Kendim Diyetim. ( resimli)

Ayy ne güldüm Aynurcum şok geçirmiş gibisin tatlım

Evet diğer fotoda yaşlı olgun bir bayan var hem ruhen hem bedenen yaslamış birisi..

Aradaki fark gerçekten etkileyici dediğin gibi sporun faydası çok büyük özellikle plates.. Vücudu şekillendiriyor.. Şiddetle tavsiye ederim

Darısı sana olsun

İnş cnm ya.sen cok güzel olmuşsun cok fit görünüyosun
Böyle fitt görünmeyi spora borçluyum..

Yağmur çamur kar demeden yürüyüş yaptım..
Sabahları erken kalktım pilates yaptım..
En son artık kardio çalışıyorum..

Kilo verirken spor şart sakın bırakma..

60 i goreyimde bana plates cardio videosu yolla ,zorla yaptir:)
yoksa boyle bingil bingil olmaz

Eki Görüntüle 1814404

Evet arkadaşlar beni merak edenler için foto ekledim..

Önce ve sonra..

Beyaz giyindim vücudum belirgin olsun diye..
yok artık taş gibi hatun olmuşsun wala canımm tebriklerebru şallının vücuduna benzettim sana bakıpta harekete geçmemek imkansiz canım ya acaip kas yapmışsın ellerinden bile belli

Beyaz kelebeğim canım çok güzel olmuşsun, benim oğlum rahatsız dı pek giremiyorum. Bronşit olmuş şimdi iyi çok şükür. Sanırım antep te üşüttü. Fit ve genç kız gibi görünüyorsun . Ben bu hafta spor yapamıyorum, hafta ya devam ederim artık

Haftada 5 gün spor yaptım.. Akşam saat 6 dan sonra hiç birşey yemedim.. %90 Karatay diyeti uyguladım..
bende yapıyorum canım ama karatay diyetini yapmadım tam olarak nasıl bilmiyorum çünkü bir çok yerde farklı yazılar var.
Zaten bende çok aman aman kilolu biri değilim 59 kiloyum 2 kilo fazlam var

yok artık taş gibi hatun olmuşsun wala canımm tebriklerebru şallının vücuduna benzettim sana bakıpta harekete geçmemek imkansiz canım ya acaip kas yapmışsın ellerinden bile belli
Istikrar , diyet ve spor bunlar bir bütün olarak birbirini tamamlıyor..

Sende karar ver bir yerden başlamalısın.. Eminim biraz kilo verirsen devamı gelecektir..

Teşekkür ederim arkadaşım.. Sizede geçmiş olsun.. Hava değişikliği bebeleri çabuk etkiliyor..
Tabiki bebeğin sağlığı herşeyden önemli. Dikkatli ol canım hastalık ilerlemesin. Mutlaka tadaviye başlamışsındır..

İnşallah en kısa sürede iyileşir yavru..

bende sadece sezeryan göbeği kaldı onu yok etmem lazım limonlu yoğurt kürüne başladım 2 gündür umarım faydasını görürüm
Him.. Evet diyetle birlikte faydası olabilir ama sporla birlikte tamamlamalısın..

Buradan yola çıktım.
KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir

Günaydın günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Güne limon suyu ve elma sirkesi karşımı içerek başladım..
Şimdi spor zamanı.. Daha zinde daha rahat bir gün geçirmek için biraz hareket edelim..

Yoksa siz halen uyuyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…