Kendim Diyetim. ( resimli)

Sade yeşil çay mı cnm bu ya bn bi türlü içemiyorum sade tadı hiç iyi değil
Yeşil çay değil tatlım doğadan büyülü bohça içiyorum...

Yeşil çay sade olanını bende içermiyorum mideme dokunuyor.. Ben limon ve nane etkili yeşil çay var Lipton içiyorum tadı çok iyi oluyor..

Birde çayı demlerken küçük bardak kullanma ben büyük su bardağına demliyorum..

Gulcum ben artik tutamadigum jaza oruclarimi tutmaya baslicam.41 gunum var gecen sene emziriyorum diye tutamamistim.nasil yesem yaa bilmiyirum.kilo alirmiyim acaba
Eee şimdi de emziriyorsun .. Kestin mi bebeğini memeden ?

Yani tam bilemiyorum.. ? Ben olsam yine akşam yemeğinde salata yoğurt çorba tercih ederdim mutlaka sahura kalkar kahvaltımı yapardım.. Hafif beslendiğin sürece kilo almazsın ama kilo verir misin bilemiyorum çünkü aç kaldığın zaman vücud savunmaya geçebiliyor..

İste oldugum zamana denk geliyor orucumu tutmam..kilo veremezsem nisandan sonraya birakacam ozaman

Şu an olmak istedigim kilodasn ah bnde 68 diyor olsaydım şimdi şu 7 lerde bi çıkıp bi iniyorum

Bu hafta cok azimliydin canim sen. Ins sende yakinda 6 lari goreceksin, inaniyorum ben sana
Bende ilk 6 lari goreyim dedim. Cok sukur 6 lardayim. Simdiki hedef 65
Aslinda ben yaza kadar 65 kilo olmayi istiyordum ama simdi hedef 60
Basta gul e ve diger arkaslara cok tesekkur ediyorum. Tek basima olsam bu diyet coktan baslayip bitip duruyordu ve ben hala 75 lerdeydim

Bu arada boyun kac cm di canim senin

Bnde büyük bardaga yapiyorm ama tadı yine iyi değil.
İlk fırsatta limon naneli ve şu meşhur büyülü bohçadan alıcam

Boy 1.66 cnm ya bn yapı olarak da biraz iriyim ve kilo yakışmıyor parmaklarım bile dolma gibi kalın kalın
Ya bi kaçamak yapsam 75i görüyorm hemen en son 73.3 görmüştüm geçen hafta 75 gördüm tartıda yarın için pek umudum yok ama bakalim .
Spor olmadan vermicem için 4 gündür yürüyüşe verdim kendimi pes etmicem bakalım iyice inatlastm 69 gördüğüm an havalara ucucam

Sen yaza kadar eminm 60 ı görürsn yaptgn özel bişiler var mı spor olarak falan ?
Ekmekle şekerle aran nasıl

Rica ederim canım arkadaşım

Zayıflama isteği senin içinde vardı doğum kilolarından kurtulmak istiyordun biz sadece vesile olduk

Yarına hazırlık yaptım..

10000 adım attım hatta daha fazlası..
45 dk pilates yaptım
30 dk cardio yaptım
500 ip atladım

4 lt su içtim..

Gözlerimi açacak halim kalmadı iyiki uyku diye birşey var.. Şükürler olsun Allahım sana..

Süpersin

Bn 300 ip atladım yürüyüş olmadı bugün malum regl sancisindan yarın 64 diyeceksn kesin çok kıskanıyorum seni ( şaka tabi ki seni gördükçe pes etmiyorum hırs yapıyorum )

Süpersin

Bn 300 ip atladım yürüyüş olmadı bugün malum regl sancisindan yarın 64 diyeceksn kesin çok kıskanıyorum seni ( şaka tabi ki seni gördükçe pes etmiyorum hırs yapıyorum )
Cansın..

Bende istiyorum ki birlikte eksileri görelim..

Pes etme, dikkat et, kacamak yapmama calis ins 69 u gormen yakin.
60 miii insss canim yaa
Aslinda sporun her turlusunu cok severim ama oglusum bu aralar beni cok yoruyor onun icin bu hafta acik havada yuruyuse cikma dışında bisey yapamadim zaten yari hafta hastaydim evde yattim
Ekmek kahvaltida 1 max 2 dilim kepek ekmek onun disinda yemiyorum. Cayi sekersiz icerim. Pasta kek cok yapardım artik yapmıyorum. Aksam 6 dan sonra birsey yemiyorum.

Eweeeeetttt
1 guzel sali gunu dahaaa
Gecen sali, kilo bildirimimi gec yapmistim.bugun ilk yapayim

.4 lerden gitmenin mutluluğu icerisindeyim

Gecen hafta 68.4
Veee bugun 67.4

Bugun diyete baslayali 8 hafta bitti
Verilecek 15 kilom vardi 8 haftada 7.5 kilo vermişim, yaza kadar niye 7.5 kilo daha veremeyeyim kii dostlar dimi

Eklentiler

• 20160209_075238.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 42
Ooyyy canım benim Maşallah sana

Tebrik ediyorum seni... Neredeyse hedefin yarısına ulaştın

Bir sali daha hoş gelmiş gunaydinlar

Umarim her sali hepimiz icin hos gelir..

Hafta ici kilo veremiyorum gibi geldi...ama suyu ve sporu olmasi gerektigi gibi tekrar duzene koyunca birde baktim ki gitmis kilolarr

Gecen hafta 67.8 iken
Bu hafta 66.7 geldim

1.1 kg
İnsanin gozu doymuyor resmen kilo vermeye 66 nedir ya cok berbat yani , sanki 73 kilo olan ben degildim.tabi bu kilolar nasil atildi diye okurkende gordumki cogunu karbondioksitle veriyormusuz birazda idrarla atiliyormus..demekki platesin nefes uzerine olmasi bosa degil

tebrikler canım aferin sana....neden vermeyesin bebem

kızlar ben bugun 77.6 idim geçen hafta ile bi değişiklik yok..ama hafta sonu 76.8 dim nasıl ole çıktım bilmiyom

tuanairem canim öncelikle sinavin için tebrik ederim:)hayirli terfiler olsun bazen yazmaya useniyorumBegenmekle kaliyo

Kilo neden oöyle oluyor anlamadim su tutacak şeyler falanmi yiyorsun tuzlu falan acaba yani spor yapmasan bile Az yemeyle gitmesi lazim zaten ise gidiyorsun bide...enteresan ya allahim kolaylik sabir versin gercekten bi an once 6 lara bekliyoruz bi 69 olsan corap sokugu gibi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…