Kendim Diyetim. ( resimli)

Takipteyim seni canım maşallah çok iyi veriyorsun :)
Özellikle bu hafta çok iyi neler yaptın. .
Geçen hafta yarım kilo verdim ama bu hafta baya gitmiş çünkü regl oldum..

Biliyorsun regl döneminde vücut su tutuyor ödem çoğalıyor ve 1 yada 2 kilo fark ediyor..
Bende regl olunca bütün ödem gitti...

Gunde yaklaşık 1250 kalori alıyorum ve bol su iciyorum deli gibi spor yapıyorum..

Arkadaşlar birsey sorucam sizin tartilardada oluyormu ayni anda bi kaç kere tartilinca farklı gösteriyor en son 700 gram fark cikti hangisini baz alicam

Canim benim tartida oluyor. Tartinin yanina 5 kg dambil koydum. Ilk onu tartiyorum 4.9 5.0 gelirse dogru. Bazen 5.6 5.7 geliyor. Pili cikartip takiyorum duzeliyor. Aslinda tartiyi degismem lazim. Birde arada tartiyi sasirt. Hep sen cikinca ayni gösteriyor. Onun icin esime diyorum tartil diye veya oglus kucagimdayken cikiyorum

Süpersin canım bu işin sırrı spor zaten
Maşallah sana ufaklikla nasıl yapıyorsun benimki gündüz uykusu yok denecek kadar kısa.

Cok iyisin canim. Kabizligin gecsin. Kilolar birbir gidecek merak etme. Yetrki moralini bozup pes etme

Masallah canım çok güzel ilerliyorsun mükemmelsin gercektensuan 67 kilo olmayı okadar çok isterdim ki ama insallah o da olacak benimde bugünkü kilom. 74.8
Teşekkür ederim. Sende devam edersen sende görürsün 6 lı rakamları..

Aradaki farkında yazsaydin ne kadar kilo verdiğini bilimiş olurduk...

Günaydın kızlarrr kilo verenleri tebrik ederek başlıyım

Gelelim bana
15 ocak cuma 68,5
19 ocak salı 68,3

Yemiyorum bütün gün de evin içinde koşturuyorum oturmaya fırsatım bile olmuyo ama o sayılmıyo spor yapmam lazım vakit yok kızım bu aralar hiiç uyumuyo zaten çok uyuyan bi bebek diildi diş dönemi iyice zombiye döndüm ama o halinden çok memnun enerjisinin yarısı bende olsa keşke

Süpersin canım bu işin sırrı spor zaten
Maşallah sana ufaklikla nasıl yapıyorsun benimki gündüz uykusu yok denecek kadar kısa.
Evet spor yapmazsam yediklerimle anca formda kalabiliyorum...

Sabah 6.30 gibi uyanıyorum 45 pilates ve 200 ip atlıyorum..
Daha sonra ufaklık uyanıyor saat 9.30 kahvaltı yapıyoruz sonra bilirkte leslie falan yapıyorum yine ip atlıyorum sonra uyuyor yarım saat falan o sirada ev işlerini yapıyorum ve evin bütün odalarını koşarak turluyorum böyle böyle yapıyorum bazen kucağıma alıyorum birlikte yürüyoruz:))

Aynı sorun bizdede var huysuz huzursuz uykusuz.. Olsun yavaş yavaş gitsin kilolar boşver..

Kız maşallah sana 6.30 mu benim kızım ne kadar uyur sa o kadar uyurum ben uykuyu çok seviyorum
8 gibi uyanıyorum kahvaltı hazırlıyorum eşimi ise gönderiyorum
Sonra kızım uyanıyor onun kahvaltısı ev işi derken akşam oluyor

Herkese merhabalar... tartı gününde geldim yine. Okuyorum yazdıklarınızi çok güzel gidiyorsunuz.. arada kaçamak yaptığınızda canınız sıkılmasın. Biraz yavaşlatıyor sadece ama her gün olursa tehlike. Kabızlık kilo vermeye ciddi engel, fazla karbonhidrat, az şu tüketmek.. en az 3 litre olmalı. deneye yanila bir ddüzen oturtmak lazım o da oluyor zamanla sadece azmi bırakmamak gerek..
Başlangıç tarihi: 20 nisan 2015
Başlangıç kilo: 73
Geçen hafta: 56
Güncel kilo:55,5
Hedef: 55
benim için de hayaldi gerçek oldu.. Diyette değilim sağlıklı besleniyorum. Dolayısıyla devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…