Kendime kızıyorum Eşimin annesiyim sanki..

Aldatılıp ayrılmamısken,hijyen icin ayrılmanızı beklemek yersiz.
Aldatmadan daha mı canınızı yaktı lavaboya tükürmesi?(ay o zaten ayrı bi cinnet sebebi)
Ona ayrılmayan buna hic ayrılmaz,cekeceksiniz belliki

Çaresizliğimi yazıp yazıp sen bu hayatı hak ediyorsun dercesine yorum yapmak yerine.. Bi çözüm önerisi sunsanız mesela. HAK ETMİYORUM ALDATILMAYI ÇARESİZLİĞİ iş arıyorum markette reyoncu bile olur lise diploması isteniyor, diplomamı yok 4 yaşında çocukla nereye ne şekilde gideyim çözüm sunun sunun yarın açılsın davam..
Ve benim gibi işi olmayıp gidecek yeri olmayıp boşanmayan kadınlar var eminim buna.
Bu yorumum için beğenmedim butonuna basmak kolay ama diyorum ya çözüm yok. Eşimin borcu çok öyle tazminat vs çok zor Ailem desem yeni ev alındı çalışıyor annem ev kredisi ödüyorlar. Bunlar boşanmamak için bahane değil,,, olanı yazıyorum ailen destek olmazmı? Çalışıyormusun diye sorulur diye yazıyorum. Yazdım boşanmak için çözüm varmı fikri olan var mı diye ailen destek olmazmı dendi sadece. İmkan olsa destek olurlar. Yazın buraya çaresiz kadınlar için çözüm bekliyorum çocuğum olmasa bu çaresizlik yerine hergün ölmek için dua ederdim hergün hemde.. Çaresizlik okadaarrr zor ki. Hangi kadın ister böyle hayatı.

Ahh o imkan olsa komple bırakacağım daa.

Sizi aldatmış olan bir adamdan aşk ve tutku bekliyorsunuz demek... Neyse bir önerim yok, rahat rahat beğenmedim atabilin diye yazdım, konu konu beni aramak zorunda kalmayın diye.
İçiniz soğudu mu benim çaresizliğimi, çektiğim acıyı okuyunca, içiniz soğudu mu gerçekten kim bilir neler yaşıyor demek yerine en can alıcı şekilde yorum yaparken.
Okadar kişi yazdı sen bu hayatı hak ediyorsun dercesine adeta,,
sadece üzüldüm..
Ama sizin böyle oh Bee der gibi yorum yazmanıza boğazımda bir düğüm oluştu çaresizliğime lanet ettim bilin istedim içiniz rahat etsin diye...

Bu kadar cok isi varsa aksam aksam evden cikacak kadar, o kadar cok yogunsa iyi kazanmasi gerekmez mi de borca gitmis takılariniz.
Eşyalar, düğün masrafı da olan borçlar dı onu ödemek için takıları verdim. ilk yıl çok iyiydi sabah kahvaltı hazırlar temizlik yapardı.
ilk senemiz verdim borçlar ödensin öyle önümüze bakalım diye.
Abisi onun çalıştığı arabayı alınca tekrar borca girmek zorunda kaldık. Kızımın altınları da hırsız girmişti o çaldı hiç birikim kalmadı elimizde. Son 2 yıldır da böyle konuda bahsettiğim gibi değişmeler başladı adamda.

Çocuğum benden öğrenip babasını uyarduktan sonra yapmadı bidaha utandı kendi çocuğu uyarınca zoruna gitti.

Madem lise diplomaniz olmadigi icin is bulamiyorsunuz ve bu evlilige mecbur kaliyorsunuz, krizi firsata cevirip liseyi aciktan bitirin. 6 senede bunu defalarca yapabilirdiniz. Bir seylerin degismesi aksiyon almaniza bagli, ilk asama bu olmali bence.

Ayrica;
200-3oo Kelime kadar Türkçe biliyor.Catal ve bicak kullanmayi cok az biliyor ve ates yakabiliyor demenizde gerekiyordu. :)
Guldugume bakmayin sonradan huyu suyu degismemisse esinizin hata sizde olmus.Bazi seyler degisir,degisebilir bu birazda esinizin yatkinligina ve istedigine bagli ama siz nisanli oldugunuz donmede dahi bunlari fark etmenize karsin devam ettiginiz icin sonuclari bu olmus.Umarim duzelirsiniz yada duzeltirsiniz.

Ben size caresizsiniz demiyorum ki. Çaresiz oldugunuzu düşünüyorsunuz diyorum. Bu mesajda bile ne kadar çaresiz oldugunuzun altını çizip durmuşsunuz. Ama sinirlenmeniz iyi olmuş, belki sizi tetikler de harekete gecersiniz.
Lise diploması almak zor değil, herkes örgün öğretimle okumuyor liseyi. Ben açıktan bitirdim mesela, örnek isterseniz. Açık öğretim lisesine kayıt yaptırıp lise mezunu olamayacak kadar da çaresiz değilsinizdir.
Aileniz size ayrı evde maddi destek vermek zorunda değil, çocuğunuzu alip gidebilirsiniz evlerine, masaya bir tabak fazladan koymak zor olmasa gerek.
Pandemi sebebiyle zaten şu an iş bulmanız zor tabi ama kimse çaycıya, konfeksiyon işçisine, temizlikçiye lise diploması sormuyor. Çok iş ilanı baktığımdan söylüyorum ki en az ilköğretim mezunu eleman arayan çok yer var. Şu tam kapanma bittikten sonra iş bulabileceginizi düşünüyorum. Çocuğunuza anneniz bakabilir. Ne güzel hayattalarmis. Ha yok seni istemiyoruz diyorlarsa da biraz yüzsüzlük yapılabilir anne babaya, mecbursunuz deyip gidip evde yasamak gibi. Kapının önüne koyacaklarını sanmıyorum. Kocanızin bu pisliklerine katlanacaginiza gidip ailenize katlanabilirsiniz. Ama siz çareleri zorlamak yerine oturduğunuz yerden caresizim demeyi secelenlerdensiniz. Kimse sizin boşanmanızı dört gözle beklemiyor. Sizi tanımıyoruz, boşanmanız bize değil size yarayacak. Sizi düşünüyoruz yani, ne kadar garip değil mi?
Acaba bu mesaja da sinirlenip harekete geçer misiniz ki?

Cok uzuldum sana. Cok iyi niyetli cok safsın ama esin senin gibi degil.
Sana tavsiyem esinden gizli gizli para biriktir. Kimseye soyleme para biriktirdigini, esine de. Kotu gunlerinde o para seni bir sure idare eder. Ben esine guvenmiyorum cunku.

Sana tavsiyem esinden gizli gizli para biriktir. Kimseye soyleme para biriktirdigini, esine de. Kotu gunlerinde o para seni bir sure idare eder. Ben esine guvenmiyorum cunku.
Ben de çocuğun altınları acaba eşi mi yürüttü diye düşündüm bi ama günah da almayayım.

Bir kız arkadaşım sevgilisini getirmişti bir buluşmamızda. Yemin ederim lokantada adam tuvalete gitti ve geri geldi buram buram b.k kokuyor ellerini hareket ettirince. Valla nasıl kaçtık o ortamdan anlatamam. Var böyle el yıkamayan terliksi hayvanlar

Başa çıkamazsın çocuğa laf anlatır gibi mutfağa tükürmek ne ya. Gerçi ben bir yıllar önce komşumun mutfak lavobosunda elektrikli şofbende saçlarıni yıkadığına şahit olmuştumiyyy ama bu eşiniz bilemedim sağlam olay çıkarırım uyarmak hafifi bence. Allah kolaylık versin

Teşekkür ederim. Şimdilik biraz sabrediyorum ilk hedefim işe girmek bayramdan sonra bulacağım bir iş. Kızımla kendime hayat kurmak için

Annem çalışıyor işe gittiğimde çocuğa bakacak kimse yok biraz küçük yer burası öyle kreş iş imkanı çok değil. İş başvurusu yaptım dönüş hep lise mezunu arıyoruz oldu zaten çok imkan yok olsn imkanlar da bu yüzden. Altınlarımı vermek salaklık aptallık. İnşallah bir çözüm yolu bulurum, sizin yoruma değil sen zaten hakediyorsun diyenlere kızıyorum. Hiçbir kadın haketmiyor. Kul kınadığını yaşamadan ölmez miş ama bu yüzden kimse ne oldum dememeli. Allah benim de yolumu açacak bi gün..

Sizde telefonla tuvalete girilmemesi gerektiğini öğrenmelisiniz. Tuvalette telefonun işi ne aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…