- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.421
Diyetin ilk günlerinde haftada 1 kilo sağlıklı ve orantılı.. Davamini bekliyoruz.Geçen hafta 75.8dim bu hafta 74.8
Ooo afiyet olsun Meleğim..Buda benim aksam yemegim 6 da yedim
Cok mu sizce
Tam doydum. Normalde biraz daha az yiyodum ama 10 gibi acikiyodum biseyler atiyodum agzima
Oglusu bici bici yaptirip yatiracagim
Sonra spor yapacagim vee
Hepsini yakacagim ins
Ooo afiyet olsun Meleğim..
Yooo tatlım çok değil hepsini gönül rahatlığı ile bitirebilirsin... Bende yatarken acıkıyorum bebeğime sut2 olsun diye yogurt yoğurt yiyorum bol bol su içiyorum...
Yok canım çok güzel ve hafif bencede afiyet olsun... Bende akşam yemeğinde bugün küçük bi tabak bezelye yemeği ve yine küçük bi tabak peynirli makarna ve 1bardak ayran içtimBuda benim aksam yemegim 6 da yedim
Cok mu sizce
Tam doydum. Normalde biraz daha az yiyodum ama 10 gibi acikiyodum biseyler atiyodum agzima
Oglusu bici bici yaptirip yatiracagim
Sonra spor yapacagim vee
Hepsini yakacagim ins
Teşekkürler canım inşallah böyle giderim bakalım aslında kabızlık problemim olmasa dahada çok veririm ama malesef bu kabızlık yokmu... Gerçektende bağırsakları iyi çalışanların kilo problemi pek olmuyor ve daha hızlı veriyorlar ben herşeyi deniyorum ama bağırsaklarım düzene girmiyor metabolizmada çok çalışmıyor...Diyetin ilk günlerinde haftada 1 kilo sağlıklı ve orantılı.. Davamini bekliyoruz.
Yaza fit bakımlı güzel anneler olacaz inşallah
Ve suyun gerçekten tok tutma özelliği varEki Görüntüle 1749450 Bilinçli olarak su tuketelim... !
Aynen öyle..Ve suyun gerçekten tok tutma özelliği var
İlla birşeyler yemek istiyorsan süt yoğurt yada su içebilirsin.Benimde tikinasim geliyor
Merhaba Hoşgeldin canım..Kizlar Merhaba. .. sizi uzun zamandır okuyorum bayılıyorum azminize bende başlamak istiyorum ama hala irademi toplayamiyorum ... 5 aylik bebegim var doğumdan 7 kilo kaldı ama evlendikten sonrada 8 kilo aldım birleşince 15 kilo fazlam var acil vermem gerek çok kötü hissediyorum kendimi ...
Ooo gulcum cooookk.harikasiiin tebrik edriimm.seni valla bn dun giremedim.tlfn um.bozuldu daha yeni girebiliyorum.ama.tartildim.saabh kilomu yazicam :)Eki Görüntüle 1748928
Bugün tartı günümüz ve ilk bildirim benden olsun...
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.000
Melekciiim.sonuc gercekten harikaaaaaaa tebrik ediyorumm seniiiiiGunaydinnnnn
Bugun sali ve yine cok guzel bir gun
Gecen hafta 70.4 tum. Artik 70 lere elvada bi daha gorusmemek uzere dedim veee
Bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?