Kendime kızıyorum Eşimin annesiyim sanki..

Sizde telefonla tuvalete girilmemesi gerektiğini öğrenmelisiniz. Tuvalette telefonun işi ne aklım almıyor
diğerleri için de bir sürü şey yazmıştım halbuki size hak vermiştim. ama ne hikmetse bir kaç konuda da benim yazdıklarıma beğenmedim atmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. tuvalete telefonla girilmemesi sizin koyduğunuz bir kural mı? benim temizlik hastası kuzenim de ve hatta bence burada yorum yapan çoğu insan da telefonuyla tuvalete giriyordur. afedersiniz totoma ellediğim elimle telefonu tutmuyorum. ama bunu detaylıca yazmama gerek yok. sizin eşiniz diğer şeylerle yeterince pis olduğu için telefonuyla girmesi ekstra pis geliyor bence size.

Herkes konularda beğenmedimi tartışır olmuş. Beğenmediğim yorumu beğenmem gayet normal. Benim bildirim dolu takmıyorum takılmıyorum. Aptallık bende buraya konu açtım bi kaç fikir verip güzel yorup yapan yüreği güzel insanlar dışında klavye delikanlısı dolmuş konum yine istediğiniz kadar bu yoruma yapın umursamıyorum bilin istedim. Hatta şikayet edin falan. Amaaa kimsenin acısıyla beslenmeyin, kimsenin çaresizliği sizlere sen hakkettin bunu algısı vermesin!!! Konulara bakıyorum aynı kişiler aynı havalı havalı çook mutlu evliliği var gibi yorumlar. Kim bilir evinde ne yaşıyor herkes. Ben çocuğum için iş bulup çalışıp ikikişilik dünya kuracağım Allah o günü yaşatacak biliyorum umudum var sadece burada farklı mantıklı yorum gelir diye konu açtım. SON konum son danışmam Bdv de çünkü burada Boşan yazmak sen hakkettin yazmak çook kolay Allah o duruma kimseyi getirmesin. Ben böyle bir hayatı hak etmedim siz ne dersiniz deyin.

7 yıllık evliyim eşim benden daha temizdir bir kere yemekten kalkınca mutfak lavobasinda el yıkadı dik dik suratına baktım bidaha yapmam dedi başkada olayı yok valla. Hele tukurecek ben söyleyince el yıkayacak anasının ogretemedigini sen hiç ogretemezsin insan bı cekinir yahu

ya arkadaşım. diğer konunun başlığında "aldatıldım, boşanmak için cesaret verin" yazmışsın. kimse ne seni ne eşini tanımıyor burada. ben hatırlamak için konularına baktım ve ayrılmayı sen de düşünmüşsün, katlanmak zorunda değilsin dedim ve bunu katlanma değil, senden katlanıyorum enerjisi aldığım için yazdım. telefonla tuvalete girmek konusu dışında da gayet hak verdim. sende ayrılmayı kafana koymuşsun ki iki kişilik dünya kuracağım diyorsun neden biz yazınca suç oldu.. kimse zaten böyle bir hayatı hak etmez. adama sıfırdan hijyen kurallarını öğretemezsin ki. boşu boşuna tersleniyorsun yazılanlara

“Oh bee” der gibi yorum yazsam bu şekilde olmazdı emin olun. Karşınızda sizi aldatmış olan bir adam, eşiniz, var ve siz onun pis olmasından yakınıyorsunuz. Size sorun piramitinin o basamağına çıkmanızın manasız olduğunu söyledim yalnızca. Kırk yıllık arkadaşınızmışım da sizi arkanızdan bıçaklamışım gibi konuşmayın rica ediyorum. Ha diğer konuya gelirsek, katılmadığım bir mesajınıza beğenmedim attım diye başka bir konuda “lazer süresince ağda yaptırmamak gerektiği” hakkındaki yorumuma beğenmedim atmanızı komik bulduğum için dile getirdim. Bu kadar yani, kendinizi acındıracak bir durum yok ortada.

Yorumlarda gayet te sen bunu hak ettin diyenler oldu. Sırf başka konuda yorumunu beğenmediğim vicdan yoksunu biri gelmiş burada kahkaha emojisiyle yorum yapmış çek bu hayatı diyerek. Allah kınadığını yaşamadan öldürmez kimseyi. Burası adil bir yer değil Allaha havale ediyorum kötü niyetli insanları

Ne kadar guzel ve olgunca bir yorum. Burda ki cogu yoruma bakiyorum resmen linclemek icin hazirda bekliyorlar. Ya da en basiti bosan diyen insan o kadar fazla ki. Uzerine bide bu olumsuz yorumlar.

Ne kadar guzel ve olgunca bir yorum. Burda ki cogu yoruma bakiyorum resmen linclemek icin hazirda bekliyorlar. Ya da en basiti bosan diyen insan o kadar fazla ki. Uzerine bide bu olumsuz yorumlar.
Eşiniz ile birbirinizi dövdüğünüz için insanların sizi alkışlaması lazımdı. Kusura bakmayın linçledikleri için.

Eşiniz ile birbirinizi dövdüğünüz için insanların sizi alkışlaması lazımdı. Kusura bakmayın linçledikleri için.
Ay sende mi yaaa guluyorum artik. Bi taraflaranizdan anlamaya ne kadarda meyillisiniz. Hemcinslerinizi elestirmeye acimasizca baya boyle pusudasiniz bekliyosunuz. Evet burda da var sizun gibilerden ne diyim.

Ben heryerden linc yedim. Bitanesinin yorumunu begendim. Hatta guzel bi msj yazdim ona. Ondanda linc yedim yani. Ne diyim artik guluyorum

20 aylık kızım var
Kendi annem dahil kimse bakmak istemedi
İnatla 1 yıldır calısıyorum.
El kadar bebegi bırakıp gittinden baslayan onlarca laf yedim
2 yasında krese veririm dedim kulagımı tıkadım
Cünkü calısmasam ekonomik siddet vardı evde,bazen önümüze tepsiyle sunulmuyor fırsatlar.
Lise mezunu bile olmasam napardım?4 yasında cocuk devlet kresine gider ben bakıcılık,ev temizliği ne is bulursam yapardm
Ben dahil sadece su sitede bile yüzlerce kadın,güvenilir bakıcı arıyor.
Pandemide kıstasımız öyle 2 dil bilsin,aktivite yaptırsın faln değil yani.
Güvenli bisekilde cocugun basında dursun yeter.
Öyle arkadaslarım varki,bakıcı ararken 5 yasında cocukları icin,ablası kendi cise gider,yemegini kendi yer flaan diye bakıcıdan puan toplamaya claısıyor suan
İnat edeceksiniz cıkacaksınız o evden.
Bu hayatı sizde cocugunuz da haketmiyor.
Hakkınızda hayırlısı..

Sevgili konu sahibi;
Özenle her konuyu gezip mesajlarımı bulmanız takdire şayan. İlk başta gerçekten şakaya vurmuştum lakin sakız gibi uzattınız. Aldatılmayı dahi içinize yedirebiliyorsunuz da birinin bir konuda sizinle hemfikir olmayabileceğini yediremiyorsunuz. Bu sizi dikkate alıp bu konuya yaptığım son yorum olacak, belli ki hak etmiyorsunuz. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…