Kendime çeki-düzen vermeliyim.

+1000
Hatta şu şekilde geçiyor. Hiç mi duymadınız K KurkmantoluS ?
Teknoloji Bağımlılığıyla Mücadele Birimi, telefon, tablet ve bilgisayar bağımlılığına karşı çalışmalar yapıyor, bağımlılara destek oluyor.

Durumunuzla alakalı birazcık araştırma yapsaydınız keşke.

Hı hı evet sen haklısın Ayşe inan sana bişeyler açıklayarak kendimi yormayacam. Hadi by

süper
evet erken kalktığım zamanlarda oldu ama yine aynıydım
Bilmiyorum ki ilk defa duydum

Kızlar kendime liste yaptım. Kahvaltımı yaptım. Evimi topladım. Namazımı kıldım çekmem gereken tesbihleri çektim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
biraz belim ağrıdı ve uzandım o sırada aldım telefonu elime.
müzikle iş yapmakta başka gerçekten bu fikri verene de teşekkür ederim.
boş boş konuşup yorum yaptığını sanan sana da teşekkür ederim iyiki diyorum reel de senin gibi birisi yok hayatımda. Yine de çok yaşa Bebişim konusunda yaptığım espriyi anlamayıp önüme getirmende ayrı güzeldi
Listemdekileri yaptıkça tik atıyorum evet bu beni motive etti
demem o ki teşekkürler

Hele bir gelsin bebis eve bir hareket,size yeni bir heyecan biraz tembelligin kimseye zarari olmaz,dogumdan sonra zaten yeterince yorulacaksiniz,simdilik yatisa devam bence
Teşekkür ederim zor bi dönem bekliyor sanırım

Hani kız o canını sıkan borcam atayım onu pencereden aşşa

Hanımlar polemiğe girmeyin rica ediyorum, çocuk gibi laf yarıştırıyorsunuz.

K KurkmantoluS tvyi hayatınızdan çıkarın, bende rahatımdır bir işi 5 saatte bitirsem sorun etmem ama sevdiğim bir huyum var ki tv alışkanlığım yok, dizidir kadın programıdır bilmem, onun yerine müzik dinliyorum.
Bir arkadaş kulaklıkla kitap dinlerken iş yapın demiş sanırım, müzik de dinleyebilirsiniz, tembellikten sıyrılıp kendimi gaza getirerek iş yapmak istediğimde takarım kulaklığı müzik dinleyerek iş yaparım, yemek yapmayı sevmiyorum onu da kendimce çözdüm, yemeği yaparken malzemeleri ve pişiriliş şeklini anlatıyorum kendi kendime, müzik eşliğinde tabii

Ev işlerini kendiniz için eğlenceli hale getirin, tvde temizlik programı çekiyormuş gibi yapın:)))

Abla bende küçükken yapardım yemek programında yemek yapıyor gibi anlatırdım ahah o aklıma geldi. Yemek yapmayı severim ama artık oda zor geliyor sanırım hamilelik beni bu hale getirdi.
teşekkür ederim yorum için

Hamilelikte bazı kadınlara ağırlık çöküyor, ben çok uyurdum epey çok uyurdum, bir uyuyan güzel bir ben :))))
Hem hamilelik hem mevsimsel yorgunluk olabilir, bir kere ağırlık çökünce de epey süre eliniz kolunuz kalkmıyor ama her şey ilk hamleyi yapıp iş yapmaya başlayana kadar, doğumdan sonra zaten yine düzen alt üst olacak

Herkes doğumdan sonra beni bi kaosun beklediğini söylüyor hadi hayırlısı o zaman da bi konu açmam gerekmez inşallah.
bugün değişiklikler yaptım ama

Herkes doğumdan sonra beni bi kaosun beklediğini söylüyor hadi hayırlısı o zaman da bi konu açmam gerekmez inşallah.
Ama diyenler doğru diyor, bebek doğunca ilk aylar bocalıyorsunuz, bebek dünyaya adapte olmaya çalışıyor siz hem ona hem eve hem eşe yetişmeye çalışıyorsunuz, sonraaaaa bir gün bir bakıyorsunuz bebe ağlıyor siz ağlıyorsunuz, yetemiyoruuuum yetişemiyorum hooop KK'ye konu açmaya geliyorsunuz bebeğime yetemiyor muyum ben kötü bir anne miyim:))

Bunlar geçici durumlar, her şey yoluna giriyor, siz hem düzenli bir kadın hem iyi bir anne olmayı başarıyorsunuz ve mutlu son

Doğuma kadar böyle şeylere kafanı yorma. Bu mutlu günlerinin tadını çıkar Sero

İnşallah
Annelik konusunda kendime güveniyorum nedense. Belki de daha yaşamadığım için ama olsun çok bekledim bu sıpayı.

İnşallah
Annelik konusunda kendime güveniyorum nedense. Belki de daha yaşamadığım için ama olsun çok bekledim bu sıpayı.
Ben de çok güveniyodum çünkü benden 22 yaş küçük kardeşim vardı ve ben büyütmüştüm. Söyleyeceklerim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…