- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #4.601
Sende düşünce olarak beyininde bitirmişsin bu kilo verme olayını.. En önemlisi bu kendini hazır hissetmek..Ohhh vermissiniz kiloları keyfe diyecek yok
Arkadaşım benimde yakındır insallah
Bende diyetim boyunca ara öğün yapmadım hani derler az az sık sık beslenmek gerek diye ama asla o şekilde beslenince kilo vermedim.. Öğün aralarımı mutlaka 5 saate kadar uzattım ki leptinin hormonu dah iyi salgılasın diye.. Halende o şekilde beslenmeye dikkat ediyorum..Eki Görüntüle 1831668 cubuk tarçınlı suyu gerçekten tokluk hissi veriyor ve ara öğün u ben çok mantıklı bulmuyorum çok aç hissetmedigim sürece benim için çok iyi
Hıh bak Tuğbacım Fatma sana örnek olsun şekerim..SINIF GUZELMİŞ..TAKTİKTE GÜZEL ÖRETMENİM,,,DUR BUNDAN BENDE ALİM..
Yani bardaktan içmeye kalınca unutuyorum böyle şişe de hedef belli oluyor canım sınıfın sade tarafı o tarafSINIF GUZELMİŞ..TAKTİKTE GÜZEL ÖRETMENİM,,,DUR BUNDAN BENDE ALİM..
Heheheh:)) maşallah sana kuzum yaaa öz güvenin gelmiş.. Eeee tabi yeni kıyafetler şart oldu onlar içinde güzel görünmek süper olur bu yüzden diyete son gaz devam ediyoruz..kızlar bu aralar bi alışveriş bağımlılıgına girmişim ki anlatamam...beden küççülünce onu al bunu al...bu durumdan nasıl tiksinebilirim...yardım acilllllinden
doğru canım aslında ikimizde çalışıyoruz demi..bak şimdi ne gaza geldimmmmmYani bardaktan içmeye kalınca unutuyorum böyle şişe de hedef belli oluyor canım sınıfın sade tarafı o tarafgeri kalanı daha süslü bak kilolarimiz nerdeyse aynı rakip olabiliriz kızlara yetisiriz tatlı rakip
BU ARALAR İŞİM YOK ANCA ALIŞVERİŞ SİTELERİNE BAKYOM ŞUAN 40-42 GİYNİYOM...ATTIM 44 ÜHeheheh:)) maşallah sana kuzum yaaa öz güvenin gelmiş.. Eeee tabi yeni kıyafetler şart oldu onlar içinde güzel görünmek süper olur bu yüzden diyete son gaz devam ediyoruz..
Al şekerim alma demem ... Severim ben temiz tiril tiril giyinen hatunları.. Boşver al giyin
kiloları verdim ama psikolojisinden kurtulamıyorum.birşey yerken kırk kere düşünüyorum.:)Ohhh vermissiniz kiloları keyfe diyecek yok
Arkadaşım benimde yakındır insallah
AMAN ALLAHIM BUNU YENİ OKUDUM..Bİ AYDIR BENİ Mİ BEKLİYOSUNUZ....GULMEKTEN ÖLDÜM ŞİMDİ SİZ GÖRÜN BEN NE YAPACAM.......EMİN OL GULCUM BU LAFINI BEYNİME YAZIYORUM..MAKSAT ELİM KÖTÜ BİSEYE UZANIRSA..KENDİ KENDİME UZANMA UZANMA GÜL SANA BUNU DEDİ DİCEM.....Yooo sen istekli olduğun sürece biz hep buralarda olucaz. Hem dahatuanairem var onun 6 lı rakamlara inmesini 1 aydır bekliyoruz.. Bakalım daha ne kadar bekleyecez..
Sanırım hemen hemen aynı kilodasınız..
Canim benim ya çok güzel motive ediyorsunuz beni sağol un bende karatayin senin bahsettiğin yönlerini uyguluyorum ama tam buğday ekmeği yiyorum 5 saat yemekten önce egzersiz çok mantıklı ama tabağı öyle çok doldurmuyorum doyuyorumda zaten yeterki aklın doya istesinBende diyetim boyunca ara öğün yapmadım hani derler az az sık sık beslenmek gerek diye ama asla o şekilde beslenince kilo vermedim.. Öğün aralarımı mutlaka 5 saate kadar uzattım ki leptinin hormonu dah iyi salgılasın diye.. Halende o şekilde beslenmeye dikkat ediyorum..
Bu sabah mesela sıkı bir kahvaltı yaptım.. Meyvemi bile sabahtan yedim (mutlaka yoğurt ve süt ile tarçınla birleştirdim) kana yavaş karışsın glisemik indeksi düşsün diye..
Menemen cavdar ekmeği zeytin salatalık yedim çok çok doydum.. Arkasına tarçınlı sade kahvemi içtim ve bu bana akşama kadar gider..
Sende doğru yoldasın tatlım
Ama gerçekten ciss da abartinca yani çokta normal olmaya alisinca geri alınabiliyor Allah korusun canım hep fit olkiloları verdim ama psikolojisinden kurtulamıyorum.birşey yerken kırk kere düşünüyorum.:)
iyi mi kötü mü bilemedim.
hani sobaya elini tam uzatan çocuk olur ya cısss dersin kaçar işte ben o cısss sesini duymadan kaçıyorum:))
sen buraya takıl raht verirsin.
Evet canım gönüllüler olarakdoğru canım aslında ikimizde çalışıyoruz demi..bak şimdi ne gaza geldimmmmm
sen benbeseye =GÖNÜLLÜLER
Violet Life B beyazmelek0116 ervaadilekk Ay__Prensesi =ÜNLÜLER
1 aymiAMAN ALLAHIM BUNU YENİ OKUDUM..Bİ AYDIR BENİ Mİ BEKLİYOSUNUZ....GULMEKTEN ÖLDÜM ŞİMDİ SİZ GÖRÜN BEN NE YAPACAM.......EMİN OL GULCUM BU LAFINI BEYNİME YAZIYORUM..MAKSAT ELİM KÖTÜ BİSEYE UZANIRSA..KENDİ KENDİME UZANMA UZANMA GÜL SANA BUNU DEDİ DİCEM.....
doğru canım aslında ikimizde çalışıyoruz demi..bak şimdi ne gaza geldimmmmm
sen benbeseye =GÖNÜLLÜLER
Violet Life B beyazmelek0116 ervaadilekk Ay__Prensesi =ÜNLÜLER
haahahahh bu güzeldi meleğim
Bence gül ACUN olsun
O artik hedefine ulasti
Şimdi oldu.. Seni motive etmek için birazcık damarına basmak gerekiyormuş..AMAN ALLAHIM BUNU YENİ OKUDUM..Bİ AYDIR BENİ Mİ BEKLİYOSUNUZ....GULMEKTEN ÖLDÜM ŞİMDİ SİZ GÖRÜN BEN NE YAPACAM.......EMİN OL GULCUM BU LAFINI BEYNİME YAZIYORUM..MAKSAT ELİM KÖTÜ BİSEYE UZANIRSA..KENDİ KENDİME UZANMA UZANMA GÜL SANA BUNU DEDİ DİCEM.....
kiloları verdim ama psikolojisinden kurtulamıyorum.birşey yerken kırk kere düşünüyorum.:)
iyi mi kötü mü bilemedim.
hani sobaya elini tam uzatan çocuk olur ya cısss dersin kaçar işte ben o cısss sesini duymadan kaçıyorum:))
sen buraya takıl raht verirsin.
Bende zamanında kilolu biri olarak neler düşündüğünü ve hissettiğini çok iyi anliyorum... Eşinin destek olması süper birşey.. Ufak bir ümitsizliğe kapıldıgında burda biz yanında oluruz..Canim benim ya çok güzel motive ediyorsunuz beni sağol un bende karatayin senin bahsettiğin yönlerini uyguluyorum ama tam buğday ekmeği yiyorum 5 saat yemekten önce egzersiz çok mantıklı ama tabağı öyle çok doldurmuyorum doyuyorumda zaten yeterki aklın doya istesin
Kafama koydum inşallah sayenizde
Eşim de destek oluyor ama bi bayanla konuşmak gibi olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?