- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi KedIkedIked
-
Tecavüz etmiş sana bildiğin tecavüze uğramışsin. Bunu ona bırakmaz aileme kendim söylerdim. Gündüz buluşmaya gitmen ve onun tarafından tuzağa düşürülmüş olman onları da sana karşı sakınlestirecek durumlar .Çok teşekkür ederim . Kaç gündür ağlıyorum bu yüzden . Ben sarhoştum . Bakireliğimi bozdu . Canımı çok yaktı ama korkumdan kimseye söyleyemedim . Ölmek istiyordum artık . Bileğim heo jilet izi doldu .
Kısmen değil en uç noktaya kadar gitmiş karşıdaki hayvan... Bu bayağı tecavüzSana kismen tecavuz mu edilmis bana mi oyle geliyor.
Eger dedigini bi kere yaparsan bu isin sonu daha sarpa sarar. Pavyonlara kadar bile dusebilirsin. Hemen guvendigin yaninda olcak bi buyugune durmu anlat ve sikayetci ol lutfen.
Evet ailem
Evet ailem biraz baskıcı . Kendimi çok suçluyorum . Gitmesem bunların hiçbiri olmazdı diye . Güvenen bendim diye . Aynaya bakamıyorum . Ruhen yaşadığım acıyı hissediyorum . Uykusuz kaldım kaç gün uyumadım . Düşünmekten düşünsükçe ağlamaktan . Hak etmedim gerçekten safça konuşmak için buluştum. Evet çok derim çizemedim ilk kez böyle birşey yaptım canım çok yandı . Devam edemedim. Suyun altında ağkayacak kadar cesaret varmış bende dedim kendime . Geçer mi gerçekten . Kimseye anlatamadım bu olayı . İçimde biriktikçe birikti
Evet bana da oyle geldi. Kesinlikle suc duyurusunda bulunsunKısmen değil en uç noktaya kadar gitmiş karşıdaki hayvan... Bu bayağı tecavüz
Alkol kullanmayan birisisin ve meyve suyundaki alkolü fark etmedin öyle mi? Başkasını kandır sen benceKendimden tiksiniyorum . Öyle bir hale geldi ki kendime baktıkça midem bulanıyor. Bu gece kendime zarar verdim . Nefret ediyorum kendimden . Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir zamanda birisi çıktı karşıma . Mental olarak çöküntüdeydim . İlk başlarda çok iyi gelmişti bana . Güvenmiştim ona . Ama içimde ona karşı bir soğukluk vardı . Beni gerçekten sevip sevmediğinden emin olamıyordum . Daha önce ki ilişkimde sevgilimin beni 8 aylık sevgili olduğumuz sürede birçok kez aldattığını ayrildıktan sonra öğrenmiştim . Bundan gerek üzerine çok düştüm bir kaç kez ters tepti ama beni sevdiğini de sürekli söylüyordu. Belki bi his ama gerçekten sevmediğini biliyordum . Hissediyordum . Bir kere buluştuk belki ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm . Ama değilmiş . Buluştuğumuzda içeçek vermişti bana . Meyve suyuyla karıştırdığı alkolmüş . Sarhoş olduktan sonra beni bir karavana götürdü birlikte olduk . Çok pişman oldum . Ben dışarıda buluşup gezeceğimizi düşünerek gitmiştim. O günden beri kendimden tiksiniyorum . Bugün daha fazla konuşmak istemediğimi söyledim bana sarhoşken resimlerimizi çektiğini bir kez daha birlikte olmazsak bunları kız kardeşime atacağını söyledi . Çok pişman oldum . İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi . Alkolle pek aram yok pek içmediğimden birde gündüz vakti bana alkol vereceğine ihtimal vermedim . Ne yapabilirim şuan bana kimseye atmayacağını söylüyor . Ama güvenmiyorum . Üstelik aklıma geldikçe o günden beri ağlıyorum kendimden tiksiniyorum . Artık hiçbir erkeğe güvenemeyeceğimi düşünmeye başladım . Kendimi o....u gibi hissediyorum .
Gündüz vakti buluştunuz bunda bir sorun yok ama nerede? meyva suyuna alkolu nerede katıyor cafeye gidersin orada kimse kimseye içki katmaz sen nereye gittin içtin bu bir suç eğer sizi tehtit ediyorsa sizde savcılığa gitmekle tehtit edin gün geçmeden de kan da alkol testi verin onu korkutun sinir oldum ona şuan da ahlaksız adam.Bu adamlardan her şey gelir başımıza anasını bacısını düşünmüyorlar hiç yaş kaç bu arada .Kendimden tiksiniyorum . Öyle bir hale geldi ki kendime baktıkça midem bulanıyor. Bu gece kendime zarar verdim . Nefret ediyorum kendimden . Psikolojik olarak çok kötü olduğum bir zamanda birisi çıktı karşıma . Mental olarak çöküntüdeydim . İlk başlarda çok iyi gelmişti bana . Güvenmiştim ona . Ama içimde ona karşı bir soğukluk vardı . Beni gerçekten sevip sevmediğinden emin olamıyordum . Daha önce ki ilişkimde sevgilimin beni 8 aylık sevgili olduğumuz sürede birçok kez aldattığını ayrildıktan sonra öğrenmiştim . Bundan gerek üzerine çok düştüm bir kaç kez ters tepti ama beni sevdiğini de sürekli söylüyordu. Belki bi his ama gerçekten sevmediğini biliyordum . Hissediyordum . Bir kere buluştuk belki ben kuruntu yapıyorum diye düşündüm . Ama değilmiş . Buluştuğumuzda içeçek vermişti bana . Meyve suyuyla karıştırdığı alkolmüş . Sarhoş olduktan sonra beni bir karavana götürdü birlikte olduk . Çok pişman oldum . Ben dışarıda buluşup gezeceğimizi düşünerek gitmiştim. O günden beri kendimden tiksiniyorum . Bugün daha fazla konuşmak istemediğimi söyledim bana sarhoşken resimlerimizi çektiğini bir kez daha birlikte olmazsak bunları kız kardeşime atacağını söyledi . Çok pişman oldum . İsteyerek yapmadım sarhoş olduğumu da biliyordu kendisi . Alkolle pek aram yok pek içmediğimden birde gündüz vakti bana alkol vereceğine ihtimal vermedim . Ne yapabilirim şuan bana kimseye atmayacağını söylüyor . Ama güvenmiyorum . Üstelik aklıma geldikçe o günden beri ağlıyorum kendimden tiksiniyorum . Artık hiçbir erkeğe güvenemeyeceğimi düşünmeye başladım . Kendimi o....u gibi hissediyorum .
Belki utandigi icin söyleyemiyor yaptigi seyi, olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz sanirim, gencecik bir kiz. Yorumunuz cok kötü niyetli.Alkol kullanmayan birisisin ve meyve suyundaki alkolü fark etmedin öyle mi? Başkasını kandır sen bence
Burada bir çok fake konu var. Ve bu konu birbirinden çok bağımsız çelişkiler taşıyor. Kötü niyetten kastınız?Belki utandigi icin söyleyemiyor yaptigi seyi, olayin ciddiyetinin farkinda degilsiniz sanirim, gencecik bir kiz. Yorumunuz cok kötü niyetli.
33 yaşındayım bir yudum dahi alkol kullanmadim. Getirse verseler karışık meyveli kokteyl diye içerim hiçbir şey de anlamam. Hele içine birde defne yada nane yaprağı koyulmuşsaAlkol kullanmayan birisisin ve meyve suyundaki alkolü fark etmedin öyle mi? Başkasını kandır sen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?