- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
+1000Elbette ki var. Bağımlılıktan bahsediyoruz bu psikolojik bir rahatsızlık. Nasıl kumar, alkol bağımlılığı için destek alınabiliyorsa aynısı telefon bağımlılığı için de geçerli. Anne babasına bağımlı insanlara destek alın dediğimizde garip kaçmıyor da telefona neden şaşırdınız :)
Bende seni canımSağol terlikcim ayarı güzel verdin. Ama kocam beni bunu için boşarsa kendi kaybederşaka tabiki. Söylediklerini uygulayacağım çooooooook teşekkür ederim seviyorum seni
Temizlik deyince heryere yetişiyoruzBende seni canımayarcı tellik
Hı hı evet sen haklısın Ayşe inan sana bişeyler açıklayarak kendimi yormayacam. Hadi byBuna ihtiyacım olduğunu mu düşünüyorsun
Bunu yazman bile kk yı arkadaşık konusunda nekadar ciddiye aldığını gösteriyor.
Bu tavsiyelere uymazsan gerçek hayatı unutacan.
Telefonuda al eline temizliğinde yapma ama bence sorun şu; Burayı bu kadar ciddiye alma kız
Telefon elimde bebeğime süt veririm bi yandan kk ya girerim yazmışsın ama
bence şaka yaptın yani arkadaşlarınla geyik olsun diye yazmışsındır.
süperSabah esiniz ise gidiyorsa onunla kalkip guzel bir kahvalti kahve sonrasinda dus guzel bi kiyafet sofrayi toplamak bir saat is yapmak sonrasinda bir iki saat kk geyik, biraz kitap okuma. Aksamustu yemek yapip yuruyuse cikabileceginiz bi yer varsa bir kirk bes dakika yuruyus, yoksa Leslie veya zumba derim. Sonrasinda yuzunuze maske yapip dus alip es gelene kadar bir film veya telefom keyfi. Es gelince de sohbet muhabbet opusme koklasma.
Nasil plan?
evet erken kalktığım zamanlarda oldu ama yine aynıydımBen de cok usengec bir insanim. Yapmam gereken bir suru sey olur hep,liste upuzun olur ama asla bitiremem. Bunun icin careyi erken uyanmakta buldum. Sabahin korunde uyaninca cok dinc oluyorum. Yatar uyursam sabah 8e kadar mesela o gunu sayma,mal gibi otururum aksama kadarsiz bebis bekliyorsunuz belki ondandir uyusukluk diyecegim ama,erken kalkmayi hic denediniz mi?
Bilmiyorum ki ilk defa duydumElbette ki var. Bağımlılıktan bahsediyoruz bu psikolojik bir rahatsızlık. Nasıl kumar, alkol bağımlılığı için destek alınabiliyorsa aynısı telefon bağımlılığı için de geçerli. Anne babasına bağımlı insanlara destek alın dediğimizde garip kaçmıyor da telefona neden şaşırdınız :)
Hele bir gelsin bebisevet erken kalktığım zamanlarda oldu ama yine aynıydım
Teşekkür ederim zor bi dönem bekliyor sanırımHele bir gelsin bebiseve bir hareket,size yeni bir heyecan biraz tembelligin kimseye zarari olmaz,dogumdan sonra zaten yeterince yorulacaksiniz,simdilik yatisa devam bence
Hani kız o canını sıkan borcam atayım onu pencereden aşşaKızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya.
Kaldırdım ahahahhahahHani kız o canını sıkan borcam atayım onu pencereden aşşa
Abla bende küçükken yapardım yemek programında yemek yapıyor gibi anlatırdım ahah o aklıma geldi. Yemek yapmayı severim ama artık oda zor geliyor sanırım hamilelik beni bu hale getirdi.Hanımlar polemiğe girmeyin rica ediyorum, çocuk gibi laf yarıştırıyorsunuz.
K KurkmantoluS tvyi hayatınızdan çıkarın, bende rahatımdır bir işi 5 saatte bitirsem sorun etmem ama sevdiğim bir huyum var ki tv alışkanlığım yok, dizidir kadın programıdır bilmem, onun yerine müzik dinliyorum.
Bir arkadaş kulaklıkla kitap dinlerken iş yapın demiş sanırım, müzik de dinleyebilirsiniz, tembellikten sıyrılıp kendimi gaza getirerek iş yapmak istediğimde takarım kulaklığı müzik dinleyerek iş yaparım, yemek yapmayı sevmiyorum onu da kendimce çözdüm, yemeği yaparken malzemeleri ve pişiriliş şeklini anlatıyorum kendi kendime, müzik eşliğinde tabii
Ev işlerini kendiniz için eğlenceli hale getirin, tvde temizlik programı çekiyormuş gibi yapın:)))
Hamilelikte bazı kadınlara ağırlık çöküyor, ben çok uyurdum epey çok uyurdum, bir uyuyan güzel bir ben :))))Abla bende küçükken yapardım yemek programında yemek yapıyor gibi anlatırdım ahah o aklıma geldi. Yemek yapmayı severim ama artık oda zor geliyor sanırım hamilelik beni bu hale getirdi.
teşekkür ederim yorum için
Herkes doğumdan sonra beni bi kaosun beklediğini söylüyor hadi hayırlısıHamilelikte bazı kadınlara ağırlık çöküyor, ben çok uyurdum epey çok uyurdum, bir uyuyan güzel bir ben :))))
Hem hamilelik hem mevsimsel yorgunluk olabilir, bir kere ağırlık çökünce de epey süre eliniz kolunuz kalkmıyor ama her şey ilk hamleyi yapıp iş yapmaya başlayana kadar, doğumdan sonra zaten yine düzen alt üst olacak
Ama diyenler doğru diyor, bebek doğunca ilk aylar bocalıyorsunuz, bebek dünyaya adapte olmaya çalışıyor siz hem ona hem eve hem eşe yetişmeye çalışıyorsunuz, sonraaaaa bir gün bir bakıyorsunuz bebe ağlıyor siz ağlıyorsunuz, yetemiyoruuuum yetişemiyorum hooop KK'ye konu açmaya geliyorsunuz bebeğime yetemiyor muyum ben kötü bir anne miyim:))Herkes doğumdan sonra beni bi kaosun beklediğini söylüyor hadi hayırlısıo zaman da bi konu açmam gerekmez inşallah.
bugün değişiklikler yaptım ama
Doğuma kadar böyle şeylere kafanı yorma. Bu mutlu günlerinin tadını çıkar SeroHerkes doğumdan sonra beni bi kaosun beklediğini söylüyor hadi hayırlısıo zaman da bi konu açmam gerekmez inşallah.
bugün değişiklikler yaptım ama
İnşallahAma diyenler doğru diyor, bebek doğunca ilk aylar bocalıyorsunuz, bebek dünyaya adapte olmaya çalışıyor siz hem ona hem eve hem eşe yetişmeye çalışıyorsunuz, sonraaaaa bir gün bir bakıyorsunuz bebe ağlıyor siz ağlıyorsunuz, yetemiyoruuuum yetişemiyorum hooop KK'ye konu açmaya geliyorsunuz bebeğime yetemiyor muyum ben kötü bir anne miyim:))
Bunlar geçici durumlar, her şey yoluna giriyor, siz hem düzenli bir kadın hem iyi bir anne olmayı başarıyorsunuz ve mutlu son
Tadını çıkarınca da gördük anam neler didilerDoğuma kadar böyle şeylere kafanı yorma. Bu mutlu günlerinin tadını çıkar Sero
Ben de çok güveniyodum çünkü benden 22 yaş küçük kardeşim vardı ve ben büyütmüştüm. Söyleyeceklerim bu kadarİnşallah
Annelik konusunda kendime güveniyorum nedense. Belki de daha yaşamadığım için ama olsunçok bekledim bu sıpayı.
Teşekkür ederim ne kadar da moral veren bir bağyansınBen de çok güveniyodum çünkü benden 22 yaş küçük kardeşim vardı ve ben büyütmüştüm. Söyleyeceklerim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?