- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Ben o minik öldürünce un gibi ufalan kelebekleri güve diye biliyorumKız ben güveyi eskiden halı yorgan yün yiyolardı onlara deniliyo sanıyodumdemek artık erzak da yiyolar
Hah şöyle Sero yap dip köşe temizliğini , annemin demesiyle buzlar gibi
Tamam aynı işte benim kelebekler de unlu gibi bi şeydi , güve işte senin dediğinden , heryerdeydiler heryerde , böyle duvar köşelerine falan koza yapmışlardı , utanç verici yaa tüh banaBen o minik öldürünce un gibi ufalan kelebekleri güve diye biliyorum
Ay yok o durumda değilim ablaTamam aynı işte benim kelebekler de unlu gibi bi şeydi , güve işte senin dediğinden , heryerdeydiler heryerde , böyle duvar köşelerine falan koza yapmışlardı , utanç verici yaa tüh bana
İşte bak örnek veriyorum , biraz daha salarsın o durumda olman an meselesi SeroAy yok o durumda değilim ablaahahh
Konu sahibine bakmamisimEe konu sabısı benimbunu kime yazdın
olmam inşallah abla yaİşte bak örnek veriyorum , biraz daha salarsın o durumda olman an meselesi Sero
evet son 2 ay kala falan sanırım o büyük temizlikBu günlerini çok ararsın onun için fazla dert etme bence :) bebişden önce iyi bir temizlik yap ama tek tavsiyem.
Bende diyorum kimle konuşuyor buKonu sahibine bakmamisimserocan koptum şuan gözlerim yuvalarindan çıktı konu sahibini okuyunca
Amin inşallahİstediğini yap istediğini yapma zamanın tadını çıkar, bebek gelince o herşeyi düzene sokuyor merak etme, tembelliğinin de hamileliğinden kaynaklı diye düşünüyorum çünkü bende hamileliğimde sadece uyurdum, tv izlerdim yemek yemeğe eğrinirdim, hatta yataktan kalkınca oram buram ağrırdı sen düşünşimdi ise yatağıma hasretim bebişin yemesi içmesi banyosu derken akşam oluyor. Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim.
Bence durumunuz ciddiYo yooo bence sıkıntı var. Iyyy diyebilirsiniz ama evi en son 2 hafta önce süpürdümböyle bi aptallık olabilir mi. Mesela toplamam gereken bi yer var yahu 1 hafta erteler mi insan. Bence artık sıkıntı yaratıyor çünkü çok birikiyor. Bide bebiş gelecek Allah izin verirse. O zaman hiç çıkamam işin içinden. Haa bide çalışmıyorum da üstelik evdeyim
Bugün yaptımBence durumunuz ciddi
2 hafta evi süpürmesem bizim ev Darıca hayvanat bahçesine döner. Bu işin çözümü kendinize zorla iş yaptırmaktan geçer.
Günaydın kuzum hele dur bi afyonum patlasınGünaydın kürklü seroişlere yavaş yavaş koyul bitekim akşama anca denk gelir
Az kaldı nurum ama çok yoruldumSero kürklüm işler bitti mi?
Ha gayret bitekimAz kaldı nurum ama çok yoruldum
Belim karnım her yirim ağrıyor yaaaHa gayret bitekim
Tamam yeter bu kadar yapma artık .Gel benim bebişi oyala birazdaBelim karnım her yirim ağrıyor yaaa
Yeter bence de devamı sonra şimdi benim bebişi doyurcamTamam yeter bu kadar yapma artık .Gel benim bebişi oyala birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?