Kendim Diyetim. ( resimli)

Bugün annemlere geçtim gün boyu orda kaldım kız kardeşim geldi birlikte vakit geçirdik..

Akşam yemeğimi saat 6 olmadan yedim..

Salata ve 4 kaşık kıymalı patates yemeği..

Akşam üzeri tarçın süt içtim..

Bugünde tamam.. Birazdan ip atlamayı düşünüyorum bakalım

Merhaba arkadaslar
Bugun kacamak ve cook guzel spor yaptim
Esim rusvet olarak ekler almis
Sabah 10 da kahvaltida
1 yumurta omlet
2 ekler
1 bardak sicak suya limon sıkıp ictim
Tuzlu tatli eksi cok guzel bir kahvalti olmus dimi
12 30 da 2 ekler daha
14 00 de 1 kase yesil merc corbasi
15:30-17:30 arasi spor
40 dk tempolu kosu (200kcal)
60 dk bisiklet (400 kcal)
15 dk zor bisiklet,adini bilmiyorum (50kcal)

2 saatte 650kcal yaktim.sirilsiklam oldu bacaklarim... Haftasonları spora gitmeyecegim icin cuma gunu bu sekilde spor yapacagim, bacak calisacagim

Eve geldigimde 17:45 ti
1kase daha corba yanina 1bardak ayran ictim ve yeme konusunu bugunluk kapattim

Sporu coook seviyorumm

Gerçekten süper bir gün olmuş sevindim

Eee sen sporcu bir annesin bu hızla devam edersen yaza kadar fit bi anne olacaksın..

Gerçekten süper bir gün olmuş sevindim

Eee sen sporcu bir annesin bu hızla devam edersen yaza kadar fit bi anne olacaksın..

Canim yaa esim duymasin, aramizda kalsin ama sutum azaldi sanki dunden beri
Dun gece 1 den sonra saat basi uyandi. Acliktan mi neden anlamadim. Biraz cekip uyudu veya su icti. Simdi etinin kakaolu biskuvisini yedim simdi, ne zaman yesem artiyodu. Ins artar. Sabah kahvalti bide ogleden sonra corba yogurt veya meyve yiyor. Corbasini yememis, yogurdu vermeyi unutmus. Elma kivi vermis babasi. O da az. 6 bucukta emdi. 9 da yine emdi. Sutum cok yok gibi hic muhallebi vermedim. Yatmadan once muhallebi mi versem

Him.. Gece uyanmalar belkide dediğin gibi karnı tam doymadigi için olabilir..

Yatmadan önce karnını iyice doyur meyve olur muhallebi olur yoğurt olur..

Sende bence süt yapan besinler yemelisin bol bol salata yeşillik yiyebilirsin.. Yediklerini spor ile yakiyorsun ve tekrar vücud süt yapacak besin alamıyor..

Süt olsun diye ağır gıdalar yemene gerek yok biliyorsun.. Hamurisi falan..

Tamam canim

Bugün bebegimle birlikte gezme yaptık.. Yarım saat yürüyüş yaptık evden çıkmadan 20 dk pilates ve akşam tekrar eve gelince 500 ip atladim.
Az öncede eşimle birlikte sütlü kahve içtik..

Günü kapattık bakalım yarın nasıl olacak

Iyi geceler günlüğüm ve günlük arkadaşlarım

merhaba arkadaslar.. hepinize mutlu haftasonları diliyorum..

ben sabah esimle birlikte standart kahvaltimi yaptim kahvemi ictim..

simdi beebegimle hazirlandik gezmeye gidiyoruz kiz kardesime caya gidecez..

haftasonu kacamaklarina dikkat edelim tarti gunune son 2 gun kaldi..

B beyazmelek0116 tatlim birkaç gundur bakiyorum cok az yiyorsun emzirirken bu kadar az yemen ve ustune o kadar kalori harcaman tabikide sutunu azaltir.zatem emzirerek hergun 500kalori fazla harciyoruz

Haklisin canim. Aslinda yemem normal sayilir ama sporda cok terliyorum, kalori harcıyorum. Daha dikkatli olacagim. Ek gidayi 2 sefer veriyordum 3 e cikardim bugun. Geceye sutum daha cok olsun, ikimizde rahat uyuyalim diye

Haklisin canim. Aslinda yemem normal sayilir ama sporda cok terliyorum, kalori harcıyorum. Daha dikkatli olacagim. Ek gidayi 2 sefer veriyordum 3 e cikardim bugun. Geceye sutum daha cok olsun, ikimizde rahat uyuyalim diye
dogru yapmişsin canim ben bu yuzden ekmegi kesemiyorum sutum azaliyor baya.bir keresinde kesdim sutum cok azzaldi.hergum 3.4 dlim t.b ekmegi tuketiyorum.bu yuzden

2 gündür evde olmadigimdan spor yapamıyorum ama diyete devam ediyorum..

Şimdi eşimle dışarıdan yeni geldik avm gitmiştik..

Kendime sıcak süt ile sade nescafe hazırladım içine tarçın koydum.. Bu arada ben nescafe gold kullanıyorum büyük su bardağına bir çay kaşığı koyoyorum..

Tadı harika gerçekten...

Dün akşam yemeğinde 1 lahmacun ve salata yedim.. Çayın yanında yarım dilim bisküvili yaş pasta yedim..

Bugün tekrar telafi etmeye uğraşıyorum..

Karışık salata ve mercimek çorba yedim..

Birazdan büyülü bohça bitki çayımı içeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…