- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.521
Evet benim eşim haftasonu evde oluyor ve birlikte vakit geçiriyoruz gezmeye gidiyoruz alışverişe gidiyoruz , birlikte yemek falan yapıyoruz bu yüzden fazla giremiyorum..Topigimiz biraz sessiz haftasonu diye herlade. Yarina cosariz
Ben bugun 4 gibi kacamak yaptim
Sonra hemen giyinip ciktim.yarim saat r0 dk yurudum. Tarti cookk kotu gosterdi. Az once 67 dakika kondisyon bisikletinde pedal cevirdim ceza olarak biraz fazla yaptim. Sanirim bu hafta kilo kaybi degil artisi olacak
Yarin dikkat edeyim. Saliya fazla arti çıkmasın
canım gunaydın nasılsın?bacaklardan belli maşallah incecik olmusEki Görüntüle 1779829
Günaydın hanımlar , GÜNAYDIN günlüğüm:)
Sade türk kahvesi içerek ardına pilates yapacam..
Olduğumuz kilodan daha zayıf ve fit görünmek istiyorsak mutlaka spora vakit ayıralım
Günaydın canım benim.. Bende seni özledimgunaydın kızlar nasıl özlemisim sizi yaaaaa....:)
Süper harika gidiyorsun.. Spor ve diyet devam.. Elbet eksileri göreceksin..Günaydın arkadaşlar yeni bir haftaya merhaba... Bende hafta sonu pek giremiyorum. Hafta sonu 2gün ara veriyorum sporuma bugün başladım özlüyorum valla 2gün spor yapmayı, eksiklik oluyor. Yarım saat tempolu yürüyüş yaptım saat 7de, 9,5 gibi kahvaltımı yaptım. Ara öğün yemiyorum artık bana uymuyor sanırım zaten herkese uymuyor. Tatlı şeyler de artık canım istemiyor böylelikle, yoksa sanki kriz e giriyor insan, ve artık akşam 5ten sonra hiçbir şey yemiyorum ve midem de çok rahat oluyor. Bende ki değişiklikler böyle arkadaşlarım eksileri de görüyorum çok şükür
Merhaba canım..Mrb arkadaslr ben cuma gunleri tartlyrdm ama artık sızın gıbı salı tartlacam. Kaçamaklarm oldu ama bakalm 10 gunde sonuc nasl olck.
Evet canım aynen bu söylediğin şekilde oluyor bende çok araştırdım bu konuları ve en doğrusu da bu bence, zaten sık sık ve az az beslenmek daha çok obez kişilerde sonuç veriyor çünkü insülin direnci oluyor aşırı kilolu insanlar da ve bu şekilde bir diyet sonuç veriyor onlar da. Aslına bakarsan en önemlisi kendi vücudunu tanıyıp, ve sürdürülebilirliği ni sağlayacağın yaşam tarzına en uygun diyet ve egzersiz yöntemini bulup bunu uygulamak gerekiyor. Ben ce Karatay diyeti çok güzel ve en önemlisi bana uyuyor ben sadece farklı olarak tam buğday ekmeği yiyorum kahvaltı da zaten emzirdiğim içinde gerekli oluyor. Meyvelerimi de kahvaltı da yiyorum artık ve insülin seviyemi ani fırlatacak ve bir süre yüksek kalmasını sağlayacak gıdalar dan kaçırıyorum artık meyvedeki fruktoz da böyle. Birazda glisemik indeks lerine bakıyorum şimdi yiyecek lerinSüper harika gidiyorsun.. Spor ve diyet devam.. Elbet eksileri göreceksin..
Bende haftasonu spor yapmıyorum kendimi dinlendiriyorum ama gerçekten bir boşluk hissediyorum..
Yemek yedikten sonra 2 saat boyunca kanda insülin yükselir. Insülin kandaki fazla sekeri yaga ceviren hormon. 2 saatten sonra ikinci dördüncü saatler arasinda glukagon hormonu salgilanir. O da karacigerde depo edilmis sekeri kullanir, senin yemek yemene gerek kalmadan depodan harciyor yani. Dördüncü saatten sonra ise leptin hormonu salgilaniyor ve iste bu hormon vücuttaki yaglari yakip kullaniyor.
Ara ögün yersen sürekli insülin salgilanir ve glukagon ve en önemlisi leptin e sira gelmez.. Hem meyve sekerli, kan sekerini yükseltir ve bu depolanir. Eger hic dayanamazsan bence en azindan kuruyemis yemelisin..
Karatay diyetine göre böyle ilerliyorum ve sonuç alıyorum..
Tsk ederm cnm inşMerhaba canım..
Olur salı günü olsun inşallah sonuç alırsın..
Hayırlı günler canlar
Bende hafta sonu spor yapmadım. Ara ara evde pişen kekten tatlıdan azıcık yedim
Akşam 5 den snra bişi yememeye çalışıyorm günlük 3lt üzerinde suyumu içiyorm. Bide geçen yürürkenAy__Prensesi senin gibi bacaklarımı strec film sardım acayip ter attım
Bugün gezmelere gidiyorum
Yarın kilo bildirimi yapmaya çalışıcam
Diyeti bırakmak yok yaza çok az kaldı renkli tisortlere elbiselere
Netten alıntı yaptım..Canim harika bir yazi olmus tamamini senmi kaleme aldin gercekten tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?