinize arkadasiniza telefon alir misiniz?

Doğru, cok var, bi saf hissettim kendimi .. yine iyi yasamisim bu yaşa kadar

Tripsu.
Boşver iyi olmuş.
Seni düdüklemeye çalışıyordu bence. Mağdur triplerine girmesin. Ne alaka boşanmakla?

Ben bir arkadaşım için üzerimde hat almıştım. Kocasından boşanmıştı adam bir şekilde bana ulaştı gece 3 te. Karımı yoldan sen çıkardın diye olay yarattı. Kesinlikle alma Allah korusun tövbe de

Almayin kesinlikle.
Ne münasebet.
Kuserse kussun.
Neler oluyor hem neler duyuyoruz.
İnsanlar çok değişik.

Yapmazdım. Tek tanıdığı siz misiniz bu kadının ailesi falan yok mu gitsin onlardan istesin. Bana bu işin bahanesi gibi geldi. Ne kadar zor durumda olursam olayım utanırım başkasının adına telefon aldırmaya.

Boşanmadan biriyle görüşmesin zaten. Düşündüğü şeye bak. Bu sebeple telefon aldırmaya çalışan bir insan ne kadar iyi niyetli olabilir? Daha şimdiden başka bir şeyin yolunu yapıyor yine kendi keyfini düşünüyor yani. Kendi üstüne alır kendi hatalarının bedelini de kendi öder. Eski eş döküm isterse istesin yanlış bir şey yapmadıktan sonra niye telaşlanıyor ki? O da eski eşinden döküm ister karşılığını vermiş olur.

Evliysem eşimin üstüne atarım bekarsam ailemin üstüne. Karşı çıktılar bu fikre derim ben olsam kesinlkle almam

Özellikle bu fetö olaylarından sonra ben asla yapmam zamanında yaptım çocukluk arkadaşım kendisi sonra abisi fetöden işten çıkarılınca bende arkadaşıma söyledim kusura bakma ama kartı iptal et dedim mırın kırın etti bi gün gittim iptal ettim bi anda onuda aradım ettim dedim bozuldu falan ama yapacak bişi yok

Evliyse eşim izin vermiyor de canım yada ailem karisiyor de.Cunku hicc mantikli degil basina is alirsin.Gerekirse dogru bulmadigini soyle arkadasligini bitirmek isterse dogru bir insan olmadigini dusunursun

Ben empati yaparsam en yakın arkadaşıma güvenim ve sevgim tam olduğu için alırdım.Sizin ilişkiniz nasıl bilemiyorum

hayır almam

Hayır almam.

Yoo almak istemem, ben onun ebeveynimiyim ?

babanizi varsa esinizi bahane edin. agzimdan kacti konusurken asla olmaz dediler diyebilirsniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…