- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.181
Hb ben 26 yasındaym 7 aylık oğlum war suan 79 kıloyum boyum 1.65. Kılo wermeyı cooook ıstyrm bana da destek olrsanız cok sewınırım kızlar
Emiyor cnm malesef spora frstm yok bır yandanda kpss ye clsyrm çunkuTabiki oluruz canim.
Benimde oglusum 8 bucuk aylikOglusun emiyor mu. Spor yapma imkanin var mi
Taaaaaaammmmmmm 12 dilim
Büyük dikdörtgen tepsinin yarisi
Ne yedim biliyormusunuz
Pizzzaaaaa[/QUOTE
Afiyet olsun canım.. Sana diyecek birşey bulamıyorum..
Ama hareket etmezsen nasıl olacak ? Yediklerinle anca formda kalırsın yada çok a kilo verirsin gr gr giderEmiyor cnm malesef spora frstm yok bır yandanda kpss ye clsyrm çunku
Blyrm cnm ama mayısa kadar frstm yok. Hawa guzel oldgnda oğlumla yuruyse ckyrm ne kadar etkılı olr bılmyrmAma hareket etmezsen nasıl olacak ? Yediklerinle anca formda kalırsın yada çok a kilo verirsin gr gr gider
Ewde yapablcgm hareketlerden ne önerırsınız banaBlyrm cnm ama mayısa kadar frstm yok. Hawa guzel oldgnda oğlumla yuruyse ckyrm ne kadar etkılı olr bılmyrm
Bak bu olur işte... Gunde 1 saat yürüyüş yaparsan çok iyi sonuç alırsın ama düzenli olsun evde olduğun zaman leslie yaparsın yediklerine dikkat edersen bu iş oldu demektir..Blyrm cnm ama mayısa kadar frstm yok. Hawa guzel oldgnda oğlumla yuruyse ckyrm ne kadar etkılı olr bılmyrm
İnş cnm ya bende çok istyrm sen kaç kilo werdnBak bu olur işte... Gunde 1 saat yürüyüş yaparsan çok iyi sonuç alırsın ama düzenli olsun evde olduğun zaman leslie yaparsın yediklerine dikkat edersen bu iş oldu demektir..
Bende evdeyim günde 1 saatimi spora ayırıyorum mecburen.. Leslie yürüyüş programı yapabilirsin ip atlayabilirsin pilates yapabilirsin..Ewde yapablcgm hareketlerden ne önerırsınız bana
İnş cnm ya bende çok istyrm sen kaç kilo werdn
Ben bugünden itibaren canım şu pul biberli yoğurta başladım yatmadan önce yiyorm bakalım bi süre denicem olmadı bunu denerim saol bu arada önerin içinEki Görüntüle 1768916
Canım böyle birşey deneyebilirsin..
ben o biberli kürun çok faydasını gördüm.. Umarım seninde işine yarar..Ben bugünden itibaren canım şu pul biberli yoğurta başladım yatmadan önce yiyorm bakalım bi süre denicem olmadı bunu denerim saol bu arada önerin için
Tebrık ederm cnm. Yeşil çay içsem bebegme bı zararı olr mu2 buçuk ay oldu 11 kilo verdim..
Ben 15 Gunde 1 tane içiyorum.. Malesef benim bebeğim tam anne sütü almıyor mama ile destekliyorum..Tebrık ederm cnm. Yeşil çay içsem bebegme bı zararı olr mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?