Kendim Diyetim. ( resimli)

ya 59lari gorunce bir simardim
cok asiri yemedim ama sporumu hergun yapamadim, canim sikiliyor..

neyse diyorum sinav bi bitsin hele
illaki sikinti yapiyor insan, dogru duzgun bastan siki calismadim diyede canim sikiliyor...
Bende diyorum arkadaşım nerelerde hiç yazmıyor level lar yapılıyor diyeinşallah sınav bir an önce hayırlısı ile geçer son zaman yapılan çalışmalarda kıymetli seri ve pratik bir şekilde çabalar san sonuç iyi olur inşallah sonuçta geçmişe pişman olsada eline birsey geçmeyecek sen en iyisi gününü degerlendir

Hayırlı cumalar arkadaslar
Kahvaltımi yaptım şimdide limonlu yeşil çay içiyorum evet ayin 4 un de başlamış olduğum jillian level 1 in son günündeyim bugunde yapınca level 2 ye başlayacağım (sanırım kadının üstü bordo kıyafeti olan 2 oluyor)
Bu günden itibaren 15 günlük yoğurt pulbiber limon kurune başlamayı düşünüyorum saliyi iple çekiyorum ama hafta sonu hem gün hemde yatılı misafir var umarım spor aksamaz hepinizi çok seviyorum

ay masallah canim sana cok iyi gidiyorsun
onceden bize takilsaymistin keske simdi kac kilo olurdun kim bilir

ay masallah canim sana cok iyi gidiyorsun
onceden bize takilsaymistin keske simdi kac kilo olurdun kim bilir
Evet keşke o zamanlar bırakmayıp buraya yazsaymisim ama böylesi hayirlisiymis demekki sizin yola devam edip vermiş olmanız beni daha çok isteklendirdi
Ama siz beni zayiflatmadan birakmazsiniz dimi Hemde formunuzu koruyacaksiniz dimi ya

ya 59lari gorunce bir simardim
cok asiri yemedim ama sporumu hergun yapamadim, canim sikiliyor..

neyse diyorum sinav bi bitsin hele
illaki sikinti yapiyor insan, dogru duzgun bastan siki calismadim diyede canim sikiliyor...
Şu sınavını bir atlat kuzum ondan sonra daha iyi odaklanirsin inşallah..
Şimdi rahat bir şekilde derslerine çalış başka hiç birşey düşünme..

Sanada Hayırlı Cumalar Olsun canım...

Ne güzel düzenli olarak devam ediyorsun böyle ilerlersen kısa sürede sonuç alacaksın.. Jillianin 1 level bitirdin 2 levele geçtin.. Valla bravo sana çalışan biri olarak Hergün spora vakit ayırıyorsun..
Ben bir türlü bitiremedim.. Aralarda oruç tuttum o yüzden yapamadım bıraktım..
Bu sabah tele yukledigim 7 dk egzersizi var 2 set olarak her sabah onu yapıyorum

Limon ve yoğurt kürünü ara ara bende yaptim...

Yooo sen istekli olduğun sürece biz hep buralarda olucaz. Hem daha tuanairem var onun 6 lı rakamlara inmesini 1 aydır bekliyoruz.. Bakalım daha ne kadar bekleyecez..

Sanırım hemen hemen aynı kilodasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…