- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.101
gecmis olsun canım..kekik suyu iç ağrıya bire bir..Sen kendine dikkat et tugbacm aman senin bebiş var .
Bnde bugün regl oldm fena bı ağrım var hareket edecek halim yok
Sağlığın herşeyden önemli.. Iyilesince her yeri pırıl pırıl yaparsın..
İlaçlarını düzenli kullan Melekcim tekrar geçmiş olsun arkadaşım..
Çok teşekkür ederim birazdan icicem.gecmis olsun canım..kekik suyu iç ağrıya bire bir..
Geçmiş olsun arkadaşım..Çok teşekkür ederim birazdan icicem.
Canım taharet suyuna biraz sirke koy. Iç çamaşırını günde 2 değiştir ayağını kasığını sıcak tutGunaydin bayanlarr
Sizi, buraya yazmayi ozlemisim...
Dun acile gittik. Filmde gaz, idrarda enfeksiyon çıktı. Serum ve igne yaptilar. Serum cok iyi geldi. Agrim yok gibi.bu hafta hastalikla gecti. Hic spor yapamadim ve ev batmis durumda. Bu aksam oglus uyuyunca temizlik yapsam bugunluk spor yeter. Bide regl olsaam su siskinligim tam gececek. Bakalim yarinki tartiyi iple cekiyorum. Ins gitmiştir biraz kilolar
Canım taharet suyuna biraz sirke koy. Iç çamaşırını günde 2 değiştir ayağını kasığını sıcak tut
Bide içtiğin suya biraz sirke koy iç
. Bol su iç
ben çok çektim zamanında. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim cnm .Geçmiş olsun arkadaşım..
Bende bekarken çok sancılarım olurdu mutlak ağrı kesici almadan duramazdim ama o ağrı kesici hem ağrımı hemde regl keserdi annem nane kekik demlerdi biraz faydası olurdu sonra evlendim doğum yaptıktan sonra geçti simdi reglde kesinlikle ağrım olmuyor hatta hiç bilmiyorum bile..
Su an seninde yapabileceğin şey kendini sıcak tutman ve rahatlatıcı bitki çayları içmen olur..
Cnm sen kaç kilo ile başladın ve 8 kiloyu ne kadar sürede verdin?Kizlarr oglusla yaklasik 1 saat yuruduk. Uzerime giydigim tunik 2 ay once olmuyordu. Pantalonda ayni sekilde dardi. Simdi belimden dustu diye kemer taktim
eeee 8 kilo var arada
Fotomu paylasmak istedimmm sizinle
Ins bi 8 kilo daha verdim mii supeerr olacakkk
Tebrikler MelekcimKizlarr oglusla yaklasik 1 saat yuruduk. Uzerime giydigim tunik 2 ay once olmuyordu. Pantalonda ayni sekilde dardi. Simdi belimden dustu diye kemer taktim
eeee 8 kilo var arada
Fotomu paylasmak istedimmm sizinle
Ins bi 8 kilo daha verdim mii supeerr olacakkk
Cnm sen kaç kilo ile başladın ve 8 kiloyu ne kadar sürede verdin?
İyi akşamlar canım..İyi aksamlar arkadaslarim
İnsallah yarin guzel sonuclar ogreniriz
Ben 1 hafta sonra memlekete gidicem,benim icin asil sinav o zaman baslayacak
Şu an olmak istedigim kilodasn ah bnde 68 diyor olsaydım şimdi şu 7 lerde bi çıkıp bi iniyorumCanim 15 aralikta diyete basladigimda 75 kiloydum. Yarin yeni kilomu ogrenecegim ama 68 den fazla cikacagimi dusunmuyorum. Yarin 8.haftam olacak 7 kilo verdim.
Bu kiyafet dar oldugu zaman 76 kiloydum
Sade yeşil çay mı cnm bu ya bn bi türlü içemiyorum sade tadı hiç iyi değil
Bilemedin dogadan buyulu bohcaSade yeşil çay mı cnm bu ya bn bi türlü içemiyorum sade tadı hiç iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?