- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.081
canim insallah allah nasip eder hayirli bir sekilde:)
bende 65 kiloydum hamile kalinca asiri yedim 20 kilo aldim cok degil bence:)
simdiki aklim olsa hamur isi abur cubur yemezdim sen bunlara dikkat edersen almazsin...yani 82 kiloyu gormussun neden bu kadar takiyorsun ki hamileyken bebegim saglikli dunyaya gelsin diye dusunuyorsun , kilo umrunda olmuyor...
sen 60 kilo ol yeter yani en buyuk adim bu..sonrada verirsin yine bu kadar dert etmen gereksiz...
insanin 82 kilo niye oldun diye sorasi geliyor...
Kızlar 7 karışımlı Türk kahvesi Nasıl birşey markası adı ne?
Çok geçmiş olsun canım..Hoşbuldummm:)
Emzirme devam ediyor
Ama oglum yasına gırdıgınden beri azalttım emzirmeyi günde iki kere emziriyorum bi öğlen uykusuna yatarken bide gece
Gecenlerde yüksek ates bogaz enfeksiyonu gecırdı oğlum uyku düzeni tamamen bozuldu en önemlisi ben memeden kesmeyi düşünürken bogazındaki enfeksiyon yüzünden daha çok emmek istedi
Artık ne yapacagımı nasıl kesecegımıde sasırdım ilk çocugum ve etrafımdaki anneler ikiye ayrılmıs kimi 2 yasına yaklastı kes memeden ver tuvalet eğitimi diyor kimi bırak biraz daha emsin 2 yasından sonra tuv egtmı verırsın dıyo
Tam anlamıyla şişti beynim
Ne yapacagımı nerden baslayacagımı bilmiyorum
Seni içini ferah tut canım benim. Biz kadınlar olarak yani içgüdüsel olarak biraz evhamliyiz yapımız gereği ince düşünüyoruz herşeyi..Öncelikle Sıcaklığıni samimyetini tam kalbimde hissettim cok tesekkur ederim kuzummm yuregine sağlık
Kuzum bi gebelik yasadim ne yazıkki 3 aylikken düşük oldu kaybettim onun korkusuda var icimde
Dediklerini tamamen uygulucam kuzum dediğin gibi doktor kontrolunde olmak ve bana ne yararliysa onu yemek lazim ben saglikli olursa bebegimde saglikli olur INSALLAH
Hamilelikye beyaz ekmek yerine neyi öneriyorsun kuzum?
Aslinda haklisin kilodan once bebegimi dusunmen lazim elbet kilo verilir
Hamilelik kilolari daha kolay veriliyor diyenler var dogrumu kuzum?
Bende salatayla beslencem sut olsun diye tatli ye derler ya serbetli serbetli yemicem zaten tatliyla aram yok
Cok tesekkur ederim destegin icin iyiki varsin kuzum bilgilendirdin beni herkes icin hayirlisi olsun
Buarada fotonu gördüm supersin MASALLAH ALLAHIM nazarlardan korusunnn kuzum seni ve azmini cok cok cok öpüyorum
Çok teşekkür ederim canım benim icimi rahatlattın hamileyim diye hep yemek zorunda degiliz haklısın kuzum saglilklicada bu guzel ani yasayabiliriz bilgilendirdigin içinSeni içini ferah tut canım benim. Biz kadınlar olarak yani içgüdüsel olarak biraz evhamliyiz yapımız gereği ince düşünüyoruz herşeyi..
Ekmek olarak tam buğday ekmeği tüketebilirsin..
Tabiki düşük yapmak çok zor insan manevi olarak yıpranır ama üzülme yine olur inşallah.. Bu sefer daha iyi hazirlanirsin talihsiz bir tecrübe olmuş.. Bu dünyada rızkı yokmuş diyelim..
Evet gebelik öncesi kilolu değilsen gebelikte alınan kilolar çabuk gidiyor.. Zaten çoğu ödemden oluşuyor..
Emzirme kilo vermede çok etkili oluyor.. Düşünsene bebeğini 1 dk emziriyorsun 8 kalori harcıyorsun..
Bende senin için hayırlısını diliyorum.. Harika bir anne olacağına inaniyorum
Güzel yorumların için teşekkür ederim..
Haklısın aslında ben buara cok hassa bi dönemden gecıyorum insanların ne dediğini pek umursamıyorum aslında ama bu dönem o kadar çok akıl verenler olduki ilk çocuk oldugu için cahil ve tecrübesiz anne oluyorum başkalarının gözündeÇok geçmiş olsun canım..
Yani bırak etrafındaki insanların ne dediğini onlar sana sadece fikir verir ama sen uygulamaya geçmeden önce senin ve bebeğin ne kadar hazır olduğunuz önemli..
Memeden kesmek zor bir süreç.. Uygulamaya gecmeden önce kararından sakın vazgeçme illaki bebek isteyecektir memeyi ama onu unutmasını sağlayacak şekilde uzak tutmalısın..
Bireron verebilirsin..
Bence tuvalet eğtimi için acele etme... 2 yaşındaki çocuk daha zar zor konuşurken birde kendisinin tuvalete gitmesini beklemek yanlış olur... Birden bire yapabileceği birşey değil bence zamana yaymalısın.. Bırak o ne zaman alışırsa o zaman yapsın yoksa ciddi sorunlar oluşabilir..
2 yaş biraz hassas bir dönem doğru şekilde uygun zamanı beklemek önemli..
Canım beyaz meleğim de söylemiş osmanlı türk kahvesi de geçiyor, kervansaray türk kahvesi diyede satılıyor birde Adıyaman yöresel kahvesi diyede bu isimler altında bulabilirsin. Ben kakuleli olandan aldım, damla sakızlı da var. İçinde kakule, menengiç , keçiboynuzu, kakao, Türk kahvesi, krema birde doğal sahlep bulunuyor.Kızlar 7 karışımlı Türk kahvesi Nasıl birşey markası adı ne?
Osmanlı Türk Kahvesi
diye satılıyor.. İçinde 7 çeşit tat var hepside kahveye uygun tatlar..
Kahve sahlep damla sakızı menegic çikolata var diğerlerini hatırlayamadım ama tadı harika..
Canım beyaz meleğim de söylemiş osmanlı türk kahvesi de geçiyor, kervansaray türk kahvesi diyede satılıyor birde Adıyaman yöresel kahvesi diyede bu isimler altında bulabilirsin. Ben kakuleli olandan aldım, damla sakızlı da var. İçinde kakule, menengiç , keçiboynuzu, kakao, Türk kahvesi, krema birde doğal sahlep bulunuyor.
Canım yaa asıl ben teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım benim icimi rahatlattın hamileyim diye hep yemek zorunda degiliz haklısın kuzum saglilklicada bu guzel ani yasayabiliriz bilgilendirdigin için
çok sağolasın balım
Ekmek simdide tam bugdayi kullanıyorum devam ederim kuzum ozaman
Evet kuzum ne yazikkı zor zamanlar yasadim kuzum atlattim bin şükür INŞALLAH canim guzel dualarin icin ALLAH razı olsun
Melek gibi bi insansin gerçekten yazini okudugumda sanki 40 yıllık bi dostumla konusuyor gibi hissettim oyle icten oyle samimi cok tesekkur ederim cok tatlisin sekerparem
Haklısın aslında ben buara cok hassa bi dönemden gecıyorum insanların ne dediğini pek umursamıyorum aslında ama bu dönem o kadar çok akıl verenler olduki ilk çocuk oldugu için cahil ve tecrübesiz anne oluyorum başkalarının gözünde
Ama artik geride bırakmam gerekiyor
Yarın sabah uyandığımda ilk iş tartılacagım ve buraya yazacagım inşallah senin gibi diğer arkadaslar gibi güzel insanlar sayesinde kiloda verebilirim :)
Hııımm.. Malesef canım bimde a 101 gibi küçük marketlerde satılmıyor..Anladım kızlar çok teşekkürler merak ettim alıp denicem peki şu klasik marketlerde varmı acaba 101 bim falan bulunduğumuz ilçede pek Bi seçeneğimiz yokta
A101 de var Osmanlı kahvesi diy orjinal adı dibek ama firmalara göre değişik isim olabiliyorAnladım kızlar çok teşekkürler merak ettim alıp denicem peki şu klasik marketlerde varmı acaba 101 bim falan bulunduğumuz ilçede pek Bi seçeneğimiz yokta
Dibek kahvesi biliyorum onu seviyorum ben ama Türk kahvesiyle karıştırıp kullanıyorumA101 de var Osmanlı kahvesi diy orjinal adı dibek ama firmalara göre değişik isim olabiliyor
Valla bodoslama daldım konuya ama umarım tarif edebilmisimdir burda ben taze alıyorum ama arkadaşlar o kahveden aliyorDibek kahvesi biliyorum onu seviyorum ben ama Türk kahvesiyle karıştırıp kullanıyorum
İki tane var gördüğüm kadarıyla biri osmaneli Dibek kahvesi diye paketin rengi sütlü kahve renginde, diğerini hiç almadım o da daha koyu renk paketteydi sanırım onda da Osmanlı diye bişeyler yazıyordu ama
Beyaz kelebeğim sana bişey soracağım hani genel bir bilgi var ya emzirme döneminde süt üretebilmek için hamilelik döneminde vücut yağ tutar. Şimdi sen de yağ kalmamıştır sanırım baya inceldin kilo verdin. Eskiye nazaran hiç sütünde azalma oldumu, günde kaç kez emziriyorsun bunu çok merak ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?