- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
siz beni anlarsınız diye umuyorum. içim şu an çok acıyo... martın ilk haftası sözüm var. bu işler konuşulurken sevgilim dedi ki babam bana hiç yardım etmeyecek /maddi yönden/ durumu yok ne yapacaksam kendim yapıcam ki babası da 3 yıldır sevgilimin hesabına göre sevgilimden toplam 48 bin tl almış biri... ve şimdi sözde elini cebine atmıyor. erkek arkadaşım polis kazandığı belli babası da sağolsun düğün için biriktirdiğimiz paraya önce gitti borç yatırdı sonra gitti kendine araba aldı. neyse, bu paranın lafını etmekten gerçekten nefret ediyorum ama şu an gururuma dokunuyor anlayın. dedim ki kendi kendime sevdiğim adam borç harç yapacak, ailesi desen elini cebine atmıyo her zaman paranın lafı dillerinde en nefret ettiğim şey ve biliyorum şu an bende bunu yapıyorum malesef yaptırıyolar çünkü. bari çocuğa ben destek çıkayım herkesten gizli söz bohçasının içini ben düzeyim. gittik işte dün bohçamı beğendim aldım al dedim bunu git kendin almış gibi götür eve... kuyumcuları falan gezdik, bir tane kelepçe beğendim 2,700 tl deyince sevgilim çok diyolar yok 14 ayarını yaptırsak olmaz mı (sonra bunu şaka diyorum ama gücüm yok dedi) üzüldüm ister istemez gittim 1.000 tl lik bir kelepçe beğendim ama görseniz bileğime iki boy büyük oysa diğeri tam olmuştu, 1000 tl olanı da almadık ama dayanamadım bu sabah dedim aklım o 2700 tl olanda kaldı diye üzüldüğümü görünce söz evlenince alırım falan filstan yok dedim istemem sonra arkadaşı yeni düğün yaptı gelinin saatini ne kadara aldın dedi 1200 tl tutmuş saat benimki de atladı hemen o kadar olur mu 300 400 lük yeter diye, sonra bana da dimi aşkım dedi bende yani bakalım dedim ne diyim....
akıl verin nolur
akıl verin nolur