- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 33
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #2.481
Sanda merhaba canım..Merhaba dostlar
Bugun rutin kahvaltimi yaptim. Oglen meyve
2 bucukta sade turk kahvesi
3 5 arasi mukemmel spor ( karnima be bacaklarimi strecle sardim evden cikarken, spor sonunda sirilsiklam olmustu)
Kizlar bu arada terliyken bebisi emzirmek cok zararliymis. Ben dusumu eve gelince aliyordum ama bugun cok terledigimden, orasida temizmis hemen 2 dk da yikadim vucudumu
5 bucukta yarim tabak karnabahar yemegi 1 bardak ayran
Oglusumu banyo yaptirip uuyuttuk.simdi kocisle nargile icme zamani
Bu arada sigaradan ikimizde nefret ederiz ama esim nargile tutkunu. Bende ayda 1 kez bir iki kez cekiyorm emzirdigim icin
Kız bayılıyorum sana beğen butonuna basmaktan bi hal oldum
Kız bayılıyorum sana beğen butonuna basmaktan bi hal oldumşuraya hepsini beğendim yazayım yerini bulsun topluca
Hayirli cumalar herkese.
inşallah bende böyle azimli olurum :) başlayacağım bakalım sıkı diyet yapamıyorum hasta oluyorum sonra birde çalışıyorum sabah evden hazırlayacağım öğlen yemekhanede yiyoruz bazen dışardan ama az ve ekmeksiz yememeye çalışacağım ya da kepek ekmeği yiyeceğim yersemdeEki Görüntüle 1777453 sabah limon ve elma sirkesi karışımı suyumu içtim.. 20 dk pilates yaptım hemen kahvaltımı yapacam sonrada yürüyüş zamanı..
Herkese keyifli gunler diliyorum
Canım benim yaa çok sağol teşekkür ederim.. :)Kız bayılıyorum sana beğen butonuna basmaktan bi hal oldumşuraya hepsini beğendim yazayım yerini bulsun topluca
Hayirli cumalar herkese.
Tabiki faydası olur.. Aslında ne yapacağını çok iyi biliyorsun .. Nerden başlayacağına gelince tabağını ve porsiyonlarını küçülterek başlayabilirsin..inşallah bende böyle azimli olurum :) başlayacağım bakalım sıkı diyet yapamıyorum hasta oluyorum sonra birde çalışıyorum sabah evden hazırlayacağım öğlen yemekhanede yiyoruz bazen dışardan ama az ve ekmeksiz yememeye çalışacağım ya da kepek ekmeği yiyeceğim yersemdeakşam yemeği elimden geldiğince çok az yemek isityorum birde belli bir spor düzeni yapabilsem herhalde faydası olur olur mu ????
GÜNAYDIN Sanada canım..günaydin hanimlar bu sabah tartida çok güzel rakamlar gördüm :) sali günü bildirimini sabirsizlikla bekliyorum:)
bilgide sorun yokda bende icraatta var nedenseTabiki faydası olur.. Aslında ne yapacağını çok iyi biliyorsun .. Nerden başlayacağına gelince tabağını ve porsiyonlarını küçülterek başlayabilirsin..
Sadece 1 hafta 10 gün pes etmeden devam etsen gerisi gelir hemen sonuç almaya başlarsın..
Çay da ictiysen hepsi birlikte 300 kaloriye yakın olmuş tatlım.. 280 falanbu sabah 2dilim t.b ekmegi yarrim haşlanmiş yumurta 1ç.k tereyagi 2 ç.k incir reçeli yedim.acaba kaç kalori almişimdir.çok olmamiş dimi:/
Demekki tam olarak yapmak istemiyorsun.. Önce ruhunu ve zihnini hazirlaman lazım..bilgide sorun yokda bende icraatta var nedense
çayı ve bitki çaylarını zaten şekersiz içiyorum canım kahveye alışamadım pek nescafeyide sade içiyorum yani süt tozu koymadan sadece kahveyle ve çok az şeker öyle alıştırdım kendimi süt tozu yağlı geliyor midemi fena yapıyor malesef bakalım inşallah yapabilirim havalar ısınmaya başladı işe de yürüyerek gelirim 45 dk da geliyorum evden mesefe var biraz sabah akşam öyle yürüsem evde de bir şeyler yapmaya çalışırım bakalım birde eve tartı almam lazım ilk iş olarakTabiki faydası olur.. Aslında ne yapacağını çok iyi biliyorsun .. Nerden başlayacağına gelince tabağını ve porsiyonlarını küçülterek başlayabilirsin..
Sadece 1 hafta 10 gün pes etmeden devam etsen gerisi gelir hemen sonuç almaya başlarsın..
aynen canım kesinlikle katılıyorum sana inşallah bunun içinde savaşacağımDemekki tam olarak yapmak istemiyorsun.. Önce ruhunu ve zihnini hazirlaman lazım..
Diyet bedensel değil zihinsel bir savaştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?