- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.605
- 1.123
- Konu Sahibi loving stars
-
1.5 yıllık. Hayır yokKac yıllık evlisiniz ? Cocuk var mi ?
Canim benim bildiğim mesajları yedeklediysen eğer geri gelir , yoksa gelmez diye biliyorum...!!Öyle bir şey var mi gerçekten . Bunu yarın heme yapicam o zaman
Canım belki kur yapan kadında olabilir, yada normal bir konuşma muhabbetide, olabilir,ben değer verdiğim insanların özelini merak etmem, lafını çelişkili buldum...Çünkü bana bu mesajlar daha birbirlerine kur yapma aşaması gibi geldi . O sinirle de teli kırdım
Bilirim o duyguyu... ya öyleyse insanin icini yer.esim kapida agliyor dedin cocugun yok esin seni sevmese oturup aglamaz gider kafasini dagitir isi oluruna birakir.belliki oda seni cok seviyor.ama dedimya bazi kadinlar resmen göz göre göre asiliyor.yada hepsi bir yanlis anlasilmadir.elbet bi şekilde kanitlar eşin sakin ol lütfen su an resmen 1 ay öncesine yasadigim güne döndü kafam.hic birsey senden önemli deil.bi sekilde ortaya cikiyor.esine aciklamasi için firsat verki icin icini yiyip bitirmektense birak aciklasinEşimi çok seviyorum ama böyle bir şeyi kabullenemem . Kabullendim derim her gün her gece bu olayı dusunurum. Beni seviyor mu yine başka birine bakıyor mu aklımda biri var mi ba. vs. Mümkün değil yani öğrenmem lazım gercegi
Ya kadın resmen size ne benim özelimden demiş kibarca, ve hala bazı kadınlar göz göre göre asılıyor diyorsunuz. Boşa demiyorlar kadının en büyük düşmanı yine kadın diye. Erkekler sütten çıkma ak kaşıkBilirim o duyguyu... ya öyleyse insanin icini yer.esim kapida agliyor dedin cocugun yok esin seni sevmese oturup aglamaz gider kafasini dagitir isi oluruna birakir.belliki oda seni cok seviyor.ama dedimya bazi kadinlar resmen göz göre göre asiliyor.yada hepsi bir yanlis anlasilmadir.elbet bi şekilde kanitlar eşin sakin ol lütfen su an resmen 1 ay öncesine yasadigim güne döndü kafam.hic birsey senden önemli deil.bi sekilde ortaya cikiyor.esine aciklamasi için firsat verki icin icini yiyip bitirmektense birak aciklasin
Esin sucsuz demedim zaten.Ama bu tip kadınları iyi bilirim.sakız gibi yapisirlar.birde şu an zaten konu sahibinin duyguları önemli.kendimden biliyorum.Rabbim kolaylik versin ..Allah ıslah etsin üzenleride..Ya kadın resmen size ne benim özelimden demiş kibarca, ve hala bazı kadınlar göz göre göre asılıyor diyorsunuz. Boşa demiyorlar kadının en büyük düşmanı yine kadın diye. Erkekler sütten çıkma ak kaşıkBence burada bi asılma söz konuysa kesinlikle konu sahibinin eşi masum diyemiyorum, üzülerek.
Evet çok üzücü, Allah yardım etsin. Kaybolan güven geri gelmiyor bir daha.Esin sucsuz demedim zaten.Ama bu tip kadınları iyi bilirim.sakız gibi yapisirlar.birde şu an zaten konu sahibinin duyguları önemli.kendimden biliyorum.Rabbim kolaylik versin ..Allah ıslah etsin üzenleride..
Aynen yaYa kadın resmen size ne benim özelimden demiş kibarca, ve hala bazı kadınlar göz göre göre asılıyor diyorsunuz. Boşa demiyorlar kadının en büyük düşmanı yine kadın diye. Erkekler sütten çıkma ak kaşıkBence burada bi asılma söz konuysa kesinlikle konu sahibinin eşi masum diyemiyorum, üzülerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?