Kendim Diyetim. ( resimli)

Buda benim aksam yemegim 6 da yedim
Cok mu sizce
Tam doydum. Normalde biraz daha az yiyodum ama 10 gibi acikiyodum biseyler atiyodum agzima
Oglusu bici bici yaptirip yatiracagim
Sonra spor yapacagim vee
Hepsini yakacagim ins

Eklentiler

• 20160119_181858.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 99
Cok mu sizce
Tam doydum. Normalde biraz daha az yiyodum ama 10 gibi acikiyodum biseyler atiyodum agzima
Sonra spor yapacagim vee
Hepsini yakacagim ins
Ooo afiyet olsun Meleğim..

Yooo tatlım çok değil hepsini gönül rahatlığı ile bitirebilirsin... Bende yatarken acıkıyorum bebeğime sut2 olsun diye yogurt yoğurt yiyorum bol bol su içiyorum...

Cok mu sizce
Sonra spor yapacagim vee
Hepsini yakacagim ins
Yok canım çok güzel ve hafif bencede afiyet olsun... Bende akşam yemeğinde bugün küçük bi tabak bezelye yemeği ve yine küçük bi tabak peynirli makarna ve 1bardak ayran içtim

Diyetin ilk günlerinde haftada 1 kilo sağlıklı ve orantılı.. Davamini bekliyoruz.

Yaza fit bakımlı güzel anneler olacaz inşallah
Teşekkürler canım inşallah böyle giderim bakalım aslında kabızlık problemim olmasa dahada çok veririm ama malesef bu kabızlık yokmu... Gerçektende bağırsakları iyi çalışanların kilo problemi pek olmuyor ve daha hızlı veriyorlar ben herşeyi deniyorum ama bağırsaklarım düzene girmiyor metabolizmada çok çalışmıyor...

Ve suyun gerçekten tok tutma özelliği var
Aynen öyle..
Bu saatler biraz açlık hissediyorum mutfağa gidiyorum masanın üzerine cam surahide su doldurup kokuyorum devamlı içiyorum açlık hissini azaltıyor..
Hemde ne kadar su tükettiğimi ölçmüş oluyorum..

Hedefe ulaştım kalorileri yaktım...

45 dk pilates
200 ip
10000 adım

İyi geceler günlüğüm.. Yarın görüşmek üzere.

Kizlar Merhaba. .. sizi uzun zamandır okuyorum bayılıyorum azminize bende başlamak istiyorum ama hala irademi toplayamiyorum ... 5 aylik bebegim var doğumdan 7 kilo kaldı ama evlendikten sonrada 8 kilo aldım birleşince 15 kilo fazlam var acil vermem gerek çok kötü hissediyorum kendimi ...

Merhaba Hoşgeldin canım..

Kendini tutacaksın ve ögünlerini kısarak başlayabilirsin.. Sonrası geliyor zaten..

Merhaba kizlar... Hepiniz cok guzel.kilolar vermissiniz tebrik.ediyorum.hepinizi...
Bn gectigumiz hafta icinde cok kacamak yaptim duzensiz yediim suyu azalttim kabizlik yasiyorum bebegim felaket durumda iki.gun once acilde sabahladik bunlara ragmen azda olsa vermeme gercekten cooook svindim ama
Gecen hafta salı 59.9 dum
Bu hafta sali 59.2 yim (-700)

Alirim.diye dusunuyordum.ama vermisim.bile cok mutlu oldum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…