- 24 Ekim 2021
- 37
- 52
- 8
- 25
- Konu Sahibi KedIkedIked
-
Evet haklisinizBu şekilde mesaj attıysa savcılığa suç duyurusunda bulunsanıza. Sizin izniniz olmadan fotoğraf çekildiğini ve bununla sizi tehdit ettiğini söylesenize. Neden çekiniyorsunuz. Bu pisliği yapan insan çekinmeli.
Çok pislik insanlar var gerçekten. Elindeki fotoğraflara ulaşmanız lazım ama bunu yapmak imkansız gibi bir şey. Savcılığa gidip şikayetçi olun ve kardeşinizi bu olanlardan haberdar edin. Yoksa işin içinden çıkamazsınız. İnsanın başına her şey gelebilir, kendinizi toparlamaya çalışın.Kendimden tiksiniyorum . Öyle bir hale geldi ki kendime baktıkça midem bulanıyor. Bu gece kendime zarar verdim . Nefret ediyorum kendimden . Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir zamanda birisi çıktı karşıma . Mental olarak çöküntüdeydim . İlk başlarda çok iyi gelmişti bana . Güvenmiştim ona . Ama içimde ona karşı bir soğukluk vardı . Beni gerçekten sevip sevmediğinden emin olamıyordum . Daha önce ki ilişkimde sevgilimin beni 8 aylık sevgili olduğumuz sürede birçok kez aldattığını ayrildıktan sonra öğrenmiştim . Bundan gerek üzerine çok düştüm bir kaç kez ters tepti ama beni sevdiğini de sürekli söylüyordu. Belki bi his ama gerçekten sevmediğini biliyordum . Hissediyordum . Bir kere buluştuk belki ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm . Ama değilmiş . Buluştuğumuzda içeçek vermişti bana . Meyve suyuyla karıştırdığı alkolmüş . Sarhoş olduktan sonra beni bir karavana götürdü birlikte olduk . Çok pişman oldum . Ben dışarıda buluşup gezeceğimizi düşünerek gitmiştim. O günden beri kendimden tiksiniyorum . Bugün daha fazla konuşmak istemediğimi söyledim bana sarhoşken resimlerimizi çektiğini bir kez daha birlikte olmazsak bunları kız kardeşime atacağını söyledi . Çok pişman oldum . İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi . Alkolle pek aram yok pek içmediğimden birde gündüz vakti bana alkol vereceğine ihtimal vermedim . Ne yapabilirim şuan bana kimseye atmayacağını söylüyor . Ama güvenmiyorum . Üstelik aklıma geldikçe o günden beri ağlıyorum kendimden tiksiniyorum . Artık hiçbir erkeğe güvenemeyeceğimi düşünmeye başladım . Kendimi oruspu gibi hissediyorum .
Savciliga gidip suc duyurusunda bulunun. Buyuk bir sehirdeyseniz aile ici siddetle ilgilenen savcilar ayri olur. Tum yasananlari anlatin ve varsa mesajlari da delil olarak ekleyin dosyaya. Gerisini devlet hallediyor zaten merak etmeyinKendimden tiksiniyorum . Öyle bir hale geldi ki kendime baktıkça midem bulanıyor. Bu gece kendime zarar verdim . Nefret ediyorum kendimden . Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir zamanda birisi çıktı karşıma . Mental olarak çöküntüdeydim . İlk başlarda çok iyi gelmişti bana . Güvenmiştim ona . Ama içimde ona karşı bir soğukluk vardı . Beni gerçekten sevip sevmediğinden emin olamıyordum . Daha önce ki ilişkimde sevgilimin beni 8 aylık sevgili olduğumuz sürede birçok kez aldattığını ayrildıktan sonra öğrenmiştim . Bundan gerek üzerine çok düştüm bir kaç kez ters tepti ama beni sevdiğini de sürekli söylüyordu. Belki bi his ama gerçekten sevmediğini biliyordum . Hissediyordum . Bir kere buluştuk belki ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm . Ama değilmiş . Buluştuğumuzda içeçek vermişti bana . Meyve suyuyla karıştırdığı alkolmüş . Sarhoş olduktan sonra beni bir karavana götürdü birlikte olduk . Çok pişman oldum . Ben dışarıda buluşup gezeceğimizi düşünerek gitmiştim. O günden beri kendimden tiksiniyorum . Bugün daha fazla konuşmak istemediğimi söyledim bana sarhoşken resimlerimizi çektiğini bir kez daha birlikte olmazsak bunları kız kardeşime atacağını söyledi . Çok pişman oldum . İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi . Alkolle pek aram yok pek içmediğimden birde gündüz vakti bana alkol vereceğine ihtimal vermedim . Ne yapabilirim şuan bana kimseye atmayacağını söylüyor . Ama güvenmiyorum . Üstelik aklıma geldikçe o günden beri ağlıyorum kendimden tiksiniyorum . Artık hiçbir erkeğe güvenemeyeceğimi düşünmeye başladım . Kendimi oruspu gibi hissediyorum .
resimler mi yasaktı acaba?Evet neden banlandi ki
Polise başvurun yonlendirsinler sizi.Bir de kendinizi sevin lütfen böyle pisliklerin tuzağına düşmemek için.Kendimden tiksiniyorum . Öyle bir hale geldi ki kendime baktıkça midem bulanıyor. Bu gece kendime zarar verdim . Nefret ediyorum kendimden . Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir zamanda birisi çıktı karşıma . Mental olarak çöküntüdeydim . İlk başlarda çok iyi gelmişti bana . Güvenmiştim ona . Ama içimde ona karşı bir soğukluk vardı . Beni gerçekten sevip sevmediğinden emin olamıyordum . Daha önce ki ilişkimde sevgilimin beni 8 aylık sevgili olduğumuz sürede birçok kez aldattığını ayrildıktan sonra öğrenmiştim . Bundan gerek üzerine çok düştüm bir kaç kez ters tepti ama beni sevdiğini de sürekli söylüyordu. Belki bi his ama gerçekten sevmediğini biliyordum . Hissediyordum . Bir kere buluştuk belki ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm . Ama değilmiş . Buluştuğumuzda içeçek vermişti bana . Meyve suyuyla karıştırdığı alkolmüş . Sarhoş olduktan sonra beni bir karavana götürdü birlikte olduk . Çok pişman oldum . Ben dışarıda buluşup gezeceğimizi düşünerek gitmiştim. O günden beri kendimden tiksiniyorum . Bugün daha fazla konuşmak istemediğimi söyledim bana sarhoşken resimlerimizi çektiğini bir kez daha birlikte olmazsak bunları kız kardeşime atacağını söyledi . Çok pişman oldum . İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi . Alkolle pek aram yok pek içmediğimden birde gündüz vakti bana alkol vereceğine ihtimal vermedim . Ne yapabilirim şuan bana kimseye atmayacağını söylüyor . Ama güvenmiyorum . Üstelik aklıma geldikçe o günden beri ağlıyorum kendimden tiksiniyorum . Artık hiçbir erkeğe güvenemeyeceğimi düşünmeye başladım . Kendimi o....u gibi hissediyorum .
Belkide resimler yasakti fake olmadigini ispatlamak için attiresimler mi yasaktı acaba?
çok üzücü resimlerdi .aile sistemimiz yanlış.Ne olursa olsun başına ne gelirse gelsin çocuklarımız ve gençlerimiz ailelerine çekinmeden anlatabilmeliler.Aile de destek olmalı yanında olmalı.Böyle şeyler yaşanmazdı o zaman.Ailesiyle önce polise sonra da psikoloğa giderdiBelkide resimler yasakti fake olmadigini ispatlamak için atti
Tecavüze uğramış birini böyle mi teselli ediyorsunuz siz?Diyecek hic birsey bulamiyorum madem hissetdiniz biraksaydinkz gorusmeyi Olan size oldu boyle karaktersiz insanla devam etmsiiniz size.neler yapmis ya kendinizi düsünün lutfen ya
Meyve suyuna alkol karıştırmış kısmı yalan mı? Alkollü meyve suyunun tadı epey farklı heleki pek aram yok alkolle diyorsunuz acı gelirdi tadı. Yok eğer gerçekten içecekten sonra kendini kaybettiysen içeceğe atılan alkol değil ,emin ol ki uyuşturucu.Kendimden tiksiniyorum . Öyle bir hale geldi ki kendime baktıkça midem bulanıyor. Bu gece kendime zarar verdim . Nefret ediyorum kendimden . Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir zamanda birisi çıktı karşıma . Mental olarak çöküntüdeydim . İlk başlarda çok iyi gelmişti bana . Güvenmiştim ona . Ama içimde ona karşı bir soğukluk vardı . Beni gerçekten sevip sevmediğinden emin olamıyordum . Daha önce ki ilişkimde sevgilimin beni 8 aylık sevgili olduğumuz sürede birçok kez aldattığını ayrildıktan sonra öğrenmiştim . Bundan gerek üzerine çok düştüm bir kaç kez ters tepti ama beni sevdiğini de sürekli söylüyordu. Belki bi his ama gerçekten sevmediğini biliyordum . Hissediyordum . Bir kere buluştuk belki ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm . Ama değilmiş . Buluştuğumuzda içeçek vermişti bana . Meyve suyuyla karıştırdığı alkolmüş . Sarhoş olduktan sonra beni bir karavana götürdü birlikte olduk . Çok pişman oldum . Ben dışarıda buluşup gezeceğimizi düşünerek gitmiştim. O günden beri kendimden tiksiniyorum . Bugün daha fazla konuşmak istemediğimi söyledim bana sarhoşken resimlerimizi çektiğini bir kez daha birlikte olmazsak bunları kız kardeşime atacağını söyledi . Çok pişman oldum . İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi . Alkolle pek aram yok pek içmediğimden birde gündüz vakti bana alkol vereceğine ihtimal vermedim . Ne yapabilirim şuan bana kimseye atmayacağını söylüyor . Ama güvenmiyorum . Üstelik aklıma geldikçe o günden beri ağlıyorum kendimden tiksiniyorum . Artık hiçbir erkeğe güvenemeyeceğimi düşünmeye başladım . Kendimi o....u gibi hissediyorum .
İsteyerekte birlikte olmuş olsan, hatta poz bile versen bilinçli olarak ,dallama çektiği fotoğraflarla şantaj yapıyor, bu suç.İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi
o fotoğraflar ve onun tehdit mesajları ile birlikte karakola başvur sikayetçi ol.Evet ben artik konuşmak istemediğimi soylediğimde bana çektiği fotoğraf ve videoları attı , silmesini istediğimde şartlar koştu daha sonra kendimi jiletledim . Şuan hala kolum kanıyor ailemden gizlemeye çalışıyorum . Psikolojik olarak ölmeyi düşünüyorum . Ben ona bir kac kez daha yazdım nolur sil diye . Her yerden engelledi
İsteyerek de yapabilirsiniz kime neKendimden tiksiniyorum . Öyle bir hale geldi ki kendime baktıkça midem bulanıyor. Bu gece kendime zarar verdim . Nefret ediyorum kendimden . Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir zamanda birisi çıktı karşıma . Mental olarak çöküntüdeydim . İlk başlarda çok iyi gelmişti bana . Güvenmiştim ona . Ama içimde ona karşı bir soğukluk vardı . Beni gerçekten sevip sevmediğinden emin olamıyordum . Daha önce ki ilişkimde sevgilimin beni 8 aylık sevgili olduğumuz sürede birçok kez aldattığını ayrildıktan sonra öğrenmiştim . Bundan gerek üzerine çok düştüm bir kaç kez ters tepti ama beni sevdiğini de sürekli söylüyordu. Belki bi his ama gerçekten sevmediğini biliyordum . Hissediyordum . Bir kere buluştuk belki ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm . Ama değilmiş . Buluştuğumuzda içeçek vermişti bana . Meyve suyuyla karıştırdığı alkolmüş . Sarhoş olduktan sonra beni bir karavana götürdü birlikte olduk . Çok pişman oldum . Ben dışarıda buluşup gezeceğimizi düşünerek gitmiştim. O günden beri kendimden tiksiniyorum . Bugün daha fazla konuşmak istemediğimi söyledim bana sarhoşken resimlerimizi çektiğini bir kez daha birlikte olmazsak bunları kız kardeşime atacağını söyledi . Çok pişman oldum . İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi . Alkolle pek aram yok pek içmediğimden birde gündüz vakti bana alkol vereceğine ihtimal vermedim . Ne yapabilirim şuan bana kimseye atmayacağını söylüyor . Ama güvenmiyorum . Üstelik aklıma geldikçe o günden beri ağlıyorum kendimden tiksiniyorum . Artık hiçbir erkeğe güvenemeyeceğimi düşünmeye başladım . Kendimi o....u gibi hissediyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?