Kendimden Tiksindim

Gercekten annenin ve babanin böyle davranmasina sasirdim o adamlari resmen korudular sana karsi. Benim babam da öyle fenaki yolculuk esnasinda lavaboya gitmistim babamda pesimden gelmisti orada biri bana birsey yapar diye cünkü lavabo biraz uzakdaydi tabi ben geldigini ciktiktan sonra fark etdim. Senin baban baya rahat benim babam orada o adamlara öyle bir dalardiki kan cikardi

Değmez ki..

Aileler nedense inkar yoluna gidiyorlar genelde.. önce kadını suçla yok olmadı yaşanmadı öyle bişey sen yanlış anladın.. çok acı bişey..

Sokakta tacize uğradım 18 yaşında idim.. önce anlatmadım ama bunalıma girince sora sora soylettiler.. hemen "niye o sokaktan geçtin niye kavga ettin Susup yuruyecektin vs" ler.. hadi bunları geçtim "aile iste azarlamadan rahat etmez" dedim..

sonra arastirdik bulduk adamı evli çocuklu sessiz sakin biri öyle bişey yapmaz zaten inkar etti falan diyince babam.. pes dedim.. kizina inanmiyor.. tacizden kotu bir duygu idi bana gore..

sonrasinda ise adam vicdan yapıp itiraf etmis Özür dilemis elimi ayagimi opecekmis!!!.. babam çok utanmisti.. "ben demistim inanmadiniz" demedim.. "özrünü kabul etmiyorum" dedim çıktım odadan.. bi daha konusu açılmadı..

sonra adamın akrabaları duymuş.. deli tıplı adamlar.. içiniz rahat olsun bi temiz dovulecek falan dediler.. sadece o zaman konuştum istemiyorum kimseye zarar gelmeyecek dedim kovdum evden hepsini..

Ne sinir edici birsey ya uyuz oldum o heriflere simdi sonucta arabadasiniz ve giyiniminizde ozgursunuz kimsenin boyle birsey yapmaya hakki yok siz yinede dikkat edin ve bu zamana kada kufur de yedim demissiniz size kim hangi hakla kufur edebiliyor onu anlamadim

Anneniz çok haklı az bile söylemiş ... haklısınız bencede kendinizden tiksinmelisiniz ....

Hiç de annesi haklı falan değil. Aileniz siz üzülmeyin daha fazla diye geçiştirmiş olabilir. İstediğinizi giyersiniz. Burası İran değil. İsteyen tesettürünü yerine getirir isteyen mini şortunu giyer. Sokakta bunlardan çok ne yazık ki. Ben malum olaylardan sonra otobüslerde daha kapalı giyinmeye başladım ama özel aracım olsa istediğimi giyerdim, pisliklermiş gerçekten. Bir de inkar bile etmemişler büyütmeyin geçmiş olsun.

Üzülme canım okuz kısa giysen de bakar,kapali giysen de.
Ailen daha ilimli olabilirmiş ama belki onlarda o okuzlere bulaşmak istememişlerdir

Canım kendinden tiksinme. Sen düz dur eğri kendini belli eder.
üzgünüm ama annen hemcinsinin başına böyle bir olay geldiğinde, üstelik o hemcinsi evladı olmasına rağmen nasıl iki hanzoyu haklı görebilir. Aklım alamadı. kıyaslama yapmak hiç istemem ama babanda gözleri takılmıştır demiş. belki yumuşak yaklaşmak istemiştir seni telaşlandırmamak için ama yinede normal ve hoş değil.

Dunyanin her yerinde olan seyler, fransada (elle) taciz eden fransizlardan tut hollanda'da is yerlerinde taciz eden koskoca adamlara kadar, neler gormedikki cok medeni sandiginiz batida.

Mesele kisa giymeniz degil, mesele kisa giyerken hareketlerinize dikkat etmeyip frikik vermeniz. Gözümde canlandida simdi pozisyonunuz, ben olsam bende bakardim size. Bundan sonra kisa giydiginizde dikkat edersiniz, sorun olmaz.

Ailen onlarla kavga etmemek için öyle demiş. Çünkü sana inanıp haklı bulduklarında karşı tarafla hır gür yapma zorunluluğu hissederler. Belayı savmışlar kısaca.
Kendinden utanacak bir şey yok, ben çilingiri aradım. Adam taciz mesajı attı. Demek ki bunlara şort giymek şart değil. Kanları bozuk soysuz sopsuz bu insanlar.

Üzerindeki giysiyi öyle guzel öyle dik basla tasicaksinki agizlarini acmaya cesaret edemicekler. Pisirik ve aglak olursan carsafada girsen laf yersin

bakmayan nasil bakmiyor anlamiyorum arkadas miniliysen bakilir yok efendim egildiysen bakilir bakmayanlar erkek degilmi kizin biri cok acik giyindiyse baskalarina ne derece uzun bakiyorsam onada oyle bakarim ciplak birini gormek cok istiyolarsa soyunup kendilerine baksinlar aynada meraklilar valla gina geldi he kadinida erkegide boyle olmaya basladi artik

Cam kapı kapalı ne diye kendini yırtıyorsun yok yere...

O tavırların Sana yapıldığı konusunda netmisin?? Netsin çünkü alenen bakıp bakıp kişniyorlar...

İneceksin aşağı ağzına ne geliyorsa sayıp söveceksin masalarına gidip rezil edeceksin restaurant sahibine yada restaurant müdürüne ulaşıp rahatsız olduğunu bildirip şikayet edeceksin...

23 yaşındasın çocuk değilsin pek tabi hakkını savunabilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…