kendime verdiğim söz ve benim günlüğüm

Çok mutluyummmm 81,8i gördü mm:)bugün karaekmektost.öğlen 1kepçe çorba,1sigaraböreği.akşam çeyrek susamsız simit ,ki yulaflıbisküvi:)

yarin 71 i gormeyi istiyorum olurmu bilmiyorum ama hedefim bu hafta icin 71 di
dun sabah domates az ekmek 2 zeytin peynir az yumurta
ogle az kusir
ara sut
sonra etiformlu yogurt
ve 50 dk sppor 3 lt ye yakin su
3 buyuk bardak bitki cayi

Sabah karaekmekbirdilim peynirsüzme sebze.öğlen pazı haşlaması yoğurtlu ve sarmısaklı 2 kepeklibisküvi.akşamda yine pazı yoğurtlusu yerim. :) yasa spor yok su yok limonlu su yok of yaaaa mutlaka bişeyler eksik oluyoooo hepsi bir arada olmalı ama işte yapmıyorum yapmam gerektiğini bile bile müsaitte olsam yapmıyorum.sanırım beyin vücudu korumaya alıyo bilinçaltı işte.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide İngiliz karbonatı alıp alkali su yapıp içicem.sebze suyuda umduğumuz gibi kötü değilmiş.bu hafta akşamları sadece sebze suyu içicem.ne dersin bersemi uygulayalımmı beraber.1yeşil elma.brokoli.salatalık.ıspanak.kabak atıp katı meyve sıkacağından geçiriyosun.tadı süpermiş arkadaş dedi.

tesekkeur ederim canım
ben o tur seylerı ıcemıyorum mıdem hemen bulanıyor sen bı dene tadı güzelse bende ıceyım
ben karbonatlı su da ıcemedım ornegın
gercı deneme amaçlı normal karbontla denedım de aynıdır herhalde

selam sevgili gunluk
bugun birseyler yedim o kadar ugrasip kilo veremedigimi gorunce cildiriyorum neyse yedigim saat 1 di ondan sonrada yemedim bu sekilde dengeliyebilirim sanirim
cok az zaman kaldi bu haftaki belirledigim hedefim 69.5 ne kadar yaklasabilecegim hedifime gorecegiz

Moralini yüksek tut arkadaşım.sonuçta kiloları 3-5ayda almadık hemen öyle de veremeyiz.sana bişi diyim en az bir sene uğraşmam lazım benim istediğin kiloda durabilmek için.hem 71 i gördün hedefe ulaştın niye mutsuzsun?bak ben 70lileri göremedim hala.demekki kaçamakları abartıyoruz.neyse çizelge ne ben bilmiyorum. Karbonatı aldım bilezik içtim kötü sebze suyuna başlamadım.bu arada annemler yanıma geldi yemek çeşitleri arttı yandım bennn msj bildirimi gelmedi bende senin yorumlarını yeni gördüm.faceden demi birbirimizi takip etsek?ama kimliğimizi bası vericez birbirimize?

ben sımdı ozelden mesaj atarım sende bana donersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…