- 27 Şubat 2018
- 62
- 39
- 3
- 35
- Konu Sahibi loving stars
-
O an şok oldum ara konuş dedi Hayır sen konuscaksin dedim aradi ve git gide battı abla diye hitap ediyor eşim çünkü 20 yaş büyük kadin ne dese beyenirsin rahat olacaksa bu şekilde hitap et dedi.o ana ben yine koptum.sonra kadini arayıp bir güzel konuştum.Ne yaptınız peki
Ben deger verdigim insanlarin ozelini merak etmem..ogrenirsen uzulursun..ne demek?Bilmiyorum şu an ne düşüneceğimi. Burda ne yorumlar okuyoruz eşi mükemmel olup aldatan . Ben inanmak istemiyorum buna ama ispat edilmezse kafayı yerim
Evet canm var sen sor yine yada arastir.watsap i komple silip yeniden yuklediginde geçmişi yükle seçeneği varÖyle bir şey var mi gerçekten . Bunu yarın heme yapicam o zaman
Böyle bir şeyde cinayet bile çıkar bunun vebalini alamamEger süphelerinizde hakli cikarsaniz bu kadinin eşine de ulasip durumu anlatin baskalarinin huzurunu bozan yuva yikan kadin kendi yuvasinda mutlu mesut yasamamali. Kadin olsun erkek olsun hic bir es ayakta uyutulup aldatilmamali gözu acilmali. Eger supheleriniz hakli cikarsa tabiki herseyi emniyet amiri olan esine anlatin.
Sizinle aynı şeyi dusunuyorumÇok fevri davranmışsınız telefonu kırmak yerine olayı çözebilirdiniz. Şimdi aklınızda soru işareti kaldı. Ama eşiniz mesajları sildiyse bunu sizden saklayacaktı demekki. Allah’ın sevdiği kulusunuz ki telefonunu evde unutup gitti. Ya hiç haberiniz olmasaydı?
Aldatıyor mu bilmem ama benim bir erkeğe bu cevabı vermem için çok uç özel bir şey sorması lazım bunu soran erkek de bana yazıyordur bende bu cevabı verdiğime göre pas vermiyorumdur eşiniz bir iş karıştırıyorBugün eşim dışardan geldi. Ona bamya ve domates al demistim . O da çiçek tohumu toprakları ve domates almış. Ben çiçekleri çok seviyorum ekelim birlikte istemiş. Buraya kadar gayet normal tabi . Poşete baktım bamya eksik. O da markette kaldı herhalde deyip aceleyle çıktı çıkarken telini de evde unuttu. Eşim çıktı birkaç dk sonra mesaj geldi aynen yazıyorum .
Hocam geç oldu kusura bakmayın
Ben değer verdiğim insanların özelini merak etmiyorum
Siz niye bu kadar merak ettiniz anlamadım
Anlatırsam üzülürsünüz .
Bu mesaj ve öncesi yok silinmiş. Bu kadın eşimin özel ders öğrencisinin annesi . Eşim 32 kadın da 35 yaşlarında . Eşim geldi bu mesaj ne dedim kekeledi yanlış atmıştır falan dedi . Ben de bakalım yanlış mi atmış dedim" anlamadım? "Yazdım kadına . O da neyi anlamadiniz yazmis . Ben de bana yanlislikla mesaj gindermissiniz yazdim . Ne yanlisligi hocam neyse her şey karıştı yazıp gülücük koymuş. Ben de sinirlendim telefonu kırdım . Mesaj geldiyse de göremedim . Eşimi de evden kovdum . Çok sinirliyim şu an . Eşim ağlıyor yalvarıyor ben bir şey yapmadım diye. Anlattığına göre kadın buna mesaj atmış durup dururken 3 yıldır sen benim ne çektiğimi biliyor musun diye . Esim de hayırdır hocam ne çektiniz demiş . Kadın da öğretmen . Ben de madem oyle yazdi sen niye mesajları sildin dedim. Ayrıca sanane kadından dedim . Valla sen yanlış anlama diye sildim diyor ama inanmıyorum . Boşanmayı bile aklımdan geçiriyorum .
Cnm aynı telefon şart değilki.ben kendi watsabimi başka teldede kullanıyorum mesela.önemli olan watsabi açınca kod numarasi istiyor onu girince istedin telden eşinin vatsapi aktif olurFevri olmak istemiyorum ama elimde değil . Sabaha kadar dayanıcam o teli inşallah pazar günü açık bir yer bulup tamir ettirebilirim
Evet ve eski mesajları da yükleyebilirsinizCnm aynı telefon şart değilki.ben kendi watsabimi başka teldede kullanıyorum mesela.önemli olan watsabi açınca kod numarasi istiyor onu girince istedin telden eşinin vatsapi aktif olur
Çünkü bana bu mesajlar daha birbirlerine kur yapma aşaması gibi geldi . O sinirle de teli kırdımKadını direk arayıp neden sormuyorsunuzof ki of
Hatlar uyuşmuyor ondan benim tel in hat boyutu daha küçük onun ki büyük biraz daha ondan beklemek zorundayim
Eşimi çok seviyorum ama böyle bir şeyi kabullenemem . Kabullendim derim her gün her gece bu olayı dusunurum. Beni seviyor mu yine başka birine bakıyor mu aklımda biri var mi ba. vs. Mümkün değil yani öğrenmem lazım gercegiAma istersen hiç girme boşver bazı kadınlar gerçekten çok acayip isim bulamıyorum resmen onlar icin oğlu yaşında kisilere yaziyolar.sadece kadini ara konuş yada eşine benim yanımda konuş de yine ortaya çıkar.geçmişi Kurcalama ben yapamadım resmen sineye cektim.ha kadına iyi bir cevap verip eşime de şart koştum.ve evliligime devam ettim.sakin ol lütfen kendini hirpalama.sevmese kapıda ağlayıp beklemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?