• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden fazla mı taviz verdim ?

eğer evlilik yakınsa kurcalama.
adam kendince kızına iyilik yapıyor..
yok daha evliliğe var diyorsan, konuşmayı dene.
onu çok çok sevdiğini, çok iyi anladığını, inşallah senin de evlatlarına böyle güzel sahil çıkabilen ebeveyn olmak istediğini, öte yandan artık kendine bakabilecek, koruyabilecek yaşa geldiğini, kendi kararlarını alabileceğini, saatler konusunda istanbul da yaşadığın gerçeğini anlat.
kırmadan dökmeden hallet, kıyamam baban korumacı ve evet can sıkıcı ama kendince haklı adam🤷🏻‍♀️
Evlenmemi asla istemiyor. Hatta bazen bir kere evlendin işte bir nane yok boş ver biz birlikte kalalım falan diyor. Ya inanın kıyamıyorum ama her alanda bana aşırı karışıyor. Kiloluydum bir dönem. Kg ver dedi verdim. Şimdi de bu şekilde olmaz çok cazipsin diyor :D

İçini bilemem de dışardan çok tatlı gözüküyorsunuz baba kız :KK36:
Teşekkür ederiz. Biz oldum olası hır gür bir aşk yaşıyoruz. Ama bazen gerçekten kaçasım geliyor. Geçen bir baktım eve ustalar gelmiş. Teras katına demir parmaklık yaptıracakmış:D ben tabi duyunca bir dellendim , eve hırsız girer yoksa senle alakası yok dedi :|

Hikayeden engelledim diye benle 5gün konuşmadı :KK70: fake hesap açıp ekleyeceğim diyor sürekli
Allahtan babam böyle seyleri pek bilmez 😂😂 seninki kıskancmıs benim babam da cok kıskançtı nişanlıyken burnumdan döküyordu ki nişanlanmadan önce dediklerini duysan 😂😂😂😂

Hahaha:KK70: ban arkadaşım hoş geldin. Geçen Müdüre nasıl hunharca banladı bizi :KK70:
Ya devlette okuyunca beni bıçaklarlar diye korktu :KK70: sağ -sol kavgası olur sen arada kalırsın dedi.
Bende şirinlik yapıyorum ama istedikçe fazlasını istiyor :KK70:
ahaahahah kajmery banlanicaz demişti,inş küfür etmemiştir arkamdan dedim :D
Ayy ayyyni cümle benimki de aynısını kurdu,arada kalırsın olmaz kendi okulunda bitireceksin diye. Sanki her okuyan şey oluyo orda :D
Liseyi devlette okudum kolejle gorusmus anlasma yapmisti,depresyona girmistim mecbur istedigim yerde okudum,gidip araştırmış mudurenin kocasini tanıyormuş onunla görüsmüş sonra müdüre ile görüşmüş numara vermiş,beni sık sık arayın ne yapiyo ne ediyo bilgilendirin demiş. Bi derse girmiyorum aksam babam diyo ki nerdeydin :D
Gelmiş mudurenin odasına balkonda tenefüste izliyo beni,akşam geldi dediki eeeee sen yürüyünce o p.zevenkler hep bakacak mi böyle sana, okulundan gerçekten memnun musun :D :D :D :D

Evlenmemi asla istemiyor. Hatta bazen bir kere evlendin işte bir nane yok boş ver biz birlikte kalalım falan diyor. Ya inanın kıyamıyorum ama her alanda bana aşırı karışıyor. Kiloluydum bir dönem. Kg ver dedi verdim. Şimdi de bu şekilde olmaz çok cazipsin diyor :KK70:

yani haksız sayılmaz, yok bir nane gerçekten 🤣
konuşmaktan başka çaren yok. anlayışlı da bir adam anladığım kadarıyla. hani egosunu tatmin etmek için baskı yapmıyor.
gerçekten korumacı.
ama sakınan göze çöp batar.
biraz rahatlamaya baksın :)
işi gücü ne? boş vakti mi çok? papağan, kuş, kedi gibi bir evcil edinse de onunla mı vakit geçirse biraz 😅

ahaahahah kajmery banlanicaz demişti,inş küfür etmemiştir arkamdan dedim :KK70:
Ayy ayyyni cümle benimki de aynısını kurdu,arada kalırsın olmaz kendi okulunda bitireceksin diye. Sanki her okuyan şey oluyo orda :KK70:
Liseyi devlette okudum kolejle gorusmus anlasma yapmisti,depresyona girmistim mecbur istedigim yerde okudum,gidip araştırmış mudurenin kocasini tanıyormuş onunla görüsmüş sonra müdüre ile görüşmüş numara vermiş,beni sık sık arayın ne yapiyo ne ediyo bilgilendirin demiş. Bi derse girmiyorum aksam babam diyo ki nerdeydin :KK70:
Gelmiş mudurenin odasına balkonda tenefüste izliyo beni,akşam geldi dediki eeeee sen yürüyünce o p.zevenkler hep bakacak mi böyle sana, okulundan gerçekten memnun musun :KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahaha ay aynı baba modeli :D
Benim sevgilim vardı o dönem. İlk sevgilim . Babam bana o dönem diz üstü almıştı. Meğer msn okuma yüklemiş içine :D msn yazışmalarımızdan sevgilimi anlamış :D Buluşacaktık sevgilimle konuştuk ettik yeri belirledik . Neyse buluştuk eve geldim babam karşımda oturuyor. Hani o dönen koltuklaki babalar olur ya öyleydi :D god father gibi surat 5karış nerdeydin dedi hiç kızlarla dedim. Yazıklar olsun bana sana yalanın kötülüğünü aşılayamadım dedi :D
Meğer gelip uzaktan izlemiş :D psikopatlıkta kaçıncı seviye ?

yani haksız sayılmaz, yok bir nane gerçekten 🤣
konuşmaktan başka çaren yok. anlayışlı da bir adam anladığım kadarıyla. hani egosunu tatmin etmek için baskı yapmıyor.
gerçekten korumacı.
ama sakınan göze çöp batar.
biraz rahatlamaya baksın :)
işi gücü ne? boş vakti mi çok? papağan, kuş, kedi gibi bir evcil edinse de onunla mı vakit geçirse biraz 😅
Aksine aşırı yoğun çalışıyor. Ama o yoğunlukta bile aklının bir köşesindeyim. Yok valla bu konuda anlayışlı değil.

Tamamen içgüdüsel davarnip konuşuyor ama cok da sıkmıyordur neticede erkek arkadas edinebilmişsin bunca korumacılığa ragmen
Su eve girme saatleri bir tek evet sıkıntı yani koca bir kadın için...

Tamamen içgüdüsel davarnip konuşuyor ama cok da sıkmıyordur neticede erkek arkadas edinebilmişsin bunca korumacılığa ragmen
Su eve girme saatleri bir tek evet sıkıntı yani koca bir kadın için...
Erkek arkadaşımı kız ismiyle kaydettim :D
Hani okula giderken görüşüyordum sadece. Öyle rahatlıktan falan değil, sürekli erkekler kötüdür dediği için oldu o durum.

Ya herkes cok tatli falan demis ama aslinda takinti bu. Kimse 30 yasinda bunlari cekmek zorunda degil. Degismez falan diyenler olmus ama bence degisebilir. Ben annemle kavga ede ede ben disaridayken arayip ne zaman geleceksin dememeyi ogrettim. Ki annem 70 yasinda ogrendi. Endiselerini icinde tutmayi, bana yansitmamayi ogrendi. Sizin babaniz da ogrenebilir. Ama biraz kararli ve sert olmak lazim sanirim. Cocugunu koruyup kollamak tabi ki guzel ama 30 yasindayken bu sekilde degil.

Hahaha ay aynı baba modeli :KK70:
Benim sevgilim vardı o dönem. İlk sevgilim . Babam bana o dönem diz üstü almıştı. Meğer msn okuma yüklemiş içine :KK70: msn yazışmalarımızdan sevgilimi anlamış :KK70: Buluşacaktık sevgilimle konuştuk ettik yeri belirledik . Neyse buluştuk eve geldim babam karşımda oturuyor. Hani o dönen koltuklaki babalar olur ya öyleydi :KK70: god father gibi surat 5karış nerdeydin dedi hiç kızlarla dedim. Yazıklar olsun bana sana yalanın kötülüğünü aşılayamadım dedi :KK70:
Meğer gelip uzaktan izlemiş :KK70: psikopatlıkta kaçıncı seviye ?
ahahaahahahahahha hahahahahahahha cok iyi :D :D
benimki de odam da benim tutmadigim takimin formasını bulmuş kesin sevgilisi var diyip mudureyi aramış dersime giren hocaları toplamışlar 1 saat toplantı yapmışlar babama anlatmislar falan :D bi ders boş geçti hocammmm toplantı mi vardi diyince evet kucuk hanım senin için yaptık dedi,espri sanip kahkaha attim gerçekmiş :KK8::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Msn okumaları da bilgisayar da takılırken ben onlarin balkonu görüyormuş bilgisayarı,karda kışta çıkıp dikizliyormuş gizli gizli ne yapiyorum kiminle konusuyorum diye :D perdeyi de içerden öyle ayarlamış ki kapali ama bi noktasi acik görebilmesi için :D bahsedince cok sirin geldiler ama gozume simdi :D

Ya herkes cok tatli falan demis ama aslinda takinti bu. Kimse 30 yasinda bunlari cekmek zorunda degil. Degismez falan diyenler olmus ama bence degisebilir. Ben annemle kavga ede ede ben disaridayken arayip ne zaman geleceksin dememeyi ogrettim. Ki annem 70 yasinda ogrendi. Endiselerini icinde tutmayi, bana yansitmamayi ogrendi. Sizin babaniz da ogrenebilir. Ama biraz kararli ve sert olmak lazim sanirim. Cocugunu koruyup kollamak tabi ki guzel ama 30 yasindayken bu sekilde degil.
İnanın anneyle baba çok farklı oluyor. Annem böyle olsa çok rahat çözerdim ama babam olunca maalesef. Babam çok aşırı korkuyor. Sürekli ya biri bir şey yaparsa , ya biri bir şey derse.en kötüsü de nişanlımla bir şeyler yaşamamdan korkuyor...hadi diyelim yaşadım e bunun günahı bana . Nasıl babamı zapt edicem bilmiyorum.

baban cok tatli!

bilemiyorumki, bende cok korunularak yetistirildim, ama hic boyle sikmalar bogmalar yasamadim aslinda. ozellikle bosandiktan sonra bana 'hadi kizim cik gez, hadi oturup durma evde, hadi biseyler planla' diye direttiler (ozellikle annem). eve kapanip gerilmeyeyim, stres atabileyim kafami hemen toparliim diye:) ki oylede oldu.

hic kalbini kirmasan mi. okadar destek olmus Allah razi olsun. bi sekilde onun ayarina gidecek sekilde idare et. mesajlarini kisa kisa cevaplarla gecistir filan.. iyiligini dusunuyor elbette ama 'calisma ben bakarim sana' kafasi filan elbette yanlis. tatlilikla cozebilirsin insallah.

Aksine aşırı yoğun çalışıyor. Ama o yoğunlukta bile aklının bir köşesindeyim. Yok valla bu konuda anlayışlı değil.

🤦🏻‍♀️ evet bunaltıcı ama nasıl değişir bilemedim.
ben hiç babamla böyle sıkıntılar yaşamadım.
Annem yeterince darladığı için ona sıra gelmedi yada bilmiyorum.
üniversiteye başladığımda küçüktüm.
2. sınıfın 2. dönemiydi 18 im bittiginde, o kadar söyleyeyim..
ilk bir kaç ay tedirgin oldular.
hatta okuluma yakın dedem oturuyordu, o bile arada gelip okulun etrafında tur atardı🤣
ama kendimi koruyabilecek biriyim.
sessiz değilim, başıma bir iş gelse ortalığı ayağa kaldırırım, haksızlığa uğrasam hakkımı söke söke alırım.
yaşım 18-19 olunca iyice bu özellikler baskın oldu.
sonrası ailemde şu şekilde gelişti;
turuncu kendi halleder,
turuncuya bir şey olmaz, karşısındaki korksun,
başının çaresine bakar
gibi.
bu arada bir şey değil çok şey oldu 🤣 ama üstesinden gelmeyi bildim.
eğer karakterin daha narin, nazlı ise bu da bir sebep olabilir.

Bence annenizi araya sokun, babanızla o konuşsun, kız artık kendi sorumluluğunu alan genç bir kadın, üstüne gitme kendi yolunu kendi çizsin hayatını yaşasın diye. Siz konuşursanız kırıcı olabilirsiniz çünkü ama anne arayı yumuşatır gibi geliyor bana.

Back
X