- 9 Şubat 2016
- 147
- 136
- 18
- 36
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.221
cnm sınawa mı hazrlnyrsn sendeLeslie ve 40 ar tane uç farklı hareket yapildi:)
Bol bol ter atildi:)
Durmak yok simdi ders vakti minnakda uyurken:)
Leslie yaparken oğlumun uykusu geliyo , son 10 dakikasındafalan momfortbabymizi takiyoruz hem spor hem de bebik uyuyor
Cnm bnde hazrlnmaya çalşyrm lisanstn grcm senn bolum neydı. Cok zor olyr ama umutsuzum bndeO ozlem_eren evet canim KPSS lisans bakalim elimden geleni yapmaya calisiyorum:)
Ama isin garibi bebek falan yokken hic ders calisasim falan yoktu simdi var
Bnde yazarak çlşyrm wakıtte cok az kldı hakkımzda hayrlısı cnm. Sen çlşyrmsnViolet Life ve O ozlem_eren ..sizi gayet iyi anlayabiliyorum..allahın izniyle yapılamayacak hiç bişey yok .sadece stres yapmayın.gece çalışın yazarak çalısın daha bi özümsersiniz..
evet canım 2008 kpss ile yerleştim....63 puan aldım..ozaman alım çoktu..öyle yerleştim yoksa bu puanla bir yere yerlesemezdim.ilk tercihimi buraya verdim ve ilk tercihime yerlestim..doğuyu yazarken çok tereddüt ettim ama burdan çok memnunum..Bnde yazarak çlşyrm wakıtte cok az kldı hakkımzda hayrlısı cnm. Sen çlşyrmsn
Bende 2014 kpssden 82.6 aldm cnm bolum kamuevet canım 2008 kpss ile yerleştim....63 puan aldım..ozaman alım çoktu..öyle yerleştim yoksa bu puanla bir yere yerlesemezdim.ilk tercihimi buraya verdim ve ilk tercihime yerlestim..doğuyu yazarken çok tereddüt ettim ama burdan çok memnunum..
Bende 2014 kpssden 82.6 aldm
Afyt olsn cnm bnde 2 gundur duzenlı yyrm ıns dewamını da gtrcm kararlıyım bu kez☺Akşam üzeri tarçın cevizli süt içtim...
Akşam yemeğimi yedim..
Mevsim salata
1 tane içli köfte
Cacık
Oofff çok acıkmışım çok iyi doydum çok şükür..
Afiyet olsun canim.bende kaynimlara gececem yemege.. ne yiyecegimi bilmiyorum.ins pide degildirAkşam üzeri tarçın cevizli süt içtim...
Akşam yemeğimi yedim..
Mevsim salata
1 tane içli köfte
Cacık
Oofff çok acıkmışım çok iyi doydum çok şükür..
İns son atamalarda yerlesirsin canim.bende 2010 a hazirlanirken son alimda atanmistimBende 2014 kpssden 82.6 aldm cnm bolum kamu
Hu hu komsu afiyet olsunBende iki tabak yeşil mercimek corbasi yedim bu aksamlik
Yani bilemiyorum Canan Hocayı sosyal medyada takip ediyorum ama hiç böyle birşey duymadım...Bugun arkadasim dediki canan karatay guya demiski sallama cay icmeyin sallama cayin kagidindaki maddeden caya kimyasal madde geciyormus..bole bisey varmi acaba
Beyaz kelebek, cnm mas sana bi zamanlar bende 88 kilodan 63 kiloya düşmüştüm, ama senin gibi sürekli değil kacamaklarim oluyordu... senin mas var kacamaksiz süpersin tek kelime ile ins en kısa zaman da sağlıkla istediğin kilona inersinTakipteyim :)
Oooo kolay gelsin arkadaşım çok yogunsun..Merhaba arkadaşlar bugün pek giremedim herzaman ki gibi yoğun yorucu bi gündü, yarım saat yürüdüm bugün koşu bandında, sabah ta aç karnına egzersiz ve ipimi atladım. Çocuk lar yemek, vs...gözümü açacak halim kalmadı benim ufaklık saat 5te falan uyanmaya başladı yine Allahım uykuya doyamıyorum ya. Ve bugün tartıda 73.7geldim ve regl olmuştum sanırım ödem varmış dün 74.5 gelmiştim bilemiyorum artık sevindim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?