- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.081
Tabi sezeryan doğumun baya etkisi oluyor.. Toparlanmak çok zaman alıyor sanırım daha fit görünmek için egzersiz yapmak sart...Doğumdan önce 67-68 dim ama daha derli topluydu fiziğim göbeğim falan dümdüzdü. Şimdi 66 çıktığım halde göbüş kaldı sezeryandan. Zamanla çeker inşallah. Aşırı zayıflayınca yüzüm sivri benim çok çöküyor. Neyse zamanla inşallah
Oofff canım benim ilaç gibi geldin moral oldun bana çok sağol..Bişey olmaz okadardan canım hatta daha iyi randıman sağlarsın arada vücudu şaşırtmak gerekiyormuş doktor öyle diyordu haftada 1 istediğiniz birşeyi yiyebilirsiniz diye
Yapacak birşey yok napalim sonuçta bizde insanız ve nefsimiz var..Bnde bugün lokum yedim cnm tatlı isteyince
Ooofff süpersin..Eki Görüntüle 1767019
Kaçamak oldu diye bugün bir fazla hareket ettim.
Hava güzel olunca yürüyüş yaptm
Umarım salı günü eksi görürüm
İyi geceler canlar
Bn kafamda artk bişi yemek istersem sadece tadına bakıcak kadar yemem yeterli olduğunu düşünmeye çalışıyorm.Yapacak birşey yok napalim sonuçta bizde insanız ve nefsimiz var..
Bir sonraki öğün telafi ederek kaldığımız yerden devam devam devam !!
Bende yarın Ögünlerimi daha hafif ayarlicam..
tugba nerde olacak sekerim..evdeydim...dun rejimimin birinci ayıydı tartıya çıktıgımda 76.8 i gösteriyodu 76 yı gördum sonunda...Ben bugün anneme gittim kız kardeşim geldi birlikte vakit geçirdik..
Sen nerelerdesin.. ? :)
gecmis olsun meleğim..bende bi hafta hastalıkla geçirdim..sistem cokuyor maalesefGunaydin bayanlarr
Sizi, buraya yazmayi ozlemisim...
Dun acile gittik. Filmde gaz, idrarda enfeksiyon çıktı. Serum ve igne yaptilar. Serum cok iyi geldi. Agrim yok gibi.bu hafta hastalikla gecti. Hic spor yapamadim ve ev batmis durumda. Bu aksam oglus uyuyunca temizlik yapsam bugunluk spor yeter. Bide regl olsaam su siskinligim tam gececek. Bakalim yarinki tartiyi iple cekiyorum. Ins gitmiştir biraz kilolar
afiyet olsun gulcümEki Görüntüle 1767301 limon suyumuzu icemeyi unutmuyoruz ..! Eki Görüntüle 1767302
Miss kahvaltımı yaptım...
Şimdi biraz hareket zamanı..
keske burdada havalar guzel olsa!!!!! inan kosu bandına cıkamıyorum soğuktan..çıktım ve hasta oldum...simdi bıraktım havaların ılımasını bekliyorum maalesef...spor yapmak sorun degil mecbur dus alman gerekli..içeri dısarı iş guç derken yiyorum soğuguEki Görüntüle 1767019
Kaçamak oldu diye bugün bir fazla hareket ettim.
Hava güzel olunca yürüyüş yaptm
Umarım salı günü eksi görürüm
İyi geceler canlar
Sağlığın herşeyden önemli.. Iyilesince her yeri pırıl pırıl yaparsın..Gunaydin bayanlarr
Dun acile gittik. Filmde gaz, idrarda enfeksiyon çıktı. Serum ve igne yaptilar. Serum cok iyi geldi. Agrim yok gibi.bu hafta hastalikla gecti. Hic spor yapamadim ve ev batmis durumda. Bu aksam oglus uyuyunca temizlik yapsam bugunluk spor yeter. Bide regl olsaam su siskinligim tam gececek. Bakalim yarinki tartiyi iple cekiyorum. Ins gitmiştir biraz kilolar
Evde dinlenmek ailenle vakit geçirmek en güzeli..tugba nerde olacak sekerim..evdeydim...dun rejimimin birinci ayıydı tartıya çıktıgımda 76.8 i gösteriyodu 76 yı gördum sonunda...
Sen kendine dikkat et tugbacm aman senin bebiş var .keske burdada havalar guzel olsa!!!!! inan kosu bandına cıkamıyorum soğuktan..çıktım ve hasta oldum...simdi bıraktım havaların ılımasını bekliyorum maalesef...spor yapmak sorun degil mecbur dus alman gerekli..içeri dısarı iş guç derken yiyorum soğugu
Sevindm cnm iyilesmene Sen kesin vermissindr yine ama tabi regl sişkinliği var bnde oldum çok fenayımGunaydin bayanlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?