Kendim Diyetim. ( resimli)

Merhaba dostlar
Bugun rutin kahvaltimi yaptim. Oglen meyve
2 bucukta sade turk kahvesi
3 5 arasi mukemmel spor ( karnima be bacaklarimi strecle sardim evden cikarken, spor sonunda sirilsiklam olmustu)
Kizlar bu arada terliyken bebisi emzirmek cok zararliymis. Ben dusumu eve gelince aliyordum ama bugun cok terledigimden, orasida temizmis hemen 2 dk da yikadim vucudumu
5 bucukta yarim tabak karnabahar yemegi 1 bardak ayran
Oglusumu banyo yaptirip uuyuttuk.simdi kocisle nargile icme zamani
Bu arada sigaradan ikimizde nefret ederiz ama esim nargile tutkunu. Bende ayda 1 kez bir iki kez cekiyorm emzirdigim icin

Sanda merhaba canım..

Güzel gelişmeler var. Beslenme spor harika gidiyorsun..

Bizimde bugün banyo günümüz birazdan bıcı bıcı yapacak ufaklık:)

Oooh maşallah sana eşinle birlikte anın keyfini çıkar tatlım..

21. Günden sonra spor alışkanlık haline gelirmiş gerçekten doğru hareket etmedigim gün moralim bozluyor.. Evet bugünde elimden geldiğince zamanım yettiğince sporumu yapmaya çalıştım..

10 dk zumba
10 dk pilates
30 dk cardio
1000 tene ip

Yarın da yürüyüş yapmayı düşünüyorum.

sabah limon ve elma sirkesi karışımı suyumu içtim.. 20 dk pilates yaptım hemen kahvaltımı yapacam sonrada yürüyüş zamanı..

Herkese keyifli gunler diliyorum

Kız bayılıyorum sana beğen butonuna basmaktan bi hal oldum şuraya hepsini beğendim yazayım yerini bulsun topluca
Hayirli cumalar herkese.
Eki Görüntüle 1777453 sabah limon ve elma sirkesi karışımı suyumu içtim.. 20 dk pilates yaptım hemen kahvaltımı yapacam sonrada yürüyüş zamanı..

Herkese keyifli gunler diliyorum
inşallah bende böyle azimli olurum :) başlayacağım bakalım sıkı diyet yapamıyorum hasta oluyorum sonra birde çalışıyorum sabah evden hazırlayacağım öğlen yemekhanede yiyoruz bazen dışardan ama az ve ekmeksiz yememeye çalışacağım ya da kepek ekmeği yiyeceğim yersemde akşam yemeği elimden geldiğince çok az yemek isityorum birde belli bir spor düzeni yapabilsem herhalde faydası olur olur mu ????

bu sabah 2dilim t.b ekmegi yarrim haşlanmiş yumurta 1ç.k tereyagi 2 ç.k incir reçeli yedim.acaba kaç kalori almişimdir.çok olmamiş dimi:/

Tabiki faydası olur.. Aslında ne yapacağını çok iyi biliyorsun .. Nerden başlayacağına gelince tabağını ve porsiyonlarını küçülterek başlayabilirsin..

Sadece 1 hafta 10 gün pes etmeden devam etsen gerisi gelir hemen sonuç almaya başlarsın..

çayı ve bitki çaylarını zaten şekersiz içiyorum canım kahveye alışamadım pek nescafeyide sade içiyorum yani süt tozu koymadan sadece kahveyle ve çok az şeker öyle alıştırdım kendimi süt tozu yağlı geliyor midemi fena yapıyor malesef bakalım inşallah yapabilirim havalar ısınmaya başladı işe de yürüyerek gelirim 45 dk da geliyorum evden mesefe var biraz sabah akşam öyle yürüsem evde de bir şeyler yapmaya çalışırım bakalım birde eve tartı almam lazım ilk iş olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…