- 23 Ocak 2010
- 391
- 83
- 298
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.341
Hoşgeldin:)kolay gelsin hepsini okumadım sayfaların göz gezdirdim azmine hayran kaldım. Maşallah nazar değmesinn:)
benim vermek istediğim bir 2 kilo vardı onu vereyim derken 4 kilo oldu bu:)) neyse dalga mı geçiyosun deme boyum 1.58 yüzüm de çok toplu 1 kilo bile inanılmaz belli oluyormetabolizma hızlandırcı kür yada sindirim sistemini çalıştıran kür tavsiyen var mı?
şuan nasıl açım anlatamam evde gün vardı bi sürü pasta börek var gidip yicektim seni görünce meyve yeme kararı aldım:)
Teşekkür ederim vesile oldun cidden yoğurt yedim birazcık yoksa apsta böreklere hucumm:) ben çok dikkat ederdim çıtı pıtıydım ah ah:)) yemek yemeyi çok severdim de zaten ama artık acıkmalarım titreme halsiz kalma boyutuna geliyor birden. bir doktora görüneceğim de nezaman. sen de harikasın böyle devam et:) uğrarım azmim kırıldığında:)Hoşgeldin:)
Seninde içinde azimli biri varmış ve ben vesile oldum sende ortaya çıkardın..
Mutfakta o kadar yiyecekler varken dayanmak çok zordur bunu her insan yapamaz...
Meyve yiyebilirsin yoğurt yiyebilirsin yada süt içebilirsin ve bol bol su karnına her acıktıgında su içebilirsin..
Eki Görüntüle 1748712 Eki Görüntüle 1748711
Bu kürlerden birini deyebilirsin.
Yada gece yatarken 2 kaşık yoğurt içine yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı acı pul biber döküp yiyebilirsin...
Birde sabah aç karnına 1 bardak sıcağa yakın su içine yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içebilirsin...
Hepsi de yağ yakmaya yardımcı ve metobolizma hızlandırıcı..
Melekcim mutlaka pilates yapmanı öneriyorum çünkü sıkılaşınca olduğundan daha ince görünüyorsun.. Ben 15 gündür yapıyorum baya baya faydasını gördüm. İlk zamanlar dayak yemisim gibi her yerim ağrıdı
Ben video indirdim Ebru Şallı'nın videosu..
Yeni başlayanlar için var 1 saat yapıyorsun ama ben bacak basen çalıştırıyor onu yapıyorum 2 haftada 2 beden incelme var 45 dk onu yapıyorum. İçinde bütün egzersizler var sguat bisiklet..
Ayy canınsın çok teşekkür ederim
Başladığımda 76 yakındım şimdi 68 kiloyum.. 8 kilo verdim...
Peki sen ?
Canımsın..Teşekkür ederim vesile oldun cidden yoğurt yedim birazcık yoksa apsta böreklere hucumm:) ben çok dikkat ederdim çıtı pıtıydım ah ah:)) yemek yemeyi çok severdim de zaten ama artık acıkmalarım titreme halsiz kalma boyutuna geliyor birden. bir doktora görüneceğim de nezaman. sen de harikasın böyle devam et:) uğrarım azmim kırıldığında:)
Ben sana inanıyorum... Kilo vermek için elinden geleni yapıyorsun..Kizlar ben cok yoruldum 22 30 dan beri spor yapiyorum
350ip atlama
35squat
30 caki hareketi
50 dk yuruyus 4km yurudum.
Bugunki menum
Sabah 2 dilim cavdar ekmegi+sogus+zeytin+peynir+form cayi
Ara ogun=turk kahvesi+parmak cikolata bitterim
Ogle=corba+patates salatasi+form cayi
Ara ogun 1 elma
Aksam= 1 kase corba+salata+form cayi
Su siralar 1litre su+1litre ayran ictim..ne bicim bi metabolizmam var halen ayniyim
Simdi bunlari okuyanlar bu kadin salliyo biseyler yaziyo .spor yapmadigimi veya kacamak yaptigimi dusuneceksiniz ama gercek yaaaa....uykumdan Cok feragat ettim..gec yattim....
iste uyukladigimi biliyorum..neyse iste ben havluyu atiyorum..yagmasamda gurlemeye devam
Isinmadan direk atlarsan takılıyorsun..Ya allah askina ipi nasip atliyorsunuz iki Uc diyorum takilinca gicik oluyorum birakiyorum:) siz hic takilmadanmi atliyorsunuz
Vuu bu harika tebrik ederimEki Görüntüle 1748928
Bugün tartı günümüz ve ilk bildirim benden olsun...
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.000
MaasallahEki Görüntüle 1748928
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.000
Takipteyim seni canım maşallah çok iyi veriyorsun :)Eki Görüntüle 1748928
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.000
Teşekkür ederimVuu bu harika tebrik ederim
Bu zamana kadar tartımda hiç sorun yaşamadım..Arkadaşlar birsey sorucam sizin tartilardada oluyormu ayni anda bi kaç kere tartilinca farklı gösteriyor en son 700 gram fark ciktihangisini baz alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?