- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Teşekkür ederim.Hamile olduğunuzu bilmiyordum .Hayırlı olsun konu şakaysa pardon.ama ciddi bi telefon bağımlisiysaniz o zaman bebegin bakımı ilgisi ve sevgisi zora girer. Arkadasim sizin gibiydi bebegi tv önüne çok koydu cunku telefonda gezmesi saatlerini alırdı evin tozu kirini pek gormezdi,cocuk otizm olmadi evet ama 7 yasinda öğrenme güçlüğü yaşıyor ne okursa anlamiyor cunku elinde kitap olan bir anne hic görmedi .Konunun ciddi oldugunu düşünmüştüm ben ciddiye aldım siz dalgasindasindayken çözüm bulmaniz zor bu işe.
Ay bak bu çok güzeldi cidden. Sero atla kızserooo atla seroooo gidelim buralardan bırak iş mis kalsın
Teşekkür ederim canım deneyeyimÇalıştığım iş yerindeki bir kadının telefonu tuvalete düşmüştü böyle. Telefon hat numaralar her şey gitmişti. Telefon çıkamadı bile o derece laps diye gitti delikten.
Ben de önceden tuvalette bile mesajlaşırdım.
Ta ki o olay olana kadar.
Korkumdan bir daha alamadım.
Telefondan sınır koyabilirsiniz kendinize.
Bulunduğunuz siteler ya da uygulamalarda kaç saat kaldığınız gözükür.
Belirlediğiniz saati seçtiğinizde kapanır ve gün sonuna kadar giremezsiniz
Bir deneyin isterseniz
Gittin miKızlar hepinize cidden çoook teşekkür ederim. Ama birinize ayrı teşekkür ederim. Alacağım en güzel cevabı aldım sanırım.
daha dikkatli olacağıma inanıyorum. Ve telefonu şuan bırakıyorum
Kürklüm gittin mi hadi yeme biziKızlar hepinize cidden çoook teşekkür ederim. Ama birinize ayrı teşekkür ederim. Alacağım en güzel cevabı aldım sanırım.
daha dikkatli olacağıma inanıyorum. Ve telefonu şuan bırakıyorum
Üyeliğiniz daha 1 buçuk yıl bile olmamışken nasıl bu kadar bağımlısı oldunuz ki? Sosyal hayatınız yok mu? Eğlenceni geyiğini bile burada yapıyorsan gerçek hayattan uzaklaşıyorsundur, bi konu komşun arkadaşın yokmu? Onlarla, sevdiğin insanlarla takıl biraz bu form aklına bile gelmez .Kızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya.
Çocuk yolda alttaki takvimini görmediniz miÇocuk yap yola girer
Konu komşuyla nasıl görüşicez korona varÜyeliğiniz daha 1 buçuk yıl bile olmamışken nasıl bu kadar bağımlısı oldunuz ki? Sosyal hayatınız yok mu? Eğlenceni geyiğini bile burada yapıyorsan gerçek hayattan uzaklaşıyorsundur, bi konu komşun arkadaşın yokmu? Onlarla, sevdiğin insanlarla takıl biraz bu form aklına bile gelmez .
Gerçek hayata dön biraz, temizliğide çok dert etme hem hamilesin zaten. Günde sadce 1 iş belirle kendine en kötü 20 günde bitirirsin.
Dikkat etmemişim 3 aylık bebeğim var kendimde değilimÇocuk yolda alttaki takvimini görmediniz mi
Yok ne bocalaması seni mum gibi ayağa diker görürsün20 yıldır yatıyorum ama 20 hafta sonra bayağı bocalamaz mıyım
Allah bağışlasın normal benimki de 3 yaşında dün Nescafe içeyim dedim bildiğiniz totom içti NescafeyiDikkat etmemişim 3 aylık bebeğim var kendimde değilim
6 ay önce korona yoktu .Konu komşuyla nasıl görüşicez korona var
Yok yok 6 ay önceden haberim yok benim çok şükür sorunum yok sosyalim ben korona var ama çıkıyorum napayım evlere oturmaya gitmiyorum6 ay önce korona yoktu .
Ben konu sahibine yazmıştım.. sizinde mi aynı sorununuz var?
Çalıştığım iş yerindeki bir kadının telefonu tuvalete düşmüştü böyle. Telefon hat numaralar her şey gitmişti. Telefon çıkamadı bile o derece laps diye gitti delikten.
Ben de önceden tuvalette bile mesajlaşırdım.
Ta ki o olay olana kadar.
Korkumdan bir daha alamadım.
Telefondan sınır koyabilirsiniz kendinize.
Bulunduğunuz siteler ya da uygulamalarda kaç saat kaldığınız gözükür.
Belirlediğiniz saati seçtiğinizde kapanır ve gün sonuna kadar giremezsiniz
Bir deneyin isterseniz
Ha dışarı çıkıp gezmişsin, ha metroya binmişsin, ha işe gitmişsin ha komşuya gitmişsin bence hepsi aynı hatta komşu daha güvenilir en azından en az 2 metre uzağa oturursunuz ve en fazla 2 kişidir hani,Yok yok 6 ay önceden haberim yok benim çok şükür sorunum yok sosyalim ben korona var ama çıkıyorum napayım evlere oturmaya gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?