Kendim Diyetim. ( resimli)

duz deyirsen canim menim,hec vermemekden az azda versem yaxwidi.tez bir zamanda 6 li reqemleri gorsem cooox sevinecem

Günaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım

Ben çoktan uyandım limon suyumu içtim şimdi ip atlıyorum.. Eki Görüntüle 1817256
Hedef 20 dk içinde 1000 ip atlama...!
günaydın canım akşam bende atladım ama ilk defa başladım diye 500 tane atladım 100 100 arttırmayı düşünüyorum gerçekten acayip ter attırıyor.akşam yemeği olarak salata yaptım kendime ve abur cubur yemedim 11000 adım yürüdüm dün.bakalım bugün neler olacak.birde ip atladıktan sonra duşa giriyormusun ben girmedim de dün.

Sanada GÜNAYDIN can.
Çok iyi bir başlangıç olmuş.. Harika

Hiç bozmadan bu şekilde devam ediyoruz..

Evet terlediysen duş almalısın vücudun sakinleşir yenilernirsin..

Sanada GÜNAYDIN can.
Çok iyi bir başlangıç olmuş.. Harika

Hiç bozmadan bu şekilde devam ediyoruz..

Evet terlediysen duş almalısın vücudun sakinleşir yenilernirsin..
inşallah bozmam düzenimi canım sabah akşam yürüsem işe her akşam da ip atlasam yediklerime de dikkat ettim mi herhalde birşeyler olur senin yolundan ilerlemeye çalışıyoruz

merhaba hanımlar öğlen iş yerine bağlı bir yerde yemek yiyoruz ben bugün gitmedim pek canım bişey istemedi ve bir parça peynir ve bir dilim kepek ekmeği ile öğle yemeğimi yedim kendimi tok olduğuma inandırdım yani akşam da hafif bir yemek yersem süper olacak bugün içinde:) iş yerinde bol su içiyorum limonlu sıcak su da içiyorum arada ve şekersiz kahve bitki çayları da oluyor mutlaka gün içinde.sabah yürüyemedim eşim bıraktı işe ama akşma kısmetse yürüyerek gideceğim yürüme mesafem 40 dk evden işe.buraya yazınca insan gerçekten daha bir dizginliyormuş kendini keşke daha önceden başlasaydım

Kizlaaarrr
Kocaman bir alayiimm
Neden miii
Aksam 10 a dogru kardesime brovni kurabiye yaptim vee 1 tane bile yemedim
11 e dogru ust kata abime caya ciktim
Onlarda da kakaolu kek vardi vee tabikii yemedim.1 bardak cay ictim şekersiz tabii
Gezi esnasinda herkes cook zayiflamissin dedikce dahada dikkat eder oldum. Tek kotu yani 2 hatta 3 haftadir spor yapmiyorum. Kondisyon bisikletimi cook ozledim... Yarindan itibaren hic olmazsa mekik, bqcak hareketi yapacagim
Haydi simdi uyku vakti.
Hepinizi
Allah a emanet olun

sana kocaman bir

Alkışlar alkışlar senin için Meleğim

Kilo verdikçe motivasyon artıyor ve çevrenden duyduğun nasıl kilo verdin, iyi zayıfladın diyeler sayesinde diyeti bozmadan devam ediyorsun..

Bak bende kiloluyken iştahım çok açıktı herşeyi fazlasıyla yiyordum ama şimdi istesemde yiyemiyorum canım yemek yemek istemiyor..

Sen peki o kurabiyeleri önce olsa çoğunluk yerdin şimdi isteyerek mi yemiyorsun yani kendini frenliyor musun yoksa canın mı istemiyor ?
Yani yemeye yemeye insanın nefsi korleniyor gibi birşey oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…