- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.041
Merhaba canımkızlar mrb dun aksam dortbucuk aydan sonra aksam yemeğinde makarna yedim hemde bi tabak offf ne guzeldi..aynı survivorda aç kalıpta ödül yemegini yiyen yarısmacılar gibi hissettim kendimi
Alkışlar alkışlar senin için Meleğim
Kilo verdikçe motivasyon artıyor ve çevrenden duyduğun nasıl kilo verdin, iyi zayıfladın diyeler sayesinde diyeti bozmadan devam ediyorsun..
Bak bende kiloluyken iştahım çok açıktı herşeyi fazlasıyla yiyordum ama şimdi istesemde yiyemiyorum canım yemek yemek istemiyor..
Sen peki o kurabiyeleri önce olsa çoğunluk yerdin şimdi isteyerek mi yemiyorsun yani kendini frenliyor musun yoksa canın mı istemiyor ?
Yani yemeye yemeye insanın nefsi korleniyor gibi birşey oluyor..
Demi yaa aynen .. Bende senin gibiyim artık canım istese bile yiyemiyorum yani bilemiyorum tatlar ağır gelmeye başladı.. Önce olsa o bir tepsi kurabiyeler cayın yanında gelen aburcuburlar yenirdi biterdi resmen nefsimiz terbiye oldu yaa..Onceden olsa hepsini yerdim canim. Simdi 7 den sonra frenliyorum ama cogunlukla canim istemiyor. Bu aksamda bizimkiler cayin yanina cikolatalar gofretler falan getirdi. Cayda icmedim, dayanamamda yerim diye. Bugun oglen 2 tane kurabiye yedim. Midem bulandi, sanirim benim midem cidden küçüldü
Ev abur cubur dolu. Ben yemiyorum
Kardesim cips almis. 4 aydir yemiyorum.1 tane agzima attim.resmen sadece yağ. Zor yuttum. Walla Allah razi olsun senden gülüm. Senin sayende
vay be nerden nereye diyo insanDemi yaa aynen .. Bende senin gibiyim artık canım istese bile yiyemiyorum yani bilemiyorum tatlar ağır gelmeye başladı.. Önce olsa o bir tepsi kurabiyeler cayın yanında gelen aburcuburlar yenirdi biterdi resmen nefsimiz terbiye oldu yaa..
Geçen gün arabayla dışarı çıktık eşim dorduma alalım dedi, Mado dan 1 külah kendisine 1 külah bana aldı yolda gelirken yiyelim dedik Allahım o dondurmanın tadı nasıl şekerli geldi bana anlatamam..
Eşime soruyorum sanada aşırı şekerli tat geliyor mu diyorum yoooo hayır normal diyor ama bana ağır geldi zor yedim..
Yemeyeceğim desem eşim üzülürdü mecburen yedim..
4 aydır doğru düzgün şekerli birşeyler yemiyorum artık şeker bana garip geliyoo
Senin başarın bizim başarımız Meleğimazimli arkadaşım benim
Aynen evet..vay be nerden nereye diyo insan
Ayyy aynen benim zayıf olduğum zamanlardaki halimDemi yaa aynen .. Bende senin gibiyim artık canım istese bile yiyemiyorum yani bilemiyorum tatlar ağır gelmeye başladı.. Önce olsa o bir tepsi kurabiyeler cayın yanında gelen aburcuburlar yenirdi biterdi resmen nefsimiz terbiye oldu yaa..
Geçen gün arabayla dışarı çıktık eşim dorduma alalım dedi, Mado dan 1 külah kendisine 1 külah bana aldı yolda gelirken yiyelim dedik Allahım o dondurmanın tadı nasıl şekerli geldi bana anlatamam..
Eşime soruyorum sanada aşırı şekerli tat geliyor mu diyorum yoooo hayır normal diyor ama bana ağır geldi zor yedim..
Yemeyeceğim desem eşim üzülürdü mecburen yedim..
4 aydır doğru düzgün şekerli birşeyler yemiyorum artık şeker bana garip geliyoo
Senin başarın bizim başarımız Meleğimazimli arkadaşım benim
Ayyy aynen benim zayıf olduğum zamanlardaki halim
Hemen doyardım, çoğu şey bana ağır gelir yiyemezdim, tabağımı bitiremez kardeşlerime verirdim vs
Tabi o zamanlar daha bekarım yaş 21 22
Ah ah darısı bana diyelim
bende bir anekdot paylasayim
dun pantolon denedim bi magazada , eskiden hic birinin bacaklari olmaz beli bol olurdu
simdi 40 bedenin bacaklarida bol oldu, bir suru pantolon hosuma gitti cuk oturdu ustume ama almadim bu halleriyle bile belleri boldu
daha kilo vercem ben o yuzden alma haklarimi sonraya sakliyorum
ama asil mesele eski 60 kiloluk halimle bile bacaklari gelmeyen pantolonlar ustume yakisti demekki sikilasma varr
yasasin egzersiz
Evet Can'ım haklısın 5 yılın yerleşmiş kiloları var üzerimde bu 5 yıl içerisinde de 73 gördüm en az ama ondan öncesi en fazla 60 idim ve 36/38 bedenSende benim gibi her zayıf insan gibi çabuk doyma hissini duygusunu tekrar yaşayacaksın..
O günler hayal değil gerçek olsun arkadaşım
İşte o yerleşmiş kilolar biraz kalıcı olup zor eriyor.. Pes etmeden devam
bende bir anekdot paylasayim
dun pantolon denedim bi magazada , eskiden hic birinin bacaklari olmaz beli bol olurdu
simdi 40 bedenin bacaklarida bol oldu, bir suru pantolon hosuma gitti cuk oturdu ustume ama almadim bu halleriyle bile belleri boldu
daha kilo vercem ben o yuzden alma haklarimi sonraya sakliyorum
ama asil mesele eski 60 kiloluk halimle bile bacaklari gelmeyen pantolonlar ustume yakisti demekki sikilasma varr
yasasin egzersiz
Hayatında hiç kilo problemi olmayan biri için aldığı kiloları kabullenmek çok zor..Evet Can'ım haklısın 5 yılın yerleşmiş kiloları var üzerimde bu 5 yıl içerisinde de 73 gördüm en az ama ondan öncesi en fazla 60 idim ve 36/38 beden
Tayin yalnız kalma aileden uzak Bi hayat vs hepsi tetikledi işte. İnsan yerken kilo alacağını sanmıyor hiç, benim daha öncesinde hiç böyle bir problemim olmadığı için bilemiyorsun yani... Ama öyle değilmiş işte
Kesinlikle öyle... Ben de hep kendimi beyaz pantolon ten rengi stiletto ve pudra Bi bluz içerisinde hayal ediyorum... Düşünsene iki oğlum var yanımda acayip ince ve fitim ( zayıflık ve fitlik aynı şey değil bence ) hiç kimse inanmıyor benim onların annesi olduğuma falan AyyHayatında hiç kilo problemi olmayan biri için aldığı kiloları kabullenmek çok zor..
Dediğin gibi hayat şartları , 2 tane doğum derken usulca yerleşiyor hain kilolar..
Ben ki şu hayatta kimsenin ne parasında ne arabasında , ne evinde ne eşyasında, ne gezmesinde tozmasinda gözüm oldu kimseyi kıskanmam asla onların var bizimde olsun gibi düşüncelerim asla olmadı ama gel görelim ki nerde bir zayıf narin ince bakımlı bayan görsem işte o zaman gözümü hırs bürüyor.. O ince pantolonların içinde süzülen hoş bayanları kıskandım evet sinir oldum.. Onlarda doğum yapıyor onlarda insan aynı iskelet sisteminden oluşuyoruz değil mi ?
Ben hırs yaptım kaderimi değiştirdim çünkü şişman kilolu bir anne olmak benim kaderim olamaz bunu çocuğuma ve eşime yapamam onların yanında her zaman bakımlı ve fitt bir anne olacam inşllah..
Kesinlikle öyle... Ben de hep kendimi beyaz pantolon ten rengi stiletto ve pudra Bi bluz içerisinde hayal ediyorum... Düşünsene iki oğlum var yanımda acayip ince ve fitim ( zayıflık ve fitlik aynı şey değil bence ) hiç kimse inanmıyor benim onların annesi olduğuma falan Ayyhayal ederken bile heyecanlandım
Yüzüm bebeksidir hiç 31 gigi durmaz ama ah Bi -20 olsam o Zaman kim bilir Nasıl olurumbedenim 40 gibi duruyor
Doğum gününe çok az kaldı.. Doğum gününe özel anne kız konsepti giyinmeyi düşünüyorum..Şuan hamile kaldığım kilodan 4 kilo eksiğim yavaş yavaş da olsa giderek bu kilolar inşallah
Peki sen hala emziriyor musun bebeğini?Ay__Prensesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?