- 4 Şubat 2016
- 60
- 104
- 13
- 37
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.021
duz deyirsen canim menim,hec vermemekden az azda versem yaxwidi.tez bir zamanda 6 li reqemleri gorsem cooox sevinecemBende seni tebrik ediyorum.. Sende böyle hafta hafta gr da olsa inceleceksin..
Uzun vadeye yaymak lazım giden kilolar kalıcı olsun şekerim:)
1 ay sonunda 3 kilo 2 ayda 6 kilo vermiş olacaksın. Acele etme kilo vermek zor evet ama keyifli hale getirebilirsin..
burda sizinle oldugumnan cox memnunam tatlim.bir yerde kilo vermek cox eylencelidi.her heftenin 2 ci gunu ucun ozel hazirlawiram.olursun canım..az zamanda bayağı kilo verdin kalmıs 4 kilo,,,basarırsın canım ins
mende deqiq hazirlawacam bu hefte melek hanımama duzunu desem bu hefte hec idman eliye bilmedim.ama bu hefte ciddi ve deqiq hazirlawacamsoz
ayy tatlim sen nece wirirn daniwirsan.menim adim sabinadir.melek qizimin adidi.3 yawi var.oglumun adida niyazdir.onun 6 yawi varmende deqiq hazirlawacam bu hefte melek hanım
günaydın canım akşam bende atladım ama ilk defa başladım diye 500 tane atladım 100 100 arttırmayı düşünüyorum gerçekten acayip ter attırıyor.akşam yemeği olarak salata yaptım kendime ve abur cubur yemedimGünaydın günlüğüm ve günlük arkadaşlarım
Ben çoktan uyandım limon suyumu içtim şimdi ip atlıyorum..Eki Görüntüle 1817256
Hedef 20 dk içinde 1000 ip atlama...!
Sanada GÜNAYDIN can.günaydın canım akşam bende atladım ama ilk defa başladım diye 500 tane atladım 100 100 arttırmayı düşünüyorum gerçekten acayip ter attırıyor.akşam yemeği olarak salata yaptım kendime ve abur cubur yemedim11000 adım yürüdüm dün.bakalım bugün neler olacak.birde ip atladıktan sonra duşa giriyormusun ben girmedim de dün.
inşallah bozmam düzenimi canım sabah akşam yürüsem işe her akşam da ip atlasam yediklerime de dikkat ettim mi herhalde birşeyler olur senin yolundan ilerlemeye çalışıyoruzSanada GÜNAYDIN can.
Çok iyi bir başlangıç olmuş.. Harika
Hiç bozmadan bu şekilde devam ediyoruz..
Evet terlediysen duş almalısın vücudun sakinleşir yenilernirsin..
sana kocaman birKizlaaarrr
Kocaman biralayiimm
Neden miii
Aksam 10 a dogru kardesime brovni kurabiye yaptim vee 1 tane bile yemedim
11 e dogru ust kata abime caya ciktim
Onlarda da kakaolu kek vardi vee tabikii yemedim.1 bardak cay ictim şekersiz tabii
Gezi esnasinda herkes cook zayiflamissin dedikce dahada dikkat eder oldum. Tek kotu yani 2 hatta 3 haftadir spor yapmiyorum. Kondisyon bisikletimi cook ozledim... Yarindan itibaren hic olmazsa mekik, bqcak hareketi yapacagim
Haydi simdi uyku vakti.
Hepinizi
Allah a emanet olun
Alkışlar alkışlar senin için MeleğimKizlaaarrr
Kocaman biralayiimm
Neden miii
Aksam 10 a dogru kardesime brovni kurabiye yaptim vee 1 tane bile yemedim
11 e dogru ust kata abime caya ciktim
Onlarda da kakaolu kek vardi vee tabikii yemedim.1 bardak cay ictim şekersiz tabii
Gezi esnasinda herkes cook zayiflamissin dedikce dahada dikkat eder oldum. Tek kotu yani 2 hatta 3 haftadir spor yapmiyorum. Kondisyon bisikletimi cook ozledim... Yarindan itibaren hic olmazsa mekik, bqcak hareketi yapacagim
Haydi simdi uyku vakti.
Hepinizi
Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?