Kendime kızıyorum Eşimin annesiyim sanki..

Herkes emin olun bu kadar temizlik takıntılı. Ancak erkek anneleri çocuklarını eğitemiyor ve sonuç bu oluyor. Bu forumda o kadar çok bu konudan var ki.
Ya görmemezlikten gelip devam edeceksin evliliğine yada ayrılıp temiz düzenli bir hayat kuracaksın kendine. Bunun başka yolu yönetimi yok. Konuşsan da boş küssen de boş.
Annesinin eğitemediği bir insanı sen eğitemezsin.

Allah yardımcın olsun ne pis adammış ya mutfak lavabosuna tükürmek nedir diğer saydıklarında afedersin mide bulandırıcı

Pis insanlar değişmiyor ya öğretilmediğinden değil eğitilimez olduğundan oluyor. Yoksa o yaşa gelip öğrenmemesi imkansız. 2 yaşındaki oğlum bile yemekten sonra elimi yıka diyor dişini kendi fırçalıyor

Mutfak lavabosuna da tükürulmez yani
Hiç mi öğreten olmamış
Pislik ayrı bir şey bu yasa kadar bunları öğrenmemek ayrı bir şey
eş değil tabii ki ama mutfak lavabosunda diş fırçalayan bir dayı vardı bende.
düşman başına.
çok şükür kurtuldum kendisinden uzun zaman önce.

Cünkü biliyor, ama görmezden geliyor..
Konulari karistirmadiysam konu sahibi ortaokul mezunuydu sanirim. Muhtemelen de calismiyor. Mevcut sartlar icinde gormezden gelmeyi tercih ediyor olmali. Cunku bosansa kendi ayaklarinin uzerinde duracak isi yok sanirim. Ailesi destek olur mu bilmiyorum.

Zaten cogu zaman öyle olmuyor? Kadinlari hep kücük tutuyorlar bastan, sonra böyle durumlar cikiyor. Elde avucta olmayinca ve aile arka cikmiyorsa zor

Bu adamla hadi evlendiniz de, nasil sevisip cocuk yaptiniz?

Evlenmeden önce bazi seyleri goremezsiniz ama gorup de percinlemek... bilemedim.
Evlilik öncesi böyle bi huyuna denk gelmedim. Anne olduğum için hiç pişman değilim rahmimde sorun vardı, tedavi görürken hayatıma dahil oldu mucizem. Doğumda ölebilirdim hatta ama şu an hayatta sahip olduğum en kıymetlim. 2. Çocuğu sorunlar yüzünden hiç düşünmüyorum.

Bu adamla hadi evlendiniz de, nasil sevisip cocuk yaptiniz?

Evlenmeden önce bazi seyleri goremezsiniz ama gorup de percinlemek... bilemedim.
Evlilik öncesi böyle bi huyuna denk gelmedim. Anne olduğum için hiç pişman değilim rahmimde sorun vardı, tedavi görürken hayatıma dahil oldu mucizem. Doğumda ölebilirdim hatta ama şu an hayatta sahip olduğum en kıymetlim. 2. Çocuğu sorunlar yüzünden hiç düşünmüyorum
Zaten cogu zaman öyle olmuyor? Kadinlari hep kücük tutuyorlar bastan, sonra böyle durumlar cikiyor. Elde avucta olmayinca ve aile arka cikmiyorsa zor
Ailem arkamda durur tabi ama annem çalışıyor ev kredisi ödüyor. Babam elindeki hastalığı sebebiyle çalışamıyor onlardan destek isteyemem borçları var.

Degistirebilir misiniz
Bu yanlışlarını söyleyince napıyor
Sonucta calismiyorsunuz çocuk var
Evine çocuğuna nasıl
Yaptığı kötü huylari torpuleyebilir mi

Evet bi mesleğim işim olsa böyle olmazdı.. Annem çok oku dedi aklıma tüküreyim..
Ailemin borcu var annem çalışıyor nasıl destek istenir ki. Ama elbet bir gün diyorum elbet bir gün..

Degistirebilir misiniz
Bu yanlışlarını söyleyince napıyor
Sonucta calismiyorsunuz çocuk var
Evine çocuğuna nasıl
Yaptığı kötü huylari torpuleyebilir mi
Değişmiyor çocuklar anne babayı örnek alır genelde.

Allah yardımcım olsun

Hmm . hakkınızda hayırlısı olsun.
Ozaman girip bir işe çalışacaksınız biraz önce kenara para vs koyun
Kendinizi düzlüğe cikartin.
Tek düşüncem iş bulup çalışmak ve kızımı okutmak. Birikim yapıp kızımla dünya kuracağım kendime inşallah inanıyorum buna.

Çok iğrenç keşke okumasaydim.mutfagin kapısını kitle kapiyada yazı as as pislikler içeri giremez diye kocanizin adını kocaman harflerle yazın

Mutfak lavabosuna da tükürulmez yani
Hiç mi öğreten olmamış
Pislik ayrı bir şey bu yasa kadar bunları öğrenmemek ayrı bir şey
Evet demek istediğim bu zaten. Öğrenmedin hadi tamam ama söylüyorum ben bi dikkate al yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…