- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.941
Haftada 5 gün spor yaptım.. Akşam saat 6 dan sonra hiç birşey yemedim.. %90 Karatay diyeti uyguladım..ayyyy maşallah gerçekten sana canım..
Sen şimdi bu kiloları tam olarak nasıl verdin
İnş cnm ya.sen cok güzel olmuşsun cok fit görünüyosunTabiki azimle pes etmeden zayıf biri olarak kendini düşünürsen sende o günleri görürsün hemde yakın bir zamanda..
Ayy ne güldümoff gozlerim portledi
bu ne kadar seksi bir vucut
harika olmussun , cardio ve platesin sonucu helal olsun sana vallahi...
ha ri ka sin
ama o fotografda bir teyze gozukuyor oda kim olaki taniyormusun tatlimayrica armut diyebilecegimiz bir vucut tipin yok bence
Böyle fitt görünmeyi spora borçluyum..İnş cnm ya.sen cok güzel olmuşsun cok fit görünüyosun
60 i goreyimde bana plates cardio videosu yolla ,zorla yaptir:)Ayy ne güldümAynurcum şok geçirmiş gibisin tatlım
Evet diğer fotoda yaşlı olgun bir bayan var hem ruhen hem bedenen yaslamış birisi..
Aradaki fark gerçekten etkileyici dediğin gibi sporun faydası çok büyük özellikle plates.. Vücudu şekillendiriyor.. Şiddetle tavsiye ederim
Darısı sana olsun
Yooo gerçekten olmaz senin hemen program degistirmen lazım.. Bak o zaman nasıl fark ediyorsun vücudunda o değişikliği..60 i goreyimde bana plates cardio videosu yolla ,zorla yaptir:)
yoksa boyle bingil bingil olmaz
yok artık taş gibi hatun olmuşsun wala canımm tebriklerEki Görüntüle 1814404
Evet arkadaşlar beni merak edenler için foto ekledim..
Önce ve sonra..
Beyaz giyindim vücudum belirgin olsun diye..
amiiiiinn canımmm amiiinnn inşallaahhhh.....Teşekkür ederim arkadaşım:)
Darısı tum tüm fitt anne olmak isteyenlerin başına:)
bende yapıyorum canım ama karatay diyetini yapmadım tam olarak nasıl bilmiyorum çünkü bir çok yerde farklı yazılar var.Haftada 5 gün spor yaptım.. Akşam saat 6 dan sonra hiç birşey yemedim.. %90 Karatay diyeti uyguladım..
bende sadece sezeryan göbeği kaldı onu yok etmem lazımHaftada 5 gün spor yaptım.. Akşam saat 6 dan sonra hiç birşey yemedim.. %90 Karatay diyeti uyguladım..
Eki Görüntüle 1814404
Evet arkadaşlar beni merak edenler için foto ekledim..
Önce ve sonra..
Beyaz giyindim vücudum belirgin olsun diye..
Istikrar , diyet ve spor bunlar bir bütün olarak birbirini tamamlıyor..yok artık taş gibi hatun olmuşsun wala canımm tebriklerebru şallının vücuduna benzettim sana bakıpta harekete geçmemek imkansiz canım ya acaip kas yapmışsın ellerinden bile belli
Teşekkür ederim arkadaşım.. Sizede geçmiş olsun.. Hava değişikliği bebeleri çabuk etkiliyor..Beyaz kelebeğim canım çok güzel olmuşsun, benim oğlum rahatsız dı pek giremiyorum. Bronşit olmuş şimdi iyi çok şükür. Sanırım antep te üşüttü. Fit ve genç kız gibi görünüyorsun. Ben bu hafta spor yapamıyorum, hafta ya devam ederim artık
Him.. Evet diyetle birlikte faydası olabilir ama sporla birlikte tamamlamalısın..bende sadece sezeryan göbeği kaldı onu yok etmem lazımlimonlu yoğurt kürüne başladım 2 gündür umarım faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?