Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Tadını çıkarınca da gördük anam neler didiler
Ben hamileyken hiç yürümedim mesela. İstemiyordum. Ama tam tersi evde iş yapmaya bayılıyordum. Koca karnımla cam siliyordum Eşim çok kızıyordu ama duramıyordum. Neyse sonra doğum yaptım da ev dağınıklık gördü

Belki benimki tam tersi olacak. Belki çok düzenliyim dağılamıyorum diye konu açaçam

Ruh halinizi olumsuz etkileyen bir şey mi var.

Ya bir kaç ay önceye kadar bende benzer bir halde idim. Evlendim. Bir süre sonra işten ayrıldım. Dersaneye başladım. Asla bitmek bilmeyen bir tempo oldu. Sonra pandemi olunca yıllardır dinlenemediğim kadar çok dinlendim. Sonra baktım tembelleştim. Ev pis baya pisti. Bir de kpss süreci erteleye erteleye bir hal oldum. Bir şekilde başlamam gerek dediğim nokta artık evde yaşanacak oda olduğunu farketmemle başladı. Bundan hemen önce telefonumun not kısmına oda oda temizlik yapılacak yerleri vs yazdım. Şimdilerde çok şükür düzene girdi. Mecbursun dedim kendime rutine bir şekilde koydum temizliği. Boş zamanlarda da bir şey yapmasam bile telefonu kenara attım. TV zaten yok evde. Evimdeki hayvanlarla biraz vakit geçirdim vs.

Galiba 4 ay boyunca yatmam beni bu hale getirdi. Herşeyin birikmiş olması sürekli elimde telefon. (Mide bulantısında annemde yattım da )

Galiba 4 ay boyunca yatmam beni bu hale getirdi. Herşeyin birikmiş olması sürekli elimde telefon. (Mide bulantısında annemde yattım da )

Muhtemelen ondandır. Beden tembelleşmeye hemen hazır.
Günlük bir şekilde yürüyüş yapsanız evinizin alınacak bir ekmeğiyse de alsanız ne kadar iyi olur.

Muhtemelen ondandır. Beden tembelleşmeye hemen hazır.
Günlük bir şekilde yürüyüş yapsanız evinizin alınacak bir ekmeğiyse de alsanız ne kadar iyi olur.
Markete çıkıyorum ama yürüyüş pek mümkün değil şuan aksi gibi iş yapmamam da gerekiyor aslında bilmiyorum nereye gidecek bu hal

sürekli evde olunca insan bu konuma geliyor. bende yeni evlendiğimde 1 yıl evde kaldım ve dediğin gibi sabah kalkıp kahvaltı yapıp akşama kadar tv izliyordum akşam olunca yemek yapıyordum. evi temizlemek zerre içimden gelmiyordu. evime gelenim gidenim olmadığı içinde temizleme gereksinimi duymuyordum. şimdi işe başladım akşam yada haftasonu azıcık boş vaktim olsun hemen bir yerleri temizleme ihtiyacı duyuyorum yoksa vaktim olmadığı için hiç yapamayacağımı biliyorum.
Hamileliğin vermiş olduğu halsizlikte vardır üzerinde belki ama sabahları biraz erken kalkmaya çalış kahvaltını yap ve televizyonu açmadan önce temizliğine başla mesela bugün evi sadece süpür yarın silersin öbür gün toz alırsın. hepsini aynı anda yapıp yorulunca insan yapmak istemiyor. sadece evi süpürsen bile evin temizlenmiş hissini seviyorsun. kendini şartlamadan yavaş yavaş yapmaya çalış. eşler de temiz ferah bir yerde yaşamak ister ve eşin şimdi birşey demiyorsa ileride dile getirirse zoruna gidebilir. bunu yaşamak istemiyorsan bence yavaştan harekete geçmen lazım.

Bugün öyle yaptım. Tv izlememek için kahvaltıyı balkonda yaptım. Sonra tv açmadan evi düzenledim nevresimleri değiştim çamaşır katladım vs. Sonra bayağı yorgun hissettim kendimi ve oturdum. Süpürme yarına kaldı. Yemek yapacak gücüm de kalmadı ama olsun sürünerek yapcam şimdi

hepsini bende aynı gün yapamıyorum. o yüzden kendini yetersiz hissetme böyle böyle düzelecek. yarın da süpürgeni açarsın taksit taksit temizlik :)). olmadı yemek yaptığında biraz çok yap iki gün yersiniz sana da kolaylık olur.

Yemeği ertesi gün yemeyi ben pek sevmiyorum. Ama dediğin gibi her iş aynı anda olmuyor. Neyse bu halime de şükür

Markete çıkıyorum ama yürüyüş pek mümkün değil şuan aksi gibi iş yapmamam da gerekiyor aslında bilmiyorum nereye gidecek bu hal

Eğer yatmanız gereken bir hamilelik geçiriyorsanıx şayet zihninizi güzellikle doldurun. YouTube'de sizi bebeğinize, eşinize ve en çok da kendinize faydalı olacak videolarla karşılaşabilirsiniz. Bir mesleğiniz var ise onunla ilgili dergiler, yazılar, makaleler okuyabilirsiniz.

Şöyle mis gibi kokan temizlik sonrası Bi fincan keyif kahvesi demi istemiyor canınız çok sıkılıyorum ben telefondan 2güne 1 şarja takarım telefona ayrılan vakit boş vakit bence yapılacak çok şey var.
Hayatı kaçırıyorsun haberin olaa.

Kahve sevmem ama çaya hayır demem

Evet yatmam gerekiyor ama yatmak bu hale getirdi beni bi yerden başlamam gerekiyor artık. Teşekkür ederim

Sabah uyanma çay koy yumurta haslamaya koy üzerini değiş
Kirli sepetinden makinaya çamaşır at kahvaltı hazırla eşinle kahvaltı yap sofrayı topla TV radyo aç makina doldur doluysa boşalt yemek yap salata yap soslama akşam sosla tatlı istiyorsan yap süpürge aç yerleri sil toz al çamaşırları as duş al giyin suslen sofrayı kur yemek yedin eşin sofrayı toplasın makinayı calistirsin yıkanınca yerlestirsin tel bak TV bak keyfine bak ertesi gün yemek yap bölümüne kadar yap çamaşırları katla ütüler veya dolapları düzenle gece yatis ertesi gün yemek yap bölümünden sonra toz al banyoyu yıka tuvalet ve lavabo yıka hadi kolay gelsin

Kuzum bol bol dinlen . Ben oğluma hamileyken herkes bol bol uyu derdi şasırırdım. Oğluş doğunca anladim. Gece 8 kere uyanirdi. Emzir gazini cikart altini bezle uyut_emzir gazini cikart altini bezle uyut diye devam eden (çok şükür) bir döngü yaşadım. 3 yasina kadar emzirdim. Aralıksız 2 saat uyudugumu ,kapısi kapalı wc ye gittigimi yada o uyanikken uyuyup banyo yaptigimi hatirlamiyorum. tabi her çocuk aynı olmaz ama eğerki benim oğlundan 3 4 saniye ses gelmiyorsa bilki birşeyler karıstırıyordur. Birara mutfak lavabosuna tırmanıp lavabonun icine oturup suyu aciyordu ...sakın simdi böyleysem çocuk olunca nasil olacak diye düsünme o zaman kurulmus saat gibi severek isteyerek maratona alışıyorsun. Simdi biz 6 yasindayız.
Geçenlerde ögretmen dogaçlama resim yapin demiş. Benim oğlan camiye giden adamları cizmis gökyüzünüde siyaha boyamiş. Beyfendi sabah ezaninda ayakta

Okula ilk başladiginda eşimle markete gittik.biranda irkildim sağıma soluma bakıyorum. Eşim soruyor ne oldu niye çırpınıyorsun diye. Yahu alısmamışımki sereserpe alısverişe hep kosturmaca ile oluyor oğlumla market alışverisi ellerim bombos gibi. kasiyer kız bile oğlumun yoklugunu hemen farketti. Zira gecen sene gittiginde kasa önündeki prezervatif kutusuna sarılıp aglamistı. Cikolata sanmiş bütün market yıkılmısti gülmekten. ...
Yani kuzum sal gitsin engüzel zamanları icinden geleni yap.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…