Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Evet ben de genelde açık alanda görüşüyorum çünkü burada oldukça vakalar yaygın

Saat belirlemekte mantıklı aslında peki en son zamana bırakmak daha kötü değil mi neden son saat saat
Çünkü 4 yaşında bi oğlum var oyuncakları her tarafa dağıtıyor toplu kalmayacağını düşündüğüm için günün sonunda toplayıp kendim toplu evde çay,kahve faslı yapıyorum oğlum 8 de uyur zaten

Karnımda şuan
O gelmeden yola girsin istiyorum aslında çünkü böyle giderse o da benim gibi olacak
İkinci çocuğu yapınca tuvalet lüks, başın ağrsa bile düzenlememek lüks, telefonu almak lüks olacak serocum ilkinde bende koala gibi neredeyse yatarak yemek yiyecektim, düzenli olmak istemek başarmak biraz da kişilik yani kimisi ev işini sever kimisi erteler de erteler de kendini geliştirecek kitap, belgesel ,dizi başlasam telefonu unutursun belki

Ve ayrıca istikrarlı da değilim. Foruma girmeyecem desem yine giriyorum. Telefonu elime almayım desem yine alıyorum. Bi ara sırf bunun için hesabımı dondurtmuştum. Ama oda kısa sürdü
ben akşamları giriyorum sadece mesela prensibimdir asla saat 8.30 dan önce girmem çoğu zaman da daha geç.ve sosyal medyayı sık kullanmak iyi değil boşa zaman kaybı başkalarının hayatını devemlı izlemektir sürekli tv instagram vs.her gün az az evişlerini yaparsanız birikmez zaten çocukta yokmuş.yürüyüşe çıkın kış gelmeden her gün meselaa.ilerdeki bebeğinize örgü örün kitap okuyunn hobi edinin .kurtulun lütfen genceciksiniz daha başkaları sizin hayatınızı izlesin siz onlarınkini değil.mutluluklarr

Inanın rahatliktan hepsi. Vaktiniz olduğu icin erteliyorsunuz. Ama çalışsanız bi rutine binse işleriniz erteleme gibi lüksünüz olmaz,olmuyor. Su anki durumdan rahatsız olmanız bile bir gelişme göstergesi:) hic rahatsız olmayan da var. Başlamak bitirmenin yarısıysa siz de işe rahatsız olmaktan başlayın. Eğer şartlar uygunsa bi temizlikçi düşünün hamile halinizle de yıpratmayın kendinizi. Ev işleri nankör olduğu gibi boşlamaya da hiç gelmiyor

Bebekten sonra hic yapamazsiniz ki. Bebek zaten tum zamaninizi alacak. Bence dogumdan once evin bir sekilde dip kose temizlenmis olmasi lazim. Ya esinize yaptiracaksiniz, ya da yardimci tutun. Cunku bebekten sonra o ev bir daha asla eskisi gibi olmayacak. Bir de bir elde telefon bebek emzirmek bebek icin cok saglikli degil, surekli olmamasina dikkat edin.

Sana gizliden hayranlık duyuyorum sanırım ceyceyy

ama iyi ki varlar yaa benimki dokuz oldu halaa öpe öpe doyamıyorummmm .allah tüm isteyenlere nasip etsin bebecikk

Hamileliğimin başından beri bende böyleyim pandemi dönemi ve yaz sıcakları beni bu hale getirdi. Tüm yaz ne yemek yapasım geldi ne ev süpüresim. Bir koltuktan diğerine geçerken terliyordum o kadar bunalmıştım ki sıcaklardan gözüm temizlik falan görmedi. Haftada bir evi süpürüyordum. Çamaşırlar yıkandıktan sonra boş odada katlanmak için birikiyorlardı en sonunda bir dağ oluşuyordu, çok gözüme batınca hepsini birden katlayıp yerleştiriyordum biraz da kimseye gelip gitmiyoruz nasılsa virüste var hem hamileyim de kimse görmez nolcak rahatlığı çöktü üzerime.
Şimdi doğum yaklaşıyor, havalar da serinlemeye başladı yeni yeni kendime geliyorum. Belimi ağrıttığı için çok sık süpüremiyorum evi halen ama haftada 2ye çıktı en azından geçen hafta eşimle camları tülleri yıkayıp hallettik, camlar da eskisi gibi sık açılmayınca ev tozlanmıyor fazla. Şuanki motivasyon kaynağım, "Bebeğim doğacak temiz eve gelsin en azından kendi ailem eşimin ailesi gelecek bebeği görmeye şu rezillikten kurtulayım" oldu

Bence fazla kasmamak lazım ama fazla salmakta insana ruhsal olarak iyi gelmiyor. Evi temizlediğim gün kendimi rahatlamış hissediyorum evde oturmak daha huzur veriyor. Telefon konusunda ne tavsiye vereyim bilemedim bende muzdaribim çünkü başka bir meşgale bulmak lazım uzaklaşmak için. Hamileyken bebek için hatim yapmak manevi olarak çok faydalı mesela, böyle bir hedef koyabilirsin kendine, en azından günün 1-2 saatinde uzaklaşmış olursun böylelikle.

Temizlik işi de son aylara girince toparlanır bence, bebeğin eşyaları, hastane çantası hazırlama merasimi başlayınca şu eve de bir el atayım diyor insan istemsizce. Bebekten sonra zaten kaçarımız yok tembellik kalmayacak

evde fazlalık yada artık beğenmediğin kullanmadığın kıyafet ev eşyası ayakkabı çanta manto kısaca ne varsa 2. el sitelere üye ol sat konu sahibi.hem para kazanırsın hem de vakit geçer eğlenceli .ben kışa mesela amugurimi örmeyi öğrenmek istiyorum bayılıyorum o bebeklere oyuncaklara ama daha tığ tutmayı bilmiyorum o başkaa

Ben yeni başladım bir çıngırak bir de uyku arkadaşı ördüm.
Örmek zevkli ama kolum tutuldu

Valla bacım bende yaşam enerjisi de var, iş de var, arkadaş da var, flörtle Fink Fink gezmek da var, hobi de var. On yil oldu TV izlemem, telefonla da tek ugrasim KK, öyle çok sık elime almam..
Amaaaaa yine de 4 gün önce dökülen çayı halidan-yerden silmedim Elime bez alsam beş dakikami almayacak şey ama ayağım yapismasin diye oraya basmadan geçmeye çalışıyorum... Bence bunun sebebi telefon bagimliligi falan değil ya; pislik,tembellik
Çare olsun diye bir önerim de yok. Bir gün gaza gelip buharlı süpürgeyle yatağın altını çekecek kadar temizliyorum odamı, dolabımda donu bile Marie kondo stiliyle dürüm yapıp koyuyorum. Bazamin altındaki kıyafetleri bile kutu kutu depoluyorum. Ama o moda gelene kadar yere düşen askıyı kaldırmıyorum. Çok saçma gerçekten. Ben de daha düzenli bir kadın olmak isterdim,ne yalan söyleyeyim.
O yüzden malesef yararlı bir yorum yapamayacağım,ama 'yalniz değilsin' demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…