- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.381
Kizlar pek güzel kilo vermişsiniz tebrikler daha fazlasıyla kilo vermeye devam haydiii
Teşekkür ederimÇoraplarına bayıldım tartidaki başarınada harikasin.
Devam canım kilo vermekte önemli de benim vücudum biçimsiz yağ tulumu egzersize ihtiyacım var çok.Aaa merhaba canim
Sen neler yapiyorsun. Nasilsin
Diyete devam mi.
Senin gibi işini ciddi yapani hep takipteyim egzersiz yemek hersey düzen ve disiplinle ilerliyorTeşekkür ederimSendebenBendesen hoşgeldin..
Seni burda gördüğüme sevindim
HehehhehSenin gibi işini ciddi yapani hep takipteyim egzersiz yemek hersey düzen ve disiplinle ilerliyor.hayranların arasindayım..
Bi fotoğraf çekilebilir miyiz
Bende önce senin gibi yavru uyanana kadar yatardim simdi erken uyanıyorum... Erken metobolizmayı hızlandırıyor sabah yapılan spor daha verimli oluyor...Kız maşallah sana 6.30 mu benim kızım ne kadar uyur sa o kadar uyurum ben uykuyu çok seviyorum
8 gibi uyanıyorum kahvaltı hazırlıyorum eşimi ise gönderiyorum
Sonra kızım uyanıyor onun kahvaltısı ev işi derken akşam oluyor
Aayyy kusura bakma canım yaaa tel hata verdi.Kız sevincinden üç defa hoşgeldin basmışsin
Canım saat 9.30 ve 10 gibi yapıyorum gecikmemeye dikkat ediyorum..Seker arkadaşlar kahvaltiyi 10 a kadar yaptik yaptik yoksa kahvaltı mahiyetini kaybediyormus:)
Ay__Prensesi seni görünce aklima geldi söyleyim dedim yenimi yaptin yapmismiydin:)
Herkese merhabalar... tartı gününde geldim yine. Okuyorum yazdıklarınızi çok güzel gidiyorsunuz.. arada kaçamak yaptığınızda canınız sıkılmasın. Biraz yavaşlatıyor sadece ama her gün olursa tehlike. Kabızlık kilo vermeye ciddi engel, fazla karbonhidrat, az şu tüketmek.. en az 3 litre olmalı. deneye yanila bir ddüzen oturtmak lazım o da oluyor zamanla sadece azmi bırakmamak gerek..
Başlangıç tarihi: 20 nisan 2015
Başlangıç kilo: 73
Geçen hafta: 56
Güncel kilo:55,5
Hedef: 55
benim için de hayaldi gerçek oldu.. Diyette değilim sağlıklı besleniyorum. Dolayısıyla devam..
Devam canım kilo vermekte önemli de benim vücudum biçimsiz yağ tulumu egzersize ihtiyacım var çok.
Sende maşallah bir başladın tatile gideceğim diye iyi gidiyorsun hiç bırakma şeker.
merhaba bende kilo vermek istiyorum hipotiroidiim var bu yüzden biraz zor kilo veriyorum yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla azminize hayran kaldım.sadece spor ve yediklerinize mi dikkat ediyorsunuz uyguladığınız ekstra birşey var mı aranıza beni de alır mısınız?Merhaba sevgili diyet günlüğüm..
Bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu. Yarın tartı günüm merakla bekliyorum.. 75 kilo olarak bu yolculuğa başladım .
Doğum sonrası kilolarımdam bir türlü kurtulamadım bu arada doğum yapali 7 ay oldu Ben halen tombul bir anneyim.. Bebegimi halen emziriyorum..
Yediklerimi fotolayip burda paylaşmak istiyorum. Sizlerden bu konuda fikir istiyorum. Yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim. :)
20 Kasım 2015/ Kilom 75
22 Aralık 2015/ Kilom 70
B beyazmelek0116
15.12.201575.0
22.12.2015 73.0
29.12.2015 71.5
05.01.201671.9
12.01.2016 70.4
Yaaa lütfen o çorabı bana gönderEki Görüntüle 1748928
Bugün tartı günümüz ve ilk bildirim benden olsun...
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.000
Hoşgeldin canım..merhaba bende kilo vermek istiyorum hipotiroidiim var bu yüzden biraz zor kilo veriyorum yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla azminize hayran kaldım.sadece spor ve yediklerinize mi dikkat ediyorsunuz uyguladığınız ekstra birşey var mı aranıza beni de alır mısınız?
Nee yapacaksın çoraplarımı :) benim ayakdivenim onlarYaaa lütfen o çorabı bana gönderbulursam aynisindan alacağım
Bu arada kiskandim, hayatımda görmediğim rakamlar
Fazla kilolu değilsin 6 kilo fazlan var. Olsun gebelikten önce kilo vermelisin çünkü çünkü çünkü biliyorsun biz burda arkadaşlarla birlikte doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyoruz...!!yaşım 26 boyum 160 falan kilom 6357 falan olsam yeter :) ya da olursa 55:) bebek düşünüyoruz ama olmuyor 7 aydır eğer olursa daha da kilo alırım diye korkuyorum
inaşllah canım ben ikinci çocuğu istiyorum ama olmuyor henüz ben ilk gebeliğimde çok kilo almadım 57 kiloyla hamile kalmıştım 63 kiloyla doğum yaptım bebeğim 1 haftalıkken 57 kiloya geri döndüm ama bende hipotiroid çıkınca ben kilo almaya başladım ve değerler normal olmadıkça da vermedim inşalalh veririm ilaçlarımı da içiyorum düzenli olarak ama şu stress denen şey yok mu o mafediyor beni inmiyor değerler bir türlü haftaya ölçtüreceğim bakalım ne çıkacakFazla kilolu değilsin 6 kilo fazlan var. Olsun gebelikten önce kilo vermelisin çünkü çünkü çünkü biliyorsun biz burda arkadaşlarla birlikte doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyoruz...!!
İnşallah Allahım en kısa zamanda bir evlat nasip eder..
Bencil az paylaşımcı ol, bende sana patik veririm bak.Nee yapacaksın çoraplarımı :) benim ayakdivenim onlar
Kıskanma ne olur çalış seninde olur şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?