Kendimden tiksiniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana kismen tecavuz mu edilmis bana mi oyle geliyor.
Eger dedigini bi kere yaparsan bu isin sonu daha sarpa sarar. Pavyonlara kadar bile dusebilirsin. Hemen guvendigin yaninda olcak bi buyugune durmu anlat ve sikayetci ol lutfen.

ben şuan senin hayatta olduğun için şükrediyorum . sadece tecavüzle kalmış kusura bakmayın bu yorum için ama haberlerde neler görüyoruz öldürülen yakılan allahım korusun bütün kadınları sana bunu yapanı da allaha havale ediyorum. emin ol kirlenen sen değilsin ve bakirelik de senin sandığın kadar önemli bir şey değil .ailene söyleme konusunda benim başıma gelse bende söyleyemezdim babam o it yüzünden elini kana bular diye ama şikayette bulun ailene haber verilmeden çözülür. dik dur ve kendine zarar vermekten vazgeç

Tecavüz etmiş sana bildiğin tecavüze uğramışsin. Bunu ona bırakmaz aileme kendim söylerdim. Gündüz buluşmaya gitmen ve onun tarafından tuzağa düşürülmüş olman onları da sana karşı sakınlestirecek durumlar .

Sana kismen tecavuz mu edilmis bana mi oyle geliyor.
Eger dedigini bi kere yaparsan bu isin sonu daha sarpa sarar. Pavyonlara kadar bile dusebilirsin. Hemen guvendigin yaninda olcak bi buyugune durmu anlat ve sikayetci ol lutfen.
Kısmen değil en uç noktaya kadar gitmiş karşıdaki hayvan... Bu bayağı tecavüz

Hırsızın hiç mi suçu yok diye boşuna demiyorlar, sapığın hiç mi suçu yok?? güvendiysen de güvendin bu karşı tarafa sana zarar verme hakkını vermez asla.

Ailen nerde peki kolun çok kötü görünüyor bir şey demediler mi?

sakın kendine zarar verme. sen herşeyden daha çok kıymetlisin unutma. bu kötü günlerde geçer zamanla ama vücudunda iz kalırsa baktıkça hatırlayıp pişman olacaksın. kendini yıpratma

yakın olduğun bir büüyüğüne yada annene anlat ve acil o şahsı şikayet et. başkalarınada yapar yada yaptı. cezasını o çeksin sen değil. senin suçun yok.

Alkol kullanmayan birisisin ve meyve suyundaki alkolü fark etmedin öyle mi? Başkasını kandır sen bence

sen neden kendinden tiksiniyorsun? kendini değersiz ve hiç yakıştırmadığım bir kelimeyi kendin için sarf ediyorsun. insanız hepimiz hata yapıyoruz bu durumda bir suçlu varsa insan yerine koyup bir şeyler hissettiğin o şahıstan başkası değil kendini neden suçluyorsun ki. senin bir hatan varsa su an sadece kendini suçlaman. bence suç duyurusunda bulunun sizin bir suçunuz yok ama bu sapık zihniyetlerin önüne geçilmedikçe daha çok kişininin canını yakar. öyle bir hale geldik ki canınıza zarar vermemiş diye içten sevinmedim değil. keşke özgecan şule pınar da canıyla ödemeseydi başına gelenleri onların bi suçu olmadığı gibi bu durumun sizin başınıza gelmesi kesinlikle sizin suçunuz değil karşı tarafın hastalıklı sapık bi zihniyette olması. birinden tiksinmek istiyorsanız lütfen bunlara size yaşatandan başlayın. içinizde ki o kadının asla elini bırakmayın lütfen..

Gündüz vakti buluştunuz bunda bir sorun yok ama nerede? meyva suyuna alkolu nerede katıyor cafeye gidersin orada kimse kimseye içki katmaz sen nereye gittin içtin bu bir suç eğer sizi tehtit ediyorsa sizde savcılığa gitmekle tehtit edin gün geçmeden de kan da alkol testi verin onu korkutun sinir oldum ona şuan da ahlaksız adam.Bu adamlardan her şey gelir başımıza anasını bacısını düşünmüyorlar hiç yaş kaç bu arada .

Alkol kullanmayan birisisin ve meyve suyundaki alkolü fark etmedin öyle mi? Başkasını kandır sen bence
Belki utandigi icin söyleyemiyor yaptigi seyi, olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz sanirim, gencecik bir kiz. Yorumunuz cok kötü niyetli.

Aklını başına topla, üyeliğin pasif ama inşallah okuyorsundur.
Öncelikle lütfen kendine zarar verme, kolunda iz kalır pişman olursun, bariz belli olur anlatırken üzülürsün, onun için mutlaka eczaneden krem al.
Daha sonrasında beklemede kal, seni korkutmak için tehdit etmiş, zaten engellemiş heryerden. bu kişi tekrar sana ulaşacak olursa direkt ya ailenle paylaş ya da karakola git durumu anlat.

Hiç bir şey kaybetmiş değil bakirelik dediğin ne ki bir ince zar.
Lütfen kendine zarar verme adli yargılara başvur.
Sana mutlaka doğru yolu gösteren olacaktır.
Ölüm, intihar bunları çıkart aklından değmeyecek 3 kuruşluk insan için ölmek ne demek.

İzmir de yaşıyorum ben sen nerede yaşıyorsun yardım edeyim yaz bana birlikte çözelim bu sorunu.

Tehdit mesajlarını silmeyin, elinde resimler yoksa bile bu başlı başına suç.Elinde resimler varsa zaten toptan yandı demektir. davada gizlilik istediğinizi söylerseniz ailenizin haberi olmaz.Pabuç bırakmayın, siz geri çekildikçe o üstünüze gelir.

33 yaşındayım bir yudum dahi alkol kullanmadim. Getirse verseler karışık meyveli kokteyl diye içerim hiçbir şey de anlamam. Hele içine birde defne yada nane yaprağı koyulmuşsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…