Kendime gelemiyorum

Kadın evli iki çocuklu biri . Kocası var emniyet amiri . Gidemez o kadarına herhalde
Kadın bekar sandım ben. Bak lütfen kendini dolduruşa getirme. Eşinin masum olma ihtimali de var. Aldatacak adam telefonu evde bırakıp çıkar mı? Kıskanç olduğun için paniklemiş yüzüne gözüne bulaştırmış olabilir. Ya cidden sadakatsizlik yapmadıysa ve konuşmanın gerisi aklımıza gelmeyen bir konuşmaysa.

Bir ihtimal eşinizin masum olması var. Önce sakinleyin. Tabiki ispat etmesi lazım, güven bu sarsılınca geri gelmiyor.

Bence kesinlikle siz haklısınız ben olsam o sinirle daha beterini yapabilirdim. Şuanda ağlaması bile suçlu olduğunu gösterir. Eğer art niyeti olmasaydı tepkisi daha farklı olurdu. Burnunu iyice bi sürtün ne hakla elin kadının derdini soruyoki onane yani? Ayrıca siz bu mesajı okumasaydınız farkında olmasaydınız sonu nereye giderdi acaba? Aldatmalarda bu şekilde başlamıyomu? Ay çok sinirlendim ben bile. Çok haklısın kesinlikle çok.

Bu
Buna inanmayı o kadar çok istiyorum ki hicbir hatasını görmedim bu güne kadar . Ama bugün kendimde değilim kabus olsa keşke şu olanlar

Bu

Buna inanmayı o kadar çok istiyorum ki hicbir hatasını görmedim bu güne kadar . Ama bugün kendimde değilim kabus olsa keşke şu olanlar

Bu dönemler eşinin hareketlerinde değişim var mi ??
Süslenme,giyim.
Sana birden fazla iltifat ilgi hediyeler yada tam tersi ilgisizlik aşağılama tarzı seni beğenmeme başkaları ile kıyaslama??
Var mı gözüne batan tuhaf gelen birşey

Bu

Tamam bak daha önce vukuatı da yok. Önce sakinle. Eşin zaten korkmuştur evden filan kovunca yani burnu sürtmeye başlamıştır. Ama onu da çaresiz bırakma. İnsan en çok haksız değilken haksızmış gibi olup kendini ispatlayamayınca çaresiz kalır. Kendini anlatması için ispatlaması için fırsat lazım. Hem kadın hatalıysa şuan evinde mutlu mesut. Olan senin evliliğine olacak. Hemde belki de ortada cidden birşey yok.

Hayır eşim hep çok ilgiliydi . Sevgiliyken de nişanlıyken de evliyken de . Hep iltifat ederdi haftada bir yemeği dışarda yerdik. Yerde bir çiçek girse alır saçıma takardı hep iltifat ederdi. Şu yaşadıklarıma inanamiyirum

Doğru söylüyorsun ama ya eşim masum değilse . Bu ihtimal beni delirtecek

Acaba kadın mi takti kafayı eşine??
Ama mesajın şu kısmi kafa karıştırıyor
Ben değer verdigim insanların geçmişini merak etmem..
Ne demek yahu ?

O zaman düşünüp o kadınla konuşsaydın..!! Anlardın niyetini ..
O kadının niyetinin bozuk olduğuna eminim zaten olur olamadik sebepten çocuk diye arıyor başka şeyler anlatiyirdu. Ben eşim nasıl bu hatayı yaptı onu anlamıyorum beynim almıyor

Bence kadın tam malın gözü. Esinizde suç olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Neyse burnu iyice sürtsün, bir dahaki sefere yan gözle bakan kadın görürse gelir size yetiştirir korkusundan.

Bilmiyorum şu an ne düşüneceğimi. Burda ne yorumlar okuyoruz eşi mükemmel olup aldatan . Ben inanmak istemiyorum buna ama ispat edilmezse kafayı yerim

1 ay önce yaşadığım olay aklıma geldi.severek evlendigim 6 senelik Esimden bosaniyordum.benim ki daha farklı daha açık ve abartılı şekildeydi.buz kesti resmen kalbim...eşim 30 yaşında is yerinden 50 yaşında bir kadının eşime git gide bağlanıyorum mesajiyla dondum resmen..hemde teli.benim elimdeyken o an geldi o mesaj.elinde tel.ile oynarken bir anda kapadı sonra eğer göstermezsen kötü olur diyince sadece bir iki şeyi gösterdi bir baktım kadin çevirin içi dur dedim yazsın bir meşaj geldiki sana gitgide baglaniyorum .!!!şok oldum.kadının 22 yaşında kızı oğlu var.

Ne yaptınız peki

Bunu ispatlamanin bir yolu var watsap i komple silip yüklerse tüm geçmiş yüklenir.Fevri davranmayin soğuk kanlı olun ki ortada bişey yoksa pişman olmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…