Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Karnımda şuan
O gelmeden yola girsin istiyorum aslında çünkü böyle giderse o da benim gibi olacak
Şimdiden tadını çıkar. Çocuk doğduğunda televizyona da telefona da yalnızca çocuğun uyuduğunda bakacaksın 2 yıl kadar Anne olunca zaten vicdanen o televizyonu açmayacaksın ve onu ihmal etmiş olurum düşüncesiyle onun yanındayken telefonla uğraşmayacaksın. O yüzden vaktin varken televizyon izle, telefonla uğraş

Teşekkür ederim sarılalım

ahahh daha yemek için zamanın var desene
Bir kaç kere üst üste ban ye o zaman uzaklaşırsun
Bir ara ben de çok satmıştım foruma. Şimdi daha mesafeliyiz
ooo en temizimiz yüne gitmiş desene o zaman merve
konuyu merak ettim
İş bul çalış.
Pandemi de mümkün mü Onu da geçtim 15 hafta sonra işten ayrılacak kadını kim işe alır

yaa kurabikkkk sende mi pandemi ve bebiş çoğu kişiyi böyle yaptı o zaman
sanırım bebiş gelince bu tembelliği bile arayacağım
Saat kaçta uyanıyorsunuz insan geç uyanınca böyle uyuşuk oluyor
aslında 7-8 arası uyanıyorum ama herkes 20 hafta sonra uyumayacaksın uyu diyor ve bir haftadı 10 da kalkıyorum
bende sıkıldım ve senin için konu açtım bak
teşekkür ederim. Evet radyasyon da var çok yanlış yapıyorum
birazda sürekli evde olmaktan heralde ya ben başka açıklaama getiremedim buna
Youtube dan temizlik bnm işim gibi kadir bişey vardı onun prog açın. Hatta bşka bir prog ingilizce öğr evi vardı unutamadım açın izleyin evi parlatma garantili
Deneyeyim

Buna can sıkmayın neden biliyormusunuz.?
Çünkü burda herkes konu sahibi dahil birbiriyle kk geyik (guruh yani grup )arkadaşları.
Umarım seni biraz olsun rahatlatmışımdır.
Sana kankalarımın arasında cevap vermek istemedim o yüzden alıntılara eklemedim seni. Tek cevap vereyim istedim. Aşırı komiksinnnnnnnnnn. Bana cevap verenlerden muhabbetim olan belki 7-8 kişi yoktur biliyomusum. Ama sen tabi yalnız olduğun için bu sayı sana fazla bile gelebilir. Neyse çokta şeapppma. Laf sokmazsan herkese sende kanki edinirsin

Sağol terlikcim ayarı güzel verdin. Ama kocam beni bunu için boşarsa kendi kaybeder şaka tabiki. Söylediklerini uygulayacağım çooooooook teşekkür ederim seviyorum seni

Hepimizde var tel bağımlılığı. Heleki virüs çıktı insanlar eve kapandı normal. Ben fazlasına kaçtığımı hissedince hemen neti kapatıp telefonu gözden uzağa koyuyorum. Kitap okuyorum,çocuklarla etkinlik veya birlikte film saati yapıyoruz. Ve işim varsa asla elime almıyorum teli. İş bitince çay keyfi yaparken alıyorum. Hedef koy sende,yarın karnın büyüyünce ağırlaşacaksın yapamayacaksın.bebek öyle düzensiz eve doğacak hiç yapamayacaksın onunla ilgilenirken. Yerinde olsam şunu yaparım, 1 hafta kadar tuşlu telefona geç. İşler bitmedende diğerini sokma eve. Düzenini oturtunca saat koy kendine mesela sabah uyanınca 10 dakika,kahvaltıdan sonra 20 dakika ve bırak. Günlük yapılacakları liste yap as göz önüne onları bitirince al 1 saat ödül gibi :) eşin evdeyken misal hiç bakma tele. Sevdiğin türden kitaplar al koy göz önüne.Öyle öyle uzaklaşırsın. Bebiş gelmeden kendini düzene sok.

bi defa şarj aletimi unutmuştum. Zor bi gündü
Dağınıkken mutluysan bırak öyle kalsın
değilim
İşe girin, o zaman mecburen düzenli oluyorsunuz
mümkün değil.
Nasıl yani bunun için destek verenlerde mi var

Çok teşekkür ederim yorumunuz içinde güzel dilekleriniz içinde

Teşekkür ederim deneyeceğim bunları. Annemde eski bi telefon vardı galiba

çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim bi daha yaşatmasın. Teşekkür ederim bu arada
Haklısınız bi yerden başlamam gerekiyor artık teşekkür ederim

temizlik için annem bekliyoe zaten ben erteliyorum
Teşekkür ederim saat belirlemiştim bugün 10-11 arası girecektim ve şuan konuya cevap vermekle geçti zaman 13 dk kaldı

Buna ihtiyacım olduğunu mu düşünüyorsun

Bunu yazman bile kk yı arkadaşık konusunda nekadar ciddiye aldığını gösteriyor.
Bu tavsiyelere uymazsan gerçek hayatı unutacan.
Telefonuda al eline temizliğinde yapma ama bence sorun şu; Burayı bu kadar ciddiye alma kız

Telefon elimde bebeğime süt veririm bi yandan kk ya girerim yazmışsın ama
bence şaka yaptın yani arkadaşlarınla geyik olsun diye yazmışsındır.

Çocuktan önce bi odayı süpürür yarım saat telefon bakardım. Sonra diğer oda, o zaman da biri arar onla yarım saat lak lak..
Aşırı rahatlık ve işsizlik öyle yapıyor insanı
‘çocuğum oldu şimdi arı gibiyim’ diyeceğimi sanma :)
Hala ev işlerinden nefret ediyorum

Ama yalnız olduğum zamanları özlüyorum, çok hoyrat kullanmışım. Aslında izlemem gereken ne çok film, okumam gereken ne çok kitap varmış.
Hep çalmak istediğim bi enstrüman vardı, yarım bırakmıştım, onu tamamlayabildirdim. Sonra pilates sertifikaları alabilirdim, spora ağırlık verebilirdim..

birkaç ay sonra senin de hiç zamanın olmayacak, bir de çevrende yardımı dokunan yoksa yarım saat yalnızlığı özleyebilirsin. Sen de bir düşün, hayatta sana bu tembelliğin tek eksisi temiz olmamak değildir. Zamanın kısıtlı keşke dememek için iyi değerlendir

Sabah esiniz ise gidiyorsa onunla kalkip guzel bir kahvalti kahve sonrasinda dus guzel bi kiyafet sofrayi toplamak bir saat is yapmak sonrasinda bir iki saat kk geyik, biraz kitap okuma. Aksamustu yemek yapip yuruyuse cikabileceginiz bi yer varsa bir kirk bes dakika yuruyus, yoksa Leslie veya zumba derim. Sonrasinda yuzunuze maske yapip dus alip es gelene kadar bir film veya telefom keyfi. Es gelince de sohbet muhabbet opusme koklasma.

Nasil plan?

Telefon konusunda hala tam anlamı ile şunu yap vs diyen olmadı inşallah bi yol gösteren olur. Notları da gözle görülür bi yere mi asıyorsunuz yoksa deftere mi yazıyorsunhz
Bi bluetooth kulaklik takin telefondan sesli kitap uygulamalarindan birini acin bir yandan kitap dinlerken bir yandan camasirlarinizi katlarsınız hem telefon kullanilir ama elinizde olmaz.. okumak isteyip de usendiginiz bir kitabi mesala merak ettiğiniz ilginizi çekecektir. Bu arada camasirlari da askidan alirken katlayip koyun sepete yerlestirmek cok kolay oluyor sonrasinda yerlestirmeseniz de sepette kirismaz daginik durmaz
neyse evi toplarken banyoda temizlik yaparken vs cok isinize yarar bence

Yok yok bak sabah sabah yine aşmışsın telefonu eline kk dasın. Bide bilmiş bilmiş yazmaların beni benden aldı kız
Yani bugünde temizlik yok desene.
Konsolun üzerindeki borcamları aldın mı barii
Çokta şeyyapma şimdi böyle yazmıyorum diye en iyisi yeni pcr testini vermiş bi temizlikçi tut yada emin olduğun birilerinini çağır sen (okadar eşin dostun varmış) kimse hamile kadına yok demez), gelsin maskeyle heryeri buz gibi yapsın.

Sende al telefonu eline kkya gel arkadaşlarına yorum yap. Hem kafan rahat evde temiz olacak ya daha çok adapte olursun, çok ihtiyaç duyduğun ve herkesin ihtiyacıymış zannettiğin geyiğinide daha rahat yaparsın

Ben de cok usengec bir insanim. Yapmam gereken bir suru sey olur hep,liste upuzun olur ama asla bitiremem. Bunun icin careyi erken uyanmakta buldum. Sabahin korunde uyaninca cok dinc oluyorum. Yatar uyursam sabah 8e kadar mesela o gunu sayma,mal gibi otururum aksama kadar siz bebis bekliyorsunuz belki ondandir uyusukluk diyecegim ama,erken kalkmayi hic denediniz mi?

Nasıl yani bunun için destek verenlerde mi var

Elbette ki var. Bağımlılıktan bahsediyoruz bu psikolojik bir rahatsızlık. Nasıl kumar, alkol bağımlılığı için destek alınabiliyorsa aynısı telefon bağımlılığı için de geçerli. Anne babasına bağımlı insanlara destek alın dediğimizde garip kaçmıyor da telefona neden şaşırdınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…