Kendim Diyetim. ( resimli)

Tabi sezeryan doğumun baya etkisi oluyor.. Toparlanmak çok zaman alıyor sanırım daha fit görünmek için egzersiz yapmak sart...

Bölgesel çalışman lazım ki mutlaka sonuç alırsın..

Ben 45 dk pilates yapıyorum çok faydasını gördüm.. 1 aydır yapıyorum bacak basen kalça çalışıyorum.. Son 1 haftada ise bacaklarıma streç film sariyorum tayt giyiyorum öyle yapıyorum pilatesimi çünkü o bölgenin ısınması ve terlemesi lazım..

Bişey olmaz okadardan canım hatta daha iyi randıman sağlarsın arada vücudu şaşırtmak gerekiyormuş doktor öyle diyordu haftada 1 istediğiniz birşeyi yiyebilirsiniz diye
Oofff canım benim ilaç gibi geldin moral oldun bana çok sağol..

Kolay kolay seker yemiyorum ve tatlı yiyince bir enerjik oldum ben böyle can geldi sanki vucuduma..

Buda kendime ödül olsun o zaman

Yapacak birşey yok napalim sonuçta bizde insanız ve nefsimiz var..

Bir sonraki öğün telafi ederek kaldığımız yerden devam devam devam !!

Bende yarın Ögünlerimi daha hafif ayarlicam..
Bn kafamda artk bişi yemek istersem sadece tadına bakıcak kadar yemem yeterli olduğunu düşünmeye çalışıyorm.
Herşeyi kendime yasaklarsam bi süre sonra fazlası ile alıyorum o yüzden herşeyden tadına bakacak kadar yemeye çalışacağım

Gunaydin bayanlarr
Sizi, buraya yazmayi ozlemisim...
Dun acile gittik. Filmde gaz, idrarda enfeksiyon çıktı. Serum ve igne yaptilar. Serum cok iyi geldi. Agrim yok gibi.bu hafta hastalikla gecti. Hic spor yapamadim ve ev batmis durumda. Bu aksam oglus uyuyunca temizlik yapsam bugunluk spor yeter. Bide regl olsaam su siskinligim tam gececek. Bakalim yarinki tartiyi iple cekiyorum. Ins gitmiştir biraz kilolar

gecmis olsun meleğim..bende bi hafta hastalıkla geçirdim..sistem cokuyor maalesef

Eki Görüntüle 1767019

Kaçamak oldu diye bugün bir fazla hareket ettim.
Hava güzel olunca yürüyüş yaptm
Umarım salı günü eksi görürüm
İyi geceler canlar
keske burdada havalar guzel olsa!!!!! inan kosu bandına cıkamıyorum soğuktan..çıktım ve hasta oldum...simdi bıraktım havaların ılımasını bekliyorum maalesef...spor yapmak sorun degil mecbur dus alman gerekli..içeri dısarı iş guç derken yiyorum soğugu

tek ben mi kaçamak yapmıyorum en sevdiğim bitterimden bile ayrıldım...kahvemi bile sekersiz içiyorum....

Sağlığın herşeyden önemli.. Iyilesince her yeri pırıl pırıl yaparsın..

İlaçlarını düzenli kullan Melekcim tekrar geçmiş olsun arkadaşım..

tugba nerde olacak sekerim..evdeydim...dun rejimimin birinci ayıydı tartıya çıktıgımda 76.8 i gösteriyodu 76 yı gördum sonunda...
Evde dinlenmek ailenle vakit geçirmek en güzeli..

Yani demekki senin kilo vermen için kalori alımını azaltman gerekmiş..

Bende en son 15 gün önce eşime yaptığım revaniden 1 dilim yemistim birde dün akşam kaçamak oldu yani arada oluyor işte.. :)

Sen kendine dikkat et tugbacm aman senin bebiş var .
Bnde bugün regl oldm fena bı ağrım var hareket edecek halim yok

Sevindm cnm iyilesmene Sen kesin vermissindr yine ama tabi regl sişkinliği var bnde oldum çok fenayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…