Bu durumda konu sahibi arkadas kusuruma da bakabilir.. Adam yerine koymam ben o insani.. Ve aynen arkama bakmadan ceker giderim..
yok ne kusuru olur mu sizin sayenizde derdim azaldı herkes aynı şeyi söylüyorsa elbette herkes haksz ben haklı olamam kesnlikle adam yerine koymam daha da... saolun mesajınızz için
Güzelim hayatta ne problemin olursa olsun,bunun çözümü başka problemlere bulaşmak değildir.Hani diyorsun ya içime bu sevgiyi Allah koydurdu diye.Yok öyle birşey.Allah herkese akıl vermiş fikir vermiş.Tedbir kuldan,taktir Allah tan.Hangi zamandayız,ailen sana neyin baskısını yapıyor anlamıyorum.Zorla mı evleneceksin.Okumuyor ve çalışmıyorsun sanırım.Kendine güzel uğraşlar,iyi bir çevre edin.Şu kaderciliğide bırak.Sen kendi hayatın için tırmala çabala,sonra gerisini kadere Allah a bırak.Böyle insan yanına gelse ne olacak.Yok bıçaklandım,yok hamile rus,yok bilmem ne.Ne gerek var böyle bir cendereye girmeye.Zaten bir insan benim geçmişim kirli diyorsa anında bırakacaksın.Hiçbir kız kendiyle eğlenilsin istemez diyorsun ya.O zaman eğlendirmeyecksin.Kimsenin eline o kozu vermeyecksin.Seni uykudan korktuğun için uyanınca nasılsın diye sorması onun ilgili alakalı olduğunu mu gösteriyor sana.Ben de elimde telefon yattığım yerden herkesi arayıp nasılsın derim.İlgi alaka sevgi özveri değer bu değildir.Sen hiç aynanın karşısına geçip şöyle bir kendine bakıp,yaa ben napıyorum diye sordun mu?Bu insan nedir necidir kimdir nasıl biridir hiçbir bilgin ok.Oturup bir günü bir saati bir dakikayı birlikte paylaşmamışsın.Sen şimdi hissettiğin şeyin aşk mı olduğuna inanıyorsun.Yasadıgım problemler vardı evet ama aşılmayacak gibi deildi..sadece yalnızlık hissediyordum kocaman bir yalnızlık..Hani o kadar kalabalığın ıcınde herkes vardr ama sen yalnz hissedersin kendini..yapayalnız...değersiz hissedersin..Öyle bir dönmdeydim ve ailem sürekli baskı yapıyordu istemeye gelenler vardı artık evet demem evlenmeyi düşünmem için biriyle..böyle zor bir dönemde kendimi onla tanışırken buldum..yemin ederim anlatıklarm gerçek..sonra zamanla kaptırdım kendimi..hep masumca ama..sadece ilgisini alakasını sevildiğimi hissetmeyi sevdim belki de..düsnsene uykudan korkarak uyanınca arayıp nasılsın diye sorabılcek bi insandı o ..hiç bir kız kendiyle eğlenilsin ,,vakit geçirilsin istemez ..herkes mutlu olmak ister..ben sadce acaba mı dedim bu kez olur mu kader mi bu dedim ? İçime b sevgiyi Allah koydu alacak olan da ALLAH asla isyan etmiyorum elbet..ama dediğiniz gibi 0 bir kez bile gelmedi hep sabrettim sonunda ise bu son olayda koptum..dedikleriniz gözümün açılmasına yarıyor..BURDA BİR KİŞİ BİLE ONUN HAKKINDA İYİ BİŞEY SÖYLEMEMİŞ FARKINDAYIM HERSEYIN FARKINDAYIM ..SADECE TESEKKÜRLER
Güzelim hayatta ne problemin olursa olsun,bunun çözümü başka problemlere bulaşmak değildir.Hani diyorsun ya içime bu sevgiyi Allah koydurdu diye.Yok öyle birşey.Allah herkese akıl vermiş fikir vermiş.Tedbir kuldan,taktir Allah tan.Hangi zamandayız,ailen sana neyin baskısını yapıyor anlamıyorum.Zorla mı evleneceksin.Okumuyor ve çalışmıyorsun sanırım.Kendine güzel uğraşlar,iyi bir çevre edin.Şu kaderciliğide bırak.Sen kendi hayatın için tırmala çabala,sonra gerisini kadere Allah a bırak.Böyle insan yanına gelse ne olacak.Yok bıçaklandım,yok hamile rus,yok bilmem ne.Ne gerek var böyle bir cendereye girmeye.Zaten bir insan benim geçmişim kirli diyorsa anında bırakacaksın.Hiçbir kız kendiyle eğlenilsin istemez diyorsun ya.O zaman eğlendirmeyecksin.Kimsenin eline o kozu vermeyecksin.Seni uykudan korktuğun için uyanınca nasılsın diye sorması onun ilgili alakalı olduğunu mu gösteriyor sana.Ben de elimde telefon yattığım yerden herkesi arayıp nasılsın derim.İlgi alaka sevgi özveri değer bu değildir.Sen hiç aynanın karşısına geçip şöyle bir kendine bakıp,yaa ben napıyorum diye sordun mu?Bu insan nedir necidir kimdir nasıl biridir hiçbir bilgin ok.Oturup bir günü bir saati bir dakikayı birlikte paylaşmamışsın.Sen şimdi hissettiğin şeyin aşk mı olduğuna inanıyorsun.
Sana abla olarak 3 tane nasihatım var.
1)Telefon numaranı değiştir
2)Telefon numaranı değiştir
3)Telefon numaranı değiştir.
Bu arada arkadaşlar sırf bilgi olsun diye yazıyorum, doğumdan önce de DNA testi yapılabiliyor, daha 1 ay önce bir arkadaşımızın sevgilisi yaptırdı, 4 aylık hamileydi. Oluyor yani.
buarada..açtığınız diğer konulara baktımda 6 ay önce nişanlıymışsınız ??
son durum ne bet_ayd arama beni demiştin aradı mı ?
Allah allah ilk kez duydum bakacağım. Tabi ki Amniyotik sıvıdan yada plesentadan örnek alınabilir ancak bunlarda düşük riski olduğu için mahkeme reddediyor diye biliyorum.
Ayrıca istediği sonucu alamayan anne ehil olmayan ellerde kürtaja yönlenebiliyor. Gerçekten çok ama çok enteresan geldi.
Sadece doğmamış bebeğe mahkeme kararıyla yapılıyor.
Muhtemel usülsüz bir uygulama ile yaptırmışlar.
KIZLAR ,CAN DOSTLAR LÜTFEN YARGILAMADAN BASTAN SONA OKYUN .BİR GÜN HEPİMİZ BENZER DURUMA DÜŞP ACI CEKEBİLİRZ ALLAH KOURUSUN AMADAHA ÖNCE BAHSETMİŞTİM İLİŞKİMDEN KISCA ÖZETLEYEYİM hemen.
5 aydır süren bir ilişkim var tesadüf eseri tanıştım.ama öyle büyük bir ask yasadım ki cidden bağlandım sevdim sevildim..internet üzerinden görüşmelerimiz oldu asla yüzyüze görüşmedik .ayrı sehirlerdeyiz dolasyıla..bana ilişkinn basında sunları belirtmişti:benim geçmişim cok berbat sen kadar masum değilim ,günü birlik ilşkilerim cok fazla oldu..benim geçmişimi yargılamıcaksan öyle başlayalım demişti..Kabul etmiştim..5 AYDR BİRLİKTEYİZ AMA BİR KEZ OLSUN YASADIGIM SEHRE GELMEDİ GELMEMESİ DISINDA HER TÜRLÜ İLGİLYİ ALAKAYI GÖSTERDİ TOPLAM 5 AY BOYUNCA 2 SAAT BİLE AYRI KALMADIK GÜN İÇNDE SÜREKLİ TELEFONLA KONUSTUK.YATARKEN BİLE BİRLİKTE UYUDUK O DERECE..YASADIGIM SEHRE HER GELCEGİNDE YA ANNESİ KOMALIK OLDU YA HALASI ÖLDÜ YA BABASIYLA KAVGA ETTİ SÜREKLİ BÖYLE OLDU..EN SON dün 08:00 sularında yola çıkıp yanıma gelecekti.. Bırakın gelmeyi AKSAM 19:00 OLDU TELEFONU HEP KAPALIYDI..DAYISINI ARADIM DAYISI SİVİL POLİS MERAK ETTİM KAZA FALAN MI YAPTI NOLUR ULAŞIN HABER VERİN BANA DEDİM..SONRA ERKEK ARKADASIM TELEFONUNU ACTI ==> BENİM BASIM BELADA 20 GÜNDÜR DAHA ÖNCE BİRLİKTE OLDUGUM KIZ BENİ ARIYOR SENDEN COCUGUM VAR HAMİLEYİM BEN BENLE BULUSMAZSAN EVİNİZE GELİP REZİL ETCEM SENİ DEMİŞ..KIZ 6 AY RUSYADA 6 AY TR'DE YASIYOR. ÖNCEKİ GECE EVİNE GELMİŞ BAGIRMIS MAHALLENİN ORTASINDA ANNESİNE BABASINA HAMİLEYİM 6 AYLIK DEMİŞ..ERKEK ARKADASIM YEMİNLER EDİYOR O COCUK BENDEN DEGİL KİMSE BANA İNANMIYOR..DNA TESTİNE BASVRMUS ERKEK ARKADASIM..
SİZE SORUN SUNA TESTİ SONUCLANINCAYA KADAR SİZCE ONA DESTEK OLUP YANINDA OLMALI MIYIM YOKSA ONU TERK Mİ ETMELİYİM LÜTFEN BİRŞEY SÖYLEWTİN YA
kIZLAR şuana kadar hep söylediklerinizi dinledim zaman geçtikçe de zaten doğru bir karar olduğunu anladım..Teşekkürler öncelikle...Dün sürekli beni aradı engelli ama ekrana düşüyor "Dahili Kullanıcı Grubu Dışında ARama"şeklinde ..HER NEYSe aradım en istiyosun hala dedm..bir sürü sey zırvaladı..Annemlerde bana inanmıyor kimse inanmıyor yoruldum..üzerime bir iftira atıldı ve tüm sevdiklerim annem dahi yazıklar olsun dedi gruru meselesi yaptım kanıtlıcam bunu.Sende inanma bana SENDE..Benim yalancı adi seref...siz bir insan olduğumu düsünüyosun sen de hadi itiraf et demi dedi ? Bende evet ne bekliyosun yarı yolda yüz üstü bıraktın beni dedim..tanışma hikayemiz olan tavla almstım hediy olarak ona..elimde aldığım tavla işten izin alıp saatlerce senn gelmeni bekledim sense son dk hamile hikayesi yazdn vs diye bagrdım !!Allah üzerine yemin ederim sana anlattgım hersey bastan sonra harfi harfne doğru bir kez bile yalan sölemedim vs dedi tabi asla inanmadım içim hep eksik güvensiz ona karşı..dedikleriniz kulaklarımda ÇINLADI...Her neyse asıl bomba bu bahsettiği hamile kız 2 aydır bir erkeğin evinde kalıomus adam bunu def etmiş evinden ..ortada kalınca daha öncew birlikte olduğu erkeklere para koparmak için vs karınındaki cocugu kullanarak kim yerse artık sevgillerinden hangisi YERSE öyle bir yalşan uydurmuş güya...o eski sevgilisini b buldular dün gece güya öyleymiş..O adama da aynısı yapms senden hamileyim bak diye..bu adam benim görüştüğüm eski arkadaşımın yani evine gidip ailesine anlatacakmış herseyi aynısnı bana da yaptı inanmayın vs diye..DURUM BUNDAN BUNDAN İBARET KIZLAR !
bence buda kocaman bir yalan hiç kanma böyle şeylere cnm yani kısacası gözünle görmediğin hiçbir şeye hiç kimseye ve söze inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?