Kendim Diyetim. ( resimli)

Bende önce senin gibi yavru uyanana kadar yatardim simdi erken uyanıyorum... Erken metobolizmayı hızlandırıyor sabah yapılan spor daha verimli oluyor...

Seker arkadaşlar kahvaltiyi 10 a kadar yaptik yaptik yoksa kahvaltı mahiyetini kaybediyormus:)
Ay__Prensesi seni görünce aklima geldi söyleyim dedim yenimi yaptin yapmismiydin:)
Canım saat 9.30 ve 10 gibi yapıyorum gecikmemeye dikkat ediyorum..

Foto çekiyorum Kahvaltiyi yapınca paylaşıyorum..

Haklısın..

asmedal iyiki geldin bende seni merak ediyordum... Sende bana ilham veren ve motive eden birisin.. Ne güzel hedefe az kalmiş.. Ooofff kıskanıyorum seni yaa..
Evet bilinçli bir şekilde kilo verdin doğru beslenmeyi öğrendin..
Böyle himm hani nasıl desem güzel ve doğru şekilde bizide yönlendirsen diyet hakkında bilgilerini bizlerden eksik etme çünkü sen bana örneksin arkadaşım..

Verdiğin kilolar için seni tebrik ediyorum..

Devam canım kilo vermekte önemli de benim vücudum biçimsiz yağ tulumu egzersize ihtiyacım var çok.
Sende maşallah bir başladın tatile gideceğim diye iyi gidiyorsun hiç bırakma şeker.

birakmicam insallah. Hersey tatil icin 1 hafta tam pansiyon otel. Orda verdiklerimi almazsam iyidir

Simdi yürüyüşten geliyorum 1 saat hic durmadan tempolu hizli yürüdüm 6 km
11 gibi kahvalti yapmıştım. 2 bucuk gibi ara ogun olarak mandalina yedim. Aksam 5 bucuk gibi taze fasulye salata yogurt yiyecegim. Uff bacaklarim agriyo

merhaba bende kilo vermek istiyorum hipotiroidiim var bu yüzden biraz zor kilo veriyorum yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla azminize hayran kaldım.sadece spor ve yediklerinize mi dikkat ediyorsunuz uyguladığınız ekstra birşey var mı aranıza beni de alır mısınız?

Hoşgeldin canım..

Kaç kilo olmak istiyorsun ? Şimdi kaç kilosun.. ?

Evet diyet ve spor yapıyorum. Bazende yağ yakıcı kürler uyguluyorum...

yaşım 26 boyum 160 falan kilom 63 57 falan olsam yeter :) ya da olursa 55:) bebek düşünüyoruz ama olmuyor 7 aydır eğer olursa daha da kilo alırım diye korkuyorum

yaşım 26 boyum 160 falan kilom 63 57 falan olsam yeter :) ya da olursa 55:) bebek düşünüyoruz ama olmuyor 7 aydır eğer olursa daha da kilo alırım diye korkuyorum
Fazla kilolu değilsin 6 kilo fazlan var. Olsun gebelikten önce kilo vermelisin çünkü çünkü çünkü biliyorsun biz burda arkadaşlarla birlikte doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyoruz...!!

İnşallah Allahım en kısa zamanda bir evlat nasip eder..

inaşllah canım ben ikinci çocuğu istiyorum ama olmuyor henüz ben ilk gebeliğimde çok kilo almadım 57 kiloyla hamile kalmıştım 63 kiloyla doğum yaptım bebeğim 1 haftalıkken 57 kiloya geri döndüm ama bende hipotiroid çıkınca ben kilo almaya başladım ve değerler normal olmadıkça da vermedim inşalalh veririm ilaçlarımı da içiyorum düzenli olarak ama şu stress denen şey yok mu o mafediyor beni inmiyor değerler bir türlü haftaya ölçtüreceğim bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…