- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi axillaryartery
-
Gercekten annenin ve babanin böyle davranmasina sasirdim o adamlari resmen korudular sana karsi. Benim babam da öyle fenaki yolculuk esnasinda lavaboya gitmistim babamda pesimden gelmisti orada biri bana birsey yapar diye cünkü lavabo biraz uzakdaydi tabi ben geldigini ciktiktan sonra fark etdim. Senin baban baya rahat benim babam orada o adamlara öyle bir dalardiki kan cikardi
Tabiki degmez bu babalarin da bir ortasi yokki ya da bize denk gelmediDeğmez ki..
Ne sinir edici birsey ya uyuz oldum o heriflere simdi sonucta arabadasiniz ve giyiniminizde ozgursunuz kimsenin boyle birsey yapmaya hakki yok siz yinede dikkat edin ve bu zamana kada kufur de yedim demissiniz size kim hangi hakla kufur edebiliyor onu anlamadimMerhaba kızlar,
Az once basımdan gecen bir olayı anlatıcam.
Ailemle birlikte seyahat ediyoruz. Bursa'da bir dinlenme tesisinin onunde durduk. Ailem(annem,babam,kardesim) yemek yiyecekti ben ise arabada durmayı tercih ettim.
O sırada erkek arkadasım aradı ve sarjım baya azalmıstı. Bana vitesin onunde sigara yakmak icin yer var oraya bakar mısın dedi sanırım usb kablosu ile ilgili biseyler söyleyecekti. Ben de arabanın arkasından, aradan gecerek vitesin oraya uzandım. Altımda kısa bir sort vardı, yolculuktayız tatilden donuyoruz ve ben arabanın icerisinden nadir sekilde cıkıyorum diye kapalı birsey tercih etmedim. Ustumde ise askılı ama onu kesinlikle dekolte vermeyen bir üst vardı.Neyse egildim anlatıyor surayı gordun mu falan diye, o sırada kafamı bir kaldırdım ordaki restorantta yemek yiyen iki tane yani nasıl desem hanzo tipli, bildiginiz boyle ayı birbirlerine beni gosterip guluyolar. Ama gercekten igrenc bir gulustu. Hemen arkaya geri gectim erkek arkadasıma suan guluyolar dedim ve telefonu kapattım. Cunku o an dayanamadım ve ne bakıyosun öküz dedim adamlara. Ancak arabanın camları kapıları kapalıydı. Gulmeye bakmaya devam ettiler. Ne bakıyosunuz yaptım kafamı iki yana sallayarak ne var yaptım. O sırada annemi ve kardesimi aradım. Adamlar ise hala gulup egleniyordu.
Adam ben telefonu elime alınca gulmeyi kesti ama bakmaya devam etti. Tam o sırada babam geldi ve sesim titreyerek bakıp duruyolar gulup birbirlerine gosteriyolar dedim. Annemin ilk tepkisi bu kadar kısa giyersen olacagı bu oldu.
Babamla annem sonrasında adamlara yanlıs mı anladık bir sorun mu var
Sizin de kızkardesiniz anneniz yok mu gibi cevaplar verdiler adamlar inkar etmedi ve oralı da olmadı. Ben arabanın icinden aglayarak bagırdım.Arabaya bindi bizimkiler ve babam bana uyduruyosun adamlar baksa ne olur gozu takılmıs olamaz mı? Madem oyle bizimle gelseydin
Annem bizi arasaydın, bizimle gelecektin kısa giyersen böyle olur gibi tepkiler verdiler.
23 yasındayım. Bu zamana kadar takip de edildim, küfür de yedim, laf da yedim.
Ama arabanın icerisinde ben baska biseyin ugrasındayken o adamların o igrenc gulusleri, birbirlerine beni gostermeleri o kadar tiksindim ki o bakısları... Babamın uyduruyosun sozune cok takıldım. Cok sukur hicbir zaman sacmalayan ilgi cekmeye calısan bir insan olmadım.
Kısa giymis olmak laf yemeyi hakettigim anlamına hele hele kendi özel arabamızdayken yemeyi hakettigimi gostermiyor. Ailemi oldukca modern bilirdim ancak gercekten beklemezdim.
Abartmıssın da diyebilirsiniz ama kendimi suan kötü hissediyorum.. Bu ülkede kadın olarak yasamak gercekten cok zor.. Allah gercekten hepimize sabır versin hepimizi bu gibi pislik insanlardan, belalardan korusun kızlar.. İcimi dokmek istedim okudugunuz icin tesekkur ederim
Yanı ne alaka. Kısa gıyersen bakarlar yaklasımından nefret edıyorum.
Öbür öküzlere gelınce yapman gereken o an arabadan cıkıp elıne buldugun en buyuk taşı alıp hızlıca onlara fırlatman gerekırdı.
Yanı ben oyle yapardım heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?