- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.061
Gunaydin komsum ....internetim yenilendi..kizlarim cizgi filmden bitirmisler.2gundur korkuyorum girmeyedegunaydin eski tontikler ve hala tontik olanlar
tontikler korkmayin gidecek o yaglar kilolar insallah
MerhabaGünaydın fit ve fit olma yolunda ilerleyen azimi arkadaşlarım bayağıdır yazamadım oğlum iyileşti artık çok şükür bronşit olmuştu. Bende kaldığım yerden devam ediyorum spor ve egzersizlerime canlar valla öyle bi hırslandım ki hafta sonu olmasına rağmen bugün de erken den yaptım üstüne türk kahvemi de içtim mis gibi, sonra oğlanlarımla. Yürüyüş e bile gittim tabi parkada götürdüm. Yaz geldi sayılır ben kendi adıma daha hedefim e ulaşamasamda azcık ucundan yakaladım
Sağol canım teşekkür ederim. İnşallah bakalım canım geçen hafta 72çıktım anlamadım takıldım kaldım sanki halbuki önceki hafta 70.5 çıkmıştım spora ağırlık verdim ondanmı bilmiyorum senin eklediğin 6 hafta karın kası egzersizlerini falan da yaptım bakalım artık nasıl bir sonuç alıcam bu hafta hayırlısı diyelimMerhababeseye , sanada Tünaydın canım
Bende oğluşunu merak ettim hani yazmayınca bebeğine ilgileniyorsundur diye düşündüm..
Bebeğin iyileşmesine çok sevindim tekrar geçmiş olsun diliyorum..
Güne güzel başlamışsın bu sıcak havanın tadını çıkarın bakalım tabi birde yavrular yanında olunca keyifli bir gezme olmuş..
Geçen tartı gününde kilonu öğrenemedik ama merak etmiyorda değilim.. Bu salıyı merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin.. Yazdıklarından öyle anladım
Merhaba kızlar yazdıklarını epeydir okuyorum
Uzun zamandır:)
Acaba bende aranıza katılabilirmiyim
Kesinlikle üzerime yapışmış doğum kilolarımı vermeye çok ama çok ihtiyacım var
canim insallah allah nasip eder hayirli bir sekilde:)Cici anneler sizlere danisacağım bi konu var belki beni taniyosunuzdur günlüğümden.
Ben baslangic kilom 82.3 simdi bu yola bas koydum güncel kilom 77.9 INŞALLAH 60 kilo olunca bebeğim olsun istiyorum ALLAHIN izniyle
Size danismak istedigim konu ben cok korkuyorum 60 olup hamilelik surecinde yeniden 20 kilo almaktan ben düşünüyorum yeniden kilo alirsam yine verebilir miyim? Yada hamilelikte hamur isi zararli abur cuburlar yemessem yinede cok kilo alır mıyım? Daha kilo vermeden kilo alcam korkusu oluştu sebebini bilmiyorum diyorum kilo alcam yine kilolu olucam zaten diyorum anlamsızca
Bebek sahibi olmak cok istiyorum INŞALLAH nasip olur canlar
Ama sağlıklıca en azından bebeğime zarar vermeden dikkat edebilir miyim? en azından 10 kilo alip hamilellegimi gecirebilir miyim? Yoksa her şekilde çok kilo alınır mı
Kusura bakmayın cok uzun oldu siz güzel annelere sormak istedim çok teşekkür ederim
Ay__Prensesi
hosgeldin canim bende ocagin 5inde basladim senile ayni kiloydum 72 73 yani:)30 yaşındayım haziranda tam 5 yıl olacak evleneli doğum yapmadan önce hekim asistanlığı yapıyordum dogum sonrası oglum bırakmadı beni :) yani ne yaptıysak biberon tutmadı sadece emmek istedi iş hayatım sona erdi :) hamileliğimin 34 haftasına kadar 8 kilo almıstım ama 34 haftalıkken düştüm plesantada ayrılma oldu oglum karnımda sürekli kilo kaybetmeye basladıvitamin takviyesi yemek süt aklınıza ne gelirse oğluma kilo olsun dayansın diye yedim 90 kilo ile sezeryan a girdim agustos 2014 de dogum yaptım 1 yıl içinde 22 kilo verdim sonra yine saldım kndmi
Suaralar 72 73 arasında gıdıyo kilomşuanda adetli oldugum için tartılamıyom dahada moralim bozuluyo
Pazartesi gününe kadar bitmiş olur adet ve o gün baslamak istiyorum diyete... evde kosu bandı pilates topu bantları var
Agustos ayında 2 yasına gırecek oglum o zamana kadar zayıflamak istiyorum:)
Anlayacagınız fazla kilolarımı atarken hayatımıda düzene sokmak istiyorum buaralar cok zor zamanlar gecırdım ve kndmi yemege verdim
Cok uzun yazdım kusuruma bakmayın
Şimdi nasıl nerden baslayayım
Hoşgeldin @masalperisi_Cici anneler sizlere danisacağım bi konu var belki beni taniyosunuzdur günlüğümden.
Ben baslangic kilom 82.3 simdi bu yola bas koydum güncel kilom 77.9 INŞALLAH 60 kilo olunca bebeğim olsun istiyorum ALLAHIN izniyle
Size danismak istedigim konu ben cok korkuyorum 60 olup hamilelik surecinde yeniden 20 kilo almaktan ben düşünüyorum yeniden kilo alirsam yine verebilir miyim? Yada hamilelikte hamur isi zararli abur cuburlar yemessem yinede cok kilo alır mıyım? Daha kilo vermeden kilo alcam korkusu oluştu sebebini bilmiyorum diyorum kilo alcam yine kilolu olucam zaten diyorum anlamsızca
Bebek sahibi olmak cok istiyorum INŞALLAH nasip olur canlar
Ama sağlıklıca en azından bebeğime zarar vermeden dikkat edebilir miyim? en azından 10 kilo alip hamilellegimi gecirebilir miyim? Yoksa her şekilde çok kilo alınır mı
Kusura bakmayın cok uzun oldu siz güzel annelere sormak istedim çok teşekkür ederim
Ay__Prensesi
30 yaşındayım haziranda tam 5 yıl olacak evleneli doğum yapmadan önce hekim asistanlığı yapıyordum dogum sonrası oglum bırakmadı beni :) yani ne yaptıysak biberon tutmadı sadece emmek istedi iş hayatım sona erdi :) hamileliğimin 34 haftasına kadar 8 kilo almıstım ama 34 haftalıkken düştüm plesantada ayrılma oldu oglum karnımda sürekli kilo kaybetmeye basladıvitamin takviyesi yemek süt aklınıza ne gelirse oğluma kilo olsun dayansın diye yedim 90 kilo ile sezeryan a girdim agustos 2014 de dogum yaptım 1 yıl içinde 22 kilo verdim sonra yine saldım kndmi
Suaralar 72 73 arasında gıdıyo kilomşuanda adetli oldugum için tartılamıyom dahada moralim bozuluyo
Pazartesi gününe kadar bitmiş olur adet ve o gün baslamak istiyorum diyete... evde kosu bandı pilates topu bantları var
Agustos ayında 2 yasına gırecek oglum o zamana kadar zayıflamak istiyorum:)
Anlayacagınız fazla kilolarımı atarken hayatımıda düzene sokmak istiyorum buaralar cok zor zamanlar gecırdım ve kndmi yemege verdim
Cok uzun yazdım kusuruma bakmayın
Şimdi nasıl nerden baslayayım
Herkese iyi pazarlar arkadaşlarım bugün Spor yapamadım misafirim vardı. Sabah güzel bir kahvaltı yaptım biraz peynir, 3 zeytin, az kaymak ve çok az bal, çay, bide iki ince dilim ekmek. Ha bi de sabah aç karnına türk kahvemi de içtim şu 7karışımlı olanlar dan muhteşem bir tat tavsiye ederim kızlar. Hergün içmek için can atıyorum. Öğlenleri artık yemek yemek istemiyorum bir kase yoğurt yiyorum ama dün çiğköfte almıştık oğlumla o seviyor bende yedim 4-5tane ayran ile birlikte iki tane de küçük poğaça yedim.
Hoşbuldummm :)hosgeldin canim bende ocagin 5inde basladim senile ayni kiloydum 72 73 yani:)
su an 11 kilodan fazla verdim, arada 4 5 hafta falan kaybim var 15 kilo vermis olacaktim aslinda:)
sende agustosa kadar istedigin kiloda olursun insallah sandigin kadar zor degil...
biz diyet yapmiyoruz sagliksiz seylerden kacip saglikli beslenmeye calisiyoruz...
zamaninda kahvalti en onemlisi...
Hoşbuldummm:)H hazirangelini hoşgeldin..
Bebeğin bizim bebeklerden büyükmüş emzirme sorunun yoktur sanırım.. ?
Ağustos ayına kadar 3 ay içinde üzerindeki fazlalıklar dan kuturlursun canım..
İşe tabaklarını küçülterek başlayabilirsin..
Emek şeker un yağ bunlardan uzak dur evine abur cubur alma..!
Bol su bol salata ve çorba cacık olsun akşam yemeğinde..
Öncelikle Sıcaklığıni samimyetini tam kalbimde hissettim cok tesekkur ederim kuzummm yuregine sağlıkHoşgeldin @masalperisi_
Seni çok iyi anlıyorum canım.. Şu kilo vermek için diyettesin ideal kilona gelince diyeti bırakacaksın ama sağlıklı beslenmeye devam ediceksin çünkü diyet esnasında yediklerine dikkat etmek alışkanlık haline geliyor miden küçülüyor nefsin terbiye oluyor istesende yiyemiyeceksin merak etme canım.. Hani kendimden biliyorum gerçekten tekrar kilo almaktan korkuyorsan kendini frenlemek daha kolay olacaktır..
Anladığım kadarıyla çabuk kilo almaya müsait bir vücud yapın var..
Bende hamileligimde 12 kilo aldım doğumdan sonra tartıldım ve 76 kiloydum kiloydum sonra emzirme ve diyet serüvenim başladı tekrar ideal kiloma geldim..
Diyeceğim şu ki hamileyken yediklerine daha bir dikkat ediyor insan.. Aman bebeğim etkilenmesin diye bütün kimyasallardan uzak durmuştum ben (şampuan ,makyaj mlz vs.)
Beslenmede aynı şekilde dikkat gerektiriyor. Asitli içecekler , kutulanmis hazır yiyecekler , hamur işi, şerbetli tatlılar, turşular falan..
Sanırım ilk hamileliğin olacak ? Bu konuda gebe kaldığında dr kontrolunde olacaksın seni neler yemen ve yememen konusunda hangi vitaminleri alman gerektigini seni yönlendirecektir ..
Sana tavsiyem şekerden uzak dur yani hamur işi ve şerbetli tatlılardan.. Beyaz ekmek pirinç çikolata kola gibi hazır yiyecekler yani işlenmiş karbonhidratlar sana kilo aldırır ve bebeğine bir faydası olmaz..
Bol bol ilk aylarda beyin gelişimi önemli omega 3 almalısın folikasit almalısın.. Et balık tavuk yeşil sebzeler taze meyveler doğal beslemelisin..
Zaten emzirme döneminde aldığın kilolar çabucak gider.. Emzirmenin etkisi çok büyük bol bol salata ve su içmelisin anne sütün bol olur..
Enn sonda hamileliğin ve bebek sahibi olmanın keyfini çıkar tatlımkilo alıp verme ikinci planda kalsın..
Herşeyden önce senin ve bebeğin sağlıklı olması önemli..
Sorun değil elele verip bir topik açar seni doğum kilolarından kurtarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?