Kendimden tiksiniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet haklisiniz

ah çok geçmiş olsun ne dıyeceğımı bılemıyorum cok uzuldum gece gece . serefsızler bı bitmedi adi pislikler! asla boyun eğme kendıne zarar verme. senın hıc bır sucun yok. her genc kız dısarıya cıkıyor cıkacak bu pislikler yuzunden yaşamasın mı kımse hıc bı duyguyu? sen bılemezdın kendıne zarar verme , bunun ıcın uzulup surunmesi gereken kışı o. onu da sıkayetcı olarak yapacaksın. yap gıtsın aılene anlat gerekirse. aılenden senı anlayacak bıri varsa once ona anlat. bu hayat senın daha cok gencsın ve cok guzel yıllar var onunde . asla onları bı pislik ıcın heba etme . bakırelık sadece bı zar namus kafadadır bunu da sakın unutma

Çok pislik insanlar var gerçekten. Elindeki fotoğraflara ulaşmanız lazım ama bunu yapmak imkansız gibi bir şey. Savcılığa gidip şikayetçi olun ve kardeşinizi bu olanlardan haberdar edin. Yoksa işin içinden çıkamazsınız. İnsanın başına her şey gelebilir, kendinizi toparlamaya çalışın.

Mune Lutfen konuyu bdv ye taşıyıp bildigin avukat arkadaşların konuya bakmasını sağlayabilir misin lutfen

Savciliga gidip suc duyurusunda bulunun. Buyuk bir sehirdeyseniz aile ici siddetle ilgilenen savcilar ayri olur. Tum yasananlari anlatin ve varsa mesajlari da delil olarak ekleyin dosyaya. Gerisini devlet hallediyor zaten merak etmeyin

Polise başvurun yonlendirsinler sizi.Bir de kendinizi sevin lütfen böyle pisliklerin tuzağına düşmemek için.

Belkide resimler yasakti fake olmadigini ispatlamak için atti
çok üzücü resimlerdi .aile sistemimiz yanlış.Ne olursa olsun başına ne gelirse gelsin çocuklarımız ve gençlerimiz ailelerine çekinmeden anlatabilmeliler.Aile de destek olmalı yanında olmalı.Böyle şeyler yaşanmazdı o zaman.Ailesiyle önce polise sonra da psikoloğa giderdi

Diyecek hic birsey bulamiyorum madem hissetdiniz biraksaydinkz gorusmeyi Olan size oldu boyle karaktersiz insanla devam etmsiiniz size.neler yapmis ya kendinizi düsünün lutfen ya
Tecavüze uğramış birini böyle mi teselli ediyorsunuz siz?
kadını suçlar gibi konuşuyorsunuz bunun bu kadına ne yararı var? Olan olmuş biten bitmiş teselli etmiyorsanız yazmayın böyle konulara ya.

Konu sahibi mesajları silme, eğer sildiysen sildiğini de söyleme hemen ona mesaj at aileme söyledim, elimdeki Mesajlar ile birlikte polise gidiyoruz diye. Tutuşsun it. Allah belasını versin yok olsun böyle insanlar dünyadan.

Lütfen kendini öyle hissetme. Sadece şunu şöyle bana şantaj yaptığından dolayı seni polise şikayet edeceğim. İstersen at resmi. Daha sonra internetten santajin bir suç olduğunu para ve hapis cezasının olduğu bilgisini at. O haysiyetsizle konuşmalarında özellikle snein sarhoş olduğunu belirt öncesinde. Yani o bilgiyi atmadan önce konustur. Meyve suyuna ilaç attın bana tecavüz ettin gibisine. İsmini sil rehberden numarası gözüksün mesajlarda. Daha sonra bunu kanıt olarak kullan.bak bakalım seni bir daha ariyormu

Meyve suyuna alkol karıştırmış kısmı yalan mı? Alkollü meyve suyunun tadı epey farklı heleki pek aram yok alkolle diyorsunuz acı gelirdi tadı. Yok eğer gerçekten içecekten sonra kendini kaybettiysen içeceğe atılan alkol değil ,emin ol ki uyuşturucu.
İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi
İsteyerekte birlikte olmuş olsan, hatta poz bile versen bilinçli olarak ,dallama çektiği fotoğraflarla şantaj yapıyor, bu suç.
o fotoğraflar ve onun tehdit mesajları ile birlikte karakola başvur sikayetçi ol.

Sen 19 yaşındasın peki ,karşındaki dallama kaç yaşında?

Güçlü ol, yalvarma ona sil bilmem ne diye daha çok üstüne gelir . Bak tatlım bu senin vücudun, sana ait. Kimse üstünde hak sahibi değil, senden izinsiz sana dokunanı korkut sen neden korkuyorsun ki? Eve hırsız girse kendini mi öldürürsün şikayet mi edersin? Mağdur neden ölüyor, neden kendini suçluyor . Git şikayet et, dimdik dur hakkını ara.

İsteyerek de yapabilirsiniz kime ne
Yediğimiz yemek yada tuvalette çıkardığımız kaka kadar normaldir seksi isteyerek yapmakkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…