Kendim Diyetim. ( resimli)

kolay gelsin hepsini okumadım sayfaların göz gezdirdim azmine hayran kaldım. Maşallah nazar değmesinn:)
benim vermek istediğim bir 2 kilo vardı onu vereyim derken 4 kilo oldu bu:)) neyse dalga mı geçiyosun deme boyum 1.58 yüzüm de çok toplu 1 kilo bile inanılmaz belli oluyor metabolizma hızlandırcı kür yada sindirim sistemini çalıştıran kür tavsiyen var mı?

şuan nasıl açım anlatamam evde gün vardı bi sürü pasta börek var gidip yicektim seni görünce meyve yeme kararı aldım:)

Hoşgeldin:)

Seninde içinde azimli biri varmış ve ben vesile oldum sende ortaya çıkardın..

Mutfakta o kadar yiyecekler varken dayanmak çok zordur bunu her insan yapamaz...

Meyve yiyebilirsin yoğurt yiyebilirsin yada süt içebilirsin ve bol bol su karnına her acıktıgında su içebilirsin..

Bu kürlerden birini deyebilirsin.

Yada gece yatarken 2 kaşık yoğurt içine yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı acı pul biber döküp yiyebilirsin...

Birde sabah aç karnına 1 bardak sıcağa yakın su içine yarım limon suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi koyup içebilirsin...

Hepsi de yağ yakmaya yardımcı ve metobolizma hızlandırıcı..

Teşekkür ederim vesile oldun cidden yoğurt yedim birazcık yoksa apsta böreklere hucumm:) ben çok dikkat ederdim çıtı pıtıydım ah ah:)) yemek yemeyi çok severdim de zaten ama artık acıkmalarım titreme halsiz kalma boyutuna geliyor birden. bir doktora görüneceğim de nezaman. sen de harikasın böyle devam et:) uğrarım azmim kırıldığında:)

Ewet canim bende o videoyu gordum 45 dk olan
Benimde bacak basen calismam lazim. Laptop çöktü. Tv nin kumandasida bozuldugu icin tv den youtube da acamiyorum.bugunde baslayamadim onun yerine 40 dakika bisiklet yaptim Bi yarim saat sonra yarim saat daha yaparim.

Kizlar ben cok yoruldum 22 30 dan beri spor yapiyorum
350ip atlama
35squat
30 caki hareketi
50 dk yuruyus 4km yurudum.

Bugunki menum
Sabah 2 dilim cavdar ekmegi+sogus+zeytin+peynir+form cayi
Ara ogun=turk kahvesi+parmak cikolata bitterim
Ogle=corba+patates salatasi+form cayi
Ara ogun 1 elma
Aksam= 1 kase corba+salata+form cayi

Su siralar 1litre su+1litre ayran ictim..ne bicim bi metabolizmam var halen ayniyim

Simdi bunlari okuyanlar bu kadin salliyo biseyler yaziyo .spor yapmadigimi veya kacamak yaptigimi dusuneceksiniz ama gercek yaaaa....uykumdan Cok feragat ettim..gec yattim....
iste uyukladigimi biliyorum..neyse iste ben havluyu atiyorum..yagmasamda gurlemeye devam

tuanairem canim harikasin gerçekten ama neden gitmiyorki enteresan gerçekten..aksam yemeğini kaçta yiyorsun gerçi o kadar harekete ne kadar geç yesende dayanmazki:)

Ya allah askina ipi nasip atliyorsunuz iki Uc diyorum takilinca gicik oluyorum birakiyorum:) siz hic takilmadanmi atliyorsunuz

Ayy canınsın çok teşekkür ederim

Başladığımda 76 yakındım şimdi 68 kiloyum.. 8 kilo verdim...

Peki sen ?

Simdi gördüm yazdigini canim hharikasin tebrik ederim darisi bana ben 1 sene evel 16 kilo vermstm ama yeniden bazi nedenlerden yine kilo aldim yeniden basladim yeniden hedefe ulasmak dilegiyle

Canımsın..

Her zaman beklerim :)

Ben sana inanıyorum... Kilo vermek için elinden geleni yapıyorsun..
Bu bir geçiş süreci kabızlıgını atlatırsan gerisi gelir merak etme...

Ya allah askina ipi nasip atliyorsunuz iki Uc diyorum takilinca gicik oluyorum birakiyorum:) siz hic takilmadanmi atliyorsunuz
Isinmadan direk atlarsan takılıyorsun..

Atlayama başlamadan önce bacaklarını biraz hareket ettir yada biraz yürüyüş yapacaksın...

Ben ilk 50 ye kadar takılmıyorum bazende ilk 10 da takılma başlıyor..

Istersen netten araştırabilirsin doğru ip atlama tekniklerini..

Arkadaşlar birsey sorucam sizin tartilardada oluyormu ayni anda bi kaç kere tartilinca farklı gösteriyor en son 700 gram fark cikti hangisini baz alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…