Kendimden büyük bir derdim var lütfen akıl verin,okuyun lütfen yardımcı olun !!

konuşulucak bişi kalmadı cnm kesin ve kati bi karala numaranı değiştirip irtibatı kesicen bnm düüşüncem bu ama son karar gene senin

Kızım sen delimisin yaa.. Bu kadar belalı bir adamdan nasıl medet umuyorsun ? Arkana bile bakmadan kaç...

canım onu sordum ben söyle izah etti bana ..dayısının haberi varmıs 20 gündür bu kızın hamileyim diye etrafnda dolastıgndan ..ben dayısını arayınca oda annesini arayp haber göndermş kız beni arayıp duruyor acsın telefonun diye

Dayım diye bahsettiği ve no sunu verdiği kişi dayısı bile değil kalıbımı basarım.
Vee bu adam EVLİ.

konuşulucak bişi kalmadı cnm kesin ve kati bi karala numaranı değiştirip irtibatı kesicen bnm düüşüncem bu ama son karar gene senin

evet hani diyorum ki dün gece öyle bisey yasasa bile yanıma gelmemek içn bahane degl kendine güvenseydi...asla ama asla ayagına dolanmazdı bu utanc verici olay !!! Yazklar olsun o cocuga

arkadaşım merhaba..öncelikli benzer bi olayı lise yıllarımda çok yakın bir akadaşım yasadı.başka bi şehirden bi cocukla 2 yıl sadece telefonla konusarak arkadaslık kurdu.cocuk ilgili alakalı hatta kızın msj atmadığı durumlarda ona kntr gönderecek ve bunun hesabını hiç yapmıyacak kadar.ozamanlar böyle sms paketleride yoktu tabi bahsettiğim bundan 8 9 yıl öncesi fakat biz internete sadece internet cafeye gidebilirsek girerdik telefonumzda zaten resim at vs olaylar yoktu.uzun lafın kısası her nasıl olduysa 2 yıl gibi bi süre bu çocukla konuştu.mektupla resim filan gönderdiler çocuk ha geldim ha gelcem ha geldim ha gelcem...yalanlar bahaneler birbirini kovaladı.en sonunda bigün arkadasımın telefonu çalıyo genç bi ses diyoki babamla aranda ne var adam 45 yaşlarında birisi çıkıyo ve 17 yasında oğlu varmış işin en dramatik kısmıda gönderdiği resimler oğlunun resimleri ne yazıkki böyle iğrenç insanlar var.dusunceksin belki sesinden hiçmi anlamamış diye ama artık cahillikmi dersin çoocukluğamı verirsin orasını bende bilmiyorum.artık teknoloji gelişti internetten yüzünü görürsün telefondan görürsün karşındaki beden doğru olabilir ama kişilik asla bilinmez.benden sana tavsiye uzak dur hiç bulaşma..gezemiceksin istediğin zaman yanında olamıcaksın nerde napıyo hep bi süphe..kendini yıpratma derim yol yakınken sana

gercekten öyle mi canım ? ınsan sevince anlamıyor gözleri cidden kör oluyor ya
hayır yani tutamıyorum kendimi sonra banlanıyorum
ya canım allah hepimize akıl vermiş fikir vermiş azıcık kullanın ya
sevgiye saygım sonsuz ama birini hiç görmeden sadece telefonda yada internette sevgimi olurmuş
yüzünü görmeden netten kameradan değil kastım canlı canlı yüzünü görmeden sesini duymadan sevgimi olurmuş
bu kadar boşluktamı hissediyorsun kendini böyle uzaktan aşka kapılmışsın gidiyorsun
yaşın kaç bilmiyorum ama
bu çocuktan olabildiğince uzağa kaç
bir kere yalancı hemde usta yalancı
annesi hasta babası ile kavga etti halası öldü danası öldü
ya yeme bunları numara yaptığını hiçmi anlamıyorsun apaçık bahane uydurmuş her seferinde
yok eski kız arkadaşı hamileymişte miş miş miş sanane sanane bundan
yapma sana gelmeyen adam adam değildir bir kere bu bir
internet tanışmaya vesile olsun diyelim hadi ama ilişki yaşamak sevmek için yeterli değil
sadece iletişim aracı olabilir bu iki
bu çocuk belkide evli çoluk çocuk sahibi işte buda üç

konusun konusun inan sizler konustukca daha iyi oluyor..baksana surda 20 kişi yorum yaptı 20side aynı seyi söylüyor bu adam ne üdüğü belli olmayan biri..kaldı ki bekar bile olsa dediigin gibi bu kadar aksiliğin pisliğin sorun stresin içinden nasıl bir yuva kurulcak ya..vay bana yazık bana kendime geliyorum acaip snrlendm kendime vala

Dayım diye bahsettiği ve no sunu verdiği kişi dayısı bile değil kalıbımı basarım.
Vee bu adam EVLİ.

bu adam evli ve artık uzatmak istemiyor olayı bence. bir şekilde noktalayacak da karşındaki işini zorlaştırıyor.

bu adam evli ve artık uzatmak istemiyor olayı bence. bir şekilde noktalayacak da karşındaki işini zorlaştırıyor.

Aynen öyle yoksa neden gelemesin,kız anneni ver tele demiş adam delirmiş.
Hemen yeminler falan..
Dayı olayıda hikaye bence.

Şu devirde sanal görüşmelerde patlama olsa da çok uyanık olmak lazım. Her insan mutlaka kötü değildir ama kısa zamanda kartları açık oynamıyorsa, ve sürekli şüpheli pürüzler çıkarıyorsa vardır bir pisliği. Neler okuyoruz şurada. Bu yine en iyi senaryo.. çok çok kötü niyetli insanlar da olabilir. Dikkat et.

Okuyan ziyaretçi sayısı üye sayısını geçince aklıma başka şeyler geliyor.

Neyse doğru olduğunu var sayarsak; adam seninle evliyken görüşebilir ayrılık aşamasındadır, görev icabı başka yerdedir, eşiyle sıkıntıları vardır.

İnsan gördüğü tanıdığı kişiler tarafından bile kandırılıyor kaldı ki görmediğin biri.

bence hazır adam ortalarda yokken git değiştir numaranı faceni falan kapat tüm iletişiminizi kes , uzak dur altından ne çıkacağı belli değil bu işin

Ben olsam koşarak uzaklaşırdım o adamdan.

bu adam nasıl bişey böyle? tabiki de ayrıl derim... daha hiç karşına bile çıkmamış.

Düşünmen bile hata...
O kız kendinden emin olmasa bu kadar rezillik çıkarır mı ki.. tabi bunun doğruluk payı nedir hiç fikrim yok...
6 aylık hamile biri ortada sizin ilişkide 5 aylık ne hızlı adammış....
Kanlı canlı karşında görmediğin kokusunu bilmediğin bir adama neyin desteginden bahsediyorsun ki?

hiç inandırıcı değil adamın peşinde eski sevgilisi vs olsun.

bence düpedüz seni kandırarak yanına gelmemek için bahaneler uydurmuş.

kendi çapında telefon arkadaşı edinmiş bana kalırsa.

uzak dur.

SORDUĞUN SORU EN AZ BU KADAR ANLAMSIZ

...............Sevgili Haydar Hocam.Ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum Oda beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Haydar Hocam sizce erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

HAYDAR HOCANIN CEVABI : " Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus. Dua et Colalar Karışmış :) .......

Telefon numaranı değiştir,internet adreslerini kapat,KAAAAAÇÇÇÇ :) YAVRUMM SEN KÜÇÜKSÜN ANLAŞILAN TECRÜBESİZSİN.. BÜYÜDÜĞÜNDE BU HALİNE GÜLECEKSİN,ADAM FENA ATIYOR.. HAYATINI ZEHİR ETME... İLERDE REEL ORTAMDA NİCE KİŞİLER ÇIKAR KARŞINA..

Uzak dur cnm telefonda ne kadar duygusallık paylaşılır ki sen sevdiğini sanıyorsun yapma yazık edersin kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…