- 26 Ocak 2021
- 744
- 753
- 23
- 35
- Konu Sahibi Denizhuzurum
-
Herkes emin olun bu kadar temizlik takıntılı. Ancak erkek anneleri çocuklarını eğitemiyor ve sonuç bu oluyor. Bu forumda o kadar çok bu konudan var ki.Herkese hayırlı Ramazanlar.
Kendime öyle kızıyorum ki Allaha dualar ediyorum sonra diyorum ki Allah zamanında gözüme gözüme sokmuş ama o zamanın verdiği aşk körlüğünü şimdi çekiyorum.
Derdimse Eşim. Nişanlılık döneminde tartışır barışır, küser, konuşur öyle geçip gitti. Yuva kuracak mutlu olacağım bugünler geçecek diyip sabrettim.
Nişanlı kızlar anlaşamıyorsanız lütfenayrılın,, Değişmiyor hiçbir şey evlilik sonrası değişmiyor.
6 yıllık evliyim 4 yaşında çocuğum var.
Evi otel gibi kullanan bir eş.
Sürekli dışarıda işi olan, yarım saate işim var diyip çıkan 3 saat sonra gelen eş.
İletişim doğru düzgün yok, aşk tutku yok,
Benim için aşk çok önemli herkes için öyledir mutlaka ama şöyle kalbim hep kıpırdasın istiyorum.
Dışarıdan gelir canım ellerini yıkarmısın tuvalete girecek canım telefonunla girme şu tuvalete,çıkınca ellerini yıka.
Yemek sonrası afedersiniz mutfak lavabosunda ağzını çalkalayıp tükürmesi1saat çamaşır suyuyla yıkarım.. Saysam konu uzar gider.
4 yaşında çocuğa ne öğretiyorsam ona da bi şekilde tekrarlamak zorunda kalıyorum 2 çocuk annesi gibi.
Söylemeyim diyorum en basit dışarıdan geliyor çocuğu kucaklayıp ağzını burnunu öpüyor salgın var mikrop var. Benmi abartıyorum?? Herkesin eşinde buna benzer huylar varmı?
İçimde aşk Tutku yerine annelik iç güdüsü artıyor sürekli takip halindeyim. Sıkıldım artık..
Nasıl bir yol çizemem lazım konuşmakla çözemedim durumu. Miniğim 2 yaşına geldi gece gündüz bezi bıraktık ama adama tuvaleti temiz kullanalımı öğretemedim...
Çok şey değil kızlar istediğim. Düzen temizlik takıntılı değilim ama telefonlada tuvalete girilmez ki
Buna benzer şeyler..
Başa çıkan değiştiren varsa yorumları okuyacağım.
eş değil tabii ki ama mutfak lavabosunda diş fırçalayan bir dayı vardı bende.Mutfak lavabosuna da tükürulmez yani
Hiç mi öğreten olmamış
Pislik ayrı bir şey bu yasa kadar bunları öğrenmemek ayrı bir şey
Konulari karistirmadiysam konu sahibi ortaokul mezunuydu sanirim. Muhtemelen de calismiyor. Mevcut sartlar icinde gormezden gelmeyi tercih ediyor olmali. Cunku bosansa kendi ayaklarinin uzerinde duracak isi yok sanirim. Ailesi destek olur mu bilmiyorum.Cünkü biliyor, ama görmezden geliyor..
Konulari karistirmadiysam konu sahibi ortaokul mezunuydu sanirim. Muhtemelen de calismiyor. Mevcut sartlar icinde gormezden gelmeyi tercih ediyor olmali. Cunku bosansa kendi ayaklarinin uzerinde duracak isi yok sanirim. Ailesi destek olur mu bilmiyorum.
Aynen öyle aynı evi paylaşmadan öğrenmek mümkün değilne yazıkki aynı evde yaşamadan bu temizlik hali hiç belli olmuyor ya kimse belli etmiyor düzensiz pis olduğunu genelde
Evlilik öncesi böyle bi huyuna denk gelmedim. Anne olduğum için hiç pişman değilim rahmimde sorun vardı, tedavi görürken hayatıma dahil oldu mucizem. Doğumda ölebilirdim hatta ama şu an hayatta sahip olduğum en kıymetlim. 2. Çocuğu sorunlar yüzünden hiç düşünmüyorum.Bu adamla hadi evlendiniz de, nasil sevisip cocuk yaptiniz?
Evlenmeden önce bazi seyleri goremezsiniz ama gorup de percinlemek... bilemedim.
Evlilik öncesi böyle bi huyuna denk gelmedim. Anne olduğum için hiç pişman değilim rahmimde sorun vardı, tedavi görürken hayatıma dahil oldu mucizem. Doğumda ölebilirdim hatta ama şu an hayatta sahip olduğum en kıymetlim. 2. Çocuğu sorunlar yüzünden hiç düşünmüyorumBu adamla hadi evlendiniz de, nasil sevisip cocuk yaptiniz?
Evlenmeden önce bazi seyleri goremezsiniz ama gorup de percinlemek... bilemedim.
Ailem arkamda durur tabi ama annem çalışıyor ev kredisi ödüyor. Babam elindeki hastalığı sebebiyle çalışamıyor onlardan destek isteyemem borçları var.Zaten cogu zaman öyle olmuyor? Kadinlari hep kücük tutuyorlar bastan, sonra böyle durumlar cikiyor. Elde avucta olmayinca ve aile arka cikmiyorsa zor
Evet bi mesleğim işim olsa böyle olmazdı.. Annem çok oku dedi aklıma tüküreyim..Konulari karistirmadiysam konu sahibi ortaokul mezunuydu sanirim. Muhtemelen de calismiyor. Mevcut sartlar icinde gormezden gelmeyi tercih ediyor olmali. Cunku bosansa kendi ayaklarinin uzerinde duracak isi yok sanirim. Ailesi destek olur mu bilmiyorum.
Değişmiyor çocuklar anne babayı örnek alır genelde.Degistirebilir misiniz
Bu yanlışlarını söyleyince napıyor
Sonucta calismiyorsunuz çocuk var
Evine çocuğuna nasıl
Yaptığı kötü huylari torpuleyebilir mi
Hmm . hakkınızda hayırlısı olsun.Değişmiyor çocuklar anne babayı örnek alır genelde.
Allah yardımcım olsunEşinin daha fenası benim babam. Adam yıllarca değişmedi eve gelin geldikten sonra evde yırtık iç çamaşırıyla gezmeyi bıraktı sadece. Annemde sinir olurdu hala olur 6 senede değişmeyen adam hiç değişmez boşa kendini yıpratma
Tek düşüncem iş bulup çalışmak ve kızımı okutmak. Birikim yapıp kızımla dünya kuracağım kendime inşallahHmm . hakkınızda hayırlısı olsun.
Ozaman girip bir işe çalışacaksınız biraz önce kenara para vs koyun
Kendinizi düzlüğe cikartin.
Çok iğrenç keşke okumasaydim.mutfagin kapısını kitle kapiyada yazı as as pislikler içeri giremez diye kocanizin adını kocaman harflerle yazınHerkese hayırlı Ramazanlar.
Kendime öyle kızıyorum ki Allaha dualar ediyorum sonra diyorum ki Allah zamanında gözüme gözüme sokmuş ama o zamanın verdiği aşk körlüğünü şimdi çekiyorum.
Derdimse Eşim. Nişanlılık döneminde tartışır barışır, küser, konuşur öyle geçip gitti. Yuva kuracak mutlu olacağım bugünler geçecek diyip sabrettim.
Nişanlı kızlar anlaşamıyorsanız lütfenayrılın,, Değişmiyor hiçbir şey evlilik sonrası değişmiyor.
6 yıllık evliyim 4 yaşında çocuğum var.
Evi otel gibi kullanan bir eş.
Sürekli dışarıda işi olan, yarım saate işim var diyip çıkan 3 saat sonra gelen eş.
İletişim doğru düzgün yok, aşk tutku yok,
Benim için aşk çok önemli herkes için öyledir mutlaka ama şöyle kalbim hep kıpırdasın istiyorum.
Dışarıdan gelir canım ellerini yıkarmısın tuvalete girecek canım telefonunla girme şu tuvalete,çıkınca ellerini yıka.
Yemek sonrası afedersiniz mutfak lavabosunda ağzını çalkalayıp tükürmesi1saat çamaşır suyuyla yıkarım.. Saysam konu uzar gider.
4 yaşında çocuğa ne öğretiyorsam ona da bi şekilde tekrarlamak zorunda kalıyorum 2 çocuk annesi gibi.
Söylemeyim diyorum en basit dışarıdan geliyor çocuğu kucaklayıp ağzını burnunu öpüyor salgın var mikrop var. Benmi abartıyorum?? Herkesin eşinde buna benzer huylar varmı?
İçimde aşk Tutku yerine annelik iç güdüsü artıyor sürekli takip halindeyim. Sıkıldım artık..
Nasıl bir yol çizemem lazım konuşmakla çözemedim durumu. Miniğim 2 yaşına geldi gece gündüz bezi bıraktık ama adama tuvaleti temiz kullanalımı öğretemedim...
Çok şey değil kızlar istediğim. Düzen temizlik takıntılı değilim ama telefonlada tuvalete girilmez ki
Buna benzer şeyler..
Başa çıkan değiştiren varsa yorumları okuyacağım.
Evet demek istediğim bu zaten. Öğrenmedin hadi tamam ama söylüyorum ben bi dikkate al yokMutfak lavabosuna da tükürulmez yani
Hiç mi öğreten olmamış
Pislik ayrı bir şey bu yasa kadar bunları öğrenmemek ayrı bir şey
Nasıl kendi haline bırakayım onun tuvaletten çıkarken el yıkamaması, onun dokunduğu her yere dokunmam demek. Bırakamıyorummutfak lavabosuna tukurmesıde bırakılmazkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?