Kendim Diyetim. ( resimli)

ALLAH bagislasin kuzucugunu canim

Ben hamileydim 3 aylikken bebegimi kaybettim sonra babamin saglik sorunları hersey ustte ustte geldi ben agir bi bunalima girdim hemen alan bi bunyem var neyazikki ilaclar falan derken kilo aldim
INŞALLAH 60 olayim hamur isi falan yemeden sagliklica atlatirim INŞALLAH nasip olur

Teşekkür ederim ilgin icin canim

Osmanlı Türk Kahvesi
diye satılıyor.. İçinde 7 çeşit tat var hepside kahveye uygun tatlar..
Kahve sahlep damla sakızı menegic çikolata var diğerlerini hatırlayamadım ama tadı harika..
Kızlar 7 karışımlı Türk kahvesi Nasıl birşey markası adı ne?

Çok geçmiş olsun canım..

Yani bırak etrafındaki insanların ne dediğini onlar sana sadece fikir verir ama sen uygulamaya geçmeden önce senin ve bebeğin ne kadar hazır olduğunuz önemli..
Memeden kesmek zor bir süreç.. Uygulamaya gecmeden önce kararından sakın vazgeçme illaki bebek isteyecektir memeyi ama onu unutmasını sağlayacak şekilde uzak tutmalısın..
Bireron verebilirsin..

Bence tuvalet eğtimi için acele etme... 2 yaşındaki çocuk daha zar zor konuşurken birde kendisinin tuvalete gitmesini beklemek yanlış olur... Birden bire yapabileceği birşey değil bence zamana yaymalısın.. Bırak o ne zaman alışırsa o zaman yapsın yoksa ciddi sorunlar oluşabilir..

2 yaş biraz hassas bir dönem doğru şekilde uygun zamanı beklemek önemli..

Seni içini ferah tut canım benim. Biz kadınlar olarak yani içgüdüsel olarak biraz evhamliyiz yapımız gereği ince düşünüyoruz herşeyi..

Ekmek olarak tam buğday ekmeği tüketebilirsin..

Tabiki düşük yapmak çok zor insan manevi olarak yıpranır ama üzülme yine olur inşallah.. Bu sefer daha iyi hazirlanirsin talihsiz bir tecrübe olmuş.. Bu dünyada rızkı yokmuş diyelim..

Evet gebelik öncesi kilolu değilsen gebelikte alınan kilolar çabuk gidiyor.. Zaten çoğu ödemden oluşuyor..

Emzirme kilo vermede çok etkili oluyor.. Düşünsene bebeğini 1 dk emziriyorsun 8 kalori harcıyorsun..

Bende senin için hayırlısını diliyorum.. Harika bir anne olacağına inaniyorum

Güzel yorumların için teşekkür ederim..

Çok teşekkür ederim canım benim icimi rahatlattın hamileyim diye hep yemek zorunda degiliz haklısın kuzum saglilklicada bu guzel ani yasayabiliriz bilgilendirdigin için
çok sağolasın balım

Ekmek simdide tam bugdayi kullanıyorum devam ederim kuzum ozaman

Evet kuzum ne yazikkı zor zamanlar yasadim kuzum atlattim bin şükür INŞALLAH canim guzel dualarin icin ALLAH razı olsun

Melek gibi bi insansin gerçekten yazini okudugumda sanki 40 yıllık bi dostumla konusuyor gibi hissettim oyle icten oyle samimi cok tesekkur ederim cok tatlisin sekerparem

Haklısın aslında ben buara cok hassa bi dönemden gecıyorum insanların ne dediğini pek umursamıyorum aslında ama bu dönem o kadar çok akıl verenler olduki ilk çocuk oldugu için cahil ve tecrübesiz anne oluyorum başkalarının gözünde
Ama artik geride bırakmam gerekiyor
Yarın sabah uyandığımda ilk iş tartılacagım ve buraya yazacagım inşallah senin gibi diğer arkadaslar gibi güzel insanlar sayesinde kiloda verebilirim :)

Kızlar 7 karışımlı Türk kahvesi Nasıl birşey markası adı ne?
Canım beyaz meleğim de söylemiş osmanlı türk kahvesi de geçiyor, kervansaray türk kahvesi diyede satılıyor birde Adıyaman yöresel kahvesi diyede bu isimler altında bulabilirsin. Ben kakuleli olandan aldım, damla sakızlı da var. İçinde kakule, menengiç , keçiboynuzu, kakao, Türk kahvesi, krema birde doğal sahlep bulunuyor.

Osmanlı Türk Kahvesi
diye satılıyor.. İçinde 7 çeşit tat var hepside kahveye uygun tatlar..
Kahve sahlep damla sakızı menegic çikolata var diğerlerini hatırlayamadım ama tadı harika..

Anladım kızlar çok teşekkürler merak ettim alıp denicem peki şu klasik marketlerde varmı acaba 101 bim falan bulunduğumuz ilçede pek Bi seçeneğimiz yokta

Canım yaa asıl ben teşekkür ederim

Burası her ne kadar sanal bir ortam olsada Hergün hayata dair birşeyler paylaşıyoruz yazıyoruz okuyoruz gün geçtikçe samimi oluyoruz..

Karşındaki insanı anlamanın en kolay yolu kendini onun yerine koymaktır yani empati kurmaktır..

Seninde güçlü bir yapın yapın var.. herkesin hepimizin zor günleri oluyor dirayetli olup atlamak önemli olan altından kalkabilmek..
Sende geri bıraktığını düşünüyorsun artık kendine yeni bir başlangıç yapmak için hazırlamışsın

Herşey gönlünce olsun tatlım

Başkalarının gözünde öyle bir izlenim bırakmamalısın..

Sen ne istediğini bilen ne yapman gerektiğini bilen bir annesin..

Yarın topigimizin tartı günü.. Senide bekliyoruz..

Kararlı ve istikrarlı olduğun sürece güzel sonuçlara alacaksın inşallah

Anladım kızlar çok teşekkürler merak ettim alıp denicem peki şu klasik marketlerde varmı acaba 101 bim falan bulunduğumuz ilçede pek Bi seçeneğimiz yokta
Hııımm.. Malesef canım bimde a 101 gibi küçük marketlerde satılmıyor..
Migrosta var büyük avmler var birde kuruyemiş satan büyük pastanelerde var..

Kahve sevmeyenler için güzel bir altarnatif.. Harika bir aroması var..

A101 de var Osmanlı kahvesi diy orjinal adı dibek ama firmalara göre değişik isim olabiliyor
Dibek kahvesi biliyorum onu seviyorum ben ama Türk kahvesiyle karıştırıp kullanıyorum
İki tane var gördüğüm kadarıyla biri osmaneli Dibek kahvesi diye paketin rengi sütlü kahve renginde, diğerini hiç almadım o da daha koyu renk paketteydi sanırım onda da Osmanlı diye bişeyler yazıyordu ama

Merhaba arkadaşlar 29 yaşında 65 kilo 163 boy hedef 57 olur 55 olur
60 kilodan 65 yukseldim
1 hafta oldu karatay a başlayalı 1 kilo verdim ama 2 gün filan bozdum
Şimdi geç kalktım bu gün 11 de
2 yumurta
Marul maydanoz vs..
Beyaz peynir domates salatalık bugün yemedi ama 4 4 5 ceviz yiyorum şekersiz yeşil çay

Öğlen evde hangi yemek varsa sebze onu yiyorum
yada salata yapıp içine yoğurt ve keten tohumu ekliyorum
Aksam da bazen tavuk bazen sebze yemeği yiyorum

Tabi kacamaklarim oluyor
sorun hareket uyku sorunumu çözemedim

Valla bodoslama daldım konuya ama umarım tarif edebilmisimdir burda ben taze alıyorum ama arkadaşlar o kahveden aliyor

Beyaz kelebeğim sana bişey soracağım hani genel bir bilgi var ya emzirme döneminde süt üretebilmek için hamilelik döneminde vücut yağ tutar. Şimdi sen de yağ kalmamıştır sanırım baya inceldin kilo verdin. Eskiye nazaran hiç sütünde azalma oldumu, günde kaç kez emziriyorsun bunu çok merak ediyorum canım

Ben diyete başlamak için bebegimin ek gıdaya geçmesini bekledim. Kızım 7 aylık oldu ek gıdaya geçtik bende diyete girdim çünkü biliyordum sütüm azda olsa sütüm azalır diye düşündüm..

Zaten benim bebeğim anne sütü alıyor hemde mama alıyor şimdi yemeginide yiyor çok şükür doyuyor..

Asıl soruya geleyim , ben bebegimi günde 4 kere emziriyorum.. Bazende kendisi istedigi zaman veriyorum.. Sabah uyanınca emiyor öğlen uykusuna geçerken emiyor akşam üzeri emiyor birde gece uykusuna yatarken emiyor her göğsumu 10 dk falan emiyor... Aralarda yemeğini yiyor 2 öğünde mama alıyor..

Tabiki ilk doğum yaptığım günlerdeki gibi sütüm çok olmuyor.. O zamanlar ped koyardım emzirmedigim zamanlar taşardı akardı..
Şimdi zaten bebeğim o kadar hızlı ve sert emiyorki o kadar süt birikmiyor ama sütümün kalitesini düşürecek kadar katı bir diyetim yoktu.. Bol bol su içtim yeşillik yedim proteini kalsiyumu aldım bebegimin bağışıklık sistemi iyi çok şükür..

arkadaşlar meyvemizi gündüz yiyelim akşama bırakmayalım mümkün olduğunca sütle veya yoğurtla tuketelim karbonhidrat oranı azalsın..

Ben tarçınlı armut yedim mistik chai ile birlikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…