- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.121
Yeşil çay değil tatlım doğadan büyülü bohça içiyorum...Sade yeşil çay mı cnm bu ya bn bi türlü içemiyorum sade tadı hiç iyi değil
Eee şimdi de emziriyorsun .. Kestin mi bebeğini memeden ?Gulcum ben artik tutamadigum jaza oruclarimi tutmaya baslicam.41 gunum var gecen sene emziriyorum diye tutamamistim.nasil yesem yaa bilmiyirum.kilo alirmiyim acaba
İste oldugum zamana denk geliyor orucumu tutmam..kilo veremezsem nisandan sonraya birakacam ozamanEee şimdi de emziriyorsun .. Kestin mi bebeğini memeden ?
Yani tam bilemiyorum.. ? Ben olsam yine akşam yemeğinde salata yoğurt çorba tercih ederdim mutlaka sahura kalkar kahvaltımı yapardım.. Hafif beslendiğin sürece kilo almazsın ama kilo verir misin bilemiyorum çünkü aç kaldığın zaman vücud savunmaya geçebiliyor..
Şu an olmak istedigim kilodasn ah bnde 68 diyor olsaydım şimdi şu 7 lerde bi çıkıp bi iniyorum
Bnde büyük bardaga yapiyorm ama tadı yine iyi değil.Yeşil çay değil tatlım doğadan büyülü bohça içiyorum...
Yeşil çay sade olanını bende içermiyorum mideme dokunuyor.. Ben limon ve nane etkili yeşil çay var Lipton içiyorum tadı çok iyi oluyor..
Birde çayı demlerken küçük bardak kullanma ben büyük su bardağına demliyorum..
Yani her insanın vücud yapısı farklı..İste oldugum zamana denk geliyor orucumu tutmam..kilo veremezsem nisandan sonraya birakacam ozaman
Boy 1.66 cnm ya bn yapı olarak da biraz iriyim ve kilo yakışmıyor parmaklarım bile dolma gibi kalın kalınBu hafta cok azimliydin canim sen. Ins sende yakinda 6 lari goreceksin, inaniyorum ben sana
Bende ilk 6 lari goreyim dedim. Cok sukur 6 lardayim. Simdiki hedef 65
Aslinda ben yaza kadar 65 kilo olmayi istiyordum ama simdi hedef 60
Basta gul e ve diger arkaslara cok tesekkur ediyorum. Tek basima olsam bu diyet coktan baslayip bitip duruyordu ve ben hala 75 lerdeydim
Bu arada boyun kac cm di canim senin
Rica ederim canım arkadaşımBu hafta cok azimliydin canim sen. Ins sende yakinda 6 lari goreceksin, inaniyorum ben sana
Bende ilk 6 lari goreyim dedim. Cok sukur 6 lardayim. Simdiki hedef 65
Aslinda ben yaza kadar 65 kilo olmayi istiyordum ama simdi hedef 60
Basta gul e ve diger arkaslara cok tesekkur ediyorum. Tek basima olsam bu diyet coktan baslayip bitip duruyordu ve ben hala 75 lerdeydim
Bu arada boyun kac cm di canim senin
SüpersinEki Görüntüle 1768117
Yarına hazırlık yaptım..
10000 adım attım hatta daha fazlası..
45 dk pilates yaptım
30 dk cardio yaptım
500 ip atladım
4 lt su içtim..
Gözlerimi açacak halim kalmadı iyiki uyku diye birşey var.. Şükürler olsun Allahım sana..
Cansın..Süpersin
Bn 300 ip atladım yürüyüş olmadı bugün malum regl sancisindan yarın 64 diyeceksn kesin çok kıskanıyorum seni( şaka tabi ki seni gördükçe pes etmiyorum hırs yapıyorum )
Boy 1.66 cnm ya bn yapı olarak da biraz iriyim ve kilo yakışmıyor parmaklarım bile dolma gibi kalın kalın
Ya bi kaçamak yapsam 75i görüyorm hemen en son 73.3 görmüştüm geçen hafta 75 gördüm tartıda yarın için pek umudum yok ama bakalim .
Spor olmadan vermicem için 4 gündür yürüyüşe verdim kendimi pes etmicem bakalım iyice inatlastm 69 gördüğüm an havalara ucucam
Sen yaza kadar eminm 60 ı görürsn yaptgn özel bişiler var mı spor olarak falan ?
Ekmekle şekerle aran nasıl
Ooyyy canım benim Maşallah sanaEweeeeetttt
1 guzel sali gunu dahaaa
Gecen sali, kilo bildirimimi gec yapmistim.bugun ilk yapayim
.4 lerden gitmenin mutluluğu icerisindeyim
Gecen hafta 68.4
Veee bugun 67.4
Bugun diyete baslayali 8 hafta bitti
Verilecek 15 kilom vardi 8 haftada 7.5 kilo vermişim, yaza kadar niye 7.5 kilo daha veremeyeyim kii dostlar dimi
tebrikler canım aferin sana....neden vermeyesin bebemEweeeeetttt
1 guzel sali gunu dahaaa
Gecen sali, kilo bildirimimi gec yapmistim.bugun ilk yapayim
.4 lerden gitmenin mutluluğu icerisindeyim
Gecen hafta 68.4
Veee bugun 67.4
Bugun diyete baslayali 8 hafta bitti
Verilecek 15 kilom vardi 8 haftada 7.5 kilo vermişim, yaza kadar niye 7.5 kilo daha veremeyeyim kii dostlar dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?