- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.461
Ayy Tugbam benim canim benim .. Yani şimdi uzuleyim mi sevineyimmi bilemedim ama tam isabet olmuş:)CANIM BUGUN KARGOM GELDİ İKİ TANE TUNİKİM DAR GELDİ ONUN UZERİNE SENDE YAZMISIN SÖZÜ CUK OTURDU BANA YANİ
Ooo bu güzel olmuş.. İrade harikaAnnem çiğ börek yaptı yemek aldim az ve bi tane çiğ börek yedim ....
Kendimi öyle gariban hissettimki anlatamam boynumu buktum yedim
3 tane daha yerdim yani
Akşam yemek yemeyerek iyi yaptın.. Bende olsam akşam yemeği yemezdim.Kizlar bugun kacamak yaptim
Sabah kasarli omlet 1 dilim ekmek cay
Esim disari cikalim dedi oglen. Yuruduk aciktik. Lokantaya girdik. Adana yedim yaninda ayransaat 2 bucuktu
Yarim saat once 5 tede 2 mandalina yedim. Aksam yemegi yemicem. Bugun spora gidemedim. Aksam evde bisiklet mekik falan yaparim. 2 ayda 9 kilo verdim, bu kacamaktan bisey olmaz dimi
Sanada Günaydın canım..günaydin kizlar hepinize kaçamaksiz gün dilerim.ben 2 gündür zumba yapiyorum 25 dakikalik fazlasini hünüz yapamiyorum acayip ter attiriyor muthiş bişey tavsiye ederim :) daha öncede yapmiştim bakalim bu sali eksi görebilecekmiyim
link atamiyoeum canim ama ismi şöyle... 10 minute kardio danc abc workout .. boyle yazarsan youtubeda cikiyoSanada Günaydın canım..
Zumba hangisini yapıyorsun? Bir çok çeşidi var..
Hiç zumba yapmadım..çok güzel terletiyor ve de sıkılaştiriyor vucudu
Evet azimliyim hirsliyim istediğim sonuca ulaşana kadar pes etmeyecemkızlr mrb nasılsınız...görüyorumki herkes cok azimli bir sekılde ilerliyor
evet az kaldi:) ben bugun bide 30 gunluj squat programina başladim bakalim sonuç nasil olacakHiç zumba yapmadım..
Bugün jillian 30 veek kardio programı var ona başlayacam..
Yaz mevsimine az kaldı biraz daha gayret göstermeli:)
evet canim aynen bu sefer çok azimliyim olmali artik gidecek bu kilolarkızlr mrb nasılsınız...görüyorumki herkes cok azimli bir sekılde ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?