- Konu Sahibi loving stars
-
Evet çok kıskancım ne yapayım elimde değil bu özellik . O an sinirle ne yapacağımı bilemedim saf hatalı olduğumu biliyorum normalde de çok tez canliyimdir zatenCok fevri davranmissin.
Hata yapmissin teli kirmakla.
Ne kadar kiskanc oldugun belli
Kadın bekar sandım ben. Bak lütfen kendini dolduruşa getirme. Eşinin masum olma ihtimali de var. Aldatacak adam telefonu evde bırakıp çıkar mı? Kıskanç olduğun için paniklemiş yüzüne gözüne bulaştırmış olabilir. Ya cidden sadakatsizlik yapmadıysa ve konuşmanın gerisi aklımıza gelmeyen bir konuşmaysa.Kadın evli iki çocuklu biri . Kocası var emniyet amiri . Gidemez o kadarına herhalde
Buna inanmayı o kadar çok istiyorum ki hicbir hatasını görmedim bu güne kadar . Ama bugün kendimde değilim kabus olsa keşke şu olanlarKadın bekar sandım ben. Bak lütfen kendini dolduruşa getirme. Eşinin masum olma ihtimali de var. Aldatacak adam telefonu evde bırakıp çıkar mı? Kıskanç olduğun için paniklemiş yüzüne gözüne bulaştırmış olabilir. Ya cidden sadakatsizlik yapmadıysa ve konuşmanın gerisi aklımıza gelmeyen bir konuşmaysa.
Bir ihtimal eşinizin masum olması var. Önce sakinleyin. Tabiki ispat etmesi lazım, güven bu sarsılınca geri gelmiyor.
Bahsetti çocuk çalışmıyor diyordu . Annesi okulöncesi öğretmeni babası emniyet amiri. Niye baba aramiyor da hep bu kadın arıyor beni diyorduCanim çok üzüldüm şimdi yaa!!Hiç o çocuktan veya ailesinden bahsetmişmiydi size..??
Bu
Buna inanmayı o kadar çok istiyorum ki hicbir hatasını görmedim bu güne kadar . Ama bugün kendimde değilim kabus olsa keşke şu olanlar
Bu
Buna inanmayı o kadar çok istiyorum ki hicbir hatasını görmedim bu güne kadar . Ama bugün kendimde değilim kabus olsa keşke şu olanlar
O zaman düşünüp o kadınla konuşsaydın..!! Anlardın niyetini ..Bahsetti çocuk çalışmıyor diyordu . Annesi okulöncesi öğretmeni babası emniyet amiri. Niye baba aramiyor da hep bu kadın arıyor beni diyordu
Hayır eşim hep çok ilgiliydi . Sevgiliyken de nişanlıyken de evliyken de . Hep iltifat ederdi haftada bir yemeği dışarda yerdik. Yerde bir çiçek girse alır saçıma takardı hep iltifat ederdi. Şu yaşadıklarıma inanamiyirumBu dönemler eşinin hareketlerinde değişim var mi ??
Süslenme,giyim.
Sana birden fazla iltifat ilgi hediyeler yada tam tersi ilgisizlik aşağılama tarzı seni beğenmeme başkaları ile kıyaslama??
Var mı gözüne batan tuhaf gelen birşey
Doğru söylüyorsun ama ya eşim masum değilse . Bu ihtimal beni delirtecekTamam bak daha önce vukuatı da yok. Önce sakinle. Eşin zaten korkmuştur evden filan kovunca yani burnu sürtmeye başlamıştır. Ama onu da çaresiz bırakma. İnsan en çok haksız değilken haksızmış gibi olup kendini ispatlayamayınca çaresiz kalır. Kendini anlatması için ispatlaması için fırsat lazım. Hem kadın hatalıysa şuan evinde mutlu mesut. Olan senin evliliğine olacak. Hemde belki de ortada cidden birşey yok.
Hayır eşim hep çok ilgiliydi . Sevgiliyken de nişanlıyken de evliyken de . Hep iltifat ederdi haftada bir yemeği dışarda yerdik. Yerde bir çiçek girse alır saçıma takardı hep iltifat ederdi. Şu yaşadıklarıma inanamiyirum
O kadının niyetinin bozuk olduğuna eminim zaten olur olamadik sebepten çocuk diye arıyor başka şeyler anlatiyirdu. Ben eşim nasıl bu hatayı yaptı onu anlamıyorum beynim almıyorO zaman düşünüp o kadınla konuşsaydın..!! Anlardın niyetini ..
Ne yaptınız peki1 ay önce yaşadığım olay aklıma geldi.severek evlendigim 6 senelik Esimden bosaniyordum.benim ki daha farklı daha açık ve abartılı şekildeydi.buz kesti resmen kalbim...eşim 30 yaşında is yerinden 50 yaşında bir kadının eşime git gide bağlanıyorum mesajiyla dondum resmen..hemde teli.benim elimdeyken o an geldi o mesaj.elinde tel.ile oynarken bir anda kapadı sonra eğer göstermezsen kötü olur diyince sadece bir iki şeyi gösterdi bir baktım kadin çevirin içi dur dedim yazsın bir meşaj geldiki sana gitgide baglaniyorum .!!!şok oldum.kadının 22 yaşında kızı oğlu var.
Öyle bir şey var mi gerçekten . Bunu yarın heme yapicam o zamanBunu ispatlamanin bir yolu var watsap i komple silip yüklerse tüm geçmiş yüklenir.Fevri davranmayin soğuk kanlı olun ki ortada bişey yoksa pişman olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?