- 23 Ocak 2016
- 35.007
- 51.008
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Evet ben de genelde açık alanda görüşüyorum çünkü burada oldukça vakalar yaygınHa dışarı çıkıp gezmişsin, ha metroya binmişsin, ha işe gitmişsin ha komşuya gitmişsin bence hepsi aynı hatta komşu daha güvenilir en azından en az 2 metre uzağa oturursunuz ve en fazla 2 kişidir hani,
Benim söylemek istediğim zaten git komşuna otur da değildi, yani eşin dostun arkadaşın komşun onlarla görüş, evde parkta pastanede kafede farketmez
Çünkü 4 yaşında bi oğlum var oyuncakları her tarafa dağıtıyor toplu kalmayacağını düşündüğüm için günün sonunda toplayıp kendim toplu evde çay,kahve faslı yapıyorum oğlum 8 de uyur zatenSaat belirlemekte mantıklı aslındapeki en son zamana bırakmak daha kötü değil mi neden son saat saat
İkinci çocuğu yapınca tuvalet lüks, başın ağrsa bile düzenlememek lüks, telefonu almak lüks olacak serocumKarnımda şuan
O gelmeden yola girsin istiyorum aslındaçünkü böyle giderse o da benim gibi olacak
ben akşamları giriyorum sadece mesela prensibimdir asla saat 8.30 dan önce girmem çoğu zaman da daha geç.ve sosyal medyayı sık kullanmak iyi değil boşa zaman kaybı başkalarının hayatını devemlı izlemektir sürekli tv instagram vs.her gün az az evişlerini yaparsanız birikmez zaten çocukta yokmuş.yürüyüşe çıkın kış gelmeden her gün meselaa.ilerdeki bebeğinize örgü örün kitap okuyunn hobi edinin .kurtulun lütfen genceciksiniz daha başkaları sizin hayatınızı izlesin siz onlarınkini değil.mutluluklarrVe ayrıca istikrarlı da değilim. Foruma girmeyecem desem yine giriyorum. Telefonu elime almayım desem yine alıyorum. Bi ara sırf bunun için hesabımı dondurtmuştum. Ama oda kısa sürdü
Inanın rahatliktan hepsi. Vaktiniz olduğu icin erteliyorsunuz. Ama çalışsanız bi rutine binse işleriniz erteleme gibi lüksünüz olmaz,olmuyor. Su anki durumdan rahatsız olmanız bile bir gelişme göstergesi:) hic rahatsız olmayan da var. Başlamak bitirmenin yarısıysa siz de işe rahatsız olmaktan başlayın. Eğer şartlar uygunsa bi temizlikçi düşünün hamile halinizle de yıpratmayın kendinizi. Ev işleri nankör olduğu gibi boşlamaya da hiç gelmiyorYo yooo bence sıkıntı var. Iyyy diyebilirsiniz ama evi en son 2 hafta önce süpürdümböyle bi aptallık olabilir mi. Mesela toplamam gereken bi yer var yahu 1 hafta erteler mi insan. Bence artık sıkıntı yaratıyor çünkü çok birikiyor. Bide bebiş gelecek Allah izin verirse. O zaman hiç çıkamam işin içinden. Haa bide çalışmıyorum da üstelik evdeyim
Ben de senin gibiydim.20 yıldır yatıyorum ama 20 hafta sonra bayağı bocalamaz mıyım
Sana gizliden hayranlık duyuyorum sanırım ceyceyyben akşamları giriyorum sadece mesela prensibimdir asla saat 8.30 dan önce girmem çoğu zaman da daha geç.ve sosyal medyayı sık kullanmak iyi değil boşa zaman kaybı başkalarının hayatını devemlı izlemektir sürekli tv instagram vs.her gün az az evişlerini yaparsanız birikmez zaten çocukta yokmuş.yürüyüşe çıkın kış gelmeden her gün meselaa.ilerdeki bebeğinize örgü örün kitap okuyunn hobi edinin .kurtulun lütfen genceciksiniz daha başkaları sizin hayatınızı izlesin siz onlarınkini değil.mutluluklarr
karşılıklı kuzum hislerimizSana gizliden hayranlık duyuyorum sanırım ceyceyy
sen de haklısınnnÇalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla
Bence keyfinize bakın
Bebeğiniz doğunca zaten yorulacaksınız.
Boşverin dinlenin istediğiniz gibi
İşleri de içinizden gelince yaparsınız.
ama iyi ki varlar yaa benimki dokuz oldu halaa öpe öpe doyamıyorummmm .allah tüm isteyenlere nasip etsin bebecikkSen gerekeni zaten yapmışsın.
Yolda :)
Bebek olduğunda her şeyi ona göre yapmak zorunda kalacaksın.
Ay uyurken kaldırayım. Aman dururken halledeyim diyeceksin ve erteleme şansın olmayacak.
Adamı izaya getiriyor Minnoslar:)
Amiiinama iyi ki varlar yaa benimki dokuz oldu halaa öpe öpe doyamıyorummmm .allah tüm isteyenlere nasip etsin bebecikk
Aynen öyle canım üşendiğimiz işleri yapmak o sıkıntıyı çekmekten daha kolay ve kısa sürüyorİnşallah ya teşekkür ederim. Birazda iradeli olmak gerekiyor sanırımyoksa temizlikte günün tamamını almıyor ki neticede
Ben yeni başladım bir çıngırak bir de uyku arkadaşı ördüm.evde fazlalık yada artık beğenmediğin kullanmadığın kıyafet ev eşyası ayakkabı çanta manto kısaca ne varsa 2. el sitelere üye ol sat konu sahibi.hem para kazanırsın hem de vakit geçer eğlenceli .ben kışa mesela amugurimi örmeyi öğrenmek istiyorum bayılıyorum o bebeklere oyuncaklara ama daha tığ tutmayı bilmiyorum o başkaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?