- 18 Ekim 2015
- 513
- 805
- 18
- 36
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.581
Bende diyorum arkadaşım nerelerde hiç yazmıyor level lar yapılıyor diyeya 59lari gorunce bir simardim
cok asiri yemedim ama sporumu hergun yapamadim, canim sikiliyor..
neyse diyorum sinav bi bitsin hele
illaki sikinti yapiyor insan, dogru duzgun bastan siki calismadim diyede canim sikiliyor...
Hayirrrrrrrrhazır değilim yaaaa
ay masallah canim sana cok iyi gidiyorsunHayırlı cumalar arkadaslar
Kahvaltımi yaptım şimdide limonlu yeşil çay içiyorum evet ayin 4 un de başlamış olduğum jillian level 1 in son günündeyim bugunde yapınca level 2 ye başlayacağım (sanırım kadının üstü bordo kıyafeti olan 2 oluyor)
Bu günden itibaren 15 günlük yoğurt pulbiber limon kurune başlamayı düşünüyorumsaliyi iple çekiyorum ama hafta sonu hem gün hemde yatılı misafir var umarım spor aksamaz hepinizi çok seviyorum
Evet keşke o zamanlar bırakmayıp buraya yazsaymisimay masallah canim sana cok iyi gidiyorsun
onceden bize takilsaymistin keske simdi kac kilo olurdun kim bilir
Ohhh vermissiniz kiloları keyfe diyecek yok
TEK SEBEBİ STRES BENCE KOMSUMya 59lari gorunce bir simardim
illaki sikinti yapiyor insan, dogru duzgun bastan siki calismadim diyede canim sikiliyor...
HAHAHHA NE KOMİK BENDE ZANNETTİM SEN GUNDE NE HAZIRLAYIM DİYE SORUYOSUN DİYE DÜSÜNDÜMCanim ya menü superde gün bende değil arkadaş da nasıl etsem de yemesem demek istedim
SINIF GUZELMİŞ..TAKTİKTE GÜZEL ÖRETMENİM,,,DUR BUNDAN BENDE ALİM..Eki Görüntüle 1831668 cubuk tarçınlı suyu gerçekten tokluk hissi veriyor ve ara öğün u ben çok mantıklı bulmuyorum çok aç hissetmedigim sürece benim için çok iyi
Şu sınavını bir atlat kuzum ondan sonra daha iyi odaklanirsin inşallah..ya 59lari gorunce bir simardim
Sen hazır olmak için çoktan adım attın.. Maşallah sana çok güzel gidiyorsun..Hayirrrrrrrrhazır değilim yaaaa
Sanada Hayırlı Cumalar Olsun canım...Hayırlı cumalar arkadaslar
Kahvaltımi yaptım şimdide limonlu yeşil çay içiyorum evet ayin 4 un de başlamış olduğum jillian level 1 in son günündeyim bugunde yapınca level 2 ye başlayacağım (sanırım kadının üstü bordo kıyafeti olan 2 oluyor)
Bu günden itibaren 15 günlük yoğurt pulbiber limon kurune başlamayı düşünüyorumsaliyi iple çekiyorum ama hafta sonu hem gün hemde yatılı misafir var umarım spor aksamaz hepinizi çok seviyorum
Yooo sen istekli olduğun sürece biz hep buralarda olucaz. Hem dahaEvet keşke o zamanlar bırakmayıp buraya yazsaymisimama böylesi hayirlisiymis demekki sizin yola devam edip vermiş olmanız beni daha çok isteklendirdi
Ama siz beni zayiflatmadan birakmazsiniz dimiHemde formunuzu koruyacaksiniz dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?