Kendime gelemiyorum

Fevri olmak istemiyorum ama elimde değil . Sabaha kadar dayanıcam o teli inşallah pazar günü açık bir yer bulup tamir ettirebilirim

Ne yaptınız peki
O an şok oldum ara konuş dedi Hayır sen konuscaksin dedim aradi ve git gide battı abla diye hitap ediyor eşim çünkü 20 yaş büyük kadin ne dese beyenirsin rahat olacaksa bu şekilde hitap et dedi.o ana ben yine koptum.sonra kadini arayıp bir güzel konuştum.

Bilmiyorum şu an ne düşüneceğimi. Burda ne yorumlar okuyoruz eşi mükemmel olup aldatan . Ben inanmak istemiyorum buna ama ispat edilmezse kafayı yerim
Ben deger verdigim insanlarin ozelini merak etmem..ogrenirsen uzulursun..ne demek?

Demek ki kadin esiniz icin ozel, kadina bunu bir sekilde hissettirdi ve kadinin ozel hayatini sorgulamaya basladi.

Kadin da ..fazla kurcalama anlatarak seni uzmek istemem. Gecmisim acilarla dolu..falan demek istedi.

Yani bir sekilde bir yakinlasma var

Eger süphelerinizde hakli cikarsaniz bu kadinin eşine de ulasip durumu anlatin baskalarinin huzurunu bozan yuva yikan kadin kendi yuvasinda mutlu mesut yasamamali. Kadin olsun erkek olsun hic bir es ayakta uyutulup aldatilmamali gözu acilmali. Eger supheleriniz hakli cikarsa tabiki herseyi emniyet amiri olan esine anlatin.

Bakalım yarın whatsapp yükleyip bakıcam arada nasıl bir konuşma geçmiş gorecegiz

Böyle bir şeyde cinayet bile çıkar bunun vebalini alamam

Çok fevri davranmışsınız telefonu kırmak yerine olayı çözebilirdiniz. Şimdi aklınızda soru işareti kaldı. Ama eşiniz mesajları sildiyse bunu sizden saklayacaktı demekki. Allah’ın sevdiği kulusunuz ki telefonunu evde unutup gitti. Ya hiç haberiniz olmasaydı?

Sizinle aynı şeyi dusunuyorum

Aldatıyor mu bilmem ama benim bir erkeğe bu cevabı vermem için çok uç özel bir şey sorması lazım bunu soran erkek de bana yazıyordur bende bu cevabı verdiğime göre pas vermiyorumdur eşiniz bir iş karıştırıyor

Fevri olmak istemiyorum ama elimde değil . Sabaha kadar dayanıcam o teli inşallah pazar günü açık bir yer bulup tamir ettirebilirim
Cnm aynı telefon şart değilki.ben kendi watsabimi başka teldede kullanıyorum mesela.önemli olan watsabi açınca kod numarasi istiyor onu girince istedin telden eşinin vatsapi aktif olur

Cok cok ayrilir yol.verir diye dusunmustum dogru aslinda belki.sizde haklisinz. Ama hic birseyden haberi bile.olmayan masum bir adamin vebalide var ortada ama dogru ani kararlar vermemek.gerek buyuk hatalar dogurabilir L loving stars

Hatlar uyuşmuyor ondan benim tel in hat boyutu daha küçük onun ki büyük biraz daha ondan beklemek zorundayim

Kadını direk arayıp neden sormuyorsunuz of ki of

Ama istersen hiç girme boşver bazı kadınlar gerçekten çok acayip isim bulamıyorum resmen onlar icin oğlu yaşında kisilere yaziyolar.sadece kadini ara konuş yada eşine benim yanımda konuş de yine ortaya çıkar.geçmişi Kurcalama ben yapamadım resmen sineye cektim.ha kadına iyi bir cevap verip eşime de şart koştum.ve evliligime devam ettim.sakin ol lütfen kendini hirpalama.sevmese kapıda ağlayıp beklemez.

Eşini telefon tamircisine götür yanında. Bir şekilde olayı kapatacağı bir kumpas kurar sen yokken. Buna izin verme yoksa için içini yer bitirir

Hatlar uyuşmuyor ondan benim tel in hat boyutu daha küçük onun ki büyük biraz daha ondan beklemek zorundayim

Sim kart boyları değiştirilebiliyor. Kartın operatörünün şubesine (Örn: Turkcell iletişim merkezine) gidin. Kart büyükse bir aletle kırıp küçültüyorlar. Kart küçükse minik yuva gibi plastik bir parçanın içine oturtup büyütüyorlar. Bir sorup bilgi alın.

Eşimi çok seviyorum ama böyle bir şeyi kabullenemem . Kabullendim derim her gün her gece bu olayı dusunurum. Beni seviyor mu yine başka birine bakıyor mu aklımda biri var mi ba. vs. Mümkün değil yani öğrenmem lazım gercegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…