- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Ben hamileyken hiç yürümedim mesela. İstemiyordum. Ama tam tersi evde iş yapmaya bayılıyordum. Koca karnımla cam siliyordumTadını çıkarınca da gördük anam neler didiler
Bağğyyannn değil kadın kadınTeşekkür ederim ne kadar da moral veren bir bağyansın
Belki benimki tam tersi olacak. Belki çok düzenliyim dağılamıyorum diye konu açaçamBen hamileyken hiç yürümedim mesela. İstemiyordum. Ama tam tersi evde iş yapmaya bayılıyordum. Koca karnımla cam siliyordumEşim çok kızıyordu ama duramıyordum. Neyse sonra doğum yaptım da ev dağınıklık gördü
Galiba 4 ay boyunca yatmam beni bu hale getirdi. Herşeyin birikmiş olması sürekli elimde telefon. (Mide bulantısında annemde yattım da )Ruh halinizi olumsuz etkileyen bir şey mi var.
Ya bir kaç ay önceye kadar bende benzer bir halde idim. Evlendim. Bir süre sonra işten ayrıldım. Dersaneye başladım. Asla bitmek bilmeyen bir tempo oldu. Sonra pandemi olunca yıllardır dinlenemediğim kadar çok dinlendim. Sonra baktım tembelleştim. Ev pis baya pisti. Bir de kpss süreci erteleye erteleye bir hal oldum. Bir şekilde başlamam gerek dediğim nokta artık evde yaşanacak oda olduğunu farketmemle başladı. Bundan hemen önce telefonumun not kısmına oda oda temizlik yapılacak yerleri vs yazdım. Şimdilerde çok şükür düzene girdi. Mecbursun dedim kendime rutine bir şekilde koydum temizliği. Boş zamanlarda da bir şey yapmasam bile telefonu kenara attım. TV zaten yok evde. Evimdeki hayvanlarla biraz vakit geçirdim vs.
ben ben ben didim ben didimmmmmüzikle iş yapmakta başka gerçekten bu fikri verene de teşekkür ederim.
Galiba 4 ay boyunca yatmam beni bu hale getirdi. Herşeyin birikmiş olması sürekli elimde telefon. (Mide bulantısında annemde yattım da )
Markete çıkıyorum ama yürüyüş pek mümkün değil şuan aksi gibi iş yapmamam da gerekiyor aslında bilmiyorum nereye gidecek bu halMuhtemelen ondandır. Beden tembelleşmeye hemen hazır.
Günlük bir şekilde yürüyüş yapsanız evinizin alınacak bir ekmeğiyse de alsanız ne kadar iyi olur.
Kızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya.
Bugün öyle yaptım. Tv izlememek için kahvaltıyı balkonda yaptım. Sonra tv açmadan evi düzenledim nevresimleri değiştim çamaşır katladım vs. Sonra bayağı yorgun hissettim kendimi ve oturdum. Süpürme yarına kaldı. Yemek yapacak gücüm de kalmadı ama olsun sürünerek yapcam şimdisürekli evde olunca insan bu konuma geliyor. bende yeni evlendiğimde 1 yıl evde kaldım ve dediğin gibi sabah kalkıp kahvaltı yapıp akşama kadar tv izliyordum akşam olunca yemek yapıyordum. evi temizlemek zerre içimden gelmiyordu. evime gelenim gidenim olmadığı içinde temizleme gereksinimi duymuyordum. şimdi işe başladım akşam yada haftasonu azıcık boş vaktim olsun hemen bir yerleri temizleme ihtiyacı duyuyorum yoksa vaktim olmadığı için hiç yapamayacağımı biliyorum.
Hamileliğin vermiş olduğu halsizlikte vardır üzerinde belki ama sabahları biraz erken kalkmaya çalış kahvaltını yap ve televizyonu açmadan önce temizliğine başla mesela bugün evi sadece süpür yarın silersin öbür gün toz alırsın. hepsini aynı anda yapıp yorulunca insan yapmak istemiyor. sadece evi süpürsen bile evin temizlenmiş hissini seviyorsun. kendini şartlamadan yavaş yavaş yapmaya çalış. eşler de temiz ferah bir yerde yaşamak ister ve eşin şimdi birşey demiyorsa ileride dile getirirse zoruna gidebilir. bunu yaşamak istemiyorsan bence yavaştan harekete geçmen lazım.
Bugün öyle yaptım. Tv izlememek için kahvaltıyı balkonda yaptım. Sonra tv açmadan evi düzenledim nevresimleri değiştim çamaşır katladım vs. Sonra bayağı yorgun hissettim kendimi ve oturdum. Süpürme yarına kaldı. Yemek yapacak gücüm de kalmadı ama olsun sürünerek yapcam şimdi
Yemeği ertesi gün yemeyi ben pek sevmiyorum. Ama dediğin gibi her iş aynı anda olmuyor. Neyse bu halime de şükürhepsini bende aynı gün yapamıyorum. o yüzden kendini yetersiz hissetme böyle böyle düzelecek. yarın da süpürgeni açarsın taksit taksit temizlik :)). olmadı yemek yaptığında biraz çok yap iki gün yersiniz sana da kolaylık olur.
Markete çıkıyorum ama yürüyüş pek mümkün değil şuan aksi gibi iş yapmamam da gerekiyor aslında bilmiyorum nereye gidecek bu hal
Şöyle mis gibi kokan temizlik sonrası Bi fincan keyif kahvesi demi istemiyor canınız çok sıkılıyorum ben telefondan 2güne 1 şarja takarım telefona ayrılan vakit boş vakit bence yapılacak çok şey var.Kızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya.
Kahve sevmem ama çaya hayır dememŞöyle mis gibi kokan temizlik sonrası Bi fincan keyif kahvesi demi istemiyor canınız çok sıkılıyorum ben telefondan 2güne 1 şarja takarım telefona ayrılan vakit boş vakit bence yapılacak çok şey var.
Hayatı kaçırıyorsun haberin olaa.
Evet yatmam gerekiyor ama yatmak bu hale getirdi beni bi yerden başlamam gerekiyor artık. Teşekkür ederimEğer yatmanız gereken bir hamilelik geçiriyorsanıx şayet zihninizi güzellikle doldurun. YouTube'de sizi bebeğinize, eşinize ve en çok da kendinize faydalı olacak videolarla karşılaşabilirsiniz. Bir mesleğiniz var ise onunla ilgili dergiler, yazılar, makaleler okuyabilirsiniz.
Valla görmedim yorumuben ben ben didim ben didimmmm
canım çok sevindim,ellerine sağlık,huzurla afiyetle otur inşallah evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?