Kendim Diyetim. ( resimli)

Eki Görüntüle 1831668 cubuk tarçınlı suyu gerçekten tokluk hissi veriyor ve ara öğün u ben çok mantıklı bulmuyorum çok aç hissetmedigim sürece benim için çok iyi
Bende diyetim boyunca ara öğün yapmadım hani derler az az sık sık beslenmek gerek diye ama asla o şekilde beslenince kilo vermedim.. Öğün aralarımı mutlaka 5 saate kadar uzattım ki leptinin hormonu dah iyi salgılasın diye.. Halende o şekilde beslenmeye dikkat ediyorum..

Bu sabah mesela sıkı bir kahvaltı yaptım.. Meyvemi bile sabahtan yedim (mutlaka yoğurt ve süt ile tarçınla birleştirdim) kana yavaş karışsın glisemik indeksi düşsün diye..

Menemen cavdar ekmeği zeytin salatalık yedim çok çok doydum.. Arkasına tarçınlı sade kahvemi içtim ve bu bana akşama kadar gider..

Sende doğru yoldasın tatlım

SINIF GUZELMİŞ..TAKTİKTE GÜZEL ÖRETMENİM,,,DUR BUNDAN BENDE ALİM..
Yani bardaktan içmeye kalınca unutuyorum böyle şişe de hedef belli oluyor canım sınıfın sade tarafı o tarafgeri kalanı daha süslü bak kilolarimiz nerdeyse aynı rakip olabiliriz kızlara yetisiriztatlı rakip

kızlar bu aralar bi alışveriş bağımlılıgına girmişim ki anlatamam...beden küççülünce onu al bunu al...bu durumdan nasıl tiksinebilirim...yardım acilllllinden
Heheheh:)) maşallah sana kuzum yaaa öz güvenin gelmiş.. Eeee tabi yeni kıyafetler şart oldu onlar içinde güzel görünmek süper olur bu yüzden diyete son gaz devam ediyoruz..
Al şekerim alma demem ... Severim ben temiz tiril tiril giyinen hatunları.. Boşver al giyin

BU ARALAR İŞİM YOK ANCA ALIŞVERİŞ SİTELERİNE BAKYOM ŞUAN 40-42 GİYNİYOM...ATTIM 44 Ü

Ohhh vermissiniz kiloları keyfe diyecek yok
Arkadaşım benimde yakındır insallah
kiloları verdim ama psikolojisinden kurtulamıyorum.birşey yerken kırk kere düşünüyorum.:)
iyi mi kötü mü bilemedim.
hani sobaya elini tam uzatan çocuk olur ya cısss dersin kaçar işte ben o cısss sesini duymadan kaçıyorum:))
sen buraya takıl raht verirsin.

Yooo sen istekli olduğun sürece biz hep buralarda olucaz. Hem daha tuanairem var onun 6 lı rakamlara inmesini 1 aydır bekliyoruz.. Bakalım daha ne kadar bekleyecez..

Sanırım hemen hemen aynı kilodasınız..
AMAN ALLAHIM BUNU YENİ OKUDUM..Bİ AYDIR BENİ Mİ BEKLİYOSUNUZ....GULMEKTEN ÖLDÜM ŞİMDİ SİZ GÖRÜN BEN NE YAPACAM.......EMİN OL GULCUM BU LAFINI BEYNİME YAZIYORUM..MAKSAT ELİM KÖTÜ BİSEYE UZANIRSA..KENDİ KENDİME UZANMA UZANMA GÜL SANA BUNU DEDİ DİCEM.....

Canim benim ya çok güzel motive ediyorsunuz beni sağol un bende karatayin senin bahsettiğin yönlerini uyguluyorum ama tam buğday ekmeği yiyorum 5 saat yemekten önce egzersiz çok mantıklı ama tabağı öyle çok doldurmuyorum doyuyorumda zaten yeterki aklın doya istesin
Kafama koydum inşallah sayenizde
Eşim de destek oluyor ama bi bayanla konuşmak gibi olmuyor.

Ama gerçekten ciss da abartinca yani çokta normal olmaya alisinca geri alınabiliyor Allah korusun canım hep fit ol darısı basimiza

Evet canım gönüllüler olarak sartlarimizi zorlayalim ve su pis kiloları atalim Bismillah deyip yeniden başlayalım
Evet bende çalışıyorum ama okulda da spor yapabiliyorum kendimce 15 dk tenefuste çocuklara açıyorum müzik bende Leslie yapıyorum onlar küçük anlamiyolar dans etmeyide seviyorlar onlar egleniyor
Ben zayifliyorumsenin işin masa basiysa zor tabi

1 aymi sanki daha fazla yibi geldi bana

Şimdi oldu.. Seni motive etmek için birazcık damarına basmak gerekiyormuş..

Eeee hadi bakalım tatlım.. Neler yapabileceğini görelim.. Yoksa gelecek senemi göreceğiz?

Sağlıklı ve doğal olan herşeyden kontrollü yediğin zaman forumunu koruyorsun..

Bu zayıf birisi olduğumuz da ideal kilomuza geldiğimizde daha önemli..!
Abartmadan aman bu doğal yiyeyim olmuyor. Yasak diye birşey yok ama yeri geldiğinde kendikendine dur demesini bilmelisin..

Kilo alma korkusu bilinç altına yerleşmiş.. Bence biraz aksini düşün.. Sevdiğin birşeyi yemeden önce yiyeceğim ama bana kilo yapmayacaksın demelisin..

Bende zamanında kilolu biri olarak neler düşündüğünü ve hissettiğini çok iyi anliyorum... Eşinin destek olması süper birşey.. Ufak bir ümitsizliğe kapıldıgında burda biz yanında oluruz..

Eeee neler yaptın bugün , egzersizler ne alemde ?

Valla sen ve Meleğim Hergün buraya ne kadar spor yaptığınızı yazıyorsunuz kıskanmamak elde değil..

Aynur , Tuğba ve bende kıpırtı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…