- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #3.961
günaydın, çiçekler açmış hava miss gibi görünüyor, bahar gelmiş ne güzel,mutlu,huzurlu,hayırlı hafta sonları dilerimGünaydın günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Güne limon suyu ve elma sirkesi karşımı içerek başladım..Eki Görüntüle 1815362
Şimdi spor zamanı.. Daha zinde daha rahat bir gün geçirmek için biraz hareket edelim..
Yoksa siz halen uyuyor musunuz ?
Teşekkür ederimgünaydın, çiçekler açmış hava miss gibi görünüyor, bahar gelmiş ne güzel,mutlu,huzurlu,hayırlı hafta sonları dilerim
teşekkür ederimTeşekkür ederimbegum75
Bu güzel havayı değerlendirmek lazım..
Camı pencereyi açtım miss gibi temiz havayı içime çektim sporumu yaptım..
Sanada mutlu keyifli hafta sonları diliyorum
Hı hı yaptım.. Kendimi daha enerjik ve keyifli hissediyorum..teşekkür ederim
ayy ne güzel bu saatte sporun bitti demek, ya bahar gibisi yaz gibisi yok,miss gibi havayla güne erken başlayıp uzun ve mutlu bir gün yaşayabilmek ne güzel
Ben de senden gordum turk kahvesi icmeye basladim.cokta iyi geliyor.ogleden sonra felan biraz enerjim bitiyo icince kendime geliyorum:) bide icmedigim gun bas agrisi oluyo icince geciyor.Eki Görüntüle 1815398
Sabah süper sporu ve harika kahvaltımı bu kahve ile taçlandırdım..
Şimdi gezme zamanı
Ben de senden gordum turk kahvesi icmeye basladim.cokta iyi geliyor.ogleden sonra felan biraz enerjim bitiyo icince kendime geliyorum:) bide icmedigim gun bas agrisi oluyo icince geciyor.
Gerci ben basim agridiginda nescafe icersem oda iyi geliyor:)
Ben de senden gordum turk kahvesi icmeye basladim.cokta iyi geliyor.ogleden sonra felan biraz enerjim bitiyo icince kendime geliyorum:) bide icmedigim gun bas agrisi oluyo icince geciyor.
Gerci ben basim agridiginda nescafe icersem oda iyi geliyor:)
Bilgiler icin sagolAfiyet şifa olsun arkadaşım
Bende diyete başlamadan önce kahve hayatta içemezdim ama sonra diyette önemli bir yeri olduğunu okudum o günden sonra içmeye basladim ve alışkanlık oldu..
Kahvaltı sonrası içilen sade türk kahvesi tüm gün dolaşımı hızlandırıyor ve sindirimi düzenliyor.. Spordan 45 dk önce içilen sade türk kahvesi daha fazla yağ yakmaya yardımcı oluyor.. Hem selulit tedavisinde süper etkili oluyor hemde sıfır kalori
Aç karnınamı içtin kahveyi??GÜNAYDIN GÜNAYDIN hanımlar
Bugün harika bir birgün olsun.. Herkese iyi haftalar diliyorum
Sabah sporumu yaptım bile..
Missler gibi tarçın kokan sade türk kahvemide içtim..Eki Görüntüle 1816111
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?