- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Haha kesinlikleÖnemli olan başlamak sanırım bu durumda
atkı bere ör o kolay ben başlayacağım yarın kızıma renk renk bir atkı bere öreceğimmmBen yeni başladım bir çıngırak bir de uyku arkadaşı ördüm.
Örmek zevkli ama kolum tutuldu
Bebeğime birsuru şey ördümatkı bere ör o kolay ben başlayacağım yarın kızıma renk renk bir atkı bere öreceğimmm
Goz korkutacak bisey yok ki. 4. Cocugun bile olsa 5.de yine bocalarsin. Her cocuk kendine haa doguyor cunku. Illa ki degisiyor konfor alanin. Bende ayni sen gibiydim. Ev hep daginikti. Baktim kizim doğduktan sonra dahada dagildi. Evde de 2 kedi var. Aldim bi robot süpürge. Siliyo süpürüyo. Ayda 1 de temizlikci gelip cam kapi isine bakiyo. Camasir isini de esime kilitledim.Neyse gözümü de korkutmayalım da
Bebek doğunca hele ayaklaninca kendini motora bağlamış bulacaksın. Tembel günlerin keyfini çıkar. Ama bebek doğmadan evini duzene sok mutlaka. Ben iki çocukla eski benden eser kalmadı. Küçük bebeğim ağlayıp bacağıma yapismadigi anlar çok hizli iş yapıyorum . Bı ordayım bı burda. Çok yorulunca halinin üstünde falan uyduğum oluyor. Çocuk yokken öğlene kadar uyurdum. Evi supurdum silmeye ne gerek var diyen ben. Şimdi her gün süpürüp iki günde bı siliyorum. Ama hala içime sinmiyor. Kaynanamin bı sözü var. Yaramaz çocuk tembel anayı hamarat yaparmış. Hiç alinmiyorumKızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya.
Bir kaç kere üst üste ban ye o zaman uzaklaşırsunKızlar selam.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
Konunuza baktırdınız banaay valla bu kadinlar kulubu saka gibi.. bu konu altinda millet ben de soyle daginiktim cocuktan sonra boyle daginik oldum, hayir sen degil ben daha cok daginigim, cekilin ennn daginik benim turu cevaplari okurken benim konumda bir tabak kaldirmaya usendigim icin neler okudum
sevgili konu sahibesi, insan yapmadikca yapmiyor ve kendisini kotu hissettikce o cukura daha cok dusuyor
lutfen uzulmeyin herkesin boyle donemleri ara ara oluyor, mutlaka toparlanir istediginiz plan pogrami basarabilirsiniz on
İş bul çalış.Kızlar selam.
Kadın hamileİş bul çalış.
Kimi hiç noktalama işareti kullanmaz, kimi noktalarla hipnoz eder.ay valla bu kadinlar kulubu saka gibi.. bu konu altinda millet ben de soyle daginiktim cocuktan sonra boyle daginik oldum, hayir sen degil ben daha cok daginigim, cekilin ennn daginik benim turu cevaplari okurken benim konumda bir tabak kaldirmaya usendigim icin neler okudum
sevgili konu sahibesi, insan yapmadikca yapmiyor ve kendisini kotu hissettikce o cukura daha cok dusuyor
lutfen uzulmeyin herkesin boyle donemleri ara ara oluyor, mutlaka toparlanir istediginiz plan pogrami basarabilirsiniz on
ay valla bu kadinlar kulubu saka gibi.. bu konu altinda millet ben de soyle daginiktim cocuktan sonra boyle daginik oldum, hayir sen degil ben daha cok daginigim, cekilin ennn daginik benim turu cevaplari okurken benim konumda bir tabak kaldirmaya usendigim icin neler okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?