Kendim Diyetim. ( resimli)

Sağlığın herşeyden önemli.. Iyilesince her yeri pırıl pırıl yaparsın..

İlaçlarını düzenli kullan Melekcim tekrar geçmiş olsun arkadaşım..

Cok tesekkurler arkadasim
Temizligi Aksam yaparim canim dayanamiyorum evi böyle görmeye. Ilac olarakta 1 seferlik suda eriyen bisey verdi gece yatarken icecekmisim dun alamadim

Çok teşekkür ederim birazdan icicem.
Geçmiş olsun arkadaşım..

Bende bekarken çok sancılarım olurdu mutlak ağrı kesici almadan duramazdim ama o ağrı kesici hem ağrımı hemde regl keserdi annem nane kekik demlerdi biraz faydası olurdu sonra evlendim doğum yaptıktan sonra geçti simdi reglde kesinlikle ağrım olmuyor hatta hiç bilmiyorum bile..

Su an seninde yapabileceğin şey kendini sıcak tutman ve rahatlatıcı bitki çayları içmen olur..

Canım taharet suyuna biraz sirke koy. Iç çamaşırını günde 2 değiştir ayağını kasığını sıcak tut
Bide içtiğin suya biraz sirke koy iç
. Bol su iç
ben çok çektim zamanında. Geçmiş olsun

Bilgilerin icin tskler canim. Ama benim enfeksiyonla ilgili bir sikayetim yoktu.
Genel temizligime cok dikkat ederim ama sirkeyi deneyecegim

Teşekkür ederim cnm .
Ya çok fena ağrıyor bnm ki hap atmadan kesinlikle duramıyorum . Atmak istemiyorum ama o ağrıya dayanamıyorum. Kusma da oluyor arada .
Kekik çayı içtim karnımda sıcak su torbası yatıyorum biraz hafifledi gibi

Kizlarr oglusla yaklasik 1 saat yuruduk. Uzerime giydigim tunik 2 ay once olmuyordu. Pantalonda ayni sekilde dardi. Simdi belimden dustu diye kemer taktim
eeee 8 kilo var arada
Fotomu paylasmak istedimmm sizinle
Ins bi 8 kilo daha verdim mii supeerr olacakkk

Eklentiler

• 20160208_145455~2.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 130
Cnm sen kaç kilo ile başladın ve 8 kiloyu ne kadar sürede verdin?

Tebrikler Melekcim

1 beden küçüldün artık kendine yeni kıyafetler alma zamanı gelmiş..

Hadi sporcu anne fit olma yolunda ilerliyorsun

İyi aksamlar arkadaslarim

İnsallah yarin guzel sonuclar ogreniriz

Ben 1 hafta sonra memlekete gidicem,benim icin asil sinav o zaman baslayacak

İyi aksamlar arkadaslarim

İnsallah yarin guzel sonuclar ogreniriz

Ben 1 hafta sonra memlekete gidicem,benim icin asil sinav o zaman baslayacak
İyi akşamlar canım..

Senden iyi umutluyum bakalım nasıl olacak ? Bu hafta bol bol spor yaptın..

Kilo almadan geri gelirsin umarım..

Canim 15 aralikta diyete basladigimda 75 kiloydum. Yarin yeni kilomu ogrenecegim ama 68 den fazla cikacagimi dusunmuyorum. Yarin 8.haftam olacak 7 kilo verdim.
Bu kiyafet dar oldugu zaman 76 kiloydum
Şu an olmak istedigim kilodasn ah bnde 68 diyor olsaydım şimdi şu 7 lerde bi çıkıp bi iniyorum

Gulcum ben artik tutamadigum jaza oruclarimi tutmaya baslicam.41 gunum var gecen sene emziriyorum diye tutamamistim.nasil yesem yaa bilmiyirum.kilo alirmiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…