- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.201
Gunaydin arkadaşlar , bugün umarim bol sporlu az kalorili geçer umarim hepimiz için:)
İlk defa kahvaltiyi büyük bi iştahla yapmadim hala tokum ama saati geçmesin diye yaptim:)
Aksamada sadece yeşil mercimek corbasi yapacagim inşallah:)
esimde bana uydu oda diyet takiliyo:)
hosgeldin özlemMrb uzun zamandır bu sayfayı takıp edyrm. Benı de aranıza alrmsnz kızlar☺
Umarım faydası olur.. Bir dene bakalım.. Evet dün hiç seni göremedim ama tahmin ettim yorulmustur dedim kendi kendime dedimgunaydın guzel ve bakımlı hanımlar
gece yazamadım kızlar malum yemekti çaydı yorgun dusup uyumusum..dun arkadasımın tavsiyesi uzerine acı cehre çayına basladım içinde yesilcay kekik ve acı cehre var...zayıflamaya bire birmis....deneyecem bakalım wc sorunum gitcekmi?
İyi ki varizz hepimiz
Eeee o pizzaların acısı çıkmalı degil mi ?Leslie ve 40 ar tane uç farklı hareket yapildi:)
Bol bol ter atildi:)
Durmak yok simdi ders vakti minnakda uyurken:)
Leslie yaparken oğlumun uykusu geliyo , son 10 dakikasındafalan momfortbabymizi takiyoruz hem spor hem de bebik uyuyor
Merhaba canım hoşgeldin..merhaba canım; öncelikle seni tebrik ederim şahane kilo vermişsin benimde 1 yaşında oğlum var halen emziriyorum, emzirdiğim içinde gözüm dönmüş gibi yemek yemek istiyorum kaç kere diyete başladım bıraktım ben bile hatırlamıyorum ama senin paylaştıklarını görünce tekrar bir gaza geldim şu saniye itibariyle bende diyet yapıyorum:))
ben çalıştığım için spor yapamıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum hamile kalmadan önce dukan diyeti ile güzel kilo vermiştim, şimdide protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum ama makarnaya dayanamıyorum haftada bir kaç porsiyon yağsız sebzeli ve peynirli makarna tüketiyorum, 57 kilo ile hamile kaldım şimdi 63- 64 kilolarda gidip geliyorum bir 6-7 kilo verebilsem süper olacak ancak kilom artmış olmasına rağmen hamilelik öncesi kıyafetlerime girebiliyorum yine 36-38 beden giyiyorum anlamadım gitti tartıda neden ağırım. Neyse zayıflıcaz inşallah...Merhaba canım hoşgeldin..
Bende emziriyorum senin gibi ama inan bunlar bahane değil...!
Eskisinden daha iyi sütum oluyor kiloluyken bu kadar sütum iyi değildi emzirdikten sonra gözüm dönüyor ne bulursam yiyordum şimdi sağlıklı beslenince sütümün kalitesi arttı..
Kilo vermek bedensel değil zihinsel bir savaşmış bunu öğrendiğim..
hosgeldin canımmerhaba canım; öncelikle seni tebrik ederim şahane kilo vermişsin benimde 1 yaşında oğlum var halen emziriyorum, emzirdiğim içinde gözüm dönmüş gibi yemek yemek istiyorum kaç kere diyete başladım bıraktım ben bile hatırlamıyorum ama senin paylaştıklarını görünce tekrar bir gaza geldim şu saniye itibariyle bende diyet yapıyorum:))
oda ne pizzamıEeee o pizzaların acısı çıkmalı degil mi ?
Işini ve ne istediğini bilen annelere bayılıyorum yaaa
hoşbuldum canım benim:)hosgeldin canım
Hadi durmak yokkk. Dün kendine ödül verdin bugün yakma zamanıLeslie ve 40 ar tane uç farklı hareket yapildi:)
Bol bol ter atildi:)
Durmak yok simdi ders vakti minnakda uyurken:)
Leslie yaparken oğlumun uykusu geliyo , son 10 dakikasındafalan momfortbabymizi takiyoruz hem spor hem de bebik uyuyor
Hoşbuldum cnmhosgeldin özlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?