Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Kız ben güveyi eskiden halı yorgan yün yiyolardı onlara deniliyo sanıyodum demek artık erzak da yiyolar
Hah şöyle Sero yap dip köşe temizliğini , annemin demesiyle buzlar gibi
Ben o minik öldürünce un gibi ufalan kelebekleri güve diye biliyorum

Tamam aynı işte benim kelebekler de unlu gibi bi şeydi , güve işte senin dediğinden , heryerdeydiler heryerde , böyle duvar köşelerine falan koza yapmışlardı , utanç verici yaa tüh bana
Ay yok o durumda değilim abla ahahh

Bu günlerini çok ararsın onun için fazla dert etme bence :) bebişden önce iyi bir temizlik yap ama tek tavsiyem.

İşte bak örnek veriyorum , biraz daha salarsın o durumda olman an meselesi Sero
olmam inşallah abla ya
Bu günlerini çok ararsın onun için fazla dert etme bence :) bebişden önce iyi bir temizlik yap ama tek tavsiyem.
evet son 2 ay kala falan sanırım o büyük temizlik
Konu sahibine bakmamisim serocan koptum şuan gözlerim yuvalarindan çıktı konu sahibini okuyunca
Bende diyorum kimle konuşuyor bu

İstediğini yap istediğini yapma zamanın tadını çıkar, bebek gelince o herşeyi düzene sokuyor merak etme, tembelliğinin de hamileliğinden kaynaklı diye düşünüyorum çünkü bende hamileliğimde sadece uyurdum, tv izlerdim yemek yemeğe eğrinirdim, hatta yataktan kalkınca oram buram ağrırdı sen düşün şimdi ise yatağıma hasretim bebişin yemesi içmesi banyosu derken akşam oluyor. Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.

Amin inşallah evet yataktan bile yorgun kalkıyorum

Bence durumunuz ciddi
2 hafta evi süpürmesem bizim ev Darıca hayvanat bahçesine döner. Bu işin çözümü kendinize zorla iş yaptırmaktan geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…