- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.141
ıngaaaaaa ıngaaaaatuanairem canim öncelikle sinavin için tebrik ederim:)hayirli terfiler olsun bazen yazmaya useniyorum Begenmekle kaliyo
Kilo neden oöyle oluyor anlamadim su tutacak şeyler falanmi yiyorsun tuzlu falan acaba yani spor yapmasan bile Az yemeyle gitmesi lazim zaten ise gidiyorsun bide...enteresan ya allahim kolaylik sabir versin gercekten bi an once 6 lara bekliyoruz bi 69 olsan corap sokugu gibi gelecek
CANİMSİN YAAAA TEBRİKLER BEBEMEki Görüntüle 1768311
Ben geldim ... :) benim ufaklık biraz huzursuz bu yuzden geciktim kusura bakmayın arkadaşlar..
Geçen hafta kilom = 65.500
Bu hafta kilom = 64.700
Yani giden -800
BENDE PUDİNGİM AMA VANİLYALI HA HA HAtuanairem oy oy kuzucuk ağlama
Yani gitmeli gidecekler istemiyoruz o kilolari..inanin siz olmasaniz bende bu kadarini yapamazdim...hep beraber nefes alip verdikce atacagiz o yaglari insallah...
Şeyde olabilir canm bazi insanların eti siki olur ya o zamanda yavaş verilir, ben puding gibiydim halada var yani öyle...
Kaptanm senden bi oncesi bi sonrası foto bekliyoruzEki Görüntüle 1768311
Ben geldim ... :) benim ufaklık biraz huzursuz bu yuzden geciktim kusura bakmayın arkadaşlar..
Bu hafta kilom = 64.700
Yani giden -800
Gel arkdasim biz oturup beraber ağlayalımıngaaaaaa ıngaaaaademe bana öle
NE YAPALIM MARİACIM aglamaktan baskaGel arkdasim biz oturup beraber ağlayalım
Tebrik ederim seni arkadaşım süpersin sen bence amacı na ulaşmışsın artık ve resminde 64den daha az görünüyor sun ve incecik sin maşallah senide görmesem inan emeklerim boşa gideceğini düşünücem, ve bu hafta kilom 74,5 geçen hafta 74düm ve bi hafta boyunca sürekli değişti 75bile çıktım hemde geçen Çarşamba regl olucam bununda etkisi var ama dediğim gibi kilo vermem durdu malesef. Vücudum benle inatlaştıkça ben daha çok hırslanıyorum dün bile sabah aç karnına 20dk ip atladım kahvaltı dan sonrada tabi yemekten 50dk sonra falan tam yarım saat koştum sürekli de yediklerime dikkat ettim sanırım en şanssız bu topikte benim napalm bir gün sonuç bende alırım inşallah. Belkide benim diyetime dikkat etmediğimi düşünüyorsunuzdur ama gerçekten yapıyorumEki Görüntüle 1768311
Bu hafta kilom = 64.700
Yani giden -800
Eki Görüntüle 1768311
Bu hafta kilom = 64.700
Yani giden -800
geçmis olsun canım...bebeğinle ilgilen sorun degil....Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ediyorum hepinizide tebrik ediyorum..
Foruma giremiyorum bebeğim biraz huzursuz ekledigim foto tam istediğim gibi olmadı bu sabah aceleyle çektim en kısa zamanda boydan daha net bir foto eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?