Kendim Diyetim. ( resimli)

Sanada Günaydın, iyi hadi bakalım size kolay gelsin

gunaydın guzel ve bakımlı hanımlar
gece yazamadım kızlar malum yemekti çaydı yorgun dusup uyumusum..dun arkadasımın tavsiyesi uzerine acı cehre çayına basladım içinde yesilcay kekik ve acı cehre var...zayıflamaya bire birmis....deneyecem bakalım wc sorunum gitcekmi?

Umarım faydası olur.. Bir dene bakalım.. Evet dün hiç seni göremedim ama tahmin ettim yorulmustur dedim kendi kendime dedim

Sende iyiki varsın Tuğbacım , iyiki bu topiktesin

Eeee o pizzaların acısı çıkmalı degil mi ?

Işini ve ne istediğini bilen annelere bayılıyorum yaaa

merhaba canım; öncelikle seni tebrik ederim şahane kilo vermişsin benimde 1 yaşında oğlum var halen emziriyorum, emzirdiğim içinde gözüm dönmüş gibi yemek yemek istiyorum kaç kere diyete başladım bıraktım ben bile hatırlamıyorum ama senin paylaştıklarını görünce tekrar bir gaza geldim şu saniye itibariyle bende diyet yapıyorum:))

Merhaba canım hoşgeldin..
Bende emziriyorum senin gibi ama inan bunlar bahane değil...!
Eskisinden daha iyi sütum oluyor kiloluyken bu kadar sütum iyi değildi emzirdikten sonra gözüm dönüyor ne bulursam yiyordum şimdi sağlıklı beslenince sütümün kalitesi arttı..

Kilo vermek bedensel değil zihinsel bir savaşmış bunu öğrendiğim..

ben çalıştığım için spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hamile kalmadan önce dukan diyeti ile güzel kilo vermiştim, şimdide protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum ama makarnaya dayanamıyorum haftada bir kaç porsiyon yağsız sebzeli ve peynirli makarna tüketiyorum, 57 kilo ile hamile kaldım şimdi 63- 64 kilolarda gidip geliyorum bir 6-7 kilo verebilsem süper olacak ancak kilom artmış olmasına rağmen hamilelik öncesi kıyafetlerime girebiliyorum yine 36-38 beden giyiyorum anlamadım gitti tartıda neden ağırım. Neyse zayıflıcaz inşallah...

hosgeldin canım

Kahvaltin cok güzel görünüyor istah acici:)afiyet olsun en iyi saglikli yemek ve yürüyüs..Ben kilo sorunu degilde kendime aliskanlik yapsam bebisimle ve kizimla yürüyüs yapsam kar kis demeden ohh kadin dedigin böyle saglikli seyler yapar,kendine bakar !

Hadi durmak yokkk. Dün kendine ödül verdin bugün yakma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…