Kendim Diyetim. ( resimli)

ıngaaaaaa ıngaaaaademe bana öle

tuanairem oy oy kuzucuk ağlama

Yani gitmeli gidecekler istemiyoruz o kilolari..inanin siz olmasaniz bende bu kadarini yapamazdim...hep beraber nefes alip verdikce atacagiz o yaglari insallah...

Şeyde olabilir canm bazi insanların eti siki olur ya o zamanda yavaş verilir, ben puding gibiydim halada var yani öyle...

Günaydın kizlar ben bu hafta -300 gram vermişim ama inanin oni bile beklemiyodum çünkü hafta ici almıştım baya bu hafta çok iradesizdim bunada şükür bu hafta daha iyi geçer insallah
Gecen hafta 70.8
Bu hafta 70.5

BENDE PUDİNGİM AMA VANİLYALI HA HA HA

Günaydın azimli arkdaslarim
Hepiniz çok güzel kilo vermissinz tebrik ediyorm.
Bn tartıda yine 73.3 gördüm geçen hafta bi kaç gün kaçamak yaptığım için 75i görmüştüm . Bugün 73.3 diyorm.
Bu 7 ler takıldı bana bırakmıyorlar peşimi

Eki Görüntüle 1768311

Ben geldim ... :) benim ufaklık biraz huzursuz bu yuzden geciktim kusura bakmayın arkadaşlar..

Geçen hafta kilom = 65.500
Bu hafta kilom = 64.700

Yani giden -800
Tebrik ederim seni arkadaşım süpersin sen bence amacı na ulaşmışsın artık ve resminde 64den daha az görünüyor sun ve incecik sin maşallah senide görmesem inan emeklerim boşa gideceğini düşünücem, ve bu hafta kilom 74,5 geçen hafta 74düm ve bi hafta boyunca sürekli değişti 75bile çıktım hemde geçen Çarşamba regl olucam bununda etkisi var ama dediğim gibi kilo vermem durdu malesef. Vücudum benle inatlaştıkça ben daha çok hırslanıyorum dün bile sabah aç karnına 20dk ip atladım kahvaltı dan sonrada tabi yemekten 50dk sonra falan tam yarım saat koştum sürekli de yediklerime dikkat ettim sanırım en şanssız bu topikte benim napalm bir gün sonuç bende alırım inşallah. Belkide benim diyetime dikkat etmediğimi düşünüyorsunuzdur ama gerçekten yapıyorum

Eki Görüntüle 1768311

Ben geldim ... :) benim ufaklık biraz huzursuz bu yuzden geciktim kusura bakmayın arkadaşlar..

Geçen hafta kilom = 65.500
Bu hafta kilom = 64.700

Yani giden -800

Tebrikler... daha az gosteriyosun inan platesin faydaları vücudu baya daraltiyo ... darısı bizim başımıza ...

Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ediyorum hepinizide tebrik ediyorum..

Foruma giremiyorum bebeğim biraz huzursuz ekledigim foto tam istediğim gibi olmadı bu sabah aceleyle çektim en kısa zamanda boydan daha net bir foto eklerim..

geçmis olsun canım...bebeğinle ilgilen sorun degil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…