• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden fazla mı taviz verdim ?

Ama bu konudaki baba baski uygulamiyor, onu yapma bunu yapma kadin kismi gezmez konusmaz okumaz vb demiyor ki....sadece kizini biraz fazla seviyor:KK48: Ben cok seker buldum:KK200:babalar icin kizlarinin yeri gercekten ayri, kizlarinin dugununde aglayan cok baba gordum:KK200:
Ben yaşadığım şekle benzer anlayıp yorumladım demek ki.

Ama bu konudaki baba baski uygulamiyor, onu yapma bunu yapma kadin kismi gezmez konusmaz okumaz vb demiyor ki....sadece kizini biraz fazla seviyor:KK48: Ben cok seker buldum:KK200:babalar icin kizlarinin yeri gercekten ayri, kizlarinin dugununde aglayan cok baba gordum:KK200:
Geçen dedim ki "evlenirsem hemen boşanırım he" -evleneceğini nerden çıkardın kimseye vermiyorum ben seni turşunu kurucam diyor :D

Babacigina Allah uzun ömürler versin insallah. Rabbim başınızdan eksik etmesin.
Babanın gönlündeki nazlı cicek olmussun, malesef yas 30 da olsa 40 ta olsa evlat işte,hep elleri üstünde oluyor. Biraz bunaltıcı farkindayim. Evlenceksin zaten azıcık idare ediver yaslaninca daha bi düşkün oluyorlar zaten kizlarina :)

Yani böyle kavga, dövüş, hakaret olmuyorsa merak etmesine bir şey yapılamaz bence.

Benim babam da sadece nerede olduğumu merak eder saate karışmaz. Ama nerede olduğumu illa mesaj atmam gerekir. Diyelim ki yazdım “baba şu mekandayım” diye, 3-4 saat içinde tekrar yazmazsam “hala aynı yerde misin ya sıkılmadın mı orda, yoksa başka yere geçtin bana mı söylemiyorsun” diye arar :D

Bu maalesef ülkemizin gerçeği. Türkiyede yaşayınca kim kızını hiç merak etmeden geceyi geçirebilir ki? Ben babayı kırmaya gerek görmedim.

Klasik bir baba . Benim kızım daha 2 yaşını bitirdi, babası şimdiden başladı, Tv de ne görse hemen bize çeviriyor. Bu çocuk herkesin evine gitmesin, bu çocuğu düzgün bir okula yazdıralım saçmasapan insanlarla arkadaş olmasın, kız arkadaşlarının evinde kalmasın, sabah bırakıp gelme okulda bekleyelim nöbetleşe , kimse benim kızıma yanaşamaz , sevgilisi olursa oğlanı döverim ;) ;)
Şimdiden içim şişti benim , kızımın geleceğini gördüm sende ;)

Missyy kahkaha attımmm yaaaa :D ay benim babamda beni izlemişti aklıma geldi bak şimdi :D babam az evvel bana fotoğrafınu atmış . Gözüm üstünde yazıyor :D
Ama cidden bak sürekli beni izliyor gibi hissediyorum. Telefon almak istedi asla alma dedim :D içine bi şey yükler diye.

Yani böyle kavga, dövüş, hakaret olmuyorsa merak etmesine bir şey yapılamaz bence.

Benim babam da sadece nerede olduğumu merak eder saate karışmaz. Ama nerede olduğumu illa mesaj atmam gerekir. Diyelim ki yazdım “baba şu mekandayım” diye, 3-4 saat içinde tekrar yazmazsam “hala aynı yerde misin ya sıkılmadın mı orda, yoksa başka yere geçtin bana mı söylemiyorsun” diye arar :KK70:

Bu maalesef ülkemizin gerçeği. Türkiyede yaşayınca kim kızını hiç merak etmeden geceyi geçirebilir ki? Ben babayı kırmaya gerek görmedim.
Babamı kırmak değilde , başka çocukları da var . Keşke biraz da onlara baksa. :D

Geçen dedim ki "evlenirsem hemen boşanırım he" -evleneceğini nerden çıkardın kimseye vermiyorum ben seni turşunu kurucam diyor :KK70:
Babacigina Allah uzun ömürler versin insallah. Rabbim başınızdan eksik etmesin.
Babanın gönlündeki nazlı cicek olmussun, malesef yas 30 da olsa 40 ta olsa evlat işte,hep elleri üstünde oluyor. Biraz bunaltıcı farkindayim. Evlenceksin zaten azıcık idare ediver yaslaninca daha bi düşkün oluyorlar zaten kizlarina :)

Babam diyor ki evlenmezsen seni yurt dışına yollayacağım. :D birlikte kaçalım diyor. Fazla romantiksin diyorum.. Varlığı yeter tabi ama bu kadarı da fazla oluyor bazen. Eve gitmeye korkuyorum :D Ama mesela eve geldi , evdeyim ya bal kızım can kızım. Evde değilsem gıcıklığına arabayı iki çizgi ortasına alıyor ki park edemeyeyim :))))

Benimde babam çok sıkardı ve senin ki gibi ponçik de değildi ama yapmadığım kalmadı o ayrı !) ben boğuluyordum hala kendisini çok sevmem tabi başka olaylarda var

Benimde babam çok sıkardı ve senin ki gibi ponçik de değildi ama yapmadığım kalmadı o ayrı !) ben boğuluyordum hala kendisini çok sevmem tabi başka olaylarda var
Hım yok bibi ya benim babam çok sevimli . Yaramaz bir çocuk gibi. Evlensemde devam edecek biliyorum.

Babam diyor ki evlenmezsen seni yurt dışına yollayacağım. :KK70: birlikte kaçalım diyor. Fazla romantiksin diyorum.. Varlığı yeter tabi ama bu kadarı da fazla oluyor bazen. Eve gitmeye korkuyorum :KK70: Ama mesela eve geldi , evdeyim ya bal kızım can kızım. Evde değilsem gıcıklığına arabayı iki çizgi ortasına alıyor ki park edemeyeyim :))))
Hahahahahahahha :) ne guzel ya benimde kizim olsaydi benimde aklim kaçardı vallahi ne yalan söyleyim

Ben böyle bir babam olsun isterdim ya. Evet hatalı yaklaşımları var ama ona bile özeniyorum işte.
Geçenlerde bir konuda yenGEnC yenGEnC de annesini anlatmıştı. Çok tuhaf yanlış bulduğum halde özendim. Bizler de fazla özensiz büyütüldük galiba.
O durumun derinliği yarasi hiç gecmiyor bence.

Back
X