Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim canım deneyeyim

Bende de var erteleme hastalığı, ama haftasonunu etrafı toplamakla gecirdigim için şuan içim çok rahat Tek başıma olsam yapamazdım eşim yardım etti hatta o teşvik etti hadi bugün yatak odamızı toplayalım kışlıkları yerleştirelim dedi, adam her şeyini topladı ütüsünü yaptı ben daha kıyafet katmıyordum. Onu gözlemledim, yakın bir arkadaşı aradı hadi birlikte şuraya gidelim dedi. Olmaz işimiz var dedi. Ben olsam oo çoktan her şeyi bırakıp hazırlanmaya başlamıştım. Galiba düzenli olmanın yolu disiplinden geçiyor, işi varken asla başka bir şeye öncelik vermiyor.
Bundan böyle ben de düzenli olacağım kararlıyım. Aslında böyledir birden karar verir ve ayağa kalkarsınız, her şey böyle başlar. Siz de Bir başlangıç yapın

Üyeliğiniz daha 1 buçuk yıl bile olmamışken nasıl bu kadar bağımlısı oldunuz ki? Sosyal hayatınız yok mu? Eğlenceni geyiğini bile burada yapıyorsan gerçek hayattan uzaklaşıyorsundur, bi konu komşun arkadaşın yokmu? Onlarla, sevdiğin insanlarla takıl biraz bu form aklına bile gelmez .
Gerçek hayata dön biraz, temizliğide çok dert etme hem hamilesin zaten. Günde sadce 1 iş belirle kendine en kötü 20 günde bitirirsin.

Konu komşuyla nasıl görüşicez korona var

aynı olay benimde başıma geldi WC yede goturuyordum hatta orada daha keyifli geliyordu tövbe est ama o an için hırkamın cebindeymis ve ben ayağa kalkınca laps gitti yepis yeni tlfnum disardaydi o zaman WC tabi
Konu sahibi çok kasmadan yavaş yavaş başlayabilirsin zaten bebiş gelince çok vaktin olmaz unutursun diye düşünüyorum

Yok yok 6 ay önceden haberim yok benim çok şükür sorunum yok sosyalim ben korona var ama çıkıyorum napayım evlere oturmaya gitmiyorum
Ha dışarı çıkıp gezmişsin, ha metroya binmişsin, ha işe gitmişsin ha komşuya gitmişsin bence hepsi aynı hatta komşu daha güvenilir en azından en az 2 metre uzağa oturursunuz ve en fazla 2 kişidir hani,
Benim söylemek istediğim zaten git komşuna otur da değildi, yani eşin dostun arkadaşın komşun onlarla görüş, evde parkta pastanede kafede farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…