Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Okumanı öneririm en güzel zamanların kıymetini bil bebişine hazırlan

Eklentiler

• IMG-20200903-WA0013.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 37
Kız hiç oturtmadınnn

Yaaa beni gülümsettin. Lavaboya oturup su içmek prezervati çikolata sanmak falan ahahahh. Hemen o günlere gelmek istiyorum lütfen yaaaa

Temizlik ve düzen anlamında bunun tek yolu rutin oluşturmak bence. Haftanın hangi günü ne yapacağını belirleyince hem insan sorumluluk alıyor, yapmak istiyor hem de düzenli temizlik yapıldığı için ev çok kirlenmiyor. İş daha hafif olunca da çok yorulmuyor insan. Bu hamilelik döneminde böyle bir rutin oluşturursanız kendinizi çok yormamış olursunuz.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu arada :)
Telefon bağımlılığı için de sosyal medyayı geçiçi olarak dondurmak çözüm olabilir. Arada kafayı dağıtmak için iyi oluyor telefon ama abartınca da çok can sıkıyor.

Teşekkür ederim. Sosyal medya kullanmıyorum bi burası
Temizlik konusunda da bakalım bi yol çizdim halledebilecekmiyim

Ben aynı sizin gibiyim yorumlari okumaya geldim. işin kötüsü 2 çocuk var bende ve çocuklardan sonra iyice saldım. Daha doğrusu içinden çıkamıyorum daha bu sabah süpürdüm sildim öndeki odaları ama sanki hiç yapılmamış gibi dağıttılar tekrar heryeri.. obur odalar hâlâ pis yatağı bile toplamadım içimden gelmiyor. zaten buaralar depresyondayım tek yaptığım sadece çocukların karnını doyurmak. Kendim yemiyorum bile.24 saat telefon elimde benimde. Ama cidden psikolojim kötü durumda mutsuzum belkıde bundandır ben yarından itibaren telefonu eşime vericem tuşlu telefona geçicem belki bahaneyle evi filan temizlerim ://

Ruh halide çok etkiliyor evet. Umarım bi an önce herşey güzel olur sizin için

Hergün mutlaka ev süpürğp silerim wc banyo yıkar toz alırım çamaşır bulaşık yazmama gerek yok zaten bunlar hergün rutin olanlar haaaaa arada 2.3. Süpürgeyi yaptığımda olur2 çocuğum var küçük kızım var o biraz döküyor yerken

Ben her temizlikte mutlaka son ses müzik açarım temizlik nasıl bitmiş farkına bile varmam
Büyük kızım 13 yaşında o da çok dağınıktır ama müzik açılınca odasını dip köşe temizlemiş olur

Acaba hız meselesi mi ya. Ben hergün süpür sil wc bilmem ne yapsam zaten günüm biter ki benim

Acaba hız meselesi mi ya. Ben hergün süpür sil wc bilmem ne yapsam zaten günüm biter ki benim
Tabii geç kalkıyorsan onunda etkisi vardır

Zaten ev süpürüp silmek toz alıp wc yıkamak en fazla 3 saatini alır diğer zamanlar ohhhhh misssss oturup kahveni içersin

Allaaaah bi ben daha :)))
Çoook çok geçmiş olsun Seroooo
Bi yerden başladın mı gerisi de geliyo mutlaka , azmedersen olur ablacım .
Bi ara öylesine salmıştımki , evin tüm odalarında kelebekler uçuşuyodu , ben kelebek diyorum da onlar kelebek değil aslında , hani erzaklar önce kurtlanır o kurtlar kelebeğe dönüşür ya hah işte onlardan , bi görseydin heryerdeydiler her yerde :)))

Tabii geç kalkıyorsan onunda etkisi vardır

Zaten ev süpürüp silmek toz alıp wc yıkamak en fazla 3 saatini alır diğer zamanlar ohhhhh misssss oturup kahveni içersin
Yok aslında 7-8 de kalkıyorum ama anında işe başlamam tabiki

Güve abla güve
Başladım bugün bakalım iyi şeyler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…