belki de evet yalandır..dogru olsa bile ne farkeder ki..bunca aksilikten yıprandıktan salak yerine kndukan sonra..yazık yani yazık..hazrlandım süslendim püslendim yazık oldu bana bildiginiz salak yerine kondum..ben olsam ölüm döeşiğinde bile olsam gelirdim..hem o kızın hamile olması bile (kendinden eminse o cocuk bnden degil diye yemn ediyor ya ) madem o kadar emin hadi ordann kızım deyip cııp gelebilirdi yanıma..gözlerimn içine bakarak anlatmalıydı bütün bunları
[ı]aklıma ilk gelen her buluşma günü bir şeylerin olması ve buluşmaya gel(e)memesi takıldı , bahane üretmiş gelmemk için
Ve neden dayısını aradğınızda hemen telefonunu açtı bu da bir çelişki , bence ortada büyük yalanlar kumpaslar dönüyor hiç bulaşma kurtar kendini[/ı]
konuşulucak bişi kalmadı cnm kesin ve kati bi karala numaranı değiştirip irtibatı kesicen bnm düüşüncem bu ama son karar gene senin
hayır yani tutamıyorum kendimi sonra banlanıyorumgercekten öyle mi canım ? ınsan sevince anlamıyor gözleri cidden kör oluyor ya
hayır yani tutamıyorum kendimi sonra banlanıyorum
ya canım allah hepimize akıl vermiş fikir vermiş azıcık kullanın ya
sevgiye saygım sonsuz ama birini hiç görmeden sadece telefonda yada internette sevgimi olurmuş
yüzünü görmeden netten kameradan değil kastım canlı canlı yüzünü görmeden sesini duymadan sevgimi olurmuş
bu kadar boşluktamı hissediyorsun kendini böyle uzaktan aşka kapılmışsın gidiyorsun
yaşın kaç bilmiyorum ama
bu çocuktan olabildiğince uzağa kaç
bir kere yalancı hemde usta yalancı
annesi hasta babası ile kavga etti halası öldü danası öldü
ya yeme bunları numara yaptığını hiçmi anlamıyorsun apaçık bahane uydurmuş her seferinde
yok eski kız arkadaşı hamileymişte miş miş miş sanane sanane bundan
yapma sana gelmeyen adam adam değildir bir kere bu bir
internet tanışmaya vesile olsun diyelim hadi ama ilişki yaşamak sevmek için yeterli değil
sadece iletişim aracı olabilir bu iki
bu çocuk belkide evli çoluk çocuk sahibi işte buda üç
Dayım diye bahsettiği ve no sunu verdiği kişi dayısı bile değil kalıbımı basarım.
Vee bu adam EVLİ.
bu adam evli ve artık uzatmak istemiyor olayı bence. bir şekilde noktalayacak da karşındaki işini zorlaştırıyor.
KIZLAR ,CAN DOSTLAR LÜTFEN YARGILAMADAN BASTAN SONA OKYUN .BİR GÜN HEPİMİZ BENZER DURUMA DÜŞP ACI CEKEBİLİRZ ALLAH KOURUSUN AMADAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM İLİŞKİMDEN KISCA ÖZETLEYEYİM hemen.
5 aydır süren bir ilişkim var tesadüf eseri tanıştım.ama öyle büyük bir ask yasadım ki cidden bağlandım sevdim sevildim..internet üzerinden görüşmelerimiz oldu asla yüzyüze görüşmedik .ayrı sehirlerdeyiz dolasyıla..bana ilişkinn basında sunları belirtmişti:benim geçmişim cok berbat sen kadar masum değilim ,günü birlik ilşkilerim cok fazla oldu..benim geçmişimi yargılamıcaksan öyle başlayalım demişti..Kabul etmiştim..5 AYDR BİRLİKTEYİZ AMA BİR KEZ OLSUN YASADIGIM SEHRE GELMEDİ GELMEMESİ DISINDA HER TÜRLÜ İLGİLYİ ALAKAYI GÖSTERDİ TOPLAM 5 AY BOYUNCA 2 SAAT BİLE AYRI KALMADIK GÜN İÇNDE SÜREKLİ TELEFONLA KONUSTUK.YATARKEN BİLE BİRLİKTE UYUDUK O DERECE..YASADIGIM SEHRE HER GELCEGİNDE YA ANNESİ KOMALIK OLDU YA HALASI ÖLDÜ YA BABASIYLA KAVGA ETTİ SÜREKLİ BÖYLE OLDU..EN SON dün 08:00 sularında yola çıkıp yanıma gelecekti.. Bırakın gelmeyi AKSAM 19:00 OLDU TELEFONU HEP KAPALIYDI..DAYISINI ARADIM DAYISI SİVİL POLİS MERAK ETTİM KAZA FALAN MI YAPTI NOLUR ULAŞIN HABER VERİN BANA DEDİM..SONRA ERKEK ARKADASIM TELEFONUNU ACTI ==> BENİM BASIM BELADA 20 GÜNDÜR DAHA ÖNCE BİRLİKTE OLDUGUM KIZ BENİ ARIYOR SENDEN COCUGUM VAR HAMİLEYİM BEN BENLE BULUSMAZSAN EVİNİZE GELİP REZİL ETCEM SENİ DEMİŞ..KIZ 6 AY RUSYADA 6 AY TR'DE YASIYOR. ÖNCEKİ GECE EVİNE GELMİŞ BAGIRMIS MAHALLENİN ORTASINDA ANNESİNE BABASINA HAMİLEYİM 6 AYLIK DEMİŞ..ERKEK ARKADASIM YEMİNLER EDİYOR O COCUK BENDEN DEGİL KİMSE BANA İNANMIYOR..DNA TESTİNE BASVRMUS ERKEK ARKADASIM..
SİZE SORUN SUNA TESTİ SONUCLANINCAYA KADAR SİZCE ONA DESTEK OLUP YANINDA OLMALI MIYIM YOKSA ONU TERK Mİ ETMELİYİM LÜTFEN BİRŞEY SÖYLEWTİN YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?