Kendim Diyetim. ( resimli)

Bnde yazarak çlşyrm wakıtte cok az kldı hakkımzda hayrlısı cnm. Sen çlşyrmsn
evet canım 2008 kpss ile yerleştim....63 puan aldım..ozaman alım çoktu..öyle yerleştim yoksa bu puanla bir yere yerlesemezdim.ilk tercihimi buraya verdim ve ilk tercihime yerlestim..doğuyu yazarken çok tereddüt ettim ama burdan çok memnunum..

Akşam üzeri tarçın cevizli süt içtim...

Akşam yemeğimi yedim..

Mevsim salata
1 tane içli köfte
Cacık

Oofff çok acıkmışım çok iyi doydum çok şükür..

Beyaz kelebek, cnm mas sana bi zamanlar bende 88 kilodan 63 kiloya düşmüştüm, ama senin gibi sürekli değil kacamaklarim oluyordu... senin mas var kacamaksiz süpersin tek kelime ile ins en kısa zaman da sağlıkla istediğin kilona inersin Takipteyim :)

Merhaba arkadaşlar bugün pek giremedim herzaman ki gibi yoğun yorucu bi gündü, yarım saat yürüdüm bugün koşu bandında, sabah ta aç karnına egzersiz ve ipimi atladım. Çocuk lar yemek, vs...gözümü açacak halim kalmadı benim ufaklık saat 5te falan uyanmaya başladı yine Allahım uykuya doyamıyorum ya. Ve bugün tartıda 73.7geldim ve regl olmuştum sanırım ödem varmış dün 74.5 gelmiştim bilemiyorum artık sevindim yinede

Bugun arkadasim dediki canan karatay guya demiski sallama cay icmeyin sallama cayin kagidindaki maddeden caya kimyasal madde geciyormus..bole bisey varmi acaba
Yani bilemiyorum Canan Hocayı sosyal medyada takip ediyorum ama hiç böyle birşey duymadım...

Teşekkür ederim canım hoşgeldin...

Benim gerçek amacım kilo vermek ve fit genç bir anne olmak..

Bazen kaçakmak yaptığım oluyor haliyle bebek emzirdigim için biraz esnek davranıyorum daha sonra kaldığım yerden devam ediyorum..

Sende süper kilo vermişsin , güzel düşünceler için teşekkür ederim:)

Iyiki geldin.. Allahım bebeğini sana bağışlasın tatlım..

Oooo kolay gelsin arkadaşım çok yogunsun..

Tebrik ederim.. Bak regl olunca nasıl değişti tartıda sonuç mükemmel oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…