Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Valla ben normalde hareketli ve pratik bir tipim ama hamileyken canım hiçbir şey yapmak istemiyordu. Yani çok da kasmayın. Evi sil süpür, çamaşırları yıka tamam. Ben Doğum öncesi dip temizliğe iki yardımcı çağırdım, bal dök yala olmuştu ev. Hiç yıpratma kendini. Bol bol dinlen, yat, tv izle, telefonla oyna. Gerçekten bebek doğunca bunların hepsi lüks oluyor.

Neyse gözümü de korkutmayalım da
Goz korkutacak bisey yok ki. 4. Cocugun bile olsa 5.de yine bocalarsin. Her cocuk kendine haa doguyor cunku. Illa ki degisiyor konfor alanin. Bende ayni sen gibiydim. Ev hep daginikti. Baktim kizim doğduktan sonra dahada dagildi. Evde de 2 kedi var. Aldim bi robot süpürge. Siliyo süpürüyo. Ayda 1 de temizlikci gelip cam kapi isine bakiyo. Camasir isini de esime kilitledim.

Kizim daha 2.5 yasinda. Az buyusun yemek isini de ona kilitleyecegim

Bebek doğunca hele ayaklaninca kendini motora bağlamış bulacaksın. Tembel günlerin keyfini çıkar. Ama bebek doğmadan evini duzene sok mutlaka. Ben iki çocukla eski benden eser kalmadı. Küçük bebeğim ağlayıp bacağıma yapismadigi anlar çok hizli iş yapıyorum . Bı ordayım bı burda. Çok yorulunca halinin üstünde falan uyduğum oluyor. Çocuk yokken öğlene kadar uyurdum. Evi supurdum silmeye ne gerek var diyen ben. Şimdi her gün süpürüp iki günde bı siliyorum. Ama hala içime sinmiyor. Kaynanamin bı sözü var. Yaramaz çocuk tembel anayı hamarat yaparmış. Hiç alinmiyorum ama gerçek. Çocuklar hasta olmasın diye herşeyi yaparım. Annelik başka.

Bir kaç kere üst üste ban ye o zaman uzaklaşırsun
Bir ara ben de çok satmıştım foruma. Şimdi daha mesafeliyiz

ay valla bu kadinlar kulubu saka gibi.. bu konu altinda millet ben de soyle daginiktim cocuktan sonra boyle daginik oldum, hayir sen degil ben daha cok daginigim, cekilin ennn daginik benim turu cevaplari okurken benim konumda bir tabak kaldirmaya usendigim icin neler okudum
sevgili konu sahibesi, insan yapmadikca yapmiyor ve kendisini kotu hissettikce o cukura daha cok dusuyor
lutfen uzulmeyin herkesin boyle donemleri ara ara oluyor, mutlaka toparlanir istediginiz plan pogrami basarabilirsiniz on

Konunuza baktırdınız bana

İş bul çalış.

Kimi hiç noktalama işareti kullanmaz, kimi noktalarla hipnoz eder.

Ya çok tatlısın serocum bende çok zamn böyle oluyorum hamilelikle çok çok arttı zor geçtiği için kolumu dahi kıpırdayamadım ve alıştım galiba o günlerden sadece evin toplu olmasına özen gösterebiliyorum mutfak hariç ve televizyonu akşama kadar hiç açmayan ben kahvaltıya bile tv basında başlıyorum ama bebisle düzene girecek herşey mecbur girecek diye düşünüyorum çok kafana takma

Bende akşam yatacagim da " yarin hicbir iş yapmiycam, yatayim istedigim kadar " diyorum
Sabah olunca cocuklara kahvalti fasliyla başlayıp , onu da kaldirayim ortadan, bu, şu derken kendimi temizlik yaparken buluyorum
Bence bol bol dinlenin vakit varken ama bu uykular dinlenmeler bi yerde depolansa ve ihtiyaç halinde kullanilsa ne güzel olurdu

Buna can sıkmayın neden biliyormusunuz.?
Çünkü burda herkes konu sahibi dahil birbiriyle kk geyik (guruh yani grup )arkadaşları.
Umarım seni biraz olsun rahatlatmışımdır.

Bende şimdi kendimi düşünüyordum sabah düzeltiyorum ama o kadar sefilim ki akşama onu oraya onu oraya atıyorum dağıtıyorum hiç iş yapasım gelmiyor akşama kadar oturuyorum telefon elimde bi elimde kumanda o orda tıngırdıyo bende telefonda sosyal medya kovalıyorum sıkıldım kendimden

Yapmadikca insan tembellesiyor. Bir yerden baslamak lazim. Hic yapmamaktansa her gun bir oda temizleyin, sonra yine telwfonla ugrasin ya da haftanin bir gununu temizlige ayirin diger gunler dinlenin.
Bu arada cok radyasyona maruz birakmayin bebegi...
Hayirli olsun simdiden bebisiniz.

Valla aynı ben elimde sürekli telefon ordan çıkıyorum oraya giriyorum ordan oraya sürekli bir şeye bakıyorum
Tv izlerken bile yapıyorum bunu ve çok rahatsızım ama duramıyorum. Ev işini yaparım ama bir ara bende öyle bir şey olduğu yerdr duruyo kaldırmıyordum o düzeldi Allahtan. Normalde hafif takıntılıyım da yani her şey düzenli olcak yerli yerinde olcak.

Youtube dan temizlik bnm işim gibi kadir bişey vardı onun prog açın. Hatta bşka bir prog ingilizce öğr evi vardı unutamadım açın izleyin evi parlatma garantili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…