- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.361
Geçen hafta yarım kilo verdim ama bu hafta baya gitmiş çünkü regl oldum..Takipteyim seni canım maşallah çok iyi veriyorsun :)
Özellikle bu hafta çok iyi neler yaptın. .
Masallah canım çok güzel ilerliyorsun mükemmelsin gercektenEki Görüntüle 1748928
Bugün tartı günümüz ve ilk bildirim benden olsun...
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.000
Eki Görüntüle 1748928
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.000
Arkadaşlar birsey sorucam sizin tartilardada oluyormu ayni anda bi kaç kere tartilinca farklı gösteriyor en son 700 gram fark ciktihangisini baz alicam
Geçen hafta yarım kilo verdim ama bu hafta baya gitmiş çünkü regl oldum..
Biliyorsun regl döneminde vücut su tutuyor ödem çoğalıyor ve 1 yada 2 kilo fark ediyor..
Bende regl olunca bütün ödem gitti...
Gunde yaklaşık 1250 kalori alıyorum ve bol su iciyorum deli gibi spor yapıyorum..
Kizlar ben cok yoruldum 22 30 dan beri spor yapiyorum
350ip atlama
35squat
30 caki hareketi
50 dk yuruyus 4km yurudum.
Bugunki menum
Sabah 2 dilim cavdar ekmegi+sogus+zeytin+peynir+form cayi
Ara ogun=turk kahvesi+parmak cikolata bitterim
Ogle=corba+patates salatasi+form cayi
Ara ogun 1 elma
Aksam= 1 kase corba+salata+form cayi
Su siralar 1litre su+1litre ayran ictim..ne bicim bi metabolizmam var halen ayniyim
Simdi bunlari okuyanlar bu kadin salliyo biseyler yaziyo .spor yapmadigimi veya kacamak yaptigimi dusuneceksiniz ama gercek yaaaa....uykumdan Cok feragat ettim..gec yattim....
iste uyukladigimi biliyorum..neyse iste ben havluyu atiyorum..yagmasamda gurlemeye devam
Teşekkür ederim. Sende devam edersen sende görürsün 6 lı rakamları..Masallah canım çok güzel ilerliyorsun mükemmelsin gercektensuan 67 kilo olmayı okadar çok isterdim ki ama insallah o da olacak benimde bugünkü kilom. 74.8
Harikasın sen:) tebrikler canım cok sevindim. Cok güzel ilerliyorsun...Gunaydinnnnn
Bugun sali ve yine cok guzel bir gun
Gecen hafta 70.4 tum. Artik 70 lere elvada bi daha gorusmemek uzere dedim veee
Bugun
Evet spor yapmazsam yediklerimle anca formda kalabiliyorum...Süpersin canım bu işin sırrı spor zaten
Maşallah sana ufaklikla nasıl yapıyorsun benimki gündüz uykusu yok denecek kadar kısa.
Olsun 100 gr bile versen pes etmek yok !!Gunaydin 78.3 um Kizlar bir kilo vermisim ama hic sevinmedim.bulgur beni yakti
Aynı sorun bizdede var huysuz huzursuz uykusuz.. Olsun yavaş yavaş gitsin kilolar boşver..Günaydın kızlarrr kilo verenleri tebrik ederek başlıyım
Gelelim bana
15 ocak cuma 68,5
19 ocak salı 68,3
Yemiyorum bütün gün de evin içinde koşturuyorum oturmaya fırsatım bile olmuyo ama o sayılmıyo spor yapmam lazım vakit yokkızım bu aralar hiiç uyumuyo zaten çok uyuyan bi bebek diildi diş dönemi iyice zombiye döndüm ama o halinden çok memnun enerjisinin yarısı bende olsa keşke
Evet spor yapmazsam yediklerimle anca formda kalabiliyorum...
Sabah 6.30 gibi uyanıyorum 45 pilates ve 200 ip atlıyorum..
Daha sonra ufaklık uyanıyor saat 9.30 kahvaltı yapıyoruz sonra bilirkte leslie falan yapıyorum yine ip atlıyorum sonra uyuyor yarım saat falan o sirada ev işlerini yapıyorum ve evin bütün odalarını koşarak turluyorum böyle böyle yapıyorum bazen kucağıma alıyorum birlikte yürüyoruz:))
Çoraplarına bayıldım tartidaki başarınada harikasin.Eki Görüntüle 1748928
Geçen hafta 68.500
Bu hafta 67.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?